Μαλλιά: Η σειρά, Bumble & bumble!

bumble&bumble

 

 

Όποια γνωρίζει το brand να σηκώσει το χέρι της! Όποια δεν το γνωρίζει ακόμη είμαι σίγουρη πως θα το ανακαλύψει πολύ σύντομα. Η Bumble&bumble (στο εξής bb – να ένας ακόμη λόγος να την γνωρίσουμε, μας θυμίζει και το beautyblog μας) είναι σχετικά «φρέσκια» στην ελληνική αγορά αφού τα προϊόντα της κυκλοφορούν μόλις από τον Ιούνιο και μάλιστα αποκλειστικά στα  καταστήματα Sephora.

 

Όσες την ξέρετε ήδη, πιστεύω θα συμφωνήσετε μαζί μου, πως το ύφος της μάρκας ταυτίζεται 100% με το image των Sephora. Ποιοτική και trendy, καινοτόμα και girly, με μοντέρνες, παιχνιδιάρικες συσκευασίες, πείτε μου αλήθεια, που αλλού θα μπορούσε να ταιριάξει, αν όχι εκεί;

 

 

bumble-2

 

 

Η Bb  είναι ένα brand αφιερωμένο στα μαλλιά μας. Διαθέτει μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία προϊόντων περιποίησης και styling, για κάθε τύπο μαλλιών και για κάθε ανάγκη τους, από σαμπουάν και έλαιο, μέχρι ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Στο «μενού» της θα βρείτε το προϊόν που χρειάζεστε, ακόμη και για την πιο μικρή, την πιο εξειδικευμένη ανάγκη σας. Και είναι όλα τους ένα κι ένα. Διεθνώς αναγνωρισμένα και λατρεμένα από πολλούς κορυφαίους hairstylists της υφηλίου. Η Bb όμως δεν σταματά εκεί. Είναι η μάρκα που βρίσκεται στην καρδιά της μόδας, ακριβώς μέσα στη πασαρέλα. Η μάρκα που με την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και την πείρα της, βάζει κι εκείνη την υπογραφή της στα μεγαλύτερα shows των μητροπόλεων της μόδας, δημιουργώντας το hair styling που συνοδεύει τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν.

 

Φέτος για παράδειγμα βρέθηκε σε Νέα Υόρκη, Παρίσι και Λονδίνο και μαζί με αγαπημένους οίκους, μας παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014.

 

Τα χτενίσματα που δημιούργησε το team της Bb στις πασαρέλες, μπορούν να ερμηνευθούν σε τρεις κυρίαρχες τάσεις: στην Sporty and sleek, στην A bit knotty και στην Down-town.

 

Sporty & Sleek

 

Εδώ βλέπουμε λεία και λαμπερά μαλλιά, απαλά και χαλαρά χτενίσματα, με χαμηλές αλογοουρές, επιμελώς ατημέλητες και με μικρές πινελιές επιτήδευσης. (Vera Wang by Jimmy P)

 

bumble-Vera-Wang-by-Jimmy-P

 

Α bit Knotty

 

Η δεύτερη πρόταση για την φετινή άνοιξη είναι περισσότερο “άγρια”, αρκετά ατημέλητη και κάπως “βιαστική”. Κόμποι και παράξενα πιασίματα φέρνουν στο προσκήνιο μία πιο μοντέρνα εκδοχή του chignon και χαρίζουν στην γυναίκα μια ομορφιά ατίθαση και ανεπιτήδευτη. (Catherine Maladrino by Jordan M)

 

bumble-Catherine-Malandrino

 

 

 

Down-town

 

Μακριά, πολύ μακριά μαλλιά που μοιάζουν να «πέφτουν» φυσικά πίσω από τους ώμους, είναι η τρίτη πρόταση. Χαλαροί κυματισμοί, διπλές υφές και τρέσες κυριάρχησαν στα φετινά shows και έκλεψαν της εντυπώσεις. (Herve Leger by Laurent Philippon)

 

bumble-Herve-Leger-by-Laure

 

 

Και τώρα που είδαμε τις προτάσεις της Βb για το ανοιξιάτικο look των μαλλιών μας, θέλω να σας μιλήσω και για ένα νέο προϊόν της που μου κίνησε πολύ έντονα το ενδιαφέρον. Ονομάζεται Pret-a-Powder και θα κυκλοφορήσει στα Sephora μέσα στον Φεβρουάριο.

