Boutique Guerlain Exclusives, στη Θεσσαλονίκη

 

boutique-guerlain

 

Ξέρετε, πολλές φορές ειδικά σε αυτά τα τέσσερα τελευταία χρόνια του bb, έχω ακούσει τις αγαπημένες από Θεσσαλονίκη, να γκρινιάζουν για διάφορα events, bazaar, beauty parties ακόμα και μάρκες (βλέπε Kiehl’s) που δεν βρίσκουν ποτέ τον δρόμο τους, στην αγαπημένη συμπρωτεύουσα πόλη.

 

Έχετε απόλυτο δίκιο bb gils. Ακόμα και εγώ εκνευρίζομαι και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, αυτή την εμμονή, μόνο με την Αθήνα, ενώ η νύμφη του Βορρά, είναι τόσο πανέμορφη αλλά και οι γυναίκες της, κατά γενική ομολογία, οι πιο όμορφες και προσεγμένες.

 

Σήμερα λοιπόν, αγαπημένες μου από τη Θεσσαλονίκη, ήρθε η ώρα να κάνετε εμάς τις Αθηναίες να ζηλέψουμε. Και εγώ από την πλευρά μου, να δώσω συγχαρητήρια σε αυτούς που φρόντισαν για το γεγονός, να ανοίξουν τη μοναδική μπουτίκ Exclusives του Guerlain (που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την αντίστοιχη του Παρισιού) στη Θεσσαλονίκη στο Notos Galleries, στη στοά Χιρς.

 

Ειλικρινά, για μένα (και για τη MariaA, βέβαια) αυτή η μπουτίκ από μόνη της είναι λόγος για ένα ταξίδι αστραπή, στην πόλη σας. Εσείς λοιπόν που την έχετε μέσα στα πόδια σας και είναι και παραμονές γιορτών δεν νομίζω να υπάρχει πιο λαμπερό μέρος για να κάνετε τη βόλτα και τα ψώνια σας.

 

Βέβαια μια βόλτα σε αυτή τη μπουτίκ δεν είναι απλά μια βόλτα για shopping. Είναι μια βόλτα, στην ιστορία ίσως του καλύτερου οίκου αρωμάτων παγκοσμίως. Και κάθε γυναίκα οφείλει να έχει ένα  άρωμα Guerlain στη συλλογή και το μπουντουάρ της. Και μην ξεχνάτε ότι όλες και όλες παγκοσμίως αυτές οι μπουτίκ είναι πενήντα και μια από αυτές βρίσκεται στην πόλη σας.  Ειδικά για την συλλογή αρωμάτων Exclusives θα σας μιλήσουν εξειδικευμένες και καταρτισμένες αισθητικοί και θα καταλάβετε τον λόγο που η υψηλή αρωματοποιία είναι πάνω απ’ όλα φιλοσοφία. Σήμερα, θέλω απλά να απολαύσετε εικόνες και σε κάποιο άλλο post θα σας «οδηγήσω» εγώ, σε κάποια από τα πιο σπάνια αρώματα του οίκου.

 

 

guerlain1

 

 

 

guerlain-2

 

 

 

guerlain-3

 

 

 

guerlain-5-(2)

 

 

 

guerlain-5-(3)

 

 

 

guerlain-5

 

 

 

guerlain-6

 

 

 

guerlain-7

 

 

 

guerlain-8

 

 

(αν διαβάζει, κάποιο bb boy, μόλις σας “έστειλα” στο καλύτερο μέρος για να αγοράσετε ένα δώρο, για την αγαπημένη σας…)

 

Ελπίζω αυτή η εργάσιμη εβδομάδα να ολοκληρωθεί όμορφα, με αυτές τις λαμπερές  εικόνες, παραπάνω. (Are you listening Thessaloniki? Here I come!) Δεν θα σας πω όμως ακόμα Xρόνια Πολλά. Θα σας ευχηθώ Καλό Σαββατοκύριακο και θα ανανεώσω το ραντεβού μας, για την Δευτέρα. Την Δευτέρα θα αποχαιρετιστούμε με ένα ακόμα post.

 

 

Και θα κλείσω σήμερα, με άλλη μια επιτυχία της MariaA, μας. Το post της στο juliasbeautyblog, για το limited edition άρωμα Eau de Soir της Sisley, ανέβηκε στην σελίδα της μάρκας στο facebook. Εδώ θα μπορέσετε να το δείτε (και βέβαια, είμαι σίγουρη ότι όλες θα μπείτε εκεί σήμερα και θα κάνετε ένα like στην αγαπημένη μας, που μεγαλουργεί με τα εξαιρετικά της posts, και μας κάνει όλες περήφανες.)

 

 

facebook-sisley

 

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. kalimera julia bbgirls!!!ax!!! ti oraia zylepsa k pros tin patra na ftiaksoun tpt!!!!kalo sabbatokyriako se ola ta bbgirls tin agapimenh mou julia fysika!!!!filakiaaaa

  2. Καλημέρα.. Ίσως το ωραιότερο σημείο στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά σε μεταφέρει μαγικά στο Παρίσι..

  3. guerlain…πολυτελής αέρας στα Βόρεια!!!αγαπημένος Guerlain!!!

  4. ουπς περίμενε ! Θεσσαλονίκη είπες???? !!!!! Έερχομαιιιι !!!!

  5. Καλημερα σας, ειναι γεγονος αυτο που αναφερεις τζουλια οτι η επαρχια εχει πολλες ελλειψεις απο event, αλλα και απο μαρκες που μας ενδιαφερει…η Kiehl’s η το μακιγιαζ burberry δεν υπαρχει.
    Αγαπημενη μας η Querlain, αξιζει μια βολτα στην συμπρωτεύουσα να την καμαρωσουμε!!!

  6. Ναι Ναι Ναι Ναι κάτι και για μας!!!!! Πάντως αν έρθεις Θεσσαλονίκη σε περιμένουμε…. τι τέλεια που χιονίζει το σαιτ!!!

  7. It was about time! Και κοίτα σύμπτωση: σήμερα μπαίνει το δώρο των Χριστουγέννων! It’s shopping time! Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο!

  8. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Αααα φανταστικό!Αλλά θα σταθώ στην επιτυχία της υπουργού αρωμάτων μας @MariaA μπράβο και είμαι σίγουρη ότι αυτό είναι μόνο η αρχή.Και ήρθε και το μυθικό άρωμα. Με πήρατε μυρωδιά;;;Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ αγαπημένη μου Τζούλια 🙂 Φιλιαααααά

  9. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι! Αχ Θεσσαλονίκη μου, σ’αγαπώ τρελά και ας έχω καιρό ν’ανέβω! Σκέφτομαι ότι τώρα που θ’ανοίξει η μοναδική μπουτίκ Exclusives του Guerlain, μήπως είναι ώρα να κάνω ένα μικρό ταξιδάκι; Μμμμ… πολύ καλή ιδέα… πάω να κατεβάσω την βαλίτσα απ’το πατάρι!! Καλό σ/κ κορίτσια, φιλιά! 🙂

  10. Υ.Γ. Μπράβο και πάλι στην Μαρία μας…. είμαστε όλες πολύ περήφανες! Τζούλια μου αγαπημένη, μπορώ ν’ανέβω και γω σ’ένα μωβ λαμπερό καλάμι;

  11. Kalispera bbgirls!!! Teleio simera to post apo tis adynamies mou!!
    Tha statho gia mia stigma stis fotografies – den me geloun ta matakia mou?- to Iris Ganache yparxei akomi sti mpoutik? Thelo ena na mou kratisoune parakalo!! Einai apo ta poly agapimena mou kai to proto pou ekane o Thierry gia ton Guerlain san In House Parfumeur!!
    I LOVE GUERLAIN! Epomeno taksidi mou sto Paris sti nea anakainismeni mpouyik opou ektos apo ola ta super aromata yparxei estiatorio kai tea house -akous Julia – me tsagakia vasismena sta aromata tou oikou – apo aftous pou ksero oti to exoun episkeftei to Shalimar einai to pio gefstiko!!

  12. Αλλη μια φορά υπέροχες φωτό αυτη τη φορά από τη συμπρωτεύουσα!!Αγαπημένη μάρκα η Guerlain!!!Συγχαρητήρια στην MariaA,πάντα τέτοιες επιτυχίες γτ της αξίζουν

  13. Άλλος ένας λόγος να λυπάμαι που δεν επισκέπτομαι πια όπως παλιά την αγαπημένη πόλη. Τρέξτε!!!
    @MariaA, μπράβο, μπράβο, μπράβο!

  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦ………………………….Η!!!
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Post ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ!!!

  15. @MariaA, μπράβο Τζούλια αξιζει μια βολτα στην συμπρωτεύουσα φιλιά!

  16. Καλημέρα!Αυτά τα exclusive είναι πραγματικά το κτ άλλο,μόνο που τα βλέπεις λιώνεις!
    @ΤΖΟΥΛΙΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ!Δεν μπόρεσα να σου τα πω απο χθεσ αλλά κ σημερα δέχεσαι ευχές,ε;Να είσαι ευτυχισμένη μ’αυτούς που αγαπάς!

  17. Η Guerlain ανήκει στις τοπ επιλογές των γυναικών τη Θεσσαλονίκης , εδω και χρόνια, ειδικά τ’ αρώματα και το μακιγιάζ της !!!
    Από τότε που έκλεισε ο Fokas το ιστορικό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 48) oπου είχε τη Boutique Guerlain σε περίοπτη θέση, υπήρχε ένα κενό που πολύ έξυπνα κάλυψε το Notos Galleries, Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31 και πολύ χαιρόμαστε γ’ αυτό:)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.