5 Προϊόντα Μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις!

 

5-top-products

 

 

Είπαμε και τις προάλλες πως από εδώ και πέρα στο beautyblog.gr οι λίστες θα είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Προσωπικά πάντα μου άρεσε να φτιάχνω λίστες. Με βοηθούν να οργανώνομαι και με διασκεδάζουν. Νομίζω πως όταν έχεις να κάνεις με μια λίστα, η ανάγνωση και η σκέψη ρέουν ευκολότερα.

 

Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για πέντε προϊόντα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε κάποια στιγμή στη ζωή σας. Και τα πέντε σχετίζονται με το μακιγιάζ του προσώπου. Είναι πολυσυζητημένα, πολυαγαπημένα και γενικά θεωρούνται κορυφαία στην κατηγορία τους. Ακόμη και να μην σας ταιριάξουν απόλυτα – πάντα υπάρχει και αυτή η περίπτωση, αν και όταν μιλάμε για τέτοια προϊόντα είναι πολύ σπάνια -, η δοκιμή τους πιστεύω πως αξίζει τον κόπο.

 

  1. Benefit: The Porefessional

 

 

Benefit-Porefessionak

 

 

Το all time αγαπημένο primer προσώπου, όχι μόνο δικό μου αλλά και εκατομμυρίων άλλων γυναικών στον κόσμο. Το προϊόν αυτό κάνει τη δουλειά που κάνουν τα περισσότερα primers, αλλά την κάνει πολύ καλύτερα. Με δυο λόγια, προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί το μακιγιάζ, βελτιώνοντας την όψη και την υφή του. Απαλύνει εντυπωσιακά την εμφάνιση των πόρων, των ρυτίδων και των σημαδιών, ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα απαλή αίσθηση, λεία υφή και ομοιομορφία . Με τον τρόπο αυτό το make up απλώνεται καλύτερα, δεν συγκεντρώνεται στα προβληματικά σημεία του προσώπου μας και το αποτέλεσμα δείχνει φυσικό και τελειοποιημένο. Παράλληλα το Porefessional επιτείνει τη διάρκεια του foundation, αλλά και των υπόλοιπων προϊόντων που θα ακολουθήσουν κι έτσι έχουμε την ευχαρίστηση να απολαμβάνουμε τέλειο αποτέλεσμα για πολλές ώρες. Προσωπικά το φοράω και σκέτο. Κάνει τόσο ομοιόμορφη την επιδερμίδα μου και τόσο λεία, που το foundation μοιάζει απλά περιττό.

 

 

  1. Chanel: Vitalumiere Aqua foundation

 

 

Chanel-Vitalumiere

 

Το προϊόν αυτό είναι για μένα μοναδικό και αναντικατάστατο. Υπάρχουν κάποια foundations που λατρεύω (το Ιnfallible της L’Oreal Paris για παράδειγμα είναι ένα από αυτά), το Vitalumiere Aqua όμως δεν μπορώ να το συγκρίνω με κανένα. Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα καλυπτικό make up. Αν η κάλυψη είναι το μοναδικό σας ζητούμενο, τότε πιθανότατα δεν θα σας ταιριάξει. Καλύπτει αρκετά καλά, όμως όχι απόλυτα. Το Vitalumiere Aqua είναι το foundation που κάνει την επιδερμίδα να δείχνει φρέσκια, δροσερή, γεμάτη υγεία. Η υφή του είναι ανάλαφρη και μεταξένια, η εφαρμογή του ιδανική. Χαρίζει στο δέρμα απόλυτη ομοιομορφία και ένα καταπληκτικό φινίρισμα που δεν έχω συναντήσει σε άλλο προϊόν. Η επιδερμίδα μοιάζει φυσική, σαν να είναι γυμνή από προϊόν, όμως ταυτόχρονα αψεγάδιαστη και λαμπερή, αυτό που λέμε πορσελάνινη. Την πολυτελή του αίσθηση συμπληρώνει και το ευχάριστο άρωμά του.

