L’Oreal Paris: H σειρά περιποίησης Skin Perfection

 

C0565444.jpg

 

 

Η νέα σειρά περιποίησης της L’Oreal Paris, η Skin Perfection, υπόσχεται να χαρίσει στην επιδερμίδα τελειότητα ακόμη και στο πιο μικρό επίπεδο, στο επίπεδο pixel.  Πως θα το πετύχει αυτό; Στοχεύοντας στα σημεία που αποκαλύπτουν την αληθινή ποιότητα της: στους πόρους, στην υφή και στον χρωματικό της τόνο.

 

Αν κάποιος σου ζητούσε να περιγράψεις την τέλεια επιδερμίδα, πως θα την φανταζόσουν; Μία ιδανική επιδερμίδα θα ήταν σίγουρα απαλή σαν μετάξι. Θα ήταν απόλυτα ομοιόμορφη, χωρίς χρωματικές διαφοροποιήσεις από σημείο σε σημείο της. Θα ήταν λεία και σφριγηλή, χωρίς εμφανείς ή χαλαρούς πόρους στην επιφάνειά της. Θα ακτινοβολούσε από λάμψη και από υγεία!

 

Πολύ συχνά ακούμε κοπέλες κάθε ηλικίας, ακόμη και της πιο νεαρής, να διαμαρτύρονται για την εμφάνιση και την ποιότητα της επιδερμίδας τους. Καμία ποτέ δεν θα δηλώσει 100% ικανοποιημένη, αυτή είναι η αλήθεια. Ακόμη και για εκείνες που το δέρμα τους λάμπει από υγεία και ομοιομορφία ισχύει η ίδια αλήθεια. Μπορεί στα δύο μέτρα η επιδερμίδα τους να μοιάζει τέλεια, τι συμβαίνει όμως σε επίπεδο pixel;

 

 

Ο μοναδικός συνδυασμός συστατικών των προϊόντων της σειράς, βελτιώνει δραματικά την εμφάνιση αλλά και την πραγματική κατάσταση της επιδερμίδας, αποκαλύπτοντας την πιο όμορφη πλευρά της.

Το LR2412, καρπός χρόνιων ερευνών της εταιρίας, δρα εντατικά σε επίπεδο λεπτομέρειας, συντελώντας στην τελειοποίηση του δέρματος. Αυτό επιτυγχάνεται με τον πιο ιδανικό τρόπο, καθώς το LR2412 φέρει το εξής σπουδαίο χαρακτηριστικό: σε αντίθεση με άλλα συστατικά, μπορεί και διεισδύει στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της σε βάθος τα μοναδικά οφέλη του.

 

Παράλληλα, το Perline-P δρα μειώνοντας τους πόρους και ρυθμίζοντας την ερυθρότητα του δέρματος, ενώ οι ενυδατικοί παράγοντες βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και της ισορροπίας του.

 

Το αποτέλεσμα;

  • Η επιδερμίδα γίνεται βελούδινα απαλή στο άγγιγμα.
  • Οι πόροι συσφίγγονται και η εμφάνισή τους μειώνεται σημαντικά, κάτι που σταδιακά χαρίζει στην επιδερμίδα αψεγάδιαστο τελείωμα.
  • Ο χρωματικός τόνος της επιδερμίδας γίνεται ομοιόμορφος και πιο λαμπερός, χωρίς δυσχρωμίες, χωρίς θαμπή όψη.

 

Μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, απευθυνόμενη σε κάθε γυναίκα άνω των είκοσι ετών, είναι τώρα στη διάθεσή μας, με στόχο να μας χαρίσει αυτό που πάντα επιθυμούσαμε, την τέλεια επιδερμίδα!

 

Εγώ πάντως τα δοκίμασα και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα.

 

 

  • Ενυδατική κρέμα διόρθωσης για τελειοποίηση της επιδερμίδας

 

loreal-skin-perfection-3

 

 

Ενυδατική κρέμα που λειαίνει τους πόρους, παρέχει ομοιομορφία και χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια απαλότητα. Σε βάθος χρόνου η ποιότητα της επιδερμίδας είναι αισθητά αναβαθμισμένη. Η υφή της είναι πολύ ελαφριά, δροσερή και ευχάριστη. Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση.

ΕΤΛ: 11.99 ευρώ

 

 

 

  • Ορός για τελειοποίηση της επιδερμίδας

 

loreal-skin-perfection-2

 

Με LR2412 και Perline-P προσφέρει εντατική διορθωτική δράση ενάντια στα προβλήματα της επιδερμίδας. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση οι πόροι συσφίγγονται, η υφή του δέρματος εξομαλύνεται και σταδιακά τελειοποιείται, ενώ ο τόνος του γίνεται ομοιόμορφος και πιο ζωντανός.

