Έτοιμες, για το 2014 bb girls; (και κάθε «κατεργάρα» στο θρανίο της!)

bb-jbb

 

Kαι πρώτη «κατεργάρα» εγώ βέβαια, ναι γνωρίζω πολύ καλά, ότι «χάθηκα» λίγο, πολλές οι υποχρεώσεις αυτές τις μέρες, αλλά το hiatus έφτασε στο τέλος του και μεταξύ μας, χαίρομαι γι αυτό.

 

Όμορφες οι γιορτές, αλλά πολύ όμορφη και η «καθημερινότητα” όταν την ζεις με την αγαπημένη σου παρέα (το «παρεάκι μου», όπως λέει και το Ελενάκι μας)

 

Πολλές οι ευχές που ανταλλάσσονται αυτές τις μέρες μεταξύ μας. Η δικές μου ευχές συνήθως περιλαμβάνουν αυτά κατά σειρά σπουδαιότητας: Υγεία, Τύχη, Αγάπη και Επιτυχίες τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο (τώρα που τη γράφω και τη διαβάζω πάντως, νομίζω ότι είναι λίγο «κρύα», λίγο ανέμπνευστη… περίμενα, κάτι καλύτερο από μένα…)

 

Έλαβα όμως φέτος και μια ευχή, που μου άρεσε πολύ. Η ευχή ήταν η εξής: «Σου εύχομαι για το 2014 Υγεία και Έρωτα.» Μου άρεσε, γιατί ήταν μια ευχή απλή, αλλά πολύ αληθινή τελικά. Υγεία πάνω απ’ όλα, αλλά για σκεφτείτε: Όταν είσαι ερωτευμένος, είσαι ανίκητος. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να ανακόψει την πορεία σου, η αισιοδοξία και η δημιουργικότητα σου ξεχειλίζουν, νιώθεις, ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Και τα καταφέρνεις. Γιατί το πιστεύεις και τελικά το προκαλείς. Love Conquers All. Amor Vincit Omnia.

 

 

 

 

love_conquers_all fb

 

 

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την πεποίθηση ότι το 2014 θα είναι μια χρονιά, στοίχημα. Σε πολλά και πολλαπλά επίπεδα. Όχι μόνο για την χώρα μας, αλλά για τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά.

 

Και εδικά αυτές τις μέρες, μια σκέψη που για κάποιο λόγο έγινε  βεβαιότητα, τριγυρίζει συνέχεια στο μυαλό μου και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας.

 

 

Πιστεύω ακράδαντα, ότι το 2014, θα είναι η χρονιά –επιτέλους- αυτών που το αξίζουν.

 

 

Αύριο τώρα, θα πάρουν τη σκυτάλη η Ιωάννα εδώ και η MariaA στο juliasbeautyblog και και θα μας μιλήσουν και οι δυο για … αποχρώσεις… (δεν μπορώ να σας πω, τι αποχρώσεις, πάντως όχι του γκρι…) Υπομονή μέχρι αύριο.

 

Καλώς σας βρήκα αγαπημένες! Και το 2014, εδώ μαζί. Με Αγάπη. Και Έρωτα.

 

 

Caravaggio: Amor Vincit Omnia

 

Amor_Vincet_Omnia-caravaggio

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Τζα!!!Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος κι ας μας φέρει αυτό που βλέπουμε με τα μάτια της καρδιάς!Μου έχετε λείψει όλες !!!!Φιλιά αγαπημένες μου..μουτςςςςςςςςςςςςς

  2. μόνο amor και τύχη λοιπόν για το 2014 και όλα τα χαμόγελα θα λάμψουν!!!

  3. Καλή Χρονιά σε όλες, με υγεία, με αγάπη και όπως πολύ σωστά είπες Τζούλια μου με έρωτα! Και τι κι αν η ευχή είναι “κρύα”; Οι κρύες ευχές είναι περιεκτικές και πολλές φορές πιο αληθινές! <3
    Φιλάκια πολλά! 🙂

  4. Καλή μωβ Χρονιά θα ευχηθώ εγώ γιατί το μωβ είναι το χρώμα μας!;)
    Φυσικά υγεία να έχουμε πάνω απ’ολα,έρωτα κι αγάπη στη ζωή μας και ό,τι επιθυμεί η καθεμία ξεχωριστά 🙂 Να είμαστε καλά και να απολαμβάνουμε την ομορφιά και το ωραίο παρεάκι του beautyblog!
    Φιλιά πολλά σε όλες και Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!

