L’Oreal Professionnel: Νέα Σειρά Styling.

L'Oreal-professionnel1

 

 

 

Όταν τα νέα που θες να πεις είναι πολλά, συνήθως δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Όταν δε είναι και πολύ ενδιαφέροντα, όπως αυτά της L’Oreal Professionnel τότε τα χάνεις εντελώς. Φανταστείτε για παράδειγμα να βγείτε για καφέ με μια αγαπημένη φίλη σας που έχετε να τη δείτε χρόνια ολόκληρα. Τι θα της πρωτοπείτε; Από πού θα ξεκινήσετε; Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ τώρα. Είναι τόσα αυτά που θέλω να σας πω, που φοβάμαι πως όλο και κάτι θα ξεχάσω. Αλήθεια, από πού να ξεκινήσω; Το βρήκα! Από τον χώρο της παρουσίασης.

 

Τα νέα της για το πρώτο μισό του 14 επέλεξε να μας τα παρουσιάσει η L’Oreal Professionnel σε ένα μέρος μαγικό, σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πρωτεύουσας, αλλά και του κόσμου ολόκληρου (αμέ, ανάμεσα στα 100 καλύτερα ψηφίστηκε), στη Σπονδή. Και αναρωτιέμαι, υπάρχει άραγε κάτι καλύτερο για μια γυναίκα από το να συζητά για “καυτά” beauty news απολαμβάνοντας το εξαιρετικό κρασί της και το ακόμη καλύτερο γεύμα της σε ένα χώρο-όνειρο;  Δύσκολο να απαντήσω. Επειδή όμως θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατέλειωτες για τη Σπονδή, ας προχωρήσω όσο είναι καιρός στα  νέα που μας ενδιαφέρουν.

 

 

spondi-restaurant

 

 

Ένα αεράκι ανανέωσης φυσάει φέτος για την αγαπημένη μας L’Oreal Professionnel και την παρασύρει σε πολύ όμορφα μονοπάτια.

 

 

Καταρχάς για πρώτη φορά ψάχνει τη δική της πρέσβειρα και τη βρίσκει στο πρόσωπο της Kristen Dunst. Μιλάμε για το κοριτσάκι που συνόδευε τον Brad Pitt στο Interview With A Vampire, για την κοπέλα που λίγο αργότερα έπαιζε Jumanji με τον Robin Williams, για το κορίτσι του Spiderman στην ομώνυμη τριλογία, για την βραβευμένη καλύτερη ηθοποιό του 2011 στο Φεστιβάλ των Καννών, για μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

 

 

Αντιπροσωπεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες της L’Oreal Professionnel, η  Kristen Dunst θα εκπροσωπήσει τα επόμενα λανσαρίσματα της εταιρίας. Η φυσική ομορφιά της, το μοναδικό στυλ της, το πάθος της για τη μόδα και η τόλμη της για την αλλαγή την καθιστούν ιδανική πρέσβειρα ενός brand συνδεδεμένου με την μόδα, την καινοτομία και τα επαναστατικά λανσαρίσματα, όπως είναι η L’Oreal Professionnel.

 

 

KIRSTEN DUNST  ©Matthew Brookes for L'Oréal Professionnel

 

 

 

Εκτός όμως από την επιλογή της ιδανικής πρέσβειρας, η L’Oreal Professionnel έθεσε κι άλλους στόχους για το 2014. Βάλθηκε να μετατρέψει το κάθε κομμωτήριο σε ένα trendy backstage, οπού οποιαδήποτε γυναίκα θα βρίσκει το ιδανικό της look, μέσα από επαγγελματικές συμβουλές και εξειδικευμένα προϊόντα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί και η ίδια να δημιουργεί το look που θα επιλέξει και θα αισθάνεται σαν star που πρόκειται να περπατήσει στη πασαρέλα. Η L’Oreal Professionnel κατέχει ισχυρή θέση στο backstage, εμπνέεται από τις τάσεις του και τις δημιουργεί, επομένως είναι και το κατάλληλο brand για να μας τις διδάξει.

 

 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Tecni.ART, η ολοκληρωμένη σειρά styling της εταιρίας που βρίσκεται για χρόνια δίπλα στον κομμωτή, ξαναγεννιέται. Βελτιώνεται, εμπλουτίζεται, ανανεώνεται και φέρνει δίπλα μας όλα τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να «φιξάρουμε» το look μας. Μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία από gels, hair sprays, κρέμες, ορούς και αφρούς, υπόσχεται να τιθασεύσει ακόμη και τα πιο ατίθασα μαλλιά και να δημιουργήσει πάνω τους οποιοδήποτε χτένισμα μπορείτε να φανταστείτε.

 

 

 

 

 

Loreal-WILD-STYLERS-00_gross

 

 

 

Παράλληλα η L’Oreal Professionnel, αντλώντας έμπνευση από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων fashion weeks, δημιουργεί μια σειρά styling αποκλειστικά αφιερωμένη στα ατίθασα μαλλιά. Η Wild Stylers by Tecni.ART αποτελείται από τέσσερα νέα προϊόντα που σχεδιάστηκαν για να απελευθερώσουν το «αιλουροειδές» που κρύβεται μέσα μας. Ουσιαστικά είναι και αυτά προϊόντα styling που μας προσφέρουν το «επιμελώς ατημέλητο» look που λατρεύουμε. Από τα τέσσερα ξεχώρισα το Next Day Hair, μία πούδρα  διαμόρφωσης των μαλλιών με μικροώθηση που εξασφαλίζει “άγριο” look χωρίς να σκληραίνει τη τρίχα. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση του αποτελέσματος απλά προσθέτοντας περισσότερο προϊόν. Τσαλακώνοντας μάλιστα τις τούφες με τα δάχτυλά μας, διαμορφώνουμε το look μας ακριβώς όπως επιθυμούμε. Είναι πολύ απλό και βολικό, ιδανικό για τις μέρες που θέλουμε να αποφύγουμε τις συσκευές θερμότητας.

 

 

Αυτά προς το παρόν. Βέβαια τα νέα δεν σταματούν εδώ, θέλω όμως να σας κρατήσω σε αγωνία για τα επόμενα καθώς αργούνε λίγο. Ένα μόνο θα πω… Το αεράκι της ανανέωσης που ανέφερα παραπάνω φυσάει και προς άλλες κατευθύνσεις. Κάτι νέο και απροσδόκητο θα έρθει – πριν από τη θάλασσα –  για να «ταράξει τα νερά» του styling των μαλλιών μας!

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

(Ωχ, έλειπα Λονδίνο, όταν έγινε αυτή η παρουσίαση, ούτε εγώ ξέρω τι εννοεί η Ιωάννα, και με έβαλε και μένα σε μεγάλη περιέργεια με την τελευταία πρόταση… Θα της στείλω, τώρα κιόλας email!!)

 

 

12 Σχόλια
  1. αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο…. λοιπόν!

  2. Τρελαίνομαι για τα νέα προϊόντα της L’Oreal Professionnel!!! Άσε που η αγωνία μου έχει χτυπήσει κόκκινο! Μην μου το κάνεις αυτό Ιωάννα μου και είμαι σε κρίσιμη ηλικία για το καρδιακό!! χα-χα-χα Καλή συνέχεια παρεάκι μου, φιλιά! 🙂

  3. @Elena, @Beautyblog Χαχαχα! Κορίτσια μου συγγνώμη, δεν λέω κουβέντα (πως κρατιέμαι ένας θεός το ξέρει)!!!

  4. Ίσως τα καλύτερα προϊόντα styling που υπάρχουν.Περιμένουμε με αγωνία!!

  5. Οι ξανθές περιμένουμε την Τζούλια να μας πει το προιόν θαύμα. Τώρα ξανθές, καστανές, κοκκινομάλλες, περιμένουμε το super νέο από την Ιωάννα… Γιατί βρε κορίτσια μας τα κάνετε αυτά? Δεν έχετε καταλάβει πόσο περίεργες και ανυπόμονες είμαστε?By the way το μαλλί της Kristen πολύ μου αρέσει, αλλά πειράζει που θέλω να σταθώ και στην Σπονδή, που είναι ένα μέρος που θα ήθελα τόόόσο πολύ να πάω!!!Τα φιλιά μου!!!

  6. Τζα!!!Καλησπέρα κούκλες..Υπέροχα νέα(την τρέλα που έχω για τα προϊόντα μαλλιών τη μάθατε πια)αλλά βρε Ιωάννα μου αυτό στο τέλος τι το’θελες κοριτσάκι μου;Θα με φάει η περιέργεια πάλι χαχαχα…Φιλιά σε όλες 😉

  7. Και οι μελαχρινές περιμένουμε το νέο..ελπίζω να μην είναι μόνο για ξανθές!!!!!!

  8. Είναι και για ξανθές και για μελαχρινές και για κοκκινομάλλες….Για όλα τα χρώματα!!

  9. @maryl: xaxxaxaxaxa!! Maryl, πολύ σωστά!!!! Τα δικά μου, inside news, είναι για ξανθές, νομίζω της Ιωάννας, είναι για όλες μας! (και σου ορκίζομαι, ακόμα δεν μου έχει πει… νομίζω αύριο θα ρωτήσω εγώ η ίδια την εταιρεία!!)

  10. Καησπέρα!Όλα τα νέα είναι ενδιαφέροντα αλλά η Σπονδή;Φαίνεται ονειρεμένη!!

  11. @Julia: Ούτε εσύ ξέρεις γλυκιά μου; Αχ βρε Ιωάννα μας, θα μας σκάσεις στο τέλος!!! Πες μας, πες μας, πες μας…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.