ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Αυτή την Εβδομάδα, μιλάμε για όμορφο σώμα

 

slim-open

 

 

Για ρίξτε μια γρήγορη ματιά στο ημερολόγιο. Μάλιστα. Φτάσαμε αισίως και για άλλη μια φορά, εδώ μέσα, στις 17 Μαρτίου. Αποφάσισα λοιπόν, ότι αυτή την εβδομάδα, από τις 17 έως τις 21 Μαρτίου, θα την αφιερώσουμε σε posts που θα έχουν να κάνουν με τη φροντίδα του σώματος μας. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε την άρχή τώρα (αν δεν την έχουμε ήδη κάνει) και δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο.

 

 

Δεν θέλω όμως αυτά τα posts να λένε τα ίδια και τα ίδια, αυτά που θα διαβάσετε παντού σε περιοδικά και internet: Πίνε πολύ νερό (μια φορά το έκανα με τα 2 μπουκάλια νερό την ημέρα, είναι ανέφικτο, αφήστε που κάθε 5 λεπτά ήθελα τουαλέτα και στο γραφείο νόμιζαν ότι πέρναγα, γνωστή ίωση.. καταλάβατε…), ξεκίνα γυμναστική (ε, εννοείται, πόσες φορές να το γράψουμε πια), τρώγε με σύνεση (αυτό και αν δεν εννοείται) κάνε και αυτή τη δίαιτα, δοκίμασε και την άλλη δίαιτα κλπ κλπ

 

Α, και τώρα που έγραψα δίαιτα να σας πω και αυτό και βάλτε το καλά, στο μυαλό σας. Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΧΑΙΝΕΙ. Το λέω αυτό από προσωπική πείρα γιατί στη ζωή μου έχω κάνει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν στον πλανήτη, σας το ορκίζομαι. Οπότε «με παίρνει» να μιλάω με τόση σιγουριά.

 

 

Diet

 

 

Ξαναλέω λοιπόν, οι δίαιτες παχαίνουν. Όσες  φορές έχω κάνει κάποια δίαιτα με το που την σταμάταγα, “τσίμπαγα”, στην καλύτερη περίπτωση ένα κιλό και στην χειρότερη, δυο και τρία. Διότι sorry κιόλας; Πόσο μπορείς να στερηθείς, ένα γλυκό; Μια σοκολάτα; Ένα πιάτο μακαρόνια; Ψητό της κατσαρόλας με ρύζι;  Ένα (και δυο και τρία) ποτήρι κρασί? Όταν λοιπόν τελειώσει το μαρτύριο της βραστής γαλοπούλας, της πράσινης σαλάτας, του γιαουρτιού, του καρότου, του σέλινου και του μαύρου ψωμιού, δεν είναι λογικό ότι θα πέσεις με τα μούτρα σε ότι παχυντική νοστιμιά βρεις μπροστά σου;

 

Ένα θα σας πω: Eίμαι από τις τυχερές, που δεν μου αρέσουν τα γλυκά. Σχεδόν καθόλου. Και το χειρότερό μου είναι οι τούρτες. Δεν τρώω σχεδόν ποτέ τούρτα. Λοιπόν. Κάθε μα κάθε φορά που άρχιζα δίαιτα ακριβώς πάνω στη μια εβδομάδα, ονειρευόμουν τούρτες. Σας το ορκίζομαι. Όχι μεταφορικά, η λέξη «ονειρευόμουν». Κυριολεκτικά. Έβλεπα τούρτες στον ύπνο μου, μου έτρεχαν τα σάλια, ξύπναγα πρωί πρωί και ήθελα να φάω όλο το ζαχαροπλαστείο. Ή την άλλη τη βλακεία, με το συνεχόμενο αλλά λίγο φαγητό και τα δαμάσκηνα και τους ξηρούς καρπούς, ανά δυο ώρες κλπ κλπ κλπ… Άσε με κουκλίτσα μου, που άλλο δεν είχα να κάνω στην καθημερινότητα μου και ανά δύο ώρες, να σκέφτομαι, ότι ΑΑΑΑΑΑΑ!!! Ξέχασα το δαμάσκηνο/ξηρό καρπό/ μήλο/ γιαούρτι/whatever σκεφτούν οι «διαιτολόγοι»  Αι παράτα με…

 

Για να μη σας πω για τα νεύρα, κάθε φορά που έκανα δίαιτα.. να κάπως έτσι ήμουν, διότι γινόμουν και αντικοινωνική.. Μη βγεις και πιείς, μη πας για φαγητό και παρασυρθείς, ξέρετε τώρα..

