Maybelline New York Άνοιξη 2014 Mακιγιάζ: Δύσκολα να αντισταθείς.

 

maybelline-go-extreme-masca

 

Διότι, πώς να αντισταθείς; Και ακόμα περισσότερο, γιατί να αντισταθείς; Όταν καταφέρεις να συνδυάσεις την ποιότητα, τις πλούσιες αποχρώσεις, το σέξι ακαταμάχητο packaging, τα έξυπνα προϊόντα που σου λύνουν τα χέρια και συν όλα αυτά και τιμές που δεν τσούζουν και ιδιαίτερα το πορτοφόλι σου, trust me. Δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο, να αντισταθείς, στην Maybelline New York.

 

 

Με φόρα, η Maybelline New York και αυτή την Άνοιξη και θα πάρω και εγώ φόρα, για να σας ενημερώσω για τα νέα προιόντα: Πριν κάνω όμως αυτό, να σας πω, ότι ένα προιόν Maybelline New York, πωλείται ανά … 30 δευτερόλεπτα…στην Ελλάδα!

 

Πάμε!

 

Superstay Better Skin Foundation   Τιμή:16,95Ε

 

 

Maybelline_New_York_SuperStay_BetterSkin_Foundation

 

 

Ξεκινάω από αυτό το foundation γιατί μου το ζήτησε και η Nansy να κάνω review, μια που αυτή την εποχή, ψάχνει για make up. Λοιπόν, είμαι δύσκολη στο foundation όπως ξέρετε, γιατί θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό προιόν, για πετυχημένο μακιγιάζ. Που σημαίνει πρακτικά ότι είναι και το προιόν, για το οποίο δίνω και τα περισσότερα λεφτά. (Ας πούμε για το Maestro του GA, που καλύτερο δε νομίζω να υπάρχει στην αγορά). Παρόλα αυτά, το Better Skin, με εντυπωσίασε. Το άπλωσα, απλώθηκε εύκολα, μου έδωσε τόση κάλυψη όση ήθελα και μετά πρόσεξα ότι το πρόσωπό μου είχε μια απαλή λάμψη. Η ώρα πέρασε και μετά από περίπου τρεις ώρες και αφού είχα οδηγήσει μέχρι το κέντρο για δημοσιογραφική παρουσίαση, είχε κρατήσει την σταθερότητα του. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, θα το αγοράζω, όποτε το budget δεν μου επιτρέπει βόλτες στο stand του μετρ.

 

Colossal Go Extreme Τιμή 14,95Ε

 

 

Στην ήδη πετυχημένη ομπρέλα της Colossal έρχεται να προστεθεί, η νέα Go Extreme. Η διαφορά της με τις υπόλοιπες για κολοσσιαίο όγκο είναι το πατενταρισμένο βουρτσάκι, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μεταφέρει την κατάλληλη ποσότητα προϊόντος στις βλεφαρίδες, δίνοντάς τους ένταση και όγκο, χωρίς όμως κόμπους. Δε λέω κάτι άλλο, αν σας αρέσει η Colossal σειρά, σίγουρα πρέπει να την δοκιμάσετε.

 

 

 maybelline-colossal-go-extr

 

 

Color Show Street Artist Τιμή 3,05Ε

 

Τα νέα Color Show, λέγονται Street Artist γιατί έχουν εμπνευστεί από τα γκράφιτι στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Σε πλούσιες αποχρώσεις αν θέλετε, αυτό το κάτι διαφορετικό στο μανικιούρ σας. Αυτά δεν έχω προλάβει να τα δοκιμάσω ακόμα, αν τα έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς, να μας γράψει εντυπώσεις.

