Χριστούγεννα a Paris! (with a touch of Jo Malone…)

 

X-Mas_Wreath-074_v2b_QC_G30

 

Τι έγραφα τις προάλλες; Δεν σας έλεγα, ότι τα bb girls βρίσκονται παντού στην Ευρώπη και όχι μόνο; Και μάλιστα μπορεί να είναι «σιωπηλά» να μην σχολιάζουν δηλαδή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν διαβάζουν και δεν παρακολουθούν το bb.

 

Και ενώ για σήμερα, είχα προγραμματίσει να «κλείσω» με κάποιες  όμορφες εικόνες που έχω δει από την Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση της Jo Malone (θα το κάνω και αυτό) χθες με περίμενε μια υπέροχη έκπληξη στο mail μου.

 

Mε περίμενε το guest post της αγαπημένης μου Δέσποινας, από το Παρίσι, με όμορφες εικόνες από την λαμπερή πόλη αλλά και τη διήγηση της ίδιας της Δέσποινας, που σήμερα θα απολαύσουμε μαζί!

 

 

Τζουλάκι μου και bb girls,

Η ωραία μέρα λένε φαίνεται από το πρωί και τελικά έχουν δίκιο. Η καταπληκτική μανούλα μου με ξύπνησε με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μου έφτιαξε το τέλειο πρωϊνό (Roiibos et pain au chocolat) και μου ανακοίνωσε το νέο. ” Πάμε για μια μέρα ”juste les filles”, να θυμηθούμε τα παλιά;

 

Πάμε λέει;

 

Βουρ για μια μέρα αξέχαστη. Ψώνια στις Galleries, lunch και καφέ στου Jean Paul Hevin και dinner στο αγαπημένο μου γιαπωνέζικο. Αχ, αυτές οι μανούλες, πολύ τις αγαπάω.

 

Εκεί που περπατούσαμε προς τις Galleries εμφανίζεται μια ονειρική άμαξα των Tiffany&CO.

 

 

paris-tiffany&Co2

 

 

paris-tiffany&Co

 

 

Κάθε χρόνο οι GALLERIES LAFAYETTE παραχωρούν το κέντρο του ισογείου(parfums) σε έναν οίκο. Φέτος είναι η σειρά της CHANEL. Το δέντρο και το ρολόι με την αντίστροφη μέτρηση είναι δημιουργία της Swatch. Τα ανθρωπάκια βγαίνουν για το show και ξαναμπαίνουν.

 

 

gallerie-2

 

 

galleries-chanel

 

 

 

swatch -creation

 

 

 

gallerie-tree-4

 

 

 

Η σοκολατένια γόβα (63 ΕΥΡ η μία) είναι δημιουργία του THE BEST CHOCOLATIER EVER, Jean Paul Hevin στην St Honoré. Λίγοι το ξέρουν ότι έχει και εστιατόριο στον επάνω όροφο. Ήταν για πολλά χρόνια το στέκι μου.

 

 

stiletto-jean-paul-hevin

 

 

champagne&chocolat

 

Και κάποιες ακόμα φωτογραφίες από τον στολισμό του καταστήματος

 

 

best-window-displays_galeri

 

 

 

Christmas-Window-Display-Galeries-Lafayette-Paris-2


 

 

lafayette-600x440-3

 

 

Καλά Χριστούγεννα να έχετε αγαπημένη μου Τζούλια και bb girls,  θα τα ξαναπούμε!

 

GROS BISOUS

 

 

 

 

 

(bb girls… σοκολατένια γόβα!!! Αυτά είναι!! Για φαντάσου, να την τρώει κάποιος από το πόδι σου…ωχ… μήπως πρέπει να το κάνω delete, αυτό, που μόλις έγραψα;;)

 

 

 

Και για το τέλος, classy Christmas, με Jo Malone. Πραγματικά, νομιζω ότι είναι μια από τις ομορφότερες φωτογραφίσεις που έχουν γίνει αυτή την εποχή.