 

 

 

 

slim-6

 

 

 

Ξέρω τι θα μου πείτε. Ναι, ok Τζούλια άρα θα μας μιλήσεις για σωστή διατροφή. Ισορροπημένη, με όλες τις κατηγορίες των τροφών, με τα άμυλα, αλλά και τα φρούτα και τα λαχανικά και το ψάρι και το κόκκινο κρέας (δυο φορές την εβδομάδα) και μπουρου μπούρου και σούξου μούξου μανταλάκια και κάτι άλλα, αντρικά ανατομικά και μπλε.

 

Όχι, ok, ok, τώρα το παράκανα και το ξέρω. Είμαστε ότι τρώμε και η καλή διατροφή, σαφώς και παίζει ρόλο και όλες ξέρουμε ποια είναι η σωστή διατροφή. Έλα μου όμως, που δεν το εφαρμόζουμε πάντα. Κάνουμε ότι μπορούμε, αλλά έχουμε και τις αδυναμίες μας. Και εν τοιαύτη περίπτωση στο δια ταύτα!

 

 

 

 

slim-7

 

 

Θέλεις να χάσεις κιλά. Τέλος. Χάστα πρώτα τα ρημάδια και μετά σκέψου την ισορροπημένη διατροφή. Διότι για να χάσουμε κιλά εύκολα, από τη δική μου πείρα μιλάω, μόνο δυο πράγματα μπορούμε να κάνουμε:

 

Νο 1: Να ερωτευτούμε και ακόμα καλύτερα, αφού ερωτευτούμε, στη συνέχεια να πάθουμε ερωτική απογοήτευση. Με τη βούλα ένα 5άκιλο, χωρίς να το καταλάβεις.

 

Επειδή όμως αυτό δεν γίνεται κατά παραγγελία, το Μάρτιο, σας έχω και άλλο:

 

Νο 2: Το κόλπο για να χάσεις κιλά είναι να τρως, ακριβώς ότι σου αρέσει (με twist βέβαια, θα το πω παρακάτω..)

 

Μάλιστα, μάλιστα, μην κοιτάτε περίεργα τον υπολογιστή. Αυτό  που έγραψα. Και αυτό που βοήθησε εμένα, να χάσω 6 κιλά από τον Σεπτέμβριο (Προσέξτε! Πολύ σημαντικό αυτό. Αν χάσεις 4 κιλά σε ένα μήνα, το επόμενο θα πάρεις 5! Τα κιλά πρέπει να χάνονται σιγά, για να μην τα ξαναπάρεις, ή να τα ξαναπάρεις μετά από χρόνια.)

 

Ωραία, λοιπόν, συνεχίζω. Να τρως ακριβώς ότι σου αρέσει, αλλά λίγο! (να, το twist που έλεγα..) Θέλεις κοκκινιστό με μακαρόνια. Φάτο. Θέλεις γλυκό? Φάτο. Θέλεις μπισκότο? Φάτο. Θέλεις τούρτα? Φάτη. Θέλεις παστίτσιο? Φάτο. Φάτο, όμως, μην το στερηθείς. Αλλά να… σε μικρό πιατάκι. Ξέρετε, ο άνθρωπος δεν θέλει πολύ φαγητό για να συντηρηθεί. Αντίθετα θέλει πολύ λίγο. Όταν στερηθεί όμως, τα θέλει όλα και μάλιστα με μεγάλη λαιμαργία και σε μεγάλες ποσότητες (θα μου πεις αυτό ισχύει για πολλά πράγματα.. Μάλιστα.)