ΕΤΛ: 13.99 ευρώ

 

 

 

  • Διορθωτικό προιόν, για σβήσιμο στη στιγμή, των ατελειών

 

 

loreal-skin-perfection-4

 

 

Ένα “μαγικό” προϊόν που καμουφλάρει στη στιγμή πόρους και ατέλειες. Απλά το εφαρμόζεις τοπικά στα προβληματικά σημεία του προσώπου σου και αυτό βελτιώνει την όψη τους στη στιγμή. Πράγματι, μετά την εφαρμογή του, οι πόροι κρύβονται – μέχρι και εξαφανίζονται θα μπορούσα να πω – και η επιδερμίδα δείχνει λεία, απαλή και ομοιόμορφη. Θα το λατρέψεις!

ΕΤΛ: 13.99 ευρώ 

 

 

 

  • ΒΒ Cream 5 σε 1 Τελειοποίηση στη στιγμή

 

loreal-skin-perfection-5

 

Ένα προϊόν, πέντε δράσεις. Χαρίζει εικοσιτετράωρη ενυδάτωση, εξομαλύνει και φωτίζει τον τόνο της επιδερμίδας, μειώνει την εμφάνιση των πόρων, καλύπτει κοκκινίλες και σκούρα σημεία, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Παράλληλα, διαθέτει SPF 25 για επαρκή αντηλιακή προστασία σε καθημερινή βάση.

Σαν προϊόν με ικανοποίησε πάρα πολύ. Χαρίζει υψηλότερη κάλυψη σε σύγκριση με άλλα BB προϊόντα και πολύ καλή ενυδάτωση. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, σου προτείνω να το σετάρεις με μία πούδρα για να νιώθεις υπέροχα όλη τη μέρα φορώντας το.

Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις.

ΕΤΛ: 11.99 ευρώ


Αν λοιπόν οι πόροι, η υφή ή ο χρωματικός τόνος της επιδερμίδας σου σε προβληματίζουν, τότε η Skin Perfection είναι η ιδανική σειρά περιποίησης για σένα.

 

 

Να, με και εγώ στην παρουσίαση της L’Oreal Paris, για bloggers!

 

 

ioanna-skin-perfection

 

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

(Μετά το post της Ιωάννας, εγώ σας έχω μια ερώτηση: Μήπως θυμάστε σε ποιο άλλο προϊόν, έχουμε συναντήσει το LR2412; Για να βλέπω, απαντησούλες…)

 

 

30 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΣΤΗ LANCOME ΦΥΣΙΚΑ!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!! ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΒΒ!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ!!!1

  2. Τζα!!!Καλημέρα αγαπημένες μου.Να υποθέσω ότι η συγκεκριμένη σειρά είναι η αντίστοιχη της Idealia-vichy;Πάντως εκεί στην Idealia θυμάμαι το LRκάπως 😉 Μουτςςςςςςςςςςς

  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ
    Visionnaire lancome εννοειται το θυμομαστε και το εχουμε δοκιμασει
    τωρα θελω να αγορασω ολη τη σειρα SKIN PERFECTION, θεωρω τη L’oreal πολυ αξιοπιστη εταιρεια κ οικονομικη

  4. LANCOME VISIONNAIRE!!! Αλλά και αυτά της L’Oreal έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. ΒΒ cream & διορθωτικό μπαίνουν κατευθείαν στο δρόμο για το νεσεσέρ!!!

  5. Το lancome καλέ κυρία έχει το ίδιο συστατικό

  6. ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

  7. Lancome νομιζω…. Παντως τα προίόντα είναι όντως υπέροχα. Χρησιμοποιώ την κρεμα προσώπου και τον ορό καθημερινά ήδη ένα μήνα και η επιδερμόδα μου είναι όντως πιό λεία και λαμπερή! L’oreal (γιατί μας αξίζει.. φυσικά! Lol)

  8. Καλημέρα!!
    Πρόσφατα πηρα τον ορό Skin Perfection και η πρωτες εντυπώσεις μου ειναι πολύ καλες…..
    Για την αποτελεσματικότητα ειναι πολυ νωρις για να μιλήσω αλλα η διάφανη υφή του, η απορροφητικότητα και η ενυδάτωσή του ειναι τέλεια!!!

  9. Τουλάχιστον 3 πόστ για το σέρουμ Visionnare της Lancome μας έχει κάνει κοντεύω να πάρω phd στη χημεία!

  10. Καλησπέρα παρεάκι μου! Αχ αυτή η L’Oreal μάς ξετρελαίνει πάντα με τα υπέροχα προϊόντα της!! Σ’ευχαριστούμε Ιωάννα για την φοβερή σου ανάρτηση… είσαι μια κούκλα στην φωτογραφία! Το LR2412 το’χουμε ξανασυναντήσει στην Lancome “Visionnaire LR2412 Advanced Skin Corrector” (Wrinkles-Pores-Evenness). Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά! 😉

  11. ΣΤΟ LANCOME VISIONNAIRE ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ!!!!ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!

  12. Lancome!Ναι ναι ! Μεγάλη χαρά τα καινούρια προιόντα σε προσιτές τιμές! Φιλάκια πολλά!

  13. Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω , αν και με όλον αυτόν τον καταιγισμό από ΒΒ creams δεν ξέρεις πια τι να προτοδιαλέξεις !

  14. Γεια σας!Κουκλίτσα η Ιωάννα!Νομίζω στη lancome το έχουμε δει.Το προϊόν που καλύπτει ατέλειες κ πόρους,τι ακριβώς είναι,concealer,primer;

  15. LANCOME είναι η απάντηση, είχε και διαγωνισμό αν θυμάμαι καλά.
    Ενδιαφέρουσα σειρά αλλά πρέπει να τη δόκιμάσουμε για τα αποτελέσματα.
    Αλλά ομολογώ BB cream δεν αλλάζω, μόνο AVON.

  16. δε θυμάμαι να σου πω αλλά αυτή η σειρά με ψήνει τρελά ειδικά ο ορός, δεν ξέρω βέβαια αν με έπεισαν τα λόγια της Ιωάννας ή το γεγονός και μόνο ότι είναι τόσο γλυκιά η συσκευασία!Καλώς σε ξαναβρήκα και καλή χρονιά!

  17. Καλησπερα!!!
    @Ιωαννα Μανετα εισαι μια κουκλα!!!!
    @Τζουλια αχ αυτη την πατεντα της lancome την εχω ψαξει τελευταια
    πολυ!!! Προσπαθω να συνδιασω χημεια και φυτικα προιοντα!!χαχαχα
    ειμαι σε καλο δρομο μολις ολοκληρωσω το πειραμα θα σας οω!!!
    Τωρα για την Vissionare η διαφορα ειναι οτι αυτη περιεχει το Lr2412 σε
    ποσοστο 4%!! και οι υπολοιπες σειρες οπως Vichy κ.λ.π σε ποσοστο 2%!!
    Αν δεν κανω λαθος η lancome ,Vichy και πολλεεες αλλες εταιριες ειναι
    κατω απο την ομπρελα της μαμας εταιριας(loreal)
    Φιλακια πολλα

  18. Στη Lancome !
    Πάντως τα δοκίμασα στα Zammple και είναι εξαιρετικά προιόντα. Μόλις τελειώσουν μάλλον θα τα αγοράσω κιόλας!

  19. Καλησπερα. σας εχω πει και εγω οτι χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια την Vissionare την οποια γνωρισα απο το bb. Οσο για την κρεμα της L’Oreal νομιζω οτι δεν κανει για την δικη μου επιδερμιδα ειναι για πιο νεοτερες Καλο βραδυ

  20. Tο περιμενα πως κ πως αυτο το ποστ!!! Θελω παρα πολυ να παρω τν ορο. Εχω κολλημα με τους ορους.. Μα φυσικα στν Lancome το εχουμε δει. Ας μη ξεχναμε οτι Vichy, Lancome, La roche posay, Roger&Galliete κ.α ανηκουν ολα στο κολοσο π λεγεται L’oreal 😉

  21. Kalispera bbgirls!! Ma ti koukla pou eisai Ioanna !!! Kai ti tsaxpina poza!! ~Oreo post skeftomoun ki ego na ta dokimaso alla me xelogiase I Stella ti na kano!! Vlepo I mathitries apantisan sosta gia to LR2412 ki etsi den symplirono ki ego tipota alla nai oles aytes oi etaireies anikoun stin L’Oreal!!
    Filia polla!!

  22. χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο την BB Cream της συγκεκριμένης σειράς κ είμαι περισσότερο από ικανοποιημένη!

  23. Νομιζω πρωτη η Lancome ηταν αυτη που χρησιμοποιησε LR2412 στη σειρα Visionnaire. Προσφατα, εκτος απο την L’oreal, εχει κυκλοφορησει και η Vichy τον ορο Idealia Life serum που περιεχει το ιδιο συστατικο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.