 

 

 

TW_JMChristmas13_outdoornoGirl_v7_1MB

 

 

 

TW_JMChristmas13_outdoorGIRL_V8_MED_1MB

 

 

 

TW_JMChristmas13_coupletree_V8_1MB

 

 

 

TW_JMChristmas13_dining_V6a_1MB

 

 

 

TW_JMChristmas13_familytree_V7_1MB

 

 

 

TW_JMChristmas13_treeempty_V4_1MB

 

 

112612_CHRISTMAS_CRACKER_001_LR_1MB

 

 

Παραμονή Χριστουγέννων αύριο, αγαπημένες μου. Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να περάσετε υπέροχα με τους αγαπημένους σας δίπλα σας.

 

See you soon,

 

Τζούλια

 

 

 

19 Σχόλια
  1. ρομαντικές και πανέμορφες καλημέρες στο αιώνια υπέροχο Παρίσι!!!Θέλω να δαγκώσω το σοκολατένιο τακούνι και να κόψω λίγη κοδέλα απο JM και να την φορέσω στα μαλλιά !!!

  2. Καλά Χριστούγεννα και καλές Γιορτές!!!

  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ!
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑ, ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!
    ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΟΡΤΗΣ, ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ “ΡΙΞΩ” ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

  4. Από που να ξεκινήσω σημερα. Πειράζει που δεν θέλω να κρύψω ότι ζήλεψα; Παρίσι, χριστούγεννα, βόλτα με τη μαμά. Πάντα τέτοια Δέσποινα.
    Η φωτογράφηση ονειρική…
    Καλά Χριστούγεννα σε όλες και σε όλους.

  5. Πανέμορφες φωτογραφίες, μαγεία…
    bb girls, όπου κι αν είστε, να περνάτε υπέροχα!!

  6. Καλημερα!!!
    Τι υπεροχο Χριστουγεννιατικο ταξιδι ηταν αυτο!!!ονειρεμενο!!!
    Καλα Χριστουγεννα να εχουμε ολες με τα αγαπημενα μας προσωπα
    και πολλα χαμογελα και αγκαλιες!!!
    Φιλακια πολλα xxxx

  7. Καλημέρα και καλά λαμπερά Χριστούγεννα σε όλους μας!!! Τι καταπληκτικές φωτογραφίες από το υπέροχο Παρίσι,πραγματικά σε ταξιδεύουν..Είχα περάσει ονειρεμένα Χριστούγεννα πριν 4 χρόνια στο Παρίσι και δεν βλέπω την ώρα να μου δοθεί η ευκαιρία να το ξαναεπισκεφθώ! Αυτή η σοκολατένια γόβα ήταν πολύ λαχταριστή!

  8. καλησπερα. πανεμορφα!

    Καλα Χριστουγεννα!

  9. Τζα!!!Καλησπέρα αγαπημένες μου..Παραμυθένια σκηνικά,δεν έχω λόγια…Να περάσετε τέλεια όπου κι αν πάτε ό,τι κι αν κάνετε.Φιλιά κι αγκαλίτσες!!!!!!!

  10. kalispera julia bbgirls!!!!paramythenies fotografies!!!!na perasete oloi yperoxa oti k an kanete!!!!!kala xristougenna!!!!filakiaaaaaaa

  11. Τζούλια και αγαπητά bb girls πολλές ευχές για χαρούμενες γιορτές. Η ανταπόκριση από το Παρίσι ήταν καταπληκτική και ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο άρθρο …. το σχόλιο σου Τζούλια σχετικά με την σοκολατένια γόβα ….. μμμμμμμ σαν να ήσουν μέσα στο μυαλό μου και διάβασες την πιό μύχια σκέψη μου ….. τέλος πάντων … υπέροχες στιγμές που εύχομαι σε όλες όσες δεν τις έχουν ζήσει στο Παρίσι να τους δωθεί η ευκαιρία να τις ζήσουν παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και σε όσες τις έχουν ζήσει ήδη να ευχηθώ πάντα τέτοια.
    Χρόνια μας πολλά και καλά με υγεία και αγάπη και τα καλύτερα έρχονται!!!

  12. Magnifique!!! Exairetikes foto!!!! elpizo syntoma na ta katafero na pao mia ekdromoula!!
    Kala Xristougenna bbgirls!!