 

Εγώ αποφάσισα, να σταματήσω να  τρώω ψητά και σαλάτα. Αλήθεια σας λέω για χρόνια, από τότε που γέννησα (6 τον αριθμό) έτρωγα κάποιο ψητό με κάποια σαλάτα τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα και μόλις ξέφευγα λίγο, από την στέρηση που ένιωθα, μπορεί να έτρωγα, δυο πιάτα μακαρόνια. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα, κιλό δεν έφευγε ούτε για αστείο. Πήρα 9 κιλά στην εγκυμοσύνη. Ο κύριος Ρωμανός βγήκε ψιλο-μικρούλης, 2,860. Ας πούμε λοιπόν ότι μόλις εμφανίστηκε ο κύριος, έχασα αυτά τα σχεδόν 3 κιλά. Για τα υπόλοιπα 6 πάλευα από τον Ιούνιο του 2007.

 

Εγώ με τον κύριο Ρωμανό πριν 5,5 χρόνια. Κάνουμε κόντρες στα μάγουλα….

 

 

julia-roman

 

 

Αυτό τον Σεπτέμβριο λοιπόν, αποφάσισα να τρώω ότι θέλω, δηλαδή όποιο αγαπημένο μου φαγητό, χωρίς καμία τύψη. Το έτρωγα όμως σε μικρό πιάτο. Το πρωί κλασσικά το τσάι και το αυγό μου, το μεσημέρι ότι μαγείρευα και για τους υπόλοιπους, το βράδυ ότι ήθελα πάλι σε μικρό πιατάκι. Και σοκολάτα. Και μπισκότο. Και ένα ποτήρι κρασί. Ότι ήθελα, βρε αδερφέ. Και τώρα, έχω χάσει σχεδόν δυο νούμερα. Και ναι, είμαι ευτυχισμένη. Αυτές, οι μικρές ευτυχίες της ζωής. Και αν τα καταφέρω η τεμπέλα και ξεκινήσω και λίγη γυμναστική, ποιος με πιάνει. Μπορεί να αποκτήσω το καλύτερο σώμα τώρα, ever! Γιατί το τέλειο με το σώμα σου (πράγμα που ας πούμε δεν ισχύει με το πρόσωπο) είναι ότι μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις!

 

Άρα μπορείτε να χάνετε εύκολα 1 με 1,5 κιλό το μήνα και μέχρι τον Ιούλιο, που λογικά τότε θα πάτε διακοπές, θα έχετε χάσει (αν κάνω λάθος στα μαθηματικά, κανένα πρόβλημα, είναι σίγουρο θα με διορθώσει η Αλεξάνδρα) 5 μήνες επί 1,5 κιλό ίσον 7,5 κιλά. Το φαντάζεστε; Να σας το πω απλά. Θα είσαστε άλλη! Α, και άλλο ένα κόλπο. Αφήνω την Κυριακή ανοιχτή να φάω όση ποσότητα θέλω (διότι μάλλιασε η γλώσσα μου αλλά θα το ξαναπώ: «Το κόλπο είναι στην ποσότητα»!) Ξέρετε τι έπαθα πριν από κανένα μήνα; Είχε φτιάξει η μαμά μου το αγαπημένο μου ψητό της κατσαρόλας, σβησμένο με κονιάκ και καραμελωμένα κρεμμύδια και συνοδεία μακαρόνια . Έφαγα 2 κομμάτια κρέας και 1,5 πιάτο μακαρόνια. Το έφαγα στις 3 το μεσημέρι. Έκανα να συνέλθω ακριβώς 24 ώρες, τόσο πολύ βάρυνε το στομάχι μου… Κόντεψα να σκάσω… Ναι, ναι.. ακριβώς! Το στομάχι μου έχει μικρύνει! Το ίδιο το στομάχι μου, δεν αντέχει πια μεγάλες ποσότητες! Τέλεια.

 

 

 

slim-9

 

 

Λέγοντας όλα τα παραπάνω, δεν θέλω να παραλείψω κάτι ακόμα πολύ σημαντικό: Αυτά τα γράφω, για όσες θέλετε να χάσετε κιλά. Αν δεν θέλετε να χάσετε κιλά, αλλά αγαπάτε το σώμα σας, όπως ακριβώς είναι, ακόμα και με κάποια κιλά παραπάνω (so what?) να είσαστε σίγουρες ότι είσαστε πολύ πιο θελκτικές και πολύ πιο γοητευτικές από μια γυναίκα που ντρέπεται για κάποια κιλά παραπάνω, που μπορεί να έχει.  Γιατί η γοητεία αγαπημένες μου, είναι απόλυτα συνυφασμένη με την αυτοπεποίθηση.

 

Και για του λόγου το αληθές, οι κούκλες που βλέπετε παρακάτω, είναι supermodels και δεν είναι super αδύνατες

 

 

slim-4-supermodels

 

 

 

Ναι, και τα  αληθινά κορίτσια του Dove, που πολύ αγαπώ.

 

 

slim-dove-3

 

Ουδεμία ευθύνη φέρω μετά το κλείσιμο του υπολογιστή, εγώ απλά μετά από χρόνια πείρας με δίαιτες, κατέγραψα την εμπειρία μου.

 

Επίσης αυτή την εβδομάδα και για ασκήσεις θα μιλήσουμε, και για αδυνάτισμα θα μιλήσουμε και για προϊόντα θα μιλήσουμε, και ελπίζω η μια να βοηθήσει την άλλη.

 

Πάντως αύριο, την σκυτάλη θα τη δώσω στην Αλεξάνδρα, η οποία θα μας μιλήσει για Tabata και πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τον μεταβολισμό μας, για να χάσουμε κιλά πιο εύκολα.

 

Καλή βδομάδα bb girls!

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Καλημέρα ! Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις παραπάνω , αγαπημένη … Τι να πώ ,είμαι κι εγώ σε φάση δίαιτας ( πάλι) και προσπαθώ να κάνω το ίδιο κόλπο με τις μικρότερες μερίδες , μήπως και ξαναμπώ σε κανένα περσινό ρούχο ( έχω πάρει αυτά τα 7 κιλά που λέγαμε …) . Πάντως ούτε τη διασκέδασή μου είμαι διατεθειμένη να θυσιάσω , ούτε την έξοδό μου προς χάριν της δίαιτας . Άλλωστε περισσότερο παχαίνει η μιζέρια παρά μια βραδιά με φίλους και λίγο τσιμπολόγημα , σωστά ?

  2. @Mous Mous: Πάρα, μα πάρα πολύ σωστή η τελευταία παρατήρηση Αγάπη! Μακάρι να είχα σκεφτεί και εγώ να την γράψω. Με συμπλήρωσες! xxx

  3. Μέσα στο μυαλό μου είσαι Τζούλια. Εδώ και μέρες λέω πως πρέπει να ξεκινήσω διατροφή και να χάσω τα κιλά που έχω πάρει έδώ και ένα χρόνο.
    Πίστεψε με είναι πολλά. Σήμερα λοιπόν ξέκινάω τον πόλεμο των κιλών.
    Θέλω να πιστευώ ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω.
    Μαζί με τη διατροφή ξεκινάω περπάτημα & γυμναστήριο. Πρέπει να βρώ και μια κρέμα που να βοηθάει στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας και του τοπικού.
    Που θα μου πάει Διατροφή – Γυμναστική – Καλλυντική περιποίηση, Θα τα καταφέρω, μέχρι τον Ιούλιο κάτι θα γίνει.
    Στόχος μου ο ίδιος με της MOUS MOUS να ξαναμπώ στα παλιά μου ρούχα.

  4. Καλημέρα κορίτσια! Πολύ ωραία ιδέα η εβδομάδα αφιερωμένη στο σώμα. Μετά από αυτό όλα τα bbgirls θα μας βρει το καλοκαίρι κούκλες! Μάλλον πιο πολύ κούκλες! Τζούλια μου πολύ σωστά αυτά που έγραψες.Μείωση ποσοτήτων.Το έχω διαβάσει πολλές φορές, αλλά δεν το έχω κρατήσει για καιρό.Ίσως τώρα που μου το θύμισες είναι μια καλή ευκαιρία να το αρχίσω πάλι.Όταν όμως ενδιάμεσα πεινάς, τι τρώς? Ή μήπως κρατιέσαι μέχρι το επόμενο γεύμα? Όσο για τα μαθηματικά…. είμαι σίγουρη ότι το έγραψες πολύ προσεκτικά αυτή την φορά το αποτέλεσμα!!! χαχαχα άριστα!!!!!

  5. @Julia :Είπαμε , τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται και αλληλοσυμπληρώνονται !
    @Τζένη : Καλή επιτυχία και σ’εσένα. Το να ξαναμπούμε στα παλιά μας ρούχα είναι μεγάλο κίνητρο τελικά !
    @Αλεξάνδρα :Η εμπειρία μου με διαιτολόγους , διατροφολόγους κλπ με δίδαξε ότι ο στόχος στη δίαιτα είναι να μην πεινάς τόσο πολύ όταν θα φας πχ το μεσημεριανό σου , οπότε σνακ όπως φρούτα , γιαούρτι , λαχανικά κλπ ενδιάμεσα επιτρέπονται έτσι ώστε να σε ψιλοχορτάσουν και να κορέσουν το αίσθημα της πείνας .

  6. Λοιπον κοριτσια εχω να σας συστησω το χλιαρο νερο με λεμονι το πρωι, αποτοξινωνει τον οργανισμο και βοηθαει το μεταβολισμο οπως κ την λεκιθινη
    τωρα βεβαια ειναι και περιοδος νηστειας λιγο δυσκολο για σωστη διατροφη
    και την θεικη κρεμα (κατα την γνωμη μου) της bionaturel SLIM VENTRE
    την εχω δοκιμασει μειωνει ποντους στην κοιλια

  7. @evdoxia: Αγαπημένη μου!! Τι ευχάριστη έκπληξη! Φιλάκια στα κουκλάκια σου και στην όμορφη Νάξο, αλλά περισότερο σε σένα, αγαπημένο μου bb girl! xxx

  8. Εδώ κλαίμε όλες μαζί, 2 χρόνια πέρασαν και ενώ έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης μου γιατί για 8 μήνες έτρωγα μόνο ψάρι, κοτόπουλο, σαλάτες ψωμάκι και φρούτα λόγω αλλεργίας του φασολιού μόλις πήρα το οκ από τον γιατρό τσουπ 7 κιλά βαρβάτα, συν αλλά 8 που είχα πάρει πριν μήνω έγκυος 16 καταραμένα κιλά…τώρα έχω χάσει τα 6 παλεύω για τα 9 τα οποία δεν κατεβαίνουν…συμφωνώ μικρές ποσότητες και πολύ προσεγμένο φαγητό από το απόγευμα και μετά και νερό, εγώ πίνω 3 λίτρα για πλάκα μιας και είμαι σπίτι, αλλά το άγχος τι το κάνουμε αγαπημένη μου Τζούλια; Νομίζω ότι αυτό είναι ο χειρότερος εχθρός μου το στρεςς με οδηγεί στο ψηγείο στην κατάψυξη στο φούρνο και στο καταραμένο σταντ του σ/μ με τα lacta lovit!!! Αναμένω με αγωνία τα ποστ!!!
    υγ πόσο τέλεια ή φώτο με τα battle cheeks

  9. Αχ Τζούλια χτύπησες φλέβα σήμερα με το συγκεκριμένο θέμα , που σε συνδυασμό με τους 22 βαθμούς που έχει σήμερα (σύνδρομο παραλίας, μαγιό κτλ)είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Μετά από 3 εγκυμοσύνες τα κιλάκια μου με συντροφεύουν ακόμη. Είμαι σε μία περίεργη φάση που από τη μια ξεκινάω κάθε Δευτέρα διατροφή αλλά το άτιμο το Σ/Κ μου τα χαλάει γιατί δεν μπορώ να βγω έξω και να τη βγάλω με σαλάτα και νερό.Είμαι που είμαι πηγμένη όλη τη βδομάδα με τη δουλειά , το διάβασμα και τα εξωσχολικά , δεν μπορώ να καταπιεστώ και το Σ/Κ.Ίσως αυτό να είναι και το λάθος μου . Anyway περιμένουμε τις συμβουλές σου και κυρίως συμπαράσταση και εμψύχωση για να συνεχίσουμε. Stella κανένα βοτανάκι για βοήθεια???

  10. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Πολύ μου άρεσε το σημερινό κυρα-δασκάλα(που λέει και μια ψυχή)Εγώ πάλι δεν λέω ποτέ ότι είμαι σε δίαιτα γιατί αν το πω αυτό πεινάω περισσότερο και με πιάνει μια λύσσα να τρώω και πράγματα που σε άλλες στιγμές ούτε να τα δω.Ανυπομονώ να διαβάσω όλο το αφιέρωμα και μια και διανύω τη ζουμπουρλή μου φάση ίσως παρασυρθώ χαχαχαχ.Στη φωτογραφία μια γλύκα είστε και οι δυο σας Τζούλια!Φιλιάαααααα

  11. Τζούλια μου εσύ με τον πανέμορφο Ρωμανό στη φωτό είστε 2 άγγελοι..όσο για δίαιτα έχω διαγράψει από το λεξικό μου αυτήν την απαίσια λέξη,ευτυχώς που μάλλον έχω “μικρό”στομάχι και χορταίνω εύκολα και ευτυχώς που κ εγώ μισώ τις τούρτες (λες να το έχουμε οι Υδροχόοι αυτό του χούγι?)αλλά δεν ζω χωρίς να τρώω μια μαύρη σοκολάτα αμυγδάλου την ημέρα!

  12. Καλησπερα maryl σαν Υδροχοος σου λεω οτι δεν το εχουν ολοι να μισουν τις τουρτες. Εγω μπορω να θρεφομαι αποκλειστικα μονο με γλυκα.Θα σας πω οτι διαιτα εχω να κανω πολλα χρονια αλλα εχω παρατηρησει οτι το καλοκαιρι αδυνατιζω παντα τουλαχιστον 6 κιλα ισως φταιει το κολυμπι. Εκεινο που με ενδιαφερει ειναι το προσωπο να ειναι ωραιο χωρις πολλες ρυτιδες και η κυταριτιδα οσο το δυνατον πιο λιγη. Σε αυτα τα δυο εστιαζω περισσοτερο. Απο ασκηση εχω ξαναπει οτι παιζω 11 χρονια τεννις και μου εχει προσφερει καλη υγεια και ενα πολυ σφιχτο σωμα. Οσο για τα μπρατσα στην θεση τους χωρις χαλαρωση οτι πρεπει για αμανικα που λατρευω. Καλο βραδυ σε ολες και σε αναμονη για προιοντα που αφορουν το σωμα.

  13. @Demi: Άγχος.. μάλιστα.. απόλυτο δίκιο.. ό,τι χειρότερο για την προσπάθεια. Εγώ αποφάσισα να κάνω ότι έκανα, χωρίς άγχος. Ποιό θα ήταν το χειρότερο; να μη χάσω γραμμάριο.. Τουλάχιστον όμως έτρωγα τα αγαπημένα μου, φαγητά, αγαπημένη.

  14. @Maryl: Και σε αυτό ταιριάζουμε;;; (από την άλλη καλύτερα εσύ να μη μιλάς, για κιλά.. και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με εξωτερική εμφάνιση… ξέρω τι λέω….)

  15. @rania: Εξαιρετική, εξαιρετική η παρατήρηση για τα μπράτσα! Που τις περισσότερες φορές τα παραμελούμε και όμως είναι τόσο σημαντικό κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης! Στο ορκίζομαι, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου, αν ποτέ κάνω κάποια πλαστική επέμβαση (γιατί έχω απίστευτο φόβο με οτιδήποτε παρεμβατικό) αυτή θα είναι στα μπράτσα μου, αν τα δω να χαλαρώνουν. Αν κάνεις τώρα 11 χρόνια τέννις, καταλαβαίνω, τι μπράτσα θα έχεις….

