Shiseido 2014: Gourmet Ομορφιά και του Αγίου Βαλεντίνου!

shiseido-beauty-menu

 

Για διάφορους λόγους (ταξίδια, υπερφορτωμένες εβδομάδες, μικρό-ασθένειες) είχα σχεδόν ένα χρόνο να παρακολουθήσω κάποια παρουσίαση της Shiseido. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν  είχα ενημέρωση, από τη μάρκα, που πάντα φροντίζει να ενημερώνει τις δημοσιογράφους, για τα νέα της.

 

Άργησα, μεν, αλλά έτυχα στο καλύτερο δε. Η παρουσίαση για  τα νέα προϊόντα της Shiseido τις προάλλες στο F+W Wine Restaurant εκτός από πανέξυπνη ήταν οφείλω να ομολογήσω και νοστιμότατη. Κυριολεκτικά.

 

 

shiseido-red

 

Με ιδιαίτερη έμπνευση, η μάρκα μας κάλεσε σε ένα καθιστό gοurmet lunch όπου όλα τα πιάτα, είχαν εμπνευστεί από τα νέα προϊόντα που θα μας παρουσίαζε η μάρκα εκείνη τη μέρα για τη νέα σαιζόν. Εξαιρετικός βέβαια και ο Executive Chef, Olivier Campanha που κατάφερε με τόσο νόστιμο τρόπο, να συνδυάσει, γεύσεις, χρώματα και υφές.

 

Ας δούμε λοιπόν σήμερα και τα πιάτα αλλά και τα προϊόντα

 

Ορεκτικό: Scallop Rising Sun: Carpaccio από φρέσκα χτένια με Γιαπωνέζικο ντρέσινγκ, κοράλι και ζελέ από σόγια (έφαγα δυο πιάτα από αυτό, να’ ναι καλά η Εφη, που δεν δοκιμάζει τέτοιες γεύσεις και έτσι έφαγα και το δικό της)

 

 

shiseido-blue

 

 

Το Προϊόν: UV Protective Compact Foundation

 

Στο γαλάζιο packaging (πάνω σε γαλάζιο θρυμματισμένο πάγο και το ορεκτικό μας για να θυμίζει το packaging) η all time favorite πούδρα, UV Protective Compact Foundation τώρα με νέα σύνθεση, πιο άνετη υφή και πιο ενισχυμένη προστασία. Μη λέω τα ίδια και τα ίδια, αλλά είναι η πούδρα που φοράω, χειμώνα-καλοκαίρι. 

 

 

shiseido-powder

 

 

Πρώτο Πιάτο: B & W solution: Valone Risotto με μελάνι σουπιάς & καλαμάρι (από τα νοστιμότερα ριζότο που έχω φάει)

 

Το Προϊόν: Future Solution LX Total Protective Emulsion SPF 15. H γνωστή αγαπημένη κρέμα, (στο μαύρο μπουκάλι εξ ου και το μαύρο μελάνι του πιάτου) τώρα σε πιο ελαφριά fluid υφή

 

shiseido-black-emulsion

 

 

Κυρίως Πιάτο: Free Bird: Σιγο-μαγειρεμένο ορτύκι σε στρώμα από κρέμα κάστανο και αφρό μόκα

 

Το προϊόν: Sheer Eye Zone Corrector

 

Μας είπαν ότι αυτό το νέο corrector εξαφανίστηκε από τα stands σχεδόν μόλις έκανε την εμφάνισή του, διότι ενθουσίασε. Η αλήθεια είναι ότι το δοκίμασα (κάτω από τα μάτια μου, που πλέον βλέπουν τον υπολογιστή γύρω στις 10 ώρες την ημέρα) και μου άρεσε το αποτέλεσμα του. ‘Άμεσα φώτισε το βλέμμα μου και τα μάτια μου έδειξαν πιο ξεκούραστα. Το πιάτο μας, ήταν όλο σε μπεζ απόχρωση, ακριβώς όπως και το προιόν

 

 

shiseido-corrector

 

 

Επιδόρπιο: Multi Color Cream: Σαμπάνια & μους μανταρίνι, σορμπέ από κόκκινα φρούτα, μαρέγκα μοσχολέμονο.