 

color-show-nails

 

Color Show Designer Pens Τιμή 3,50Ε

 

Στην αρχή, δεν ήμουν σίγουρη πώς να τα χρησιμοποιήσω, αλλά ευτυχώς έχω τη Μαρία και μου έκανε φροντιστήριο. Και μόλις κατάλαβα, ποιος με έπιανε! Λοιπόν, μιλάμε για πολύ έξυπνα nail pens με χρώμα και πολύ λεπτή μύτη. Πιέζεις την «μύτη» τρεις τέσσερις φορές σε ένα λευκό χαρτί, για να βγει το χρώμα και μετά κάνεις ότι σχέδιο θέλεις στα νύχια σου. Εγώ έβαψα τα νύχια μου με ένα διάφανο βερνίκι και μετά με το Designer Pen, σε λευκή απόχρωση, κατάφερα και έκανα για πρώτη φορά μόνη μου, ένα πολύ πετυχημένο Γαλλικό μανικιούρ! Άψογο προϊόν gadget, σου λύνει τα χέρια. Και μου ήρθε και ιδέα, για ένα ακόμα μανικιούρ που μπορώ να κάνω και θα το μοιραστώ μαζί σας, γιατί μπορεί να σας αρέσει η ιδέα. Θα βάψω τα νύχια μου σε απαλό μπεζ- καφέ χρώμα και μετά με το Designer Pen σε χρυσή απόχρωση, θα βάψω το tip. Έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου, νομίζω θα είναι ένα πολύ εκλεπτυσμένο Γαλλικό μανικιούρ  with a twist! (και εδώ που τα λέμε, με τρισήμισι ευρώ, να κάνω Γαλλικό μανικιούρ, δεν είναι και άσχημα..)

 

 

 

maybelline-nail-art-1

 

COLORSHOW-DESIGNER-PENS-GOL

 

 

 

Τελευταίο για σήμερα, αφήνω το κραγιόν…..

 

 

Super Stay 14Η Τιμή 10,95Ε

 

Το άφησα τελευταίο γιατί είναι το αγαπημένο μου, από τα νέα προϊόντα που μας παρουσίασε το team της Maybelline New York. Και με τα κραγιόν, όπως και με τα foundation είμαι δύσκολη. To αγάπησα, γιατί μου άρεσαν πολύ οι αποχρώσεις του, γιατί έχει μεγάλη σταθερότητα, αλλά δεν μου αφυδάτωσε τα χείλη, γιατί είναι ματ και αν το απλώσεις έξυπνα (το κόκκινο, που προτιμώ εγώ) είναι σα να έχουν κοκκινίσει φυσικά τα χείλη σου. Να σας το πω διαφορετικά. Είναι ένα κραγιόν long lasting, αλλά χωρίς από πάνω να χρειάζεται να απλώσετε, το ενυδατικό προϊόν, όπως τα διπλά που κυκλοφορούν στην αγορά και μεταξύ μας, εγώ τα βαριέμαι. Πολύ- πολύ μου άρεσε σας λέω! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε. Λοιπόν οι αγαπημένες μου ήταν οι αποχρώσεις 450 και 430, αλλά σας πληροφορώ, ότι δοκίμασα και την 160, ήταν υπέροχη και λέω μήπως κάνω πότε- πότε καμιά απιστία στα αγαπημένα μου κόκκινα (μη γίνομαι και βαρετή…)

 

 

superstay 14 shades

 

superstay10hr_product_image_1352321864159

 

 

 

 

 

Βέβαια, είμαι σίγουρη ότι σας κάνει εντύπωση, το γεγονός ότι στο σημερινό post δεν έχω αναφερθεί στο λανσάρισμα, που αναμένεται να σκίσει και δεν είναι άλλο από τα lip balms Baby Lips. Αρκεί να σας πω, ότι έχουν πουληθεί μέχρι τώρα 6,000,000 από αυτά στην Αγγλία. Έχω τους λόγους μου που δεν θα γράψω γι αυτά σήμερα. Αύριο θα σας γράψει μόνο για τα Baby Lips η Ιωάννα και θα σας περιμένει και μια έκπληξη από μένα.