Φανταστείτε πως όταν το φοράω δεν θέλω να βάζω πούδρα από πάνω. Τόσο πολύ λατρεύω το τελείωμά του, που θεωρώ πως ακόμη και η πιο μικρή στρώση πούδρας θα το αλλοιώσει.

 

 

  1. Make Up For Ever: HD Powder

 

 

MUFE-HD-Powder

 

 

H HD Powder της MUFE είναι μία ημιδιαφανής πούδρα σε ελεύθερη μορφή. Διατίθεται σε μία μόνο απόχρωση που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε τόνο επιδερμίδας, από τον πιο σκούρο, μέχρι και τον πιο ανοιχτόχρωμο. Χαρίζει απόλυτο ματ αποτέλεσμα στο δέρμα, απομακρύνοντας κάθε ίχνος λιπαρότητας και εμποδίζοντας την επανεμφάνισή της. Η διάρκειά της είναι εντυπωσιακή και το φινίρισμά της υπέροχο. Μετά την εφαρμογή της η επιδερμίδα γίνεται απαλή, ενώ οι ατέλειές της δείχνουν βελτιωμένες. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν χρειάζεται ανανέωση κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως συμβαίνει με πολλά άλλα αντίστοιχα προϊόντα.

Από τότε που την ανακάλυψα, έβαλα στην άκρη κάθε άλλη πούδρα που είχα δοκιμάσει.

 

 

 

  1. Garnier: Miracle Skin Perfector BB cream

 

Garnier-BB-Cream

 

Μιλάμε για τη νούμερο ένα BB cream στην Ελλάδα, για την BB cream που παρέμεινε πρώτη στη συνείδηση των Ελληνίδων καταναλωτριών όσες BB creams κι αν ακολούθησαν . Η Miracle Skin Perfector καλύπτει, φωτίζει, ενυδατώνει, προστατεύει και χαρίζει ομοιομορφία. Είναι το προϊόν που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, κάθε ηλικίας, από 15 μέχρι και 95! Κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές συνθέσεις, μία για τα κανονικά-ξηρά και μία για τα μικτά-λιπαρά δέρματα. Φροντίζει για την επιδερμίδα, αλλά και για την τσέπη μας, αφού η τιμή της είναι μόλις 9.90 ευρώ.

 

 

 

  1. AVON: Glow Bronzing Pearls

 

Avon-bronzer-pearls

 

 

Πολλές έχουν αγαπήσει τις μπρονζέ πέρλες της AVON. Για μένα είναι το προϊόν που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά ολόκληρο το χρόνο. Χαρίζουν εφέ φυσικής ηλιοκαμένης όψης σε πρόσωπο, μάγουλα και ντεκολτέ και sexy εμφάνιση για κάθε ώρα. Μέσα στη συσκευασία, υπάρχουν πέρλες σε διαφορετικές αποχρώσεις, άλλες πιο σκούρες, άλλες πιο ανοιχτές, άλλες πιο ερυθρές και άλλες πιο κίτρινες. Όταν αυτά τα χρώματα αναμειγνύονται μεταξύ τους, ο συνδυασμός που προκύπτει είναι καταπληκτικός. Προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας και το αποτέλεσμα παραμένει φυσικό και ανεπιτήδευτο. Τέλος, θεωρώ πολύ χρήσιμο το γεγονός ότι μπορούμε εύκολα να ρυθμίσουμε την ένταση του χρώματος, απλά προσθέτοντας περισσότερο προϊόν. Με τις συγκεκριμένες πέρλες, δεν υπάρχει κίνδυνος υπερβολικής δόσης!

 

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα πέντε; Αν όχι, ποιό θα θέλατε να δοκιμάσετε; Ψηφίστε παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

Αλήθεια ποιο προϊόν για το μακιγιάζ του προσώπου είναι για εσάς αναντικατάστατο;

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

33 Σχόλια
  1. καλημέρα και καλό τριήμερο να έχουμε…έχει να γίνει του make-up αυτές τις 3 μέρες!!θα ήθελα εννοείται να δοκιμάσω το foundatioon απο chanel και την πούδρα απο mufe…έχω τις πέρλες avon αλλα στην μαύρη συσκευασία και είναι πάρα πολύ καλές-αυτές οι glow πρέπει να είναι λίγο πιο έντονες-…πολλά φιλιά bb γκερλς!!! <3

  2. Πολύ ωραίο άρθρο !Primer benefit αγαπημένη !Το Chanel: Vitalumiere Aqua foundation θέλω πάρα πολύ να το δοκιμάσω !