  5. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι και Καλή Χρονιά με υγεία πάνω απ’όλα, ευτυχία, δημιουργία, όνειρα, πολλά χαμόγελα και φυσικά αγάπη!! (φέτος θέλω διπλή δόση! χα-χα) Μου λείψατε όλες πολύ και ελπίζω να περάσατε υπέροχα! Σας στέλνω πολλά ζεστά φιλάκια! 🙂

  6. Καλή χρονιά με πολύ αγάπη και πολλά χαμόγελα!!!

  7. kalispera bbkouklitses!!! kalh xronia na exoume me ygeia k oti theloume na mas thelei ayth thn xronia eite einai douleia eite erotas eite ola mazi!!!k polla yperoxa terastia xamogela!!!filakiaaaaaaaaa :*

  8. Κορίτσια μωβ, κορίτσια αγαπημένα μου λειψατε όλες κι η Πυργοδεσποινα μας ακόμα πιο πολύ!!! Ευχομαι λοιπόν κι εγω σε ολες σας…. υγεια κι ερωτα…. γιατί…..

    http://www.youtube.com/watch?v=aJ-vJI6jypM

    Με την αγαπη μου…..

  9. Καλή χρονιά bb girls.Υγεία και τύχη είναι και οι δικές μου ευχές αλλά και ο έρωτας , αχ ο έρωτας…. “όταν είσαι ερωτευμένος ( και ευτυχισμένος -θα πρόσθετα) είσαι ανίκητος”.Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο μαζί σου Τζούλια. Καλή μας όμορφη χρονιά λοιπόν.

  10. Καλή χρονιά με υγεία,αγάπη κ ευτυχία!Τόσο κοινότυπα αλλά τόσο μα τόσο αληθινά!Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνετε!

  11. Καλή χρονιά αγαπημένες μου κοκέτες!Να σας έχει το 2014 όλες καλά και ευτυχισμένες με υγεία και αγάπη ,πολλή μα πολλή αγάπη!

  12. Καλή χρονιά !!! Εύχομαι να μας φέρει ότι ο καθένας ποθεί περισσότερο!

  13. Καλη Χρονια να εχουμε bbgirls!!!με πολλααα χαμογελα!!!
    Αυτο πιστευω ειναι κατι που μπορουμε να το απαιτησουμε
    απο το εαυτο μας και απο τους γυρω μας!!γιατι για ολα τα υπολοιπα(τυχη,υγεια,χρημα κ.λ.π)και εννοηται ο ερωτας!!!
    βαζουν το χερακι τους και αλλοι παραγοντες!!χαχαχα
    Φιλακια πολλα xxxxx

  14. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλλα τα BB girls και ειδικά σε εσένα Τζούλια ;). Ναι χρειαζόμαστε λίγο έρωτα και να ξαναθυμηθούμε εκείνο το συναίσθημα και το σκίρτημα στην καρδιά 😉

  15. Καλή χρονιά σε όλους μας. Στο μωβ η παρέα, στο κόκκινο τα αισθήματα, στο λευκό οι σκέψεις μας.

  16. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ!!!!!

  17. Να έχουμε μια υπέροχη χρονιά με Υγεία,Ελπίδα,Αντοχή και πολλή Αγάπη…το εύχομαι ολόψυχα σε όλες μας!

  18. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls!! Χρόνια Πολλά με πολλή Αγάπη, Υγεία και Ευτυχία!!! Φέτος θα είναι η χρονιά μας, ή μάλλον η αρχή των καλύτερων χρόνων μας!!

  19. Καλή χρονιά και από εμένα. Με τον έρωτα να με καθοδηγεί, παίρνω το μωβ νεσεσέρ μου και ακονίζω τα μολυβάκια μου, ετοιμάζω τα κραγιονάκια μου και έρχομαι να κάτσω στο θρανίο μου, πίσω από τη Γιαδικιάρογλου. Σας φιλώ

  20. Καλημέρα και Καλή Χρονιά ! Να προσθέσω μόνο στις ευχές ότι θα ήθελα για φέτος λιγότερη μιζέρια και περισσότερη αισιοδοξία ! Γιατί το γκρίζο το προτιμώ αποκλειστικά και μόνο στα ρούχα και στο μακιγιάζ μου , πουθενά αλλού ! Φιλιά πολλά !

  21. καλοτυχη και ομορφη η νεα χρονια με υπεροχο μωβ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.