 

 

 

 

Στιγμιότυπα από τη μέρα της παρουσίασης στο Arcade, που για άλλη μια φορά είχε αναλάβει η εταιρεία Anthings. Όλα τέλεια, τα κάνουν αυτά τα κορίτσια…

 

Look and feel (με κατατρέχει, το look & feel τον τελευταίο καιρό…)

 

may-9

 

 

may-1

 

may-7

 

 

may-10

 

may-3

 

may-8

 

may-6

 

 

may-5

 

 

may-2

 

 

 

 

Tελειώνω για να σας πω ότι αν και τυπικά δεν έχει έρθει ακόμα, μάλλον μας έχει λίγο “χτυπήσει” η Άνοιξη και πάρα πολύ χαίρομαι γι αυτό. Μέσα σε αυτό το πνεύμα λοιπόν, το φανατικό bb girl Anna Sampson, αγόρασε τα απόλυτα Missoni, μοβ γυαλιά ηλίου και μάλιστα μου τα έστειλε και σε φωτογραφία, για να τα μοιραστώ μαζί σας. Λέτε να πάμε για shopping το Σάββατο;

 

 

 

missoni-sun-2

 

 

 

missoni-purple

 

 

 

 

 

 

30 Σχόλια
  1. καλημερα κοριτσια, τι υπεροχα κραγιον,super χρωματα μου εκαναν κλικ αν μπορουσα θα τα επερνα ολα, εχουν αρχισεινα κυκλοφορουν στα καταστηματα ξερετε η ακομα?? το 160 θελω

  2. Καλημέρα κι από εμένα ! Εννοείται ότι μας έχει χτυπήσει η άνοιξη κατακούτελα και πώς να μην μας χτυπήσει άλλωστε με όλα αυτά τα λαχταριστά – χρωματιστά που μας παρουσιάζει το ΒΒ ? Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στην άνοιξη είναι η δίαιτα που πρέπει να κάνω εν όψει καλοκαιριού ! ( κλαψ κλαψ )

  3. @kathy: Καλημερούδια kathy! Κυκλοφορούν, κυκλοφορούν! Δίκιο έχεις για το Νο 160, είναι πράγματι τέλειο για την Ανοιξη.

  4. @Mous-Mous: Ασε με, άσε με, γιατί κάτι έχουν πάθει οι εταιρείες τον τελευταίο καιρό και συναγωνίζεται η μια την άλλη στα καθιστά γεύματα, εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να πω όχι στο καλό φαγητό, νομίζω έχω τσιμπήσει κανά δίκιλο τις τελευταίες δέκα μέρες. Ασε σου λέω, μη παίζεις με τον πόνο μου!!

  5. ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Είχα ακούσει πολλά και επιτέλους άκουσα απο εκεί που εμπιστεύομαι περισσότερο !!!! Είχα μερικούς ενδοιασμούς αλλά μου τους έλυσες όλους και είδα και όλη την σειρά ! Το μόνο που μένει τώρα είναι να κάνουμε μια σχετική οικονομία για να εξοπλιστούμε από τα υπέροχα αυτά θαυματάκια !!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!

  6. @katerina igle: Είναι αλήθεια αγαπημένη. Έχει κάνει μεγάλα “άλματα” η Maybelline New York. Ποιός να το φανταζόταν, όταν πριν από 6-7 χρόνια, ήταν ότι πιο βαρετό, στο μακιγιάζ….

  7. kalhspera julia bbgirls!!!! se eyxaristo poly kouklitsa mou gia to review sto make up tha einai mallon h epomenh agora mou sto make up!!! me exei piasei h anoiksh k emena k me ola ayta pou mas parousiazeis mallon tha kleisto sto spiti giati ta thelo ooooooooooollllllllaaaaaaaaaa alla logo poly low budget den ginete!!! latrepsa ta kragion idika to no 16 mias k ego eimai pio poly tou roz alla k Designer Pens eidika logo timhs!! filakiaaaaa
    p.s. anipomono na diabaso k gia Baby Lips giati exo kapoies mikres aporioules!!!

  8. @Julia : Τον ίδιο πόνο έχουμε φαίνεται … Τουλάχιστον τα απολαμβάνουμε τα κιλά μας , σωστά ?