  3. Καλημέρα κορίτσια! Αυτο που εχω να σας πω εγω είναι, ότι σαν την ΗD της MUFE ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!Αλλαξε την κοσμοθεωρία μου για τις πούδρες και ναι εβαλα κι εγω στην άκρη οποιαδηποτε άλλη, όπως κι η Ιωάννα. Δινει λαμψη, αέρινη όψη στο δέρμα, ακτινοβολεί το φως, είναι υπέροχη δίχως άλλο! Υπάρχει επίσης απο την λατρεμένη μου Benefit η εξαιρετική εκδοχή του Pore Fessional σε πουδρα, το οποιο και προτιμώ σε αυτη τη μορφή, μια υπεροχη επισης High definition πουδρα, που βρίσκεται μονιμα στην τσαντα μου για απιστευτο face lifting και φρεσκαρισμα καθε στιγμη που το χρειάζομαι. Λατρεμενη συσκευασία, εργονομική όπως όλες της Benefit.
    Εγω παντως στηn Benefit θα προσέθετα επίσης (αν και τα χω ξαναγραψει πολλές φορες κι ίσως γινομαι κουραστική….) το υπέροχο primer Dr. Feelgood που είναι ιδανικό για πόρους, γυαλάδες και διατηρηση του Make up, ένα μοναδικό balm με πολλαπλες ιδιότητες. Το Oh la lift – under-eye brightening, ενα εξαιρετικο πολυπροιόν που κανει λιφτινγκ αλλα και λειτουργεί ως κονσηλερ στα ματια, δεν κανω χωρίς αυτο στιγμη και φυσικα την They’re real την μασκαρα που για μενα είναι κορυφαία αυτη τη στιγμη! Ναι, ναι το ξερω δεν είμαι καθόλου υποκειμενική ετσι? Ναι, ναι το ξερω έιμαι ένα Benefit girl!!!!
    Σ΄ευχαριστούμε Ιωάννα, πολλά φιλια σε όλες σας!

  4. Και να που έρχεται στο μυαλό μου σχόλιο της Στέλλας μας. Κάτι έλεγε για την πούδρα της ΜUFE, ότι χρειάζεται να δούμε ποστ γι’αυτή; Καλά θυμάμαι Julia;

  5. @Κορίνα Ετσι ακριβως Κορινάκι μου!!! Πρέπει να τη δοκιμάσεις!

  6. Ρε κορίτσια!; με ξεσηκώσατε τρελλά για την Benfit, μου φαίνεται θα επισκεφθώ σήμερα κι όλας τα sephora!!

  7. kalimera julia bbgilrs!!!
    poly tha ithela na dokimaso tin poudra mou kinise to endiaferon!!mipos kseroume k timoula??
    filakiaaaaaa

  8. Κι εγώ λατρεύω τις λίστες , να τις φτιάχνω , να τις διαβάζω , να τις τσεκάρω ! Πολύ χρήσιμο το post , εγώ προσωπικά δεν κάνω χωρίς ΒΒ cream , και ειδικά χωρίς αυτή της Garnier . Με έχουν βολέψει απίστευτα …

  9. @nancy εγω στοκαρα μια πριν λίγο καιρό, για καλο και για κακο, με εκπτωση 25% στα 22€.

  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ Benefit ΣΤΑ sephora ΘΑ ΤΗ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΜΟΥΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  11. Καλημερα κοριτσια, εμενα απο αυτα μου εκανε κλικ της Benefit The Porefessional διοτι εχω κ εγω καποιους ανοιχτους πορους και παντα ζυλευω τα λεια δερματα που βλεπω……. εκτος απο το συγκεκριμενο προιον εχετε τπτ αλλο στα υποψιν σας για να κλεισουν αυτοι οι ποροι επιτελους?? αυτο τον καιρο χρησιμοποπιω τη λοσιον της radiant PORE MINIMIZING LOTION (Συσφίγγει του πόρους και μειώνει το μέγεθός τους) επισης περιμενω και το Baby Skin™ Instant Pore Eraser της MAYBELLINE ειναι πιο οικονομικο σχετικα με της benefit θα ηθελα να το δοκιμασω

  12. Είναι τοσα που θέλω να δοκιμασω απο τη Benefit, με το Porefessional και το Corallista να βρίσκονται στην κορυφή! Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω sephora στην πόλη μου, αλλιως θα τα είχα σαρώσει!
    @Stella, είσαι αντικειμενικοτατη, γλυκιά μου! 😉 Ωστόσο, τα λόγια σου έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα!

  13. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Εγώ όσο και να σκέφτηκα δεν έχω αγαπημένο κι αναντικατάστατο προϊόν τελικά,όλα τα αγαπάω μέχρι τη στιγμή που θα αγαπήσω το επόμενο(τώρα ούτε εγώ δεν κατάλαβα τι λέω,αλλά στο περίπου)Ψήφισα την HD MUFE,το γεγονός ότι έχει μόνο μία απόχρωση την κάνει να ακούγεται ιδανική!Κι αφού έχει ξετρελάνει την αγαπημένη μου μαγισσούλα της Πόλης @Stella ε,δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω.Μουτςςςςςςςςς <3

  14. @Andriana. Την Corallista σου την συστήνω ανεπιφύλακτα. Την έχω λιώσει χειμώνα καλοκαίρι και μπόρει να συνδιαστεί και με άλλα ρουζ… Έχω και την Dandelion αλλά δεν με έχει “βολέψει”. Είναι για πολύ ανοιχτόχρωμα δέρματα.

  15. @Andrianna εννοειται, ότι πρέπει να δοκιμασέις το Corallista….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (αν δεν υπηρχαν όλα αυτα τότε θα ήταν το πρόβλημα χι χι χι 😉
    @Litsa Kouklitsa “όλα τα αγαπάω μέχρι τη στιγμή που θα αγαπήσω το επόμενο” Αχ τι ωραία προσέγγιση….
    Λατρευω το “μαγισσούλα” να το ξερεις! Ειδικά στην νεα βελτιωμένη εκδοχή “μαγισσούλα της Πόλης….”

  16. @Flora: επειδή “φωσφοριζω” κάπως, μέχρι και ή Dandelion θα μου κάνει! αλλά ή καρδιά μου είναι δοσμένη στην Corallista και όταν ανταμωσουμε θα γίνουμε αχωριστες, το ξέρω!
    @Stella, θα ηταν όντως πρόβλημα, ή θα ‘χαμε λύσει όλα τα “προβλήματα” μας;; χαχα! Πάντως, ναι, θα γίνει δικο μου! Μακρύς καιρός κοντεύει! 🙂

  17. Πολύ ωραία λίστα Ιωάννα μου με υπέροχα προϊόντα! Και γω έχω δοκιμάσει την HD Powder της MUFE και την λατρεύω… αλλά ψήφισα την Benefit γιατί έχω τρελή αδυναμία στα προϊόντα της! Καλό τριήμερο κορίτσια, να περάσετε τέλεια όπου κι αν πάτε, ότι κι αν κάνετε!! Φιλιάααα… 😉

  18. Καλό μεσημέρι κορίτσια! Με τέτοια παρουσίαση Ιωάννα μου, όλα θέλω να τα δοκιμάσω! Το σίγουρο όμως είναι ότι θα αγοράσω ΤΩΡΑ την πούδρα!Να περάσετε ένα υπέροχο τριήμερο!

  19. Καλησπέρα σε όλη την παρέα!@Ιωάννα,φτιάχνε μου λίστες κ παλι λίστες,είναι πάρα πολύ χρήσιμες.Με ξεσήκωσαν τα σχόλια σας για την πούδρα κ το primer.@stella,κάθε φορά που βάζω τη φανταστική αντηλιακή της frezyderm,εσένα σκέφτομαι.Αλλά κ όσα αναφέρεις σήμερα δεν θα μείνουν στα αζήτητα!Καλό τριήμερο!

