Rimmel: Το δώρο σας από το Λονδίνο (και άλλα…)

Rimmel-London-1

 

 

Τις προάλλες που έκανα τον διαγωνισμό στο facebook για τη νέα μάσκαρα Rimmel, Scandal Eyes Rockin’ Curves. που έφερα από το Λονδίνο (δυο έφερα, βέβαια..) έγραψα, ότι είναι κρίμα, μια τόσο καλή μάρκα να μην έχει βρει τον δρόμο της για την Ελλάδα, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, διότι για πιο παλιά, δεν γνωρίζω.

 

 

Αυτό που γνωρίζω όμως, είναι ότι η Rimmel, εκτός από Νο 1 μάρκα σε πωλήσεις στην Αγγλία, είναι και η παλαιότερη, αφού πηγαίνει πίσω στο 1824, όταν ένας έφηβος με το όνομα Eugene Rimmel, ανέλαβε τη θέση του μαθητευόμενου, στο αρωματοπωλείο του πατέρα του, στο Λονδίνο. Μόλις 24 ετών και πλέον έξοχος αρωματοποιός και ο ίδιος, άνοιξε τη ναυαρχίδα κατάστημα, στην Regent Street. Μετά το θάνατό του το 1887, την επιχείρηση, η οποία όλο και μεγάλωνε, ανέλαβαν οι δυο γιοί του.

 

 

Αυτό που επίσης ξέρω για την Rimmel, είναι ότι ήταν από τις πρώτες μάρκες που έδωσαν μεγάλη προτεραιότητα στο μακιγιάζ των ματιών (μολύβια ματιών και μάσκαρα) και μάλιστα πιο παλιά όταν μια γυναίκα ήθελε να βάψει τα μάτια της έλεγε «θα βάλω ρίμελ» (αυτό το έχω ακούσει η ίδια με τα αυτιά μου, από την 78χρονη κοκέτα θεία μου, η οποία έχει πει κάποια στιγμή μπροστά μου «Εγώ πάντως ρίμελ δεν φόραγα. Πρόσεχα την επιδερμίδα μου, ένα κραγιόν και τίποτα άλλο». Δηλαδή όπως και η Hoover (το hoοvering– δηλαδή «κάνω ηλεκτρική σκούπα» – έχει περάσει εδώ και χρόνια σαν ρήμα στα Αγγλικά λεξικά, από την μάρκα Hoover)  έτσι και η Rimmel είχε συνδέσει το όνομα της με το μακιγιάζ των ματιών. Kαι για να ολοκληρώνω με τα ιστορικά, αρκεί να σας πω ότι σε πολλές γλώσσες του κόσμου, η λέξη rimmel, σημαίνει μάσκαρα!

 

 

rimmel-1-open

 

 

Η Rimmel στο πέρασμα των ετών άλλαξε πολλά χέρια, αυτή τη στιγμή, είναι μέρος του κολοσσού Coty Inc, πωλείται σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου και όπως είπα και παραπάνω, εξακολουθεί και είναι η Νο 1 μάρκα σε πωλήσεις, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μάρκα είναι η επιτομή του London cool, edgy, witty και streetwise και σαν πρόσωπα στις καμπάνιες της έχουν κατά καιρούς υπάρξει η Zooey Deschanel, η Georgia May Jagger και αυτή τη στιγμή, τo πρόσωπο στις καμπάνιες είναι το απόλυτο London girl, η Kate Moss.

 

 

 

TheKateCollection_PRODUCT_03

 

 

 

Βέβαια, από την άλλη, όταν λέω «δεν υπάρχει στη χώρα μας», δεν είμαι και σίγουρη πόσο δόκιμη είναι η έκφραση, εφόσον πλέον με τη μαγεία του internet όλα είναι όπως λέω εγώ, «ένα click away» οπότε μπορούμε πλέον και εμείς να έχουμε πρόσβαση στα πάντα.

 

Που οι εποχές, που πήγαινα στο Λονδίνο και είχα ολόκληρες λίστες μαζί μου, από πράγματα που μου παράγγελλαν οι φίλες μου να τους φέρω. Έφτασα σε σημείο να πηγαίνω ας πούμε για μια εβδομάδα στο Λονδίνο και τις μισές μέρες να τις καταναλώνω από κατάστημα σε κατάστημα, για να προλάβω να τα αγοράσω όλα. Αυτό έληξε δια παντός, όταν κάποια στιγμή (η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή) ένας φίλος μου, που τότε κάναμε στενή παρέα και ο οποίος ήταν μουσικός (έπαιζε κιθάρα και ντραμς) έμαθε ότι θα πάω Λονδίνο και την επόμενη φορά που βγήκαμε, μου είπε «Βρε Τζουλάκι, μια χάρη θέλω τώρα που θα είσαι Λονδίνο».  «Πες μου, Γιώργο μου και αν περνάει από το χέρι και τον δρόμο μου, πολύ ευχαρίστως» «Να», απαντάει και βγάζει μια σελίδα που είχε κόψει από ένα περιοδικό. «Σου είναι εύκολο, να μου φέρεις αυτή την ηλεκτρική κιθάρα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα;»……… Τον κοίταξα για δυο δευτερόλεπτα και απάντησα «Γιατί βρε Γιώργο μου μόνο κιθάρα; Αφού θα είμαι που θα είμαι στο Λονδίνο, λέω να ζαλωθώ και να σου φέρω και ένα σετ ντραμς.. Ε, και τι στο καλό.. Και στις αποσκευές να μη χωράει, το πολύ- πολύ να το πάρω μέσα στην καμπίνα και να κάτσω πάνω…» Ο εγκέφαλος του, έκανε περίπου πέντε δεύτερα να καταλάβει ότι τον ειρωνευόμουν, αλλά το κατάλαβε τελικά. Εκεί έληξε και η καριέρα μου, ως επίσημη αγοράστρια, ειδών που δεν υπήρχαν στην  Ελλάδα.

 

 

Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ πια, αλλά η αλήθεια είναι ότι το καλλυντικό, θέλεις να το δοκιμάσεις πριν το παραγγείλεις από το internet εκτός και αν το έχεις ξαναδοκιμάσει, σου άρεσε, οπότε και το παίρνεις με κλειστά μάτια. Εγώ για παράδειγμα, από την αρχή τη μάσκαρα είχα βάλει στο μάτι να σας φέρω, αλλά όταν βρέθηκα στο stand της Rimmel είδα ένα tester από το κραγιόν/gloss Apocalips (απίθανο όνομα) το δοκίμασα, ξετρελάθηκα με την απόχρωση, την υφή, την σταθερότητα του και το αγόρασα την ίδια στιγμή στην απόχρωση Stellar. Αν δεν το είχα δει μπροστά μου και δεν το είχα δοκιμάσει, μπορεί και να μου ξέφευγε. (και τώρα που το σκέφτομαι, αυτό θα σας φέρω δώρο την άλλη φορά, είναι απίθανο…)

 

Τα Apocalips.  Αγόρασα το τρίτο από το τέλος. Θα έπαιρνα το προ-τελευταίο αλλά ήθελα κόκκινο μεν, αλλά κάπως πιο ανοιξιάτικο δε….

 

 

 

apocalips-rimmel

 

 

 

Η Kate με Apocalips

 

kate-apocalips

 

 

 

 

Το δώρο σας: Η μάσκαρα Rimmel Scandal Eyes Rockin’ Curves. Ξέρετε εσείς τώρα, σχολιάστε εδώ σε αυτό το post και Τετάρτη-Πέμπτη, θα ανακοινώσω τη νικήτρια.

 

 

 

 

rockin_curves_product

 

 

 

 

Καλή επιτυχία και καλώς σας βρήκα και από εδώ, αγαπημένες.

 

 

 

(Αυτές τις μέρες που έλειπα έγιναν αρκετές και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις νέων προϊόντων. Εγώ βέβαια, δεν μπόρεσα να παραβρεθώ, αλλά  σε όλες παραβρέθηκε το beautyblog.gr το οποίο εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο η Ιωάννα Μανέτα και σας έχει πολλά νέα, τα οποία θα διαβάσετε εδώ μέσα, τις επόμενες μέρες.)

 

 

 

143 Σχόλια
  1. Πρέπει να είναι καταπληκτική μάσκαρα!!!!! Μακάρι να κερδίσω!!!!!!

  2. Καλημερα τζουλια bbgirls!!!καλος ηρθες αγαπημενη!! Ελπιζω να τα περασες υπεροχα! Πολυ θα ηθελα να δωκιμασω την μασκαρα!! Υπεροχα τα χρωματα στα κραγιον! Φιλακιαααα

  3. Τζα!!!Καλημέρα κούκλες..Το πόσο διασκεδάζω με τις ιστοριούλες σου δεν λέγεται,άνετα γράφεις βιβλίο. Χαχαχχα… Μουτςςςςςς σε όλες

  4. Ευχαριστούμε πολύυυυ… Να ξέρεις εμπιστευόμαστε τις επιλογές σου..

  5. Καλημερα!!!
    Πωπω @Τζουλια με την ιστορια που ειπες για την ονομασια “rimmel” μου θυμησες
    την μαμα μου που ελεγε ακριβως το ιδιο!!
    Φιλια

  6. Πρέπει να είναι τέλεια!!! θα ήθελα να την δοκιμάσω!!!

  7. panta me taxidevoun oi perigrafes sou… me piges londino na dokimazo kallyntika …

    afou esy tin ypostirizeis toso thelo na tin dokimaso …

  8. Πρόλαβα ε ??? μόλις ξύπνησα και το είδα το mail έτρεξα!!!!!!!!

  9. Καλημέρα!!! Πρόλαβα ε???? Μόλις ξύπνησα και είδα το mail έτρεξα!!!!!!!

  10. Καλημέρα!!!! Πρόλαβα ε?? μόλις είδα το mail έτρεξα!!!!!!!

  11. Τώρα που το σκέφτομαι κι εγώ καμιά φορά τη μάσκαρα rimmel τη λέω… Μάλλον επειδή το άκουγα στις παλιές ταινίες μου είχε κολλήσει έτσι από μικρή 😛

  12. ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!!!

  13. αν και δεν μπορώ να συνδεθώ πολύ ωραίο δώρο άλλη μια φορά!!!!

  14. Καλημερα Τζου!!! Μας έλειψες η αλήθεια…. καλοσώρισες λοιπόν στη χειμωνιάτικη ΑΘηνα! Και η μαμά μου και η γιαγιά μου ελεγαν το “Ριμελ” ως εκφραση για οτιδήποτε αφορούσε το μακιγιάζ ματιών, μολύβι ή μασκαρα ή eye liner…. Αλλά ποτέ μεχρι σήμερα δεν είχα συνδεσει την συγκεκριμένη μαρκα με την εκφραση. Η αλήθεια είναι πως είναι αξεπέραστη και πάντα την αγόραζα στα ταξίδια μου στο Λονδίνο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως η συγκεκριμένη δεν απέκτησε μεριδιο αγοράς στην ελληνική αγορα (ευρείας), ενω αντιθετα κυριαρχουν η L’oreal και η Maybelline, που δεν τη φθανουν ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι. Κάτι που είχε συμβει και με την Cover Girl, τη θυμαστε αλήθεια? Τόσο καλή και πήγε άπατη στην Ελλαδα….. Τελικά δεν είναι πάντα το καλύτερο αυτο που επικρατεί, αλλά αυτο που μας πείθουν, ότι είναι το καλύτερο….

  15. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ προϊόντα της εταιρείας αυτής, οπότε, ευκαιρία!….

  16. poly tha thela na dokimaso auti ti mascara.Tin eida sto Belgio kai metaniosa poy den pira proionta apo auti tin etaireia gia na ta dokimaso.

  17. Καλημέρα!!! Πολύ θα ήθελα να κερδίσω αυτή τη μάσκαρα!!!

  18. Καλημέρα κορίτσια .. Ευχαριστούμε που πάντα μας σκέφτεσαι και μας προτείνεις τα καλύτερα ..

  19. Η μαμά μου το λέει ρίμελ ακόμα!!! Καλό μήνα bb girls and good luck

    Btw εχετε και εσεις login problem σήμερα ή φταίει η μπακατέλα μου?

  20. Ήξερα ότι η Rimmel είναι αγγλική εταιρεία,αλλά δεν ήξερα την ιστορία της..!(κάτι μάθαμε & σήμερα)
    Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω τη μάσκαρα! 🙂

    Υ.Γ.: Πώς δεν του είπε να του φέρει & κανένα πιάνο..!

  21. Super δωρα οπως παντα ,ευχαριστουμε

  22. Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα.
    ούτε εγώ έχω δοκιμάσει αυτή την εταιρεία, οπότε ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία τώρα!

  23. Καλώς ήρθες Τζούλια μας!!!Ωραία ξεκινάει ο μήνας,έστω και με τρεις μέρες καθυστέρηση 😉 Καλή επιτυχία σε όλες!

  24. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες… Εμένα πάντα με ελκύει το να μαθαίνω πως προέκυψαν φράσεις,παροιμίες και η ετυμολογία των λέξεων γενικά… Και πράγματι την έχω ακούσει την εκφραση.. οπότε θα κατατάξω το post στα αγαπημένα μου..!! Οσον αφορά το προϊόν βρίσκω ενδιαφέρον το βουρτσάκι του.. Είναι όντως έτσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία..??

  25. Καλώς ήρθες κοριτσάκι μου όμορφο και απο εδώ !!!!!

  26. ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
    ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

  27. Τζούλια σε εμπιστεύομαι για ότι και αν προτείνεις , πιστεύω ότι θα είναι και πάλι ένα πολύ καλό προϊόν! Ας είμαι όμως εγώ μία απο τις τυχερές!

  28. με ταξιδεψες 2ο χρονια πισω,οταν ηταν το μπεστ σελερ στο μαγαζι της μαμας μου…φοβερη και καινοτομα για την εποχη της εταιρεια.ειχε θυμαμαι σκια ματιων (πουδρα ομως,οχι τυπου κρεμας)σε χοντρο μολυβι,με υπεροχη ιριδιζουσα λαμψη.απιστευτα χρωματα κραγιον ,σε καφε-μπορντω θηκη…και φυσικα το ριμμελ (μασκαρα)σε ασπρη θηκη και βραχιονα αναλογα με το χρωμα της πρασινο πετρολ,μπλε τυρκουαζ,καφε ,μαυρη…μακαρι να κερδισω!αν οχι πες ηλ.διευθυνση να παραγγειλω!!!!!!

  29. Καλή εβδομαδα και καλη επιτυχία!!!

  30. Τζούλια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα 🙂
    Μου αρέσει που πάντα μας φέρνεις δώρα από τα ταξίδια σου και μας ενημερώνεις τόσο για το τι συμβαίνει στις άλλες χώρες όσο και για τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν σε αυτές. Keep up the good work!
    Σε ευχαριστούμε για την σκέψη 😉
    Πολλά φιλιά
    xxx

  31. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω για πρώτη φορά!

  32. Καλώς μας ήρθες και καλή μας επιτυχία! Κι εγώ την άκουγα την έκφραση “έβαλα ρίμελ”! Ωραίεςεποχές!

  33. kali mas epitixia elpizw n eimai tixaeri auti ti fora!!! seuxaristoume g t dwrakia pou ferneis!! 🙂

  34. θα ηθελα να είμαι μια από τις τυχερες

  35. Καλως ηρθες Τζολια μας. Αν κ με το κρυο π εχουμε, δε νομιζω να σ λειπει το Λονδινο 😛 Ευχαριστουμε πολυ για το δωρο. Περιμενω με ανυπομονησια τα καινουρια ποστ..! Καλο μηνα να εχουμε

  36. όχι για μένα κορίτσια! μην παρεξηγηθώ!!

  37. Καλώς ήρθες!!! Μακάρι να φέρουν τα Rimmel στην Ελλάδα, όνειρο απραγματοποίητο έχει γίνει! Ευχαριστούμε πολύυυυ για το δωράκι! 🙂

  38. Μας ξεσήκωσες πάλι Τζούλια!
    Θέλω πολύυυυ να την δοκιμάσω! 🙂

  39. ουαου…τι βουρτσακι ειναι αυτο…..πρωτοτυπο κ φανεται να υποσχεταιπολλα….

  40. Νομίζω πως δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από Rimmel!Μακάρι να μου δοθεί τώρα η ευκαιρία!Και τα Apocalips φαίνονται υπέροχα!

  41. θα ήθελα να την δοκιμάσω!!!

  42. δεν εχω δοκιμασει ποτε rimmel και μια μασκαρα την χρειαζομαι1ευχαριστουμε!

  43. Πρέπει να είναι καταπληκτική μάσκαρα. Πολύ θα ήθελα να την δοκιμάσω.

  44. welcome back!!!! ekpliktiki mascara .files moy sto londino mono aftin agorazoyn perito na po oti ego fisika den eixa idea!!!!makari na mai tixeri na tin kerdiso se fxaristoyme poli!!!!

  45. … Αυτό το “Θα βάλω Ρίμελ” το έχω ακούσει κι εγώ από πολλές κυρίες… Πιο παλιά δεν ήξερα και τι εννοούν! Χα,χα! Πολύ ωραία ονόματα βάζει η εταιρεία. Apocalips

  46. Όπως πάντα με όμορφες αναρτήσεις και υπέροχα δώρα… Καλώς ήρθες αγαπημένη μου! 🙂

  47. η rimmel ειναι απο τις αγαπημενες μου εταιριες!!!! 🙂

  48. Πολύ ωραίο άρθρο και η μάσκαρα φαίνεται τέλεια!! Ευχαριστούμε!!

  49. Την θέλω αυτή τη σκανταλιάρικη μάσκαρα! 🙂

  50. ακόμα γελάω με την κιθάρα και τα ντραμς που απάντησες!! κάτι πολύ απλά ζήτησε!!χαχαχ!!!Καλή επιτυχία!!

  51. Μου αρέσουν πολύ τα προιόντα της Rimmel αλλά μάσκαρα δεν έχω δοκιμάσει!Πολύ θα το ήθελα και ακόμα περισσότερα θα ήθελα να έρθουν επιτέλους στην Ελλάδα!!!

  52. θα ήθελα να την κερδίσω πρέπει να είναι εκπληκτική!

  53. Αχ πόσο θέλω να δοκιμάσω ένα προϊόν της Rimmel!!!! Μπράβο Τζούλια!!! Είσαι θεά!!!

  54. το νικητή εννοείς, έχουμε και γυναίκα και κόρη.

  55. Καλημερα Τζούλια Μας έλειψες θα ήθελα να την κερδίσω φαίνεται τέλεια

  56. Πολύ ωραία αυτά που μάθαμε σήμερα!
    Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τη μάσκαρα!

  57. Σε ευχαριστουμε Τζουλια για το δωρακι

  58. Den thn iksera tn marka gia na po tn alitheia alla tora ematha olh tn istoria k seuxaristoume gi autes ts plhrofories..panta xrhsimes k katatopistikes!polu tha ithela na tn kerdiso k na tn dokimaso!euxomai na eimai h tuxerh!seuxaristoume p mas skefthkes gia akomh mia fora!filakia!

  59. Πολύ ωραίες οι πληροφορίες για τη Rimmel, αλλά ακόμη πιο ωραία η ιστορία που έβαλε τέλος στην καριέρα σου ως επίσημης αγοράστριας προϊόντων που δεν υπήρχαν έως τότε στην Ελλάδα!

  60. Καλώς ορισες!

    Έχω μια τεραστια wish list για τη Rimmel & η μασκαρα θα ηταν καλη αρχή!

    Φιλια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.