  9. Καλησπέρα κορίτσια! Αχ αυτή η Άνοιξη…. τρελάθηκαν οι αμυγδαλιές, τρελαθήκαμε και μεις μαζί τους!! Φανταστικά όλα τα νέα προϊόντα! Ιδιαίτερα ενθουσιάστηκα με τα Color Show Designer Pens και τις φοβερές αποχρώσεις από τα κραγιόν Super Stay! Προσοχή.. Νο450 και Νο160, σας έχω βάλει στόχο!!! χα-χα-χα Καλή Τσικνοπέμπτη παρεάκι μου, να περάσετε τέλεια! Φιλιάαααα…. 😉

  10. Καλημέρα,
    Όποια ενδιαφέρεται για το Superstay better skin foundation αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προσφορά στα 13 € στην αγορά. Πράγματι είναι εξαιρετικό και έχει δύο ανοιχτές αποχρώσεις που δεν υπάρχουν εύκολα σε άλλα make up. Ειδικά το 020 με ελαφρά ρόδινη απόχρωση για χρώμα υγείας είναι πολύ ωραίο. Ενα από τα καλύτερα προϊόντα make up σε χαμηλή τιμή.
    Το προτείνω (το πήρα ενώ έχω ήδη 5 ή 6 μπουκαλάκια από διάφορα άλλα -πολύ πιό ακριβά)!!

  11. Ωραιο το 160 δε λέω…. αλλά εγω πάντως κορίτσια μου, χθες βραδυ αποκοιμηθηκα με δυο ονόματα στα χείλη μου΄…… το ένα ήταν Rebellious Rose βλ. τα νεα κραγιόν της “θείας” και το άλλο Velvet Orchid βλ. ταραχογκόμενος Tom Ford!!!!! βλέπεις, τι τό θελα αργα το βραδυ να διαβασω το blog της Φαιης με το επίμαχο post? Μεταμεσυνύχτια εμπαινα στα ξενα blogs να δω τι γράφουν σχετικά και σήμερα το πρωί, ετρεχα αλλόφρων στους “Χοντους” και στο “Αττικα” με το μάτι να γυαλίζει θολωμένο απ΄τη λαχτάρα, αλλά τα εν λόγω καλούδια δεν έχουν αφιχθεί ακόμα στα ελληνικά ράφια…. Post Τζου please εδώ και τώρα!!!!!

  12. @may: Tι ωραίο και ενημερωτικό σχόλιο! Ευχαριστούμε πάρα πολύ, αγαπημένη!

  13. @Stella: Το σκέφτομαι, το post για τον άντρα της ζωής μου, κύριο Tom Ford. (δεν το ξέρει βεβαίως, ότι είναι ο άντρας της ζωής μου, αλλά θα το μάθει, που θα πάει..) Το σκέφτομαι, γιατί τα έγραψε τόσο ωραία η Φαίη, δε νομίζω ότι έχω να προσθέσω κάτι. Όσο για το Rebellious Rose, θα δούμε.. Κάτι μπορεί να γίνει για την περίπτωση σου και την αγαπημένη σου θείτσα.

  14. @Julia Ο ερωτας θα μεγαλουργήσει και πάλι… Μια τρυφερή ψυχη σαν τη δικη σου, όλο και κατι πιο βαθυ θα εχει να διηγηθεί για τον “μεγάλο εραστη”…..
    ΥΓ Οι άντρες δε χρειαζεται να τα ξέρουν όλα…. χι χι χι….

  15. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Αν πω ότι κάτι δεν μου άρεσε κι ότι δεν τα θέλω όλα θα είναι ψέματα(ευτυχώς που είναι και αρκετά οικονομικά).Τα nail pens με ενθουσίασαν και για τα Baby Lips έχω ακούσει τόσα…Να περάσετε τέλεια Τσικνοπέμπτη!! Μουτςςςςςς σε όλες 😉

  16. ΘΕΛΩ το foundation. ΚΑΙ το 160! Το μωβακι, βέβαια, δε μας λες ποιο είναι! Και ξέρεις πως το αγαπάω, ειδικα τελευταία! Ή μήπως εδώ δε θα ερθει;

  17. @Tzoulia m polu wraia einai ola!! To verniki m arese pio polu. Ax.. Perimenw pws k pws to post gia ta bab lips! To eida sth sel. Ths maybeline sto fb prin kamia vdomada, k exw ksetrelathei!!!! K hmoun etoimh na s steilw mail gia na kaneis to sxetiko reviw alla me prolaves. Mesa sto mualo m eisai.:-) Ante na perasei h mera grhgora gia na dw to auriano post. Filakia se oles
    @ Stella filakia k se sena 🙂

  18. Kalispera!!! Poly orea ta nea tim Mybelline, ontos terastia diafora apo to parelthon!!
    @Stella: Velvet Orchid e?!?!? anamenetai me megali xara apo olous!! Den argei se 15 meres peripou!!!! Ypomoni!!

  19. Γεια σας και απο μενα Εγω φανατικη των μπορντω αποχρωσεων μου αρεσαν το Νο 540 και το Νο 510 Βεβαια ανοιξιατικα δεν τα λες θα περιμενω και εγω ολες τις νεες αφιξεις πριν την τελικη μου κριση γιατι ετσι ενθουσιαζομαι μετα βγαινει κατι πιο ωραιο και…. Καλη τσικνοπεμπτη σε ολες

  20. Καλησπερα!!!!
    Περιμενω με μεγαλη περιεργια τα νεα για τα baby lip balm!!!!
    Μα τι το ξεχωριστο εχουν απο τα υπολοιπα και εχουν
    δημιουργησει “μαζικη υστερια”?
    @Andriana θα σε μαλωσω! Εχεις φτιαξει μπλοκ και
    δεν ενημερωσες της bb φιλες σου!!!
    Επειδη παντα πεφτει το ματι μου σε σχολια απο τα
    bbgirls που ‘απουσιαζουν’ για καποιο χρονικο διαστημα
    τα διαβαζω αμεσως.Και απο οτι διαβασα στα γρηγορα
    το μπλοκ τα εχεις μαζι με την κουκλα σου!!! Την εβαλες
    απο νωρις στα λουσα!!!!
    Φιλια πολλα

  21. @SofiaT: Χαχα, ναι γλυκειά μου, έτσι, εχεις δίκιο! Αλλά αφού βγήκε θηλυκό το παιδι μου, είναι δυνατόν να μην είναι απο νωρίς στα “βάσανα”;; BTW, τη λένε και Σοφία! Το μπλογκακι είναι κι αυτό “παιδι”, αλλά είναι στα σπάργανα, λόγω τεχνολογικων “κακοτοπιων” και δε σηκώνει “διαφήμιση”!

    Άσε, δεν προλαβαινω να σχολιασω, και για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής, επειδή μπαίνω και διαβάζω κάθε ποστ, αλλά απο κινητό, βαριεμαι να γράφω- δε μου είναι εύκολο, όπως απ το λάπτοπ, αλλά αυτό δυστυχώς μας άφησε χρόνους…

  22. Πήρα το κοσνίλερ της σειράς Better Skin, Super Stay και το φοράω 5 μέρες τώρα από το πρωί 6 έως αργά το απόγευμα-βραδάκι και επίσης δουλεύω σε σχολείο οπότε δεν κάθομαι, είμαι πάνω κάτω και πέρα δώθε. Ε και καλύπτει καλά τα σπυράκια μου και κρατάει. Είμαι ενθουσιασμένη!

  23. @Andriana μου να δωσεις πολλαααα φιλακια στο Σοφακι σου!!!
    Ειμαι σιγουρη ως νεα μανουλα θα το εχεις τρελανει στις αγκαλιτσες!!!
    Το μπλογκ σου ειναι υπεροχο!! Θα σε “μελετησω”χαχαχα
    Φιλια πολλα

  24. @SofiaT: Εννοείται! Κι έχει κάτι τραγανά μαγουλακια!

    Σ’ ευχαριστώ πολύ πολυ! φιλάκια!

  25. @Andriana: Προς το παρόν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα, οι αποχρώσεις που βλέπεις αγαπημένη. Απλά το μοβάκι μου άρεσε πολύ (λογικό…) και είμαι σίγουρα θα έρθει και αυτό σύντομα. Και μάλιστα πρέπει να το απαιτήσουμε εμείς να έρθει, τώρα που το σκέφτομαι!!! xxx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.