Clinique Μακιγιάζ Nude και 12 Shades of Beige.

clinique-nude-2014-1

 

 

 

Υπάρχει μία τάση που ταιριάζει σε όλες μας, γι’αυτό άλλωστε την αγαπάμε και πολύ συχνά την επιλέγουμε για το μακιγιάζ μας. Η τάση αυτή δεν είναι άλλη από την nude. Nude είναι το γυμνό. Σε επίπεδο μακιγιάζ είναι το γήινο, το ουδέτερο.

 

Οι nude αποχρώσεις έχουν την ιδιότητα να αποκαλύπτουν μια πιο εκλεπτυσμένη πλευρά της γυναικείας φύσης, κάνοντάς μας να δείχνουμε κομψές και απαράμιλλα θηλυκές. Το πιο σημαντικό είναι πως το αποτέλεσμα παραμένει φρέσκο και φυσικό. Η ομορφιά μοιάζει πηγαία, σαν να αναβλύζει μέσα από το “γυμνό” μας πρόσωπο, όχι στημένη και επιτηδευμένη. Επίσης, λόγω της ουδετερότητας που το διακρίνει, ένα nude μακιγιάζ έχει το χάρισμα να προσαρμόζεται σε κάθε πρόσωπο, γεγονός που κάνει ακόμη πιο εύκολη τη χρήση του από εμάς.

 

Χαίρομαι πολύ που βλέπω πως όλο και περισσότερες εταιρίες “επενδύουν” στη δημιουργία προϊόντων μακιγιάζ nude αποχρώσεων, είτε μεμονωμένων, είτε ως τμήματα ολοκληρωμένων συλλογών.

 

Η 12 Shades of Beige είναι μία νέα, limited-edition συλλογή, αποκλειστικά αφιερωμένη στη nude τάση και φέρει την υπογραφή της Clinique. Αποτελείται από 12 beige αποχρώσεις, με κύρια χαρακτηριστικά τους την προσαρμοστικότητα στην κάθε επιδερμίδα, τη διάρκεια στο αποτέλεσμα και φυσικά την ποιότητα στη σύσταση.

 

 

clinique-1-open

 

Το A Different Nail Enamel που γνωρίσαμε μόλις πέρυσι, ντύνεται φέτος στα nude. Τέσσερις μοναδικές, beige αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης, υπόσχονται να απογειώσουν το μανικιούρ μας χαρίζοντας του κομψότητα και εκλεπτυσμένο στυλ. Είναι αλήθεια πως ένα ουδέτερο βερνίκι νυχιών κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο λεπτά και πιο μακριά, γι’αυτό άλλωστε το προτιμώ τις περισσότερες φορές.

 

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, πως τα βερνίκια της Clinique είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα, ιδανικά επομένως για τις ευαίσθητες επιδερμίδες και τα ευαίσθητα μάτια.

 

 

 

clinique-nail-polish-1

 

 

 

clinique-nail-polish-2

 

 

clinique-nail-polish-3

 

 

clinique-nail-polish-4

 

 

 

Αφού λοιπόν γνωρίσαμε τις τέσσερις από τις δώδεκα beige αποχρώσεις της συλλογής, ήρθε η ώρα να περάσουμε και στις υπόλοιπες οκτώ. Αυτές κλείνονται μέσα σε μια πολυτελή παλέτα σκιών που δεν χορταίνω να κρυφοκοιτάζω. Το όνομά της; All About Shadow Neutral Territory 2.

 

 

Από το πιο απαλό μπεζ μέχρι και το βαθύτερο σοκολατί, οι αποχρώσεις αναμειγνύονται ιδανικά μεταξύ τους και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Με την βοήθειά τους μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικούς συνδυασμούς για το μακιγιάζ μας, από το πιο απλό μέχρι και το πιο δραματικό smoky αποτέλεσμα. Κάθε γυναίκα πρέπει να να έχει μία παλέτα nude αποχρώσεων στη συλλογή της και η συγκεκριμένη είναι σίγουρα μία από αυτές που θα επέλεγα.

 

 

clinique-eye-shadow-palette

 

 

 

Η υφή των σκιών είναι πλούσια, κρεμώδης και η απόδοσή τους στην επιδερμίδα έντονη και με διάρκεια. Η σύστασή τους είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη, κατάλληλη ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα μάτια.

 

Η συλλογή 12 Shades of Beige θα βρίσκεται από τον Φεβρουάριο στα καταστήματα. Πιστεύω πως είναι μια καλή πρόταση, όχι μόνο για εμάς που αποφεύγουμε τα πολύ τολμηρά μακιγιάζ, αλλά και για κάθε γυναίκα που αγαπάει την κομψότητα και τη φυσική ομορφιά.

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 


 

 

19 Σχόλια
  1. μετά το glamour λίγο nude!!!real life story 😉
    καλημέρες Ιωάννα!!! 🙂

  2. Καλημερα!!
    Απλα λατρευω το nude σε ολες τις μορφες του!!!χαχαχαχα
    Φιλακια xxxxx

  3. Αχ αυτά τα πινέλα… πρέπει να κάνεις ένα επεξηγηματικό πόστ γιατί όπως διαπιστώνω σκιές χωρίς πινέλα = ποδήλατο χωρίς σέλα

  4. Καλησπέρα κορίτσια! Η νέα, limited-edition συλλογή, της Clinique είναι φανταστική!! Λατρεύω το nude μακιγιάζ και το χρησιμοποιώ πολύ συχνά, γιατί δεν μ’αρέσει να βάφομαι έντονα κάθε μέρα! Καλή συνέχεια, φιλιά! 😉

  5. Μια γλυκια καλημερα κι απο εμενα.Συνεχως ειστε στα γουστα μου,μετα τα υπεροχα μοβ(το εγραψα σωστα τωρα),μας δειχνετε και τα υπεροχα nude(ουδετερα χρωματα).θελω να σας πω οτι συνηθως τα φορω την ημερα και οταν δεν ειμαι σε κατασταση να βαψω αψογα τα νυχια μου χρησιμοποιω αυτο το υπεροχο ivoire χρωμα γιατι δεν λερωνει.ετσι εχω παντα βαμμενα τα νυχακια μου σαν καλη κοκετα που ειμαι.φιλακια!

  6. @donnia πόσο δίκιο έχεις και τι ωραία ιδέα το επεξηγηματικό post για πινέλα! Όντως αν τα χρησιμοποιείς σωστά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο! 😉

  7. Γεια σας!Ιωάννα,χρόνια πολλά!Οι κοπέλες της clinique επιμελούνται τα φρύδια εμένα κ της κόρης μου,κι εγώ αγοράζω τα προϊόντα μακιγιαζ τους,τα οποία μου αρέσουν πολύ.Η nude παλέτα με τραβάει κοντά της κ μου αρέσει που έχει 12 αποχρώσεις.
    Τέλος,στην εταιρία αυτή βρήκα το πιο ωραίο μπορντώ σκούρο βερνίκι,το οποίο βαρέθηκα να φοράω τις γιορτές.Φιλιά!

  8. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls!Τα χρώματα αυτά τα αγαπώ πολύ,είναι τόσο ευκολοφόρετα!Μουτςςςςςςςςς

  9. Για να είμαι ειλικρινής η nude τάση μαρέσει μόνο για τα χείλη με την προυπόθεση να είναι έντονα βαμμένα τα μάτια ή το αντίθετο..δηλ.nude σκιές στα μάτια και έντονα βαμμένα χείλη…οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται άχρωμο..

  10. Γεια σας κοριτσια! Ναι νωρις νωρις θυμηθηκα να μπω.. Να ευχηθω καταρχην καλη χρονια γεματη υγεια κ να ειμαστε οσο πιο αισιοδοξες γινεται..! Λοιπον, εμενα αυτη η παλετα με εχει ξετρελανει γτ γενικα δν βαφω πολυ εντονα τα ματια. Ισως με μωβ γτ κανει αντιθεση με τα ματια μ(κ χαρηκα π φετος ειναι η χρονια τ μωβ). Πιστευω οτι θα με βολεψει αυτη η παλετιτσα.. Χμ… Εχει μπει στη λιστα μ. Κ εχει πραγματικα πολυ ωραιες αποχρωσεις π οι περισσοτερες θα τις φορουσαμε. Καλο βραδυ 🙂 μακια

  11. Γειά σου , γλυκιά Julia & BB Girls!
    Αυτό που θέλω να σας πώ , οτι φέτος
    στα γενέθλειά μου , μου έκαναν δώρο
    2 παλέτες σκιών της Clinique & 2 κραγιόν
    της -(Think Bronze)ανοιχτό καφέ κραγιόν
    & (Α Different Grape) – Aγαπημένο μου χρώμα
    Αγαπημένο μου κραγιόν !
    Για μένα τα make-Up όλα της Clinique
    & τα κραγιόν ειναι τα Νο 1 !!!
    J’ Adore Clinique!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.