Μακιγιάζ Avon, Nέα Προιόντα

 

beauty-avon-cropswscan10219

 

 

Ένας από τους λόγους που λατρεύω το σαββατοκύριακο -εκτός από τους συνηθισμένους που όλες ξέρουμε- είναι που συναντώ την φίλη μου την Αλίκη. Η Αλίκη είναι Avon girl και μάλιστα πολύ “δυναμικό”. Φροντίζει πάντα να με ενημερώνει, πρώτη απ’ όλους, για όλα τα νέα λανσαρίσματα της Avon (εκείνη ως αντιπρόσωπος τα γνωρίζει από πιο νωρίς)  και συχνά-πυκνά να με προμηθεύει με ένα σωρό προϊόντα που ξέρει πως λατρεύω.

 

Η Avon για μένα είναι αγάπη από τις πολύ μεγάλες. Θυμάμαι παλιότερα μου έλεγε η Αλίκη κρατώντας ένα κατάλογο στα χέρια της: “Δεν υπάρχει περίπτωση η γυναίκα που θα τον ξεφυλλίσει, να μην θέλει κάτι από εδώ μέσα. Αν δεν θέλει, σημαίνει πως δεν τον άνοιξε”. Αυτό στην περίπτωσή μου ισχύει 100%. Κάθε φορά που πιάνω μία Avon-μπροσούρα στα χέρια μου, και ειδικά αυτήν τη φορά, τα θέλω όλα!

 

Τα νέα της Avon λοιπόν είναι πολλά και άκρως ενδιαφέροντα, με πρώτο το λανσάρισμα της Ideal Flawless CC Cream. Η αλήθεια είναι πως περίμενα με αγωνία μία CC cream από την Avon, καθώς την BB cream της κυριολεκτικά την είχα λατρέψει και την είχα ξεχωρίσει από πολλές άλλες.

 

Η συγκεκριμένη CC cream υπόσχεται να καλύψει τις ατέλειες, να περιποιηθεί την επιδερμίδα μας και φυσικά να τελειοποιήσει τις ανομοιομορφίες της. Θα κυκλοφορήσει σε έξι αποχρώσεις και η ελαφριά σύνθεσή της θα περιέχει SPF50. Αυτό το τελευταίο με ενθουσίασε περισσότερο απ’όλα, αφού από τους επόμενους μήνες που ο καιρός θα αρχίσει να ανοίγει, ο υψηλός δείκτης προστασίας είναι απαραίτητος.

 

 

avon-cc-cream

 

 

Εκτός όμως από την CC cream κάτι ακόμη τράβηξε την προσοχή μου. Τα Ultra Color lipsticks, τα πρόσφατα ανανεωμένα και πάντα αγαπημένα κραγιόν της Avon, θα κυκλοφορήσουν και σε τέσσερις υπέροχες ματ αποχρώσεις. Περιττό να σας πω πως η Αλίκη ήδη μου χάρισε μία από αυτές ( ένα πανέμορφο, ζωηρό φούξια) και μου άρεσε πάρα πολύ. Η εφαρμογή του τέλεια, η διάρκειά του πολύ ικανοποιητική και η συσκευασία του εύχρηστη και κομψή. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως το Ultra Color Matte lipstick, σε αντίθεση με άλλα ματ κραγιόν, δεν ξηραίνει τα χείλη, ούτε τονίζει τα ήδη ξηρά σημεία τους. Απεναντίας, απλώνεται τόσο ομοιόμορφα και τόσο απαλά που σε ξαφνιάζει.

 

 

avon-lipstick

 

 

Και φεύγοντας από το φούξια περνάμε στο παστέλ. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι η μεγαλύτερη αδυναμία μου και δεν φαντάζεστε πόσο χάρηκα όταν είδα ότι κυριαρχούν στη νέα ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ της Avon. H Style Voyage make up collection αποτελείται από παιχνιδιάρικα βερνίκια, όμορφες σκιές και λαχταριστά κραγιόν. Λιλά, βεραμάν και ροζ σε πολλές παραλλαγές του, είναι τα χρώματα που θα συναντήσετε στα προϊόντα της.  Εγώ ήδη δοκίμασα ένα παστέλ μοβ βερνίκι και ήταν υπέροχο, τόσο χρωματικά, όσο και ποιοτικά.

