Stella’s Secret Recip-Y: Το έλαιο, So Soft, So Feminine, Hair & Body oil: Και το όνειρο, έγινε πραγματικότητα.

 

photo-open!

 

Έχω γράψει πολλές φορές, ότι μου αρέσουν τα πολυ χρηστικά προϊόντα, ομορφιάς. Μου αρέσουν ως beauty editor  (για να μπορέσει ένα προϊόν να γίνει πολυ χρηστικό, έχει πέσει πολύ σκέψη στα εργαστήρια), μου αρέσουν σαν συχνή ταξιδεύτρια ( δεν θέλω να κουβαλάω τρία προϊόντα στο νεσεσέρ, ούτε και πολύ βάρος στα αεροπλάνα- προτιμώ λοιπόν ένα, που να κάνει δουλειά για τρία), μου  αρέσουν σαν μαμά (you know, χρόνος, λίγος, πολύτιμος, συγκεκριμένος, εσείς οι moms καταλάβατε απόλυτα, αλλά καταλάβατε και οι υπόλοιπες…)

 

Λέγοντας λοιπόν τα παραπάνω, πολλές φορές κάνω όνειρα. Και περιμένω, αυτό το προϊόν που θα δημιουργηθεί για να καλύψει πολλές από τις ανάγκες μου. Κάποια τα έχουν κάπως καταφέρει, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανένα, δεν έχει ούτε καν πλησιάσει, αυτό που θα ήθελα. Τι θα ήθελα; Όχι πολλά, μωρέ, να, ένα, δυο, τρία πραγματάκια. Αυτά τα ολίγα τέλος πάντων που θα διαβάσετε παρακάτω:

 

 

stella's-secret-recip-y-lim

 

 

Θα ήθελα ένα λάδι (τα λάδια και τα serum τα αγαπώ, σαν υφές) που να φροντίζει εξ ίσου και το σώμα μου αλλά και τα μαλλιά μου και να μου προσφέρει τα εξής:

 

Νο 1: Να κάνει τα μαλλιά μου, δυνατά, ευκολοχτένιστα, λαμπερά, υγιή, αλλά να έχει και το αρωματάκι του, έτσι ώστε μόλις φυσήξει λίγο αεράκι ή μόλις βρεθώ κοντά σε κάποιον, τα μαλλιά μου να μυρίζουν υπέροχα…

 

No 2: Nα προσφέρει στο σώμα μου βαθιά ενυδάτωση από το πρωί ως το βράδυ. Πώς να το πω, να νιώθω το δέρμα του σώματος μου, απαλό, χωρίς σημεία με ξηρότητα, ε-λα-στι-κό, άνετο .

 

Νο 3: Εκτός από ενυδάτωση να μπορεί να μου προσφέρει μακροχρόνια αντιγηραντική και συσφικτική δράση;  Tι είπατε;  Σας έκανε εντύπωση, η φράση «αντιγήρανση – σύσφιξη για το σώμα;» Α! Τι νομίζατε μόνο το πρόσωπο κάνει ρυτίδες και χάνει το περίγραμμά του με τα χρόνια; Για κοιτάξτε τα μπράτσα, τα γόνατα, την κοιλιά, μιας γυναίκας 60 ετών, που δεν έχει φροντίσει το σώμα της και κοιτάξτε και κάποιας που το έχει φροντίσει. Τεράστια διαφορά (για να μη μιλήσω, για πανάδες στα χέρια, αν δω ποτέ, δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω… χίλιες φορές μια ρυτίδα στο πρόσωπο, παρά μια πανάδα στο χέρι μου..)

 

(επειδή παρόμοια λαδάκια κυκλοφορούν εδώ και χρόνια στην αγορά, λέω τώρα, να το δυσκολέψω  περισσότερο….)

 

Νο 4: Εκτός από τέλεια μαλλιά, ενυδάτωση, αντιγήρανση και σύσφιξη, το λάδι μου θέλω να καταπολεμάει και την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. Να έχει δηλαδή και δυνατή ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΙΚΗ δράση. Δύσκολο ε;

 

Θα δυσκολέψει  κι άλλο…

 

Νο 5: Ό, τι λάδι έχω βάλει για κυτταρίτιδα (ας πάρουμε για παράδειγμα ένα που αγαπώ και είναι το Anticellulite της Apivita) μου μυρίζει πολύ έντονα spa. Δηλαδή ξυπνάω το πρωί και τα σεντόνια  μου, είναι σαν να έχουν κάνει μια βόλτα από το κοντινό day spa. Αυτό δεν το θέλω. Θέλω να φοράω το λαδάκι μου, να κάνει όλα τα παραπάνω, να καταπολεμάει την κυτταρίτιδα και να μυρίζει και αισθησιακά.. κάτι  σε βανίλια ας πούμε…

 

 

vanillaessentialoil2

 

 

 

Και τέλος….(embrace yourselves, you are in, for the ride…κρατηθείτε από τον υπολογιστή)

 

No 6….

 

Πριν φτάσω όμως στο Νο 6 να πω κάτι άλλο: Ξέρετε… να, πώς να το πω… anyway, θα το πω, γυναίκες είμαστε, καταλαβαινόμαστε. Θα το περιγράψω, όπως το νιώθω. Ξυπνάς το πρωί και η ατζέντα, δεν γίνεται να είναι περισσότερο γεμάτη: Εργαζόμενη, μαμά, (ακόμα και αν δεν είσαι μαμά, πάλι σαν παλαβή τρέχεις, νομίζω είναι το DNA των γυναικών τέτοιο) φοιτήτρια, φίλη, πας γραφείο, πας δουλειά,  να προλάβεις μια Δημόσια Υπηρεσία, να κάνεις μια Τράπεζα, να γυρίσεις πίσω, να πάρεις το παιδί απ το σχολείο, να φάει, να το βάλεις στο αμάξι, να το πας για τένις/μπαλέτο, όση ώρα κάνει  τένις να πας ένα super, να πας να το πάρεις, να γυρίσεις, να βάλεις ένα φούρνο, να πλύνεις κάτι που έχει ξεμείνει, να ρίξεις μια hoover, να κάνεις κάποια τηλέφωνα που έχεις καθυστερήσει, να κανονίσεις τη λίστα και την ατζέντα της επόμενης μέρας, να ρίξεις ένα διάβασμα γιατί αύριο έχεις εξεταστική, να ολοκληρώσεις στον υπολογιστή του σπιτιού μια πρόταση… (ουφ κουράστηκα και που τα έγραψα… και τα περισσότερα- εκτός απ την εξεταστική-  τα κάνω κιόλας…)

 

Και φτάνει η ώρα 9:00 .. 9:30, το βράδυ και λες, ε, τώρα μετά από όλα αυτά, είναι η ώρα για τον εαυτό μου και για τον σύντροφο… Να συγχρονιστώ με την καθαρά γυναικεία μου φύση, να απολαύσω λίγες στιγμές θηλυκότητας, χαλαρότητας…Με τη μόνη διαφορά, ότι μετά από την μέρα που έχεις περάσει, ο σύντροφος είναι το μαξιλάρι σου. Και είσαστε αγκαλιά, όλο το βράδυ, μέχρι το επόμενο πρωί.

 

Τατα!!!

 

Νο 6: Θέλω αυτό το προϊόν της φαντασίας μου, να περιέχει επιλεγμένα αιθέρια έλαια τα οποία να  να είναι εναρμονισμένα με τη γυναικεία φυσιολογία και τις ορμόνες μου. Το βράδυ αφού το απλώσω μετά το ντους,  να με χαλαρώνει  αλλά παράλληλα να με … «εξιτάρει», σε περίπτωση που….you know… Σκέφτομαι εξ άλλου και τις γυναίκες της αρχαιότητας, χημεία τότε δεν υπήρχε, ούτε χημικά εργαστήρια, αλλά πριν από κάθε συμπόσιο, το πρώτο που έκαναν ήταν να αλείψουν το σώμα τους με αιθέρια έλαια.Για να μη μιλήσω για την Θεοδώρα του Βυζαντίου, που είχε αναγάγει σε επιστήμη την επάλειψη με τα κατάλληλα αιθέρια έλαια, για κάθε στιγμή (πως να μην υποκύψει και αυτός ο  Ιουστινιανός;)

 

 

Stellas-Secret-Recip-Y-hair

 

 

Αυτά…  θέλω… ζητάω πολλά;

 

 

 

 

stellas-secret-limited-edit

 

 

 

Nα συνεχίσω;

 

Truth is stranger than fiction (η πραγματικότητα είναι πιο παράξενη από τη φαντασία) λένε οι  Άγγλοι, διότι όσο και αν σας φαίνεται σχεδόν αδύνατο, πριν λίγες μέρες, η φαντασία και το όνειρό μου έλαβε  «σάρκα και οστά»

 

Και είμαι πολύ περήφανη που σας παρουσιάσω σήμερα το Stella’s Secret  Recip-Y Hair & Body Oil, So Soft, So Feminine, by Julia Kyrili και αυτή είναι η ιστορία του:

 

Πριν από πέντε μήνες, σε ένα σοβαρό Υπουργικό Συμβούλιο, όπου το brain storming μεταξύ τυρου και αχλαδιού (κρασιού, βεβαίως πάντα, εννοώ) πάει και έρχεται όσο αφορά τον κόσμο της ομορφιάς, μίλησα στη Stella, γι αυτό το σχεδόν τέλειο προϊόν της φαντασίας μου. Σε ποια άλλη θα μπορούσα να μιλήσω αν όχι στη Stella ,με τις εξαιρετικές της  γνώσεις πάνω στην επιστήμη των αιθέριων ελαίων  και τις εκπληκτικές της ικανότητες;  H Stella ,με κοίταξε παράξενα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα  και έβαλε σκοπό να το δημιουργήσει. Για να είναι ακόμα πιο πετυχημένο (γιατί ξέρει τις «παραξενιές» μου με τα αρώματα και τις οσμές) στην πορεία ζήτησε και την αρωματική συμβολή της άλλης Υπουργού των Αρωμάτων κυρίας Μαρίας Αγγελίδου. Ανταλλάχτηκαν κάμποσα mails και τηλεφωνήματα μεταξύ Αθήνας – Λονδίνου και το αποτέλεσμα:

 

Μέχρι και σήμερα που σας γράφω και αφού πέρασαν σχεδόν 5 μήνες για να το ολοκληρώσει και να το τελειοποιήσει και κάνοντας απίστευτα πολλές δοκιμές (όπου το πειραματόζωο βέβαια ήμουν εγώ, που εύκολη δε με λες και μια δεν ήμουν απόλυτα ικανοποιημένη με την υφή, μια με το άρωμα, μια με τη διάρκεια του- καλά που δεν μου το έφεραν στο κεφάλι…) μέχρι σήμερα λοιπόν, η Stella δεν μου έχει αποκαλύψει τη μυστική του φόρμουλα. Το μόνο που μου έχει πει είναι το εξής:

 

Πρόκειται για ένα  μοναδικό μείγμα από τρία κορυφαία βιολογικά φυτικά λάδια και δέκα από τα πολυτιμότερα αιθέρια έλαια, βιταμίνες και άλλα φυσικά συστατικά (που αρνούνται πεισματικά να μου αποκαλύψουν) Το μόνο που ξέρω είναι ότι περιέχει τζιντζερ, υλαγκ-υλαγκ, σανταλόξυλο και τη βανίλια (που έλεγα παραπάνω…)

 

 

Ylang-Ylang-Essential-Oil

 

 

 

 

Δεν γράφω τυχαία σήμερα για αυτό το υπέροχο λάδι… Ετοιμαζόμαστε για  8 Μαρτίου. Τη μέρα της Γυναίκας. Αυτό θα είναι το δώρο μου στον εαυτό μου.  Γι αυτό έχει και το όνομα μου, πάνω. Είναι δικό μου. Νομίζω όμως  ότι αυτό θα πρέπει να είναι το δώρο κάθε γυναίκας, στον εαυτό της. Ε, και αν αυτή η γυναίκα είναι και bb girl, τότε πραγματικά φτιάχτηκε και για εκείνη. Θα κυκλοφορήσουν λοιπόν  και σε limited edition λίγα πολύ λίγα, μπουκάλια. Περισσότερες πληροφορίες για το έλαιο, που θα φέρει “αέρα” (και φωτιά…) αλλαγής, στην καθημερινότητά σας,  στο,  [email protected]

 

 

Για εσάς, αγαπημένες.

 

Και εδώ θα σας τα πει και το άλλο μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου του bb, Ioanna, of course!

 

 

 

 

 

 

 

 

45 Σχόλια
  1. Τζούλια μας…
    sorry αλλά θα μας τρελάνεις…
    θέλω το secret stella’s recipy!!! 🙂
    αφού το ενέκρινες εσύ μάλλον θα πετάει!!!
    don’t forget me!!!

  2. Εκεί που λες ”φτάνουν τα λάδια,έχω περισσότερα και από κατάστημα καλλυντικών” έρχεσαι βρε Τζούλια και μας ανάβεις φωτιές! Και Στέλλα,φυσικά, γιατί αν δεν ήταν αυτά τα χρυσά χεράκια…
    Το άρωμα πρέπει να σκίζει! Για τις ιδιότητες του είμαι σίγουρη.Στέλλα είναι αυτή! Δοκιμασμένη και πάντα μας αφήνει ικανοποιημένες!
    Ναι, κορίτσια, νομίζω πως αυτό είναι το καλύτερο δωράκι για τη γιορτή της γυναίκας.Καλέ, έχω χάσει τα λόγια μου από τον ενθουσιασμό μου!!!

  3. @Korina: Και εγώ αγαπημένη και εγώ! Το έχω στα χέρια μου και ακόμα δεν το πιστεύω!! I love, love, love it!!

  4. Ααααα!!!Αυτό λοιπόν συμβαίνει όταν γίνεται υπουργικό συμβούλιο!!!άντε να λύνονται σιγά σιγά οι απορίες μας, γιατί πολλά μας έχεις αφήσει αιωρούμενα… Εγώ σίγουρα θα πάρω ένα!!! Άλλωστε την αγάπη μου για τα προιόντα της αγαπημένης μου Στέλλας την ξέρετε όλες, αφού την έχω εκφράσει τόόόσες πολλές φορές μέσα από το bb!!!Οπότε δεν θα με αφήσετε έτσι??!!!!

  5. Τζούλιαααααααα, πάααααααλι μας ξεσηκώνεις!!!!!!!! το θέλω, το θέλω πολύυυυυυυυυυυυ

  6. Τζουλια πραγματικα μας τρέλανες μοιάζει με όνειρο απλά υπέροχο!!!.

  7. Best news ever!!!! To kalytero proion ever!!! I Stella ekane magika pali!!!! To teleio doro gia ti giorti tis gynaikas!!! Ioanna pali teleio to video exo na po!!

  8. Τι φωτιές μας άναψες πρωί πρωί! Και το λάδι να της σβύσει δεν μπορεί!Χαλάλι γιατί μόνο αλήθειες είπες! Είμαστε γυναίκες και τα θέλουμε όλα και περήφανα λέω τα μπορούμε όλα!

  9. Αγαπημένα μου ΒΒGirls σας ευχαριστώ όλες θερμά για την αποδοχή και την εμπιστοσύνη σας! Εσείς είστε η πηγή της έμπνευσης μου,μέσα απο σας, μέσα απο τις δικές σας ανάγκες και τη μοναδικότητα σας μαθαίνω και εξελίσσομαι. Χωρίς τη δική σας συμβολή δεν θα έφτιαχνά, οτι φτιάχνω. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη Τζούλια για την εμπιστοσύνη της και τη στήριξη της, γιατι χωρις αυτην δεν θα πηδούσα ποτέ απο τον βατήρα. Ενα επίσης μεγάλο ευχαριστω στην παντα καταπληκτική, Ιωάννα μου, που η ομορφια της αλλά και η εμπειρία της στα προιόντα ομορφιάς την αναδυκνείει στο ιδανικό για μενα it girl! Και ένα πελωριο πελώριο ευχαριστω, απο δω ισα με το Λονδίνο (πόσα χιλιόμετρα ευχαριστώ?)στην Μαρία μας, γιατί η συμβολή της στο τελικό προιόν ήταν εξαιρετικά καθοριστική!!!!
    ΥΓ επιρροή απο Oσκαρ το σημερινό μου σχόλιο ε? Love u all!

  10. Τζούλια πραγματικά μας τρέλανες!! Απίστευτη περιγραφή για το φοβερό αυτό λαδάκι!! Συγχαρητήρια σε όλες σας.. Εγώ πάντως το θέλω πολύ και το θέλω τώρα!!

  11. @Stella: Υποκλινόμαστε στο ταλέντο σας, Κυρία μου… (κάτι από Όσκαρ και εγώ…)

  12. Τι να πω, πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί… Ακούγεται μοναδικό, υπέροχο, ήδη το ονειρεύομαι… Μπράβο Στέλλα μου, μπράβο Τζούλια μου! Πολλά συγχαρητήρια! Είναι τόσο υπέροχο αυτό που ονειρεύεσαι να παίρνει σάρκα και οστά! Αυτό του δίνει διπλή αξία! <3

  13. …και ξέχασα να πω! Ιωάννα είσαι μία κούκλα! 🙂

  14. Καλημερα!!!!
    ΜΑΓΕΙΑ!!!!!.Αυτο γινεται οταν ενωνουν τις δυναμεις
    τους τα bbgirls.!!!!!!

  15. χωρις να θελω να αμφισβητησω τπτ και κανεναν και συγχωρεστε με για την απορια μου,αναρωτιεμαι πως μπορει ενα λαδακι που δινει λαμψη στα μαλλια και ενυδατωση στο δερμα να κανει “δουλεια” και για την κυτταριτιδα??
    ειναι εξακριβωμενο δλδ οτι βοηθαει και προς αυτη τη κατευθυνση?
    γιατι εαν ναι,σιγουρα το θελω και εγω..

  16. Τελικά Τζούλια μου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, ανεξάρτητα αν είναι μικρά ή μεγάλα! Χίλια μπράβο σε όλες σας κορίτσια, που ενώσατε τις γνώσεις και την αγάπη σας για να δημιουργήσετε ένα τέλειο προϊόν! Δεν ξέρω τι άλλο να πω… είμαι τόσο ενθουσιασμένη!! Ήδη αγαπώ το μοναδικό Hair & Body Oil και είμαι σίγουρη ότι είναι φανταστικό όπως όλα τα προϊόντα της Στέλλας μας! Πολλά φιλιά σε όλες! 🙂

  17. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ…
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΩ. ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ?
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ…
    ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ…

  18. @evaki Αγαπητή μου φίλη, τα αιθέρια ελαια και τα φυτικά λάδια είναι μαγικά συστατικά. Μπορουν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα σε πολλά θεματα, ας αναφερω ως παράδειγμα το σανδαλόξυλο που ειναι υπεροχο για ρυτίδες αλλα και για ακμή ή το λαδι αργκαν εξαιρετικό για τα μαλλιά, ραγαδες αλλα και για τις ρυτίδες όπως και για την ακμή!!!! Υπάρχουν λοιπον αυτα που όταν τα ξερεις δινουν σε ενα προιον πολλαπλες ιδιότητες. Εγώ, δεν ήθελα να φτιάξω ένα απλό προιόν σώματος, μόνο ενυδάτωση ή μόνο κυτταρίτιδα παρότι είναι πάρα πολλές οι φίλες που μου το ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό. Και δεν υπήρχε λόγος να το κάνω, αφού μπορούσα να εκμεταλλευτώ τις πολλαπλές ιδιότητες που έχουν τα αιθέρια έλαια αλλά και ο κόσμος των φυτικών συστατικών και να δημιουργήσω μετά από πολύ έρευνα και δοκιμή ενα προιόν που μας χαρίζει ταυτόχρονα όλα όσα ονειρευόμαστε.

  19. Stella σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!

  20. βασικα η απορια μου ηταν,επειδη οπως ακριβως γραφεις η δυναμη των αιθεριων ειναι μαγικη,πως γινεται η “δυναμη” του ενος να μην αναιρει τη δυνατοτητα του αλλου

    ευχαριστω και παλι

  21. Πολύ ενδιαφέρον! Που τα κάνει όλα αυτά. Εγώ εχω επίσης μια ερώτηση: Τα καλλυντικά cinecitta τα έχει δοκιμάσει καμία και αν ναι τι γνώμη έχει? Τα πρότεινε μια γνωστή για πολύ καλά. Δεν τα ξέρω καθόλου.

  22. τωρα να χαρω με το τελειο προιον που εννοειται πως το θελω τρελά!! ή να απογοητευτω για το ”πολυ λιγα μπουκαλια”..?????επισης εχω ενα ερωτημα για την υπουργο των αρωματων κα αγγελιδου….

  23. Καλησπέρα κι από μένα!Συγχαρητήρια σε όλες όσες βοήθησαν στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος αλλά νομίζω ότι η δημιουργός αξίζει oscar awward!

  24. πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί… Ακούγεται υπέροχο,Μπράβο Στέλλα Πολλά συγχαρητήρια καλη επιτυχια σε οτι κανεις να σου ερχονται ολα καλα

  25. λοιπον ζητω τα φωτα της υπουργου καθως ψαχνω εδω και καιρο για αρωμα που να μυριζει την ζεστασια μετα απο ντους,αλλα να ΜΗΝ πορτοκαλολεμονοχορταρατο.να μυρισει σαπουνι,αλλα να μην μυριζει σπιρταδα ή πιπερι.να ειναι κρεμωδη,αλλα οχι λιγουρα…προσφατα δοκιμασα το prada amber for men.στην αρχη ηταν αντρικο (σωπα καλε..)και οταν εξελιχθηκε σ’αυτο που ηθελα, με τα βιας το μυριζα με τη μυτη στο δερμα μου…εδω και 3 χρονια φοραω την prada iris fusion +body milk (την γυναικεια)αλλα μου βγαζει κατι το μεταλλικο και ΔΕΝ κραταει καθολου..Υπουργε μου αν μετα απο αυτο παραιτηθεις σε καταλαβαινω…αν παλι μου προτεινεις DOVE θα γελασω αλλά παλι σε καταλαβαινω…..Τζουλια ολα κι ολα,πηρα γραπτη σου αδεια πριν ρωτησω!!!χιχιχι φιλακια<3

  26. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls..Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ μου ότι ένα τέτοιο προϊόν θα μπορούσε να υπάρξει.Λάθος μου γιατί δεν υπολόγισα τον παράγοντα bb χαχαχ Τα συγχαρητήριά μου γλυκιά μαγισσούλα της Πόλης,δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα.Και φυσικά συγχαρητήρια στην αγαπημένη μας Τζούλια για την λαμπρή ιδέα που είχε και για το ότι έφερε το μωβ στη ζωή μας,συγχαρητήρια στο Ιωαννάκι μου το γλυκό που ομορφαίνει ό,τι αγγίζει και φυσικά συγχαρητήρια στην αγαπημένη μας Maria που με τις γνώσεις της αλλά και τη γλύκα και την τσαχπινιά της έχει κάνει γνωστά τα bbgirls σε όλη τη γη αλλά και όλους τους οίκους αρωμάτων να σφάζονται για το ποιος θα την προσλάβει(εντάξει αυτό σε λίγο καιρό θα γίνει).Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος αυτής της παρέας-συμμορίας!!!Σας αγαπώ όλες 🙂 Μουτςςςςςςςςςςςςς
    Υ.Γ.Εντάξει δεν θα ξαναδώ Oscar ..το υπόσχομαι 😛

  27. Wow!!! Πώς να μην εντυπωσιαστείς με αυτό το δημιούργημα?? Συγχαρητήρια! 😀

  28. καλή του επιτυχία λοιπόν και ας ταξιδέψει τις αισθήσεις όσων το αποκτήσουν!!!

  29. Ιωάννα μου είσαι μια κούκλα!!! Όπως πάντα!!! Μας έλειψες!!! Μόλις είδα το video. Τώρα θέλω 100000000 φορές περισσότερο το υπέροχο body & hair oil!!! Tι σου κάνει η διαφήμιση!!! Στέλλα μου αγαπημένη καλά κάνεις και δεν λες το μυστικό. Ποτέ να μην το πεις! Είναι όλο δικό σου και σου ΑΞΙΖΕΙ!!! (πολλά θαυμαστικά νομίζω ότι έβαλα, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και συνάμα τόσο περήφανη για… όλα!!!) Ένα μεγάλο μπράβο!!!!!

  30. @anastasia: Δεν ζητας πολλα! Η αληθεια ειναι οτι ειναι απο τις ελαχιστες φορες που εχω λαβει τοσο εμπεριστατωμενη ερωτηση! Το οτι σου αρεσει αρωμα που θεωρητικα ειναι ανδρικο δε λεει κατι γιατι κι εγω φοραω τελευταια το Luna Rossa – Prada. Λοιπον εξαρταται παντα και απο το ποσο που διαθετεις αλλα σαν αρχικες προτασεις εχω
    Sexy amber Michael Kors
    Allure – Chanel
    Bezoin 19 – Le labo
    Iris silver mist – serge Lutens
    Stella- Stella McCartney
    Hiris – Hermes
    Μπορει οι επιλογες που σου δινω να ειναι λιγο ακριβες αλλα νομιζω θα σε ικανοποιησουν και στη διαρκεια που ζητας! Πες μου αν εχεις δοκιμασει καποια απο αυτα!

  31. Αυτή τη φορά έμεινα πραγματικά άφωνη. Δεν ξέρω τι να γράψω και τι να πρωτοσχολιάσω. Ειλικρινά υποκλίνομαι στη φαντασία της αγαπημένης και στο ταλέντο της νεραϊδονονάς μου. Φυσικά και η Ιωάννα για άλλη μια φορά έκανε υπέροχη δουλειά.
    Μπράβο.

  32. καταρχην σ’ευχαριστω πολυ για τα ‘φωτα’σου.απο αυτες που μου γραφεις,ειχα παλια την allure κι αν δεν την μπερδευω με καποια αλλη νομιζω ηταν πολυ λουλουδατη, μου μυριζε σαν… πασχαλια να πω!!!απο τον hermes τι να πω!!ο αντρας μου εχει θεμα εδω και ποοολλα χρονια απο τοτε που ειχε παρει την eau d’orange verte σε πρασινο νεσεσερ-βαρελακι το’χω ακομα..και πανω απο μια εξαετια φοραει την terre d’hermes και εχει λιγα καλοκαιρια που την αλλαζει με την voyage(σνιφφφ βαζω και’γω κρυφα, υπεροχη).στο ντουλαπι μου εχω(σχεδον αθικτη)την elixire des merveilles..πολυ σπιρταδα….την hiris δεν την μυρισα και ευχομαι να κυκλοφορει..οπως και οι υπολοιπες στην χωρα.του serge lutens ηθελα να δοκιμασω την claire de musc αλλα δεν τις βρισκω στη θεσσαλονικη..τις ειχαν λεει παλια στο χοντος αλλα πλεον δεν τις φερνουν…να μη σε κουρασω αλλο..αν σκεφτεις ακομα καμια γραψτη μου σε παρακαλω κι αν γινεται να ειναι διαθεσιμη στην ελλαδα ωστε να μην ειναι μια ‘τυφλη’αγορα απ’εξω.και παλι ευχαριστω φιλακια!!!

  33. Καλησπερα Αναστασια! Ναι θυμαμαι κι εγωΘεσσαλονικη ειχε παλια ολα τα αρωματα στα σταντ της Σισειντο. Εαν μενεις εκει στο Στεμμα ε/εις παει να δοκιμασεις τις εταιρειες που εχει? Θα το σκεφτω βεβαια και λιγο ακομη και θα σου πω κι αλλες προτασεις!

  34. Μπράβο, κορίτσια! Στέλλα, έκανες πάλι τα μαγικά σου, εύγε! Υπάρχει γυναίκα που δεν θέλει ένα τέτοιο πολυχρηστικό προϊόν;

  35. Τι λες βρε παιδάκι μου…. Εντυπωσιαστηκα… Αλήθεια, Στέλλα δέχεσαι και άλλες παραγγελίες από τη σφαίρα της φαντασίας…? Να αρχίσω τη λίστα..? :))

  36. Αγαπητή μας GEORGIA, όπως εγραψα και πιο πάνω στο evaki τα αιθερια ελαια είναι μαγικά συστατικά και γι΄αυτο μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτοχρονα με τις ιδιότητες τους. Αν έχεις λοιπόν καμμια ιδεα, στην οποία παντρεύονται οι ιδιότητες των αιθεριων που μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε, γιατι όχι? Προτασεις και ιδέες δεκτές!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.