  16. Τζούλια κ κορίτσια,δεν είχα καιρό να διαβάσω το αρθρο χθες αλλα σήμερα που το διάβασα μου άρεσε πολύ.Δεν έχω κάνεισχεδόν ποτέ δίαιτα γτ είμαι αδύνατη.Όμως,για ένα πολύ περίεργο λόγο ,μετά τις εγκυμοσύνες πάχυνα 8 κιλά.Οχι εξαιτίας αυτών γτ είχα πάρει 6 κ 4 κιλά αλλά στη συνέχεια.Θες γτ ζοριζόμουν με το μεγάλωμα των παιδιών,θες γτ ήμουνα πιο πολλές ώρες στο σπίτι,δεν ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι οτι έτρωγα παραπάνω απ’όσο χρειαζόμουν με τα γνωστά αποτελέσματα.Μετά από αρκετά χρόνια,όταν έχασα τον μπαμπά μου,σταμάτησα να τρώω πολύ,κι έτσι έχασα τα 8 κιλά κ έφτασα στα 50κ.Όμως,ακολουθώ αυτό που λέει η Τζούλια,έτρωγα τα πάντα κ από λίγο,κι έτσι διατηρώ το βάρος μου.
    @ΤΖΟΥΛΙΑ,γλύκα η φωτό!!!!!

  17. Καλημερουδια!
    Ως πτυχιούχος διαιτολόγος, θα έρθω να συμφωνησω με τις μικρότερες ποσότητες και με το να μην στερηστε!! Αυτό είναι το κλειδί!
    Έχω χάσει χωρίς καμια προσπάθεια τα 11,5 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη, κι έχοντας κανει τρελές κραιπαλες ανα περιόδους. Σίγουρα θα ήθελα να μπορούσα να έχω το χρονο/διάθεση/όρεξη να κανω κάτι για να σφιξω κιόλας και να αισθανθώ πιο “γυναικα”, αλλά κακά τα ψέματα τις καμπύλες που έχω (γιατί αν και ιδια κιλά με πριν την εγκυμοσύνη, το σωμα μου έχει διαφοροποιηθεί), τις υποστηριζω και ΟΝΤΩΣ αυτό είναι το μυστικό!

    Αυτοπεποίθηση κορίτσια! Είμαστε όλες όμορφες!

  18. να μαι και γω!!
    ταιριαζουμε και σ αυτο Τζουλια και οχι μονο στις μουσικες.. κανενα γλυκο δεν με ιντριγκαρει,ομως κανενα!!
    λοιπον,το δικο μου κινητρο ειναι καθαρα ο εγωισμος
    μονο αυτος με κανει να χανω τα 3-4 κιλα που παιρνω το χειμωνα γρηγορα και ευκολα!
    ξεκινησα ηδη περπατημα την προηγουμενη βδομαδα για 45 λεπτα.3 φορες τη βδομαδα.εχασα 1,5 κιλο και θελω να χασω αλλα 2.
    στο mp3 παιζει ολο το achtung baby οποτε “χανομαι” και τα 45 λεπτα περνανε σε dt
    καλη ανοιξη σε ολες με υγιη και ομορφα κορμια!!

  19. Φοβερή ανάρτηση αγαπημένη μου! Το θέμα αυτής της εβδομάδος είναι πολύ ενδιαφέρον και πονεμένο επίσης!! (αχ) Και γω έχω πολλές εμπειρίες με δίαιτες και διατροφές…. Δεν είμαι βέβαια ειδικός στο θέμα, αλλά τα λίγα που έμαθα είναι τα εξής: να τρώμε τα πάντα σε μικρές ποσότητες (και ν’αποφεύγουμε τα προϊόντα light), να πίνουμε πολύ νερό, να κάνουμε “παρασπονδίες” χωρίς τύψεις (και την επόμενη μέρα να συνεχίζουμε κανονικά την διατροφή μας), να βάλουμε στην καθημερινότητά μας λίγη άσκηση (έστω και 30′ περπάτημα) και τέλος ν’αγαπήσουμε επιτέλους τον εαυτό μας, να σταματήσουμε το “αυτομαστίγωμα” και πιστέψουμε ότι είμαστε όμορφες και μοναδικές! Πολλά φιλιά κορίτσια!
    Υ.Γ.1: Η φωτογραφία με τα δυο ξανθά αγγελάκια είναι ΑΠΙΘΑΝΗ! Ιδιαίτερα το μικρό ξανθό λουκουμάκι θέλεις να το “πνίξεις¨στα φιλιά!!!
    Υ.Γ.2: Και γω αγαπώ τα αληθινά κορίτσια του Dove!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.