  13. Καλησπέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!
    Κα-τα-πλη-τι-κές φωτογραφίες Δέσποινα… Σ’ευχαριστούμε πολύ που μάς ταξίδεψες στο μαγευτικό Παρίσι! Καλά Χριστούγεννα και να περνάς πάντα υπέροχα!
    Όντως Τζούλια μου, η χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση Jo Malone είναι φοβερή και έχει και τ’αγαπημένο μου χρώμα!! Μπορώ ν’αντιγράψω την πρώτη φωτογραφία, που την λάτρεψα;
    Καλά Χριστούγεννα αγαπημένες μου, γεμάτα από ευτυχία, αγάπη, μοναδικές στιγμές και πολλά χαμόγελα! Να περάσετε όμορφα όπου κι αν βρεθείτε, να χαίρεστε τις οικογένειές σας και όλους όσους γιορτάζουν! Πολλά γλυκά φιλιά! 🙂

  14. Καλά Χριστούγεννα και να περνάς πάντα υπέροχα Δέσποινα Καλα Χριστουγεννα αγαπημένες να περνάτε υπέροχα

  15. Yπέροχες φωτογραφίες!Εύχομαι σε σένα προσωπικά,αλλά και σε όλες τις bb φιλενάδες να περάσουν υπέροχα,μαγευτικά,αξέχαστα Χριστούγεννα!!

  16. Aγαπημενη μ Τζουλια κ bb girls, σας ευχομαι μεσα απο τη καρδια μ να εχετε τα πιο ομορφα Χριστουγεννα κ με υγεια πανω απο ολα!!! Τιποτα να μη σας στερησει το χαμογελο σας. Καλα κ ομορφα Χριστουγεννα απο την ομορφη Λαρισα

  17. Μα τι υπέροχες εικόνες…άμαξα στο Παρίσι, Galleries Lafayette, σοκολατένιο γοβάκι, και για κερασάκι στην τούρτα Jo Malone, κεριά στα χιόνια;;
    Εύχομαι σε όλες σας να περάσετε όμορφα και οικογενειακά τις γιορτινές μέρες!

  18. Καλησπέρα!Δ εν έχω λόγια ,τι να πω γι’αυτό το ονειρικό ταξίδι στο καταπληκτικό Παρίσι!Ευχαριστούμε το bbgirl που μας το προσέφερε!
    @Τζούλια,πάλι τα κατάφερες να μας κρατήσεις πάνω απο το bb χριστουγεννιάτικα!
    Εύχομαι υγεία,χαρά,ευτυχία κ αγάπη σε όλους!Κ μην ξεχνάτε:”Η ζωή είναι ωραία”!Να τη ζήσουμε,να τη χαρούμε ό,τι κι αν μας προσφέρει,λίγα ή πολλά!Αμέτρητα φιλιά κ ευχές!!!!!

  19. Μετά απο εναν διημερο αγωνα δρόμου στη δουλειά, όπου τερμάτισα με επιτυχία πριν χτυπήσει το κουδούνι της ημιαργίας (!!!!) μπαίνω στο στέκι μας για να ευχηθώ στις αγαπημένες μου φίλες να περάσουν τα (εώς σήμερα) πιο συγκλονιστικά χριστούγεννα της ζωής τους!!!

    Εύχομαι η ζωή σας να είναι γεμάτη αγάπη, χαρές και γέλια, επειδή όμως οι δυσκολίες κι ο πόνος μας κάνουν πάντα καλύτερους ανθρώπους θα ευχηθώ σε όλες σας, όταν ερθουν τέτοιες στιγμές να τις χειριστείτε με τον καλύτερο και πιο ανώδυνο τρόπο και να διδαχθείτε απ΄αυτές όλα όσα χρειάζεστε για να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε στις ζωές σας! Σ΄ευχαριστώ Τζούλια για όλα όσα μου χαρισες μέσα απ΄το ΒΒ, για τις συγκινήσεις, την τρυφερότητα, τα γέλια, την χαρά, την αποδοχή, τις σχέσεις και πάνω απ΄όλα την αγάπη που εισέπραξα! Κι ενα απ΄τα πράγματα που έμαθα σ΄αυτη τη χρονιά….. “Είναι όμορφο να υπάρχουν ξεχωριστές μέρες, αλλά μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε την κάθε μας μέρα να είναι ξεχωριστή”!!!!!
    ΣΤΟ 2014 BBgirls!!!!! ΣΤΟ 2014!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.