L’Oreal Paris: To Ανοιξιάτικο μακιγιάζ 2014, Miss Rebel.

 

L'OREAL-GEM-F02_0068-V10_DE

 

Καλή εβδομάδα με πολύ χρώμα bb girls και μόλις μπείτε μέσα στο post θα δείτε μια φωτογραφία. Είναι το χέρι μου και στο χέρι μου κρατάω κάτι από L’Oreal Paris. Εμένα, όπως το έχετε βέβαια καταλάβει, σπάνια με βλέπετε εδώ μέσα είτε να φωτογραφίζομαι η ίδια, είτε να κρατάω κάτι και να το φωτογραφίζω (μήπως πρέπει να το αλλάξω αυτό;)

 

Σήμερα όμως άλλαξα, τις συνήθειες μου, γιατί στο χέρι μου κρατάω το gloss Glam Matte της L’Oreal Paris. Και το κρατάω γερά, για να μη μου φύγει. Διότι είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει αυτό το χρόνο. Η δε, απόχρωση που βλέπετε; 508 Coral Denimista και για τον επόμενο μήνα, φεύγω για λίγο από τα αγαπημένα μου κόκκινα και ψηφίζω κοραλί!

 

loreal-glam-matte-gloss

 

Πείτε τη Miss Rebel, πείτε τη Denim, πείτε τη Jeans, πείτε τη όπως θέλετε, το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη συλλογή, βασίζεται σε 3 σημεία κλειδιά και σημειώστε: Ματ χείλη, έντονο liner στα μάτια σε μπλε denim αποχρώσεις και «σαγρέ» νύχια,.

 

 

Miss-rebel-super-liner-barb

 

 

Εξηγώ και μαζί σας δείχνω προϊόντα και υπέροχες φωτογραφίες:

 

Τι θέλω; Θέλω ματ χείλη.

 

Όχι όμως το «βαρύ», το «παλιακό» το «βαρετό» ματ. Θέλω ματ βελούδινο και με διάρκεια. Να φορέσω το gloss μου, να φάω, να πιώ, να κάνω και το άλλο το ανθυγιεινό (ε, για το κάπνισμα μιλάω…) και να εξακολουθεί να είναι στη θέση του.

 

GLAM-MATTE-copie

 

Introducing (όχι εγώ δηλαδή, η LOreal Paris) το νέο Glam Matte Intense Matte Gloss και μπορεί η εταιρία να το ονομάζει gloss, η συσκευασία του να θυμίζει gloss καθώς και ο τρόπος εφαρμογής του, αλλά πιστέψτε με είναι πολύ περισσότερο κραγιόν, από ότι gloss και δεν πρέπει να λείψει από τα καλοκαιρινά μας νεσεσέρ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOREAL4764_05

 

 

Τι θέλω; Θέλω ένα χρωματιστό liner

 

Να έχει όμως με πολύ λεπτή μύτη (για να το απλώνω εύκολα) να είναι πολύ σταθερό, με διάρκεια και επιπλέον σε πιο ανοιξιάