Ds Laboratories: Για γερά, υγιή και πλούσια μαλλιά, χωρίς τριχόπτωση

dd-labs-1

 

 

 

Πολλές φορές εδώ μέσα έχουμε κουβεντιάσει με τις ώρες για τη περιποίηση των μαλλιών μας. Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές έρχονται στο μυαλό μου δεκάδες ενδιαφέρουσες bb συζητήσεις. Έχω μάλιστα να το λέω πως από τότε που γνώρισα το bb, τα μαλλιά μου είναι στα καλύτερά τους.

 

 

Τόσα προϊόντα ανακάλυψα εδώ μέσα, το ένα πιο καλό από το άλλο. Κι όπως έχω παρατηρήσει άλλωστε, όλα τα bb girls ανησυχούμε για την εμφάνισή των μαλλιών μας, φροντίζουμε για την υγεία τους και γενικά “ψαχνόμαστε” για το καλύτερο. Όχι άδικα εδώ που τα λέμε.

 

 

Τα υγιή μαλλιά χαρίζουν ομορφιά και ζωντάνια στην συνολική εμφάνιση. Κόβουν χρόνια και προσθέτουν στυλ, προσφέροντάς μας αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Γι’αυτό κι εμείς πρέπει να τα φροντίζουμε και να τα προστατεύουμε όπως ακριβώς και την επιδερμίδα μας. Άλλωστε ο χρόνος και η καθημερινότητά μας αφήνουν και σ’αυτά τα σημάδια τους. Το στρες, το styling, ο ήλιος και οι ορμονικές διαταραχές είναι παράγοντες που επιδρούν αρνητικά στην κατάσταση των μαλλιών μας, προκαλώντας εξασθένιση της τρίχας και σταδιακά ακόμη και τριχόπτωση.

 

Ευτυχώς πλέον στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές και καλές λύσεις για να απομακρύνουμε αυτούς τους κινδύνους από τη ζωή μας. Πρόσφατα μάλιστα σε μία κουβέντα μας, ένα πολύ έμπιστο άτομο μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για μία εταιρία, εξειδικευμένη σε αυτόν τον τομέα. Για την Ds Laboratories. Εγώ μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να δοκιμάσω κάποιο προϊόν της και όπως καταλαβαίνετε δεν έχασα στιγμή. Έσπευσα λοιπόν να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα.

 

 

Στην Ds Laboratories στόχος είναι η άμεση και διαρκής αποτελεσματικότητα των προϊόντων μέσω της ενσωμάτωσης σ’αυτά δραστικών φυσικών συστατικών. Με μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων αντιγηραντικής δράσης, η εταιρία υπόσχεται να αναζωογονήσει το τριχωτό του κεφαλιού, να καταπολεμήσει την τριχόπτωση και να συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη της τρίχας.

 

REVITA High-Performance Hair Growth Stimulating Shampoo:

 

Αντιγηραντικό σαμπουάν κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Με ένα κοκτέιλ ισχυρών θρεπτικών συστατικών σε υψηλή συγκέντρωση, έρχεται για να χαρίσει στα μαλλιά ζωτικότητα και σωστή ανάπτυξη. Προλαμβάνει την τριχόπτωση και ενισχύει τη δράση άλλων θεραπειών κατά αυτής. Τα αντιοξειδωτικά και ενυδατικά του οφέλη προστατεύουν την τρίχα από τις εξωτερικές επιθέσεις και καταπολεμούν την εξασθένιση της.  Η επεξεργασία του γίνεται χωρίς χημικά μέσα, ενώ από τη σύστασή του απουσιάζουν συστατικά όπως το Lauryl θειικό νάτριο, υπεύθυνα για τον ερεθισμό του δέρματος του κεφαλιού.

 

 

ds-revita-high-res-final

 

Conditioner Revita.Cor:

 

Πρόκειται για ένα conditioner που χαρίζει εντατική δράση εναντίον της τριχόπτωσης, ενώ παράλληλα περιποιείται την τρίχα. Η εξελιγμένη τεχνολογία του, επιτρέπει στα συστατικά του να απελευθερώνονται έως και 12 ώρες μετά τη χρήση του! Έτσι, έχουν όλο το χρόνο που χρειάζονται για να δράσουν σωστά και ολοκληρωμένα. Οι θύλακες  ενδυναμώνονται, γεγονός που συμβάλλει στη δημιουργία νέων τριχών και τα μαλλιά γίνονται λεία και απαλά.

 

 

ds-REVITA_COR-CONDITIONER

 

Spectral.RS αγωγή για ενδυνάμωση των λεπτών μαλλιών:

 

Η αγωγή αυτή στόχο έχει να τονώσει τα λεπτά μαλλιά, ενισχύοντας τον όγκο και το πλήθος των τριχών του κεφαλιού. Πολλοί εξωτερικοί και εσωτερικοί παράγοντες, οδηγούν στην σταδιακή αποδυνάμωση των τριχών και συνεπώς στην πρόωρη απώλειά τους. Το Spectral.Rs βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος του ζωντανού θύλακα και στην θρέψη του. Τα συστατικά του έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν σε χαμηλότερα στρώματα του δέρματος, χαρίζοντας σε βάθος τα οφέλη τους και όχι μόνο στην επιφάνεια. Έτσι τα μαλλιά μας αποκτούν υγεία διαρκή, ποιοτική, “εκ των έσω” προερχόμενη.

 

 

Τώρα βέβαια θα με ρωτήσετε που μπορείτε να βρείτε τα συγκεκριμένα προϊόντα, γιατί πράγματι είναι κάπως δυσεύρετα. Απ’ όσο ξέρω κυκλοφορούν σε επιλεγμένα κομμωτήρια και φαρμακεία. Επίσης, πρόσφατα τα είδα και στο www.beautypaths.eu, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με πολλές αγαπημένες μάρκες καλλυντικών. Αν επομένως η τριχόπτωση είναι ένα από τα προβλήματα που απασχολούν εσάς ή τον σύντροφό σας, θα σας πρότεινα να τους ρίξετε μια ματιά.

 

 

 

 

ds-

 

 

 

 

(μεταξύ μας, bb girls, το έμπιστο άτομο που μίλησε στην Ιωάννα για αυτά τα προιόντα, είμαι εγώ. Η οποία τα δοκίμασα, με το που έβαλα τα extensions και τα μαλλιά μου είχαν ανάγκη από αυτό το κάτι παραπάνω και ενθουσιάστηκα…)

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. καλημέρα bb μας….φοβερές συσκευασίες,υποθέτω και το περιεχόμενο!!! φιλάκια 😀

  2. Καλημερα!!!
    Αχ αυτην την εταιρια την γλυκοκοιταζω απο περσι στο συγκεκριμενο
    σαιτ που αναφερεις στο ποστ.Εχω διαβασει και εγω τα καλυτερα!!
    Τωρα που την εχεις δοκιμασεις και εσυ @Τζουλια και μας δινεις την
    εγκριση σου!!σιγουρα ειναι σουπερ προιον!!!
    Φιλακια

  3. Τη συγκεκριμένη εταιρεία να πω την αλήθεια δεν τη γνώριζα, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω να τη δοκιμάσω μιας και στο θέμα μαλλιά είμαι ψώνιο. Δεν αντέχω να βλέπω ταλαιπωρημένη μαλλιά. Υπάρχουν τόσα προίοντα που το θεωρώ απαράδεκτο να είμαστε στην τρίχα (ντύσιμο& μακιγιάζ ) και να κυκλοφορούμε με χάλια ( ποιοτικά) μαλλιά. Θέλουν και αυτά την φροντίδα τους.

  4. Καλησπέρα και από μένα, η αλήθεια είναι ότι τη συγκεκριμένη εταιρεία δεν την γνωρίζω αλλά θα κάνω μια προσπάθεια να τη δοκιμάσω. Μου αρέσουν τόσο τα περιποιημένα μαλλιά που θέλω να έχω άποψη για ότι νέο κυκλοφορεί. Η συσκευασία σε κάνει να πιστεύεις ότι πρόκειται για κάτι καλό.

  5. Καλησπέρα παρεάκι μου και καλή εβδομάδα! Γνωρίζω ότι η Ds Laboratories είναι από τις καλύτερες εταιρείες με φανταστικά προϊόντα, όχι μόνο για την υγεία και φροντίδα των μαλλιών, αλλά και για την περιποίηση και αντιγήρανση του δέρματος! Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν και δεν έχω προσωπική άποψη…. Πάντως Τζούλια μου για να ενθουσιαστείς, πιστεύω ότι τα προϊόντα πρέπει να’ναι κα-τα-πλη-κτι-κά!! Φιλιάααα….

  6. Ε μα ναι, υπάρχει πιο έμπιστο άτομο από την Τζούλια μας σε αυτά τα θέματα; Πως ήταν δυνατόν να μην μου κινηθεί το ενδιαφέρον για την Ds laboratories??? 🙂

  7. Eφόσον το έχει δοκιμάσει η Τζούλια, κτ παραπάνω θα ξέρει!

  8. Καλησπερα κοριτσια! Η αληθεια ειναι οτι ουτε κ εγω τν εχω ακουστα αυτη τν εταιρεια. Τν Δεκεμβριο π κουρευτηκα με ρωτησε η κομμωτρια μ αν μ εχουν πεσει καθολου τα μαλλια γτ εχω βγαλει πολλες φιτρες. Απο τοτε εχω ανυσηχησει πολυ μιας κ λουζομε μερα παρα μερα, μη μεινω κ κουρουπα! Μονο οταν κανω μπανιο βλεπω κτ τριχουλες να μ πεφτουνε κ σκεφτομαι να επενδυσω σε ενα τετοιο προιον. Εφοσον το εγκρινεις κ εσυ Τζουλια μ θα μπω στο site να το δω. Συγγνωμη αν σας ζαλισα.. Παλι ολοκληρη εκθεση εγραψα. Χιχι 😛

  9. Καλησπέρα σας!!! Πάντα ενδιαφέρομαι για καινούργια βελτιωμένα προιόντα όσον αφορά τα μαλλιά,γιατί έχω λεπτή τρίχα χωρίς όγκο και ψάχνω πάντα για προιόντα που δίνουν όγκο και κίνηση χωρίς να βαραίνουν την τρίχα. Για τη συγκεκριμένη μάρκα έχω ακούσει πάντως πολύ καλά λόγια κ θαθελα να δοκιμάσω την αγωγή ενδυνάμωσης..νομίζω ότι το χρειάζεται η μακριά λεπτή τρίχα μου!!!

  10. Τζα!!!Ακούγονται πολύ δελεαστικά και θα ψάξω να τα βρω.Μουτςςςςςςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.