 

Τα προϊόντα: Η συλλογή μακιγιάζ Shiseido για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2014

Ένα χαρούμενο πιάτο με πολλές και όμορφες αποχρώσεις, όπως ζουμερό και χαρούμενο είναι το φετινό μακιγιάζ για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014. Στο δικό μου πακετάκι ήταν η Shimmering Cream Eye Color BL 620 σε γαλάζια απόχρωση, και μου θύμισε το περισινό καλοκαίρι που είχα την ίδια αλλά σε απαλή ροζ απόχρωση και την είχα κατά ευχαριστηθεί (κάπου την έχω καταχωνιάσει, πρέπει να αρχίσω το ψάξιμο, γιατί νομίζω το καλοκαίρι είναι στη γωνία…)

 

shiseido-make-up

 

 

shiseido-makeup-2

 

 

 

shiseidoSS214

 

 

 

 

Βεβαίως δεν ξεχνάμε και αυτά που μπορεί να μην ήταν στο μενού του chef ήταν όμως στο μενού της Shiseido, η πολύ καλή αντρική σειρά, Shiseido Men, τα αρώματα Zen Sun for Her and Him και Laquer Gloss, τώρα με πιο απαλό και διάφανο αποτέλεσμα.

 

 

 

Zen_Sun_3_2014

 

 

 

 

shiseido-gloss

 

 

 

 

 

 

Αγαπημένες Παρασκευή σήμερα και μάλιστα του Αγίου Βαλεντίνου, οπότε μετά από αυτό το post  ελπίζω να σας άνοιξε η όρεξη.. Για πολλά πράγματα.. για την Άνοιξη που σχεδόν είναι εδώ, για πιο χαρούμενο φωτεινό μακιγιάζ και γιατί όχι; Για κάποια γκουρμέ συνταγή, που μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το σαββατοκύριακο! Kαι πάνω απ’ όλα για έρωτα!

 

 

Στο δικό μου σπίτι πάντως, είναι πολύ ερωτευμένος ο κύριος Ρωμανός με τη δεσποινίδα Θάνια. Η ιστορία έχει ως εξής: Μια χαρά τα πηγαίνανε –όπως μου τα εξήγησε ο ίδιος- με τη Θάνια, αλλά μια μέρα, έπεσε η ξύστρα της Αλεξάνδρας κάτω από το θρανίο, και ο κύριος Ρωμανός, ως γνήσιος gentleman, βεβαίως- βεβαίως έσκυψε να την πιάσει και να της τη δώσει. Αυτό προφανώς δεν άρεσε καθόλου στη Θάνια και από εκείνη τη μέρα οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν (παρόλα αυτά παίζουν λίγο στο διάλλειμα..)

 

Ο κύριος Ρωμανός λοιπόν θεώρησε καλή ευκαιρία για αναθέρμανση των σχέσεων τη σημερινή γιορτή και βεβαίως μια κάρτα για τη Θάνια. Του είπα λοιπόν κανένα πρόβλημα, πάμε να διαλέξεις μια να αγοράσουμε και να τη γράψεις, για να λάβω την απάντηση: «Θα την φτιάξω μαμά, δεν θα την αγοράσω, θα έχει περισσότερη αξία»………(ο γιος μου, πιο ώριμος από μένα…)

 

Χθες το βράδυ λοιπόν, καθίσαμε και φτιάξαμε την κάρτα, που βλέπετε παρακάτω και μετά έπρεπε να σκεφτεί τι να γράψει. Εγώ του είπα “Happy Valentine” εκείνος μου είπε «Είσαι καλά; Η Θάνια δεν μιλάει, αγγλικά!!” Το μετάφρασε λοιπόν, σε «Ευτυχισμένο Βαλεντίνο». Eγώ του είπα, ότι αυτός μάλλον δεν είναι καλά, δεν υπάρχει τέτοια έκφραση στα Ελληνικά.

 

Μετά μου είπε να γράψει «Σ’ αγαπώ»

 

Του απάντησα ακριβώς αυτό:  «Θα της «πέσει» λίγο βαρύ…” Το ταλαιπωρήσαμε λίγο, καταλήξαμε απλά να γράψει το όνομά της.

 

Μου είπε λοιπόν, ότι  θα  αφήσει την κάρτα στο θρανίο της χωρίς να πει τίποτα. Μου άρεσε η ιδέα του.. Αλλά σήμερα το πρωί τον ρώτησα: «Και αν η Θάνια, ρωτήσει δυνατά, “ποιος μου άφησε, αυτή την κάρτα”  τι θα κάνεις;

 

«Φυσικά θα της πω, ότι την άφησα εγώ μαμά!!» “Είσαι σίγουρος;” του απάντησα. “Mήπως θέλεις να της το αποκαλύψεις την Δευτέρα, να την έχεις λίγο σε αγωνία;

 

Για να λάβω την τελική απάντηση, με κλείσιμο του ματιού:

 

«Τι είναι αυτά που λες μαμά; Αμέσως θα της το πω. Να το ξέρει. Να το μάθει. Ολόκληρο Σαββατοκύριακο, έχουμε μπροστά μας…»

 

( με λύπη μου, ανακοινώνω, οτι ο εξάχρονός μου είναι 100 φορές πιο ώριμος από μένα…. και το τι αγωνία έχω σήμερα, δε λέγεται..)

 

Happy Valentines day αγαπημένες!!

 

Enjoy life!
valentine's day!

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Julia εχω μεινει speechless, δεν υπαρχει ο μικρος, τα λεει οολα με μια αμεσοτητα κ ωριμοτητα που θα πρεπε να την εχουν πολλοι αντρες σημερα, τι να πω, απλα respect στο μικρουλακι σου

  2. @Kalia Dance: Αυτό είναι που φοβάμαι Κάλια, μου. Ότι παρα- είναι ώριμος και δυστυχώς υπερ- ευαίσθητος, για την ηλικία του. Και μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά δυστυχώς στην εποχή μας, δεν ξέρω πόσο καλό θα του κάνει αυτό…

  3. Απίθανος ο κος Ρωμανός!!!Εμ, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει! Βέβαια, τα παιδιά σήμερα είναι πολύ πιο “προχωρημένα” από ό,τι εμείς στην ηλικία τους (αυτό δεν το συζητώ), αλλά επιπλέον θεωρώ ότι είναι πιο χαρισματικά, πιο ώριμα και πιο ανάλαφρες ψυχές από τις παλαιότερες γενιές και αυτό είναι ευλογία για όλους μας!

  4. Ο κύριος Ρωμανός μου φαίνεται θα έπρεπε να δίνει μαθήματα συμπεριφοράς σε όλους τους άντρες ! Και κύριος και ρομαντικός και ευθύς κι απ’όλα ! Happy Valentine’s Day !

  5. O κος Ρωμανός δίνει μαθηματα ζωής!!! Οπως πολύ σωστά αναφέρεται στην ψυχολογία “τι νομίζεται, ότι είναι ένα παιδί? Μια κανονική ψυχή ενός ανθρώπου σ΄ενα μικρό σώμα” εννοώντας, ότι τα παιδιά αξίζουν τον σεβασμό μας και την ισότιμη αντιμετώπιση. Η δε κάρτα just a dream!!!
    Oσο για τη shiseido, που τελικά είναι μεγάλος ανομολόγητος έρωτας για μένα (βλέπεις η επίσημη συζυγική σχέση, ήταν παντα με τη “θεία”), ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ εδω και χρόνια το compact foundation χειμώνα – καλοκαίρι. ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ! Mε μία καμπουκι, ένα πέρασμα κι εχω υπέροχη κάλυψη και διαρκεια all day long! Οσο για το γευμα που απολαύσατε, όχι απλά gourmet, αφροδισιακό darling…… αφροδισιακό…..

  6. Τέλειος ο μικρός σου!!!Πόσο τα καμαρώνω τα παιδιά!Να σου ζήσε Julia,να είναι πάντα γερός!

  7. ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?ΚΟΜΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΠΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!

  8. Φανταστική η παρουσίαση της Shiseido με πολύ μεράκι και φαντασία! Νομίζω ότι ερωτεύτηκα την νέα ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ… Αχ, αχ!
    Ο κ.Ρωμανός έστειλε το καλύτερο μήνυμα σε όλους τους άντρες! Πιστεύω ότι είναι ώριμος, υπεύθυνος, τρυφερός και μοναδικός! Να σου ζήσει Τζούλια μου!
    Happy Valentine’s Day σε όλους τους ερωτευμένους…. και όσοι ακόμα δεν έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους, εύχομαι να βρεθεί στον δρόμο σας σύντομα! Φιλιά!

  9. Respect στον κύριο Ρωμανό, που εξελίσσεται σε άντρα ρομαντικό και ευαίσθητο. Τι να πω…έχω λιώσει η γυναίκα με την ευθύτητα του λόγου του και την ωριμότητα της σκέψης του. Να είστε γεροί να τον καμαρώνετε.
    Για την παρουσίαση έχω ζηλέψει πάααααρα πολύ, όλα φαίνονται τόσο προσεκτικά διαλεγμένα και όμορφα.
    Shiseido δεν είχα δοκιμάσει ποτέ, μέχρι τη μέρα που ο μπαμπάς μου μπήκε στο Hondos και αποφάσισε να μου πάρει ένα δώρο. Βρήκε μια πωλήτρια στα χρώματα μου που του άρεσε όπως ήταν μακιγιαρισμένη και της είπε πως θέλει να μου πάρει ό,τι χρησιμοποίησε. Η κοπέλα τον οδήγησε στο σταντ της Shiseido και ο μπαμπάς μου πήρε μια παλέτα. Ναι, ο μπαμπάς μου είναι one of a kind. Εδώ και καιρό έχω βάλει στο μάτι την πούδρα,που θα μου πάει θα την πάρω. Νομίζω πως οι τιμές είναι κάπως αλμυρές, αλλά ευτυχώς πλέον τα καταστήματα κάνουν πολύ συχνά προσφορές. Φυσικά, με τη Shiseido ισχύει το κλασικό “ό,τι πληρώσεις παίρνεις” και η ποιότητα των προϊόντων σε ανταμοίβει
    πλουσιοπάροχα.

    @Stella , έχω πεθάνει στα γέλια με το “βλέπεις η επίσημη συζυγική σχέση, ήταν παντα με τη “θεία” χαχαχαχα

  10. Γεια σας!Καλά η παρουσίαση ήταν όλα τα λεφτά!Πόσο σε τρελαίνει η ιδέα, όχι μόνο να σε περιποιηθεί κάποιος αλλά να σκιστεί κιόλας!Υπέροχα τα shiseido λοιπόν!Η κάρτα όμως αλλά κ όλη η συνομωσία μητέρας-υιού είναι μοναδική!Στη συνέχεια θα αφήσετε τις καρτούλες κ θα πιάσετε τα δωράκια!

  11. Happy Valentine’s κι από μένα κορίτισα!! Η Shiseido έγραψε με το υπέροχο χρωματικό συνδυασμό φαγητού και προιόντων! Δεν έχω λόγια για την ποιότητα τους είμαι μεγάλη λάτρης της μάρκας όπως και οτιδήποτε Γιαπωνέζικου ( έχει αφιέρωμα στον Κουροσάβα ένα κανάλι εδώ και ξαναβλέπω όλες τις ταινίες του πάλι!)
    Για τον κύριο Ρωμανό δεν έχω λόγια για άλλη μια φορά μας συγκίνησε με την ευαισθησία του και την τσαχπινιά του και η κάρτα είναι μια μούρλια!!!
    Θέλω να μάθω αν βγήκαν ραντεβουδάκι μετά!!!

  12. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls,happy Valentine’s σε όλες.Υπέροχε κύριε Ρωμανέ ελπίζω όλα να πήγαν καλά 😉 Eντυπωσιακή παρουσίαση..Μύρισε Άνοιξη! Μουτςςςςςςςς

  13. @LitsaKouklitsa: Και σε έψαχνα… Είμαι σίγουρη άργησες για … καλό λόγο…:)

  14. Happy Valentine’s Day σε όλους Φανταστική η παρουσίαση της Shiseido Απίθανος ο μικρός σου να είναι πάντα γερός

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.