 

H Pret-a-Powder είναι μία απαλή πούδρα για τα μαλλιά μας. Και την χαρακτηρίζω απαλή, γιατί η υφή της είναι πραγματικά μεταξένια. Ακόμη και στο χέρι σου αν την απλώσεις η αίσθηση είναι μοναδική, πόσο μάλλον στα μαλλιά σου.

 

Αυτή η πούδρα λοιπόν είναι πολυχρηστική. Χρησιμοποιείται κυρίως ως ξηρό σαμπουάν. Την ρίχνεις στις ρίζες των μαλλιών σου – όπως ρίχνεις το αλάτι στο φαγητό – και έπειτα, κάνοντας μασάζ στο κεφάλι σου με τα δάχτυλά σου, την κατανέμεις ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνειά του. Το προϊόν θα απορροφήσει αμέσως την λιπαρότητα από τις ρίζες, ενώ παράλληλα θα τους χαρίσει όγκο κι έτσι, με αυτό το τρικ, τα μαλλιά σου θα μοιάζουν σαν να είναι φρεσκολουσμένα.

 

Αν και είμαι από τις κοπέλες που λούζουν σχεδόν καθημερινά τα μαλλιά τους, νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι ιδανικό για τις μέρες που ο χρόνος μας είναι πολύ περιορισμένος, αλλά τα μαλλιά μας θέλουμε να δείχνουν φρέσκα και πεντακάθαρα. Φανταστείτε για παράδειγμα να είστε βιαστικές, όμως το μαλλί σας να έχει αρχίσει να «λαδώνει». Ή φανταστείτε για κάποιο λόγο να μην μπορείτε να λουστείτε. Εφαρμόζετε το προϊόν μέσα σε 20 δευτερόλεπτα και είστε έτοιμες! Χωρίς λούσιμο, χωρίς στέγνωμα, χωρίς styling. Μοιάζει σχεδόν μαγικό.

 

Εκτός όμως από τους παραπάνω, η Pret-a-Powder διευκολύνει και με άλλους τρόπους τη ζωή μας. Χάρη στην ιδιότητά της να απορροφά τη λιπαρότητα, παρατείνει τη διάρκεια οποιουδήποτε χτενίσματος και γενικά ενισχύει την αντοχή του. Μπορεί επομένως να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν styling σε κάθε χτένισμα που θα επιχειρήσουμε.

 

Είναι κατάλληλη όχι μόνο για τα λιπαρά, αλλά και για κάθε άλλο τύπο μαλλιών. Δεν αφήνει υπολείμματα στην τρίχα, ούτε άσπρα σημάδια. Σε αντίθεση με πολλά ξηρά σαμπουάν (κυρίως σε μορφή σπρέι) , η Pret-a-Powder παραμένει αόρατη.

 

Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μου λέει πως τα ξηρά σαμπουάν είναι το νέο, ανερχόμενο trend των καιρών. Πιστεύω μάλιστα πως το συγκεκριμένο, θα αγαπηθεί ιδιαιτέρως από πάρα πολλές γυναίκες και θα ξεχωρίσει από πολλά άλλα. Για να δούμε…

 

bumble-3

 

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

(Εγώ πάλι, αυτόν τον καιρό από την Bumble & bumble, χρησιμοποιώ το λάδι Hairdresser’s Invisible Oil. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση, είναι ότι αν και τα μαλλιά μου είναι μακριά, δυο μόλις σταγόνες- τις οποίες ζεσταίνω πρώτα στις παλάμες μου, πριν τις απλώσω- είναι αρκετές για να τους δώσει λάμψη και απαλότητα…)

 

 

 

 

invisible -oil-bumble&bumble

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες! Πολύ ωραίο το post σου, Ιωάννα! Εγώ ό,τι έχω δοκιμάσει από την συγκεκριμένη εταιρία είναι εκπληκτικό (άλλα είναι λίγο τσιμπημένα σε τιμές), στη Θεσσαλονίκη τα είχε φέρει η Fena fresh.

  2. Καλημέρα κορίτσια! Ιωάννα, άλλη μια φορα εξαιρετικά κατατοπιστικό το άρθρο σου! Τζούλια για ένα τέτοιο ξηρό σαμπουάν δεν μας είχες γράψει κάτι στο παρελθόν? Δεν θυμάμαι ποιας μάρκας, αλλά κάτι μου θυμίζει η ιστορία. Εξαιρετικά πρακτικό, για διακοπές και ταξίδια θα έλεγα.

  3. Καλημέρα κορίτσια ! Ελπίζω η εταιρεία να έχει κι ένα σαμπουάν για το δικό μου τύπο μαλλιών ( μακριά μαλλιά που λαδώνουν εύκολα αλλά τα “σκληρά” σαμπουάν για τη λιπαρότητα ξηραίνουν ακόμα περισσότερο τις ήδη ξηρές άκρες τους και τα ταλαιπωρούν ) , γιατί ειλικρινά έχω βαρεθεί να αγοράζω και να “στοκάρω” σαμπουάν που ή θα μου λαδώνουν περισσότερο τα μαλλιά ή θα μου τα αφήνουν απίστευτα ξηρά ( κλαψ κλαψ !) . Επίσης , αν δεν έχει η συγκεκριμένη εταιρεία τέτοιο σαμπουάν , κάθε πρόταση δεκτή ( αλλιώς θα τα κόψω κοντό καρέ ) . Ευχαριστώ !

  4. @mous mous από bumble&bumble υπάρχει το tonic shampoo με tea tree oil και μέντα που εξισορροπεί τη λιπαρότητα χωρίς να ξηραίνει την τρίχα! 🙂

  5. @Stella: Πω, πω, μνήμη… Βεβαίως και είχα γράψει και ήταν το Volume Maker by Shu Uemura. Mια “αόρατη” σκόνη, που πάνω κάτω κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Βέβαια, πολύ λιγότερη ποσότητα και …. άλλη τιμή.

    (Shu Uemura… θυμάσαι;;;)

  6. Λατρεύω την Bumble& bumble…. και ξετρελάθηκα πάλι σήμερα με την φοβερή σου ανάρτηση Ιωάννα μου! Το λάδι Hairdresser’s Invisible Oil, ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!!!! Καλησπέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια! 😉

  7. @Mous Mous: Όχι! Όχι! Μη τα κόψεις!! Πλησιάζει και καλοκαίρι! Και είναι και της μοδός, τα μακριά μαλλιά!! Θα την βρούμε τη λύση, μη μου αγχώνεσαι!

  8. @Ioanna M : Θα το δοκιμάσω κι αυτό , μόλις βρω ένα Sephora … Τι να πω , έχω γίνει πειραματόζωο για σαμπουάν . Αφού σκέφτομαι να πάω να παραδωθώ σε καμιά εταιρεία για πειράματα .
    @Julia : Μακάρι να τη βρούμε την άκρη , γιατί αν τα κόψω θα απογοητευτεί και μια τετράχρονη φίλη μου που ορκίζεται στον παιδικό σταθμό ότι είναι κολλητή με τη Ραπουνζέλ ( στον παιδικό δεν με έχουν καλέσει ακόμα , αλλά που θα πάει θα γίνει κι αυτό κι άντε να τρέχω να βρω στολή Ραπουνζέλ … ) !!!

  9. Kalimera!!! I love BB!! To surf spray einai koryfaio!!! To exo xronia kai to xrisimopoio !! Skeftomoun kairo na paro kai kapoio sampouan tous!Oso gia ta dry shampoo einai terastia epityxia edo kai xronia apo oti exo katalavei stin Agglia kathos exei para polles markes sto super market , idios I Batiste einai poly gnosti giati exei kai dry shampoo me polla aromata pou dinoun kai ena diakritiko aroma ektos apo ton ogko kai tin aporrofisi tis liparotitas. To xrisimopoio kathimerina kai eimai exairetika efharistimeni!!!

  10. Πως θα μπορούσαμε να μην αγαπήσουμε μια μάρκα bb. Προκλητικές οι συσκευασίες. Μετά την παρουσίαση της Ιωάννας μπήκαν σε wish list.

  11. Γεια σας!Είμαι fan των dry shampoo από πέρυσι!Συγκεκριμένα,χρησιμοποιώ το klorane.Όποτε δεν μπορώ να λουστώ-πράγμα που συμβαίνει σπάνια-το βάζω, κ ω! του θαύματος,έχω μαλλιά φρεσκολουσμένα κ με όγκο.Βέβαια, δεν αλλάζω με τπτ την αίσθηση του φρεσκολουσμένου κεφαλιού αλλά να, βρε κορίτσια,παλαιότερα,αν δεν μπορούσα να λουστώ κ κυκλοφορούσα με άλουστο μαλλί,αισθανόμουν χάλια ενώ τώρα ούτε που φαίνεται.Η εταιρεία θα μπει σίγουρα στο μυαλό μου κι απο κει φαντάζομαι κάποτε κ στο μπάνιο μου.
    @MOUS-MOUS,έτσι είναι κ τα δικά μου μαλλιά,λιπαρά στην κορυφή κ ξηρά στις άκρες.Δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κτ με διαφορετικό σαμπουάν.Προσωπικά,παστώνω τις άκρες με μάσκες κ λοσιον κ αν δω τα δύσκολα,βάζω ένα serum που δεν ξεβγάζεται όπως αυτό της phyto.Κι έτσι τα μαλλία μου στις άκρες είναι πιο απαλά.

  12. Γεια σας Τζουλια πιστευω οτι θα κανει και για τα δικα μου μαλλια τα οποια με εντολη της δερματολογου μου δεν πρεπει να τα λουζω πανω απο 3 φορες την εβδομαδα( πραγμα βεβαια που πολλες φορες δεν το κανω ) Ελπιζω να βρω την λυση με την πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω καλο απογευμα

  13. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls μου.Βρήκα πολύ ενδιαφέροντα αυτά που μας έγραψε η Ιωάννα.Και φυσικά θα δοκιμάσω οπωσδήποτε το λαδάκι για τα μαλλιά και την πούδρα.Μουτςςςςςς

  14. Καλησπέρα bbgirls…πρώτη μου φορά ακούω για τη συγκεκριμένη μάρκα και δεν το κρύβω ότι δελεάστηκα με τα προιόντα της και αυτά που προσφέρουν..εγώ λούζω τα μαλλιά μου 3 φορές την εβδομάδα και ενδιάμεσα,επειδή έχω λιπαρή ρίζα χρησιμοποιώ ένα dry shampoo της Oriflame που είναι ικανοποιητικό-τουλάχιστον δείχνει φρέσκο το μαλλί και όχι άλουστο..θα ήθελα πολύ να μπορέσω να δοκιμάσω την Pret-a-Powder!

  15. @Marianna :Καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις , κι εγώ όταν τα μαλλιά μου δείχνουν ή μου φαίνεται ότι δείχνουν έστω και λίγο άλουστα , μου χαλάει όλη η διάθεση . Κι εγώ βάζω αναγκαστικά μάσκα , λαδάκια κλπ στις άκρες γιατί αλλιώς δεν χτενίζονται εύκολα και σπάνε . Για το dry shampoo της Klorane έχω ακούσει διφορούμενα σχόλια , έχω αποφασίσει όμως να το πάρω σύντομα μήπως και δω διαφορά .

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.