 

 

 

 

 

avon-stylevoyage

 

 

 

 

Για το τέλος φύλαξα κάτι που ξέρω πως ενδιαφέρει πολλές από εσάς. Στους καταλόγους της Avon κυκλοφόρησε πρόσφατα η ανανεωμένη συλλογή πινέλων μακιγιάζ. Εγώ, ως μανιακή με τα πινέλα που είμαι, εννοείται πως ήδη πήρα τα περισσότερα. Με τέτοιες τιμές άλλωστε πως να κρατηθείς;

 

 

 

brushes

 

 

Είναι πολύ απαλά και εύχρηστα. Οι τριχούλες τους είναι μαλακές, πυκνές και γερές. Αγκαλιάζουν σαν χάδι την επιδερμίδα. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία το design τους είναι εξαιρετικό. Κυκλοφορούν πινέλα για πούδρα, για foundation, για ρουζ και bronzer, για κραγιόν και για σκιές. Οι πηγές μου λένε πως θα κυκλοφορήσει και πινέλο για eyeliner.

 

Kαι βέβαια, μην ξεχνάτε και το αγαπημένο μας, bb girl, την maryl που είναι αντιπρόσωπος της Avon, για ότι χρειαστείτε από την μάρκα!

 

Πως τα βρίσκετε τα νέα της Avon;

 

 

11 Σχόλια
  1. Πολύ ωραία τα νέα. Ειδικά για τα πινέλα θα σπεύσω να δω τον κατάλογο. Αλλά και τα ματ κραγιόν είναι ελκυστικά.
    Καλημέρα!

  2. Όλα τα προϊόντα της Avon είναι υπέροχα! Ιδιαίτερα η νέα ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ είναι φανταστική!!! Καλό σ/κ κορίτσια και να περάσετε τέλεια! Φιλιά…. 🙂

  3. Γεια σας!Πολύ ενδιαφέροντα τα νέα της avon,τα πινελάκια κ τα ματ κραγιόν φαίνονται τέλεια!

  4. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.
    ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ.

  5. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls!Για την CC cream δεν ξέρω αλλά τα κραγιόν σίγουρα θα τα τιμήσω!Μουτςςςςςςςςς

  6. Aγαπημένη μου Τζούλια σ’ευχαριστώ πολύ καλή μου για την αναφορά στο όνομα μου…..τι να προσθέσω παραπάνω στο πλήρες ενημερωμένο post σου?? Η CC cream είναι απλά καταπληκτική με καταπληκτική τιμή το ίδιο και κραγιόν,όσο για τα πινέλα είναι επαγγελματικά..και το πιο βασικό είναι ότι τα προιόντα της AVON έχουν άριστη σχέση ποιότητας και τιμής και αυτό είναι που με κάνει να τα προωθώ,πρώτα ως καταναλώτρια και κατόπιν ως αντιπρόσωπος…Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον ανθρωπιστικό της χαρακτήρα!

  7. Το να μάθω τα σωστά πινέλα θέλει Phd νομίζω! Κάποτε να μας κάνεις μια παρουσίαση πως χρησιμοποιούμε το καθένα (όταν διαβάζω τόσες εξειδικευμένες λεπτομέρειες για καλλυντικά κλπ τρελαίνομαι που έφαγα τα χρόνια μου διαβάζοντας για το Πολυτεχνείο και μόνο…)

  8. Kαταπληκτικά!!!! Εγώ παράγγειλα ένα κραγιόν μολύβι σε απόχρωση nude. Αλλά με τα πινέλα έχω και εγώ τρέλα και με δελέασες τώρα!

  9. Tα ξέρω και είναι όλα καταπληκτικά!!Λατρεύω τα AVON κραγιόν,για τα πινέλα δεν έχω άποψη,ενώ οι σκιές ματιών είναι από τις καλύτερες της αγοράς κατά την ταπεινή μου άποψη.Μην ξεχνάτε τη σχέση ποιότητας-τιμής!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.