  20. φοραω τις πέρλες της AVON από τη μερα που τις πρωτοειδα… δεν τις αποχωριζομαι ποτε! πραγματικα υπέροχες! δοκιμαστε τις!

  21. Καλησπέρα, την ΒΒ της Garnier την έχω δοκιμάσει και την θεωρούσα κορυφή μετα από ένα καινουργιο post για την bb της Avon πήρα την απόφαση να τη δοκιμάσω και πραγματικά άλλαξα γνώμη. Για μένα bb=Αvon.
    Μετά το σημερινό post θα δοκιμάσω σύγουρα Benefit The Porefessional και την πούδρα MUFE νόμίζω ότι θα απατήσω τη Μax Factor. Τέλειο το σημέρινο post λατρεύω τις λίστες. Καλό τριήμερο!!!!!!!!

  22. Καλησπερα σε ολες μας. Εγω θεωρω τη λαμψη του προσωπου πολυ βασικο προτερημα οποτε με chanel make up και πουδρα hd θα ημουν περιχαρης. Δεν τα γνωριζω σαν προιοντα, πιστευω οτι θα τα δοκιμασω ευθης αμεσως. Αν και το make up της max factor 3 in 1 ειναι καταπληκτικο …. τιμουλες γνωριζει καμια σας για τα προιοντα?

  23. Είμα ανάμεσα στις ελάχιστες που προτίμησαν να δοκιμάσουν την ΒΒ κρέμα της Garnier.Κι αυτό γιατί ξέρω ότι τα ΒΒ προϊόντα προορίζονται για άτομα 25-30 ετών.Μ’έβαλε σε σκέψεις το από 15-95 και αναρωτιέμαι αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Τα υπόλοιπα προϊόντα τα ξέρω αλλά χρησιμοποιώ μόνο τις πέρλες της AVON.Αυτά!!

  24. @KETTY μου μπορείς άφοβα να χρησιμοποιήσεις την BB της Garnier όποια κι είναι η ηλικία σου. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν περιέχει αντιγηραντικά συστατικά, απλώς προσφέρει ελαφριά κάλυψη και ενυδάτωση. Φαντάσου πως την είχαν προτείνει στην αδερφή μου που είναι 16 χρονών ως κάτι ελαφρύ και ενυδατικό, για να αποφύγει το foundation…

  25. Καλησπέρα σας…πολύ καλή η λίστα της Ιωάννας αν και συμφωνώ απόλυτα με @TZENH όσον αφορά την bb της Avon-πράγματι καμιά σχέση με την αντίστοιχη της Garnier που για μένα είναι η χειρότερη κρέμα που έχω δοκιμάσει! Δεν έχω δοκιμάσει και θα ήθελα πολύ την HD Powder της MUFE..

  26. ΤΗ ΣΥΝΙΣΤΩ ΤΗ BB της Garnier ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗς AVON.. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  27. και το porefessional και το foundation!την πούδρα της mufe την είχα,είναι εκπληκτική,αλλά πανάκριβη βρε κορίτσια!

  28. Δυστυχώς όλες οι ΒΒ του εμπορίου είναι πολύ σκούρες για’μένα,έχω δοκιμάσει πολλές πάνω μου,αλλά τζίφος!Οπότε φτιάχνω μόνη μου την ΒΒ μου,στην απόχρωση που μου ταιριάζει 😉

  29. Της AVON η BB κορίτσια είναι πράγματι εξαιρετική! Συμφωνώ!

  30. Χρησιμοποιώ make up της lancome σταθερά τα τελευταία 10 χρόνια (κι ας είναι έστω για τις ελάχιστες φορές που γενικά φοράω), αλλά αυτό της chanel κάπως μου… χαμογελάει μιας και ό,τι έχω δοκιμάσει από την chanel δε με έχει απογοητεύσει so far βέβαια. Λέτε να είναι επόμενη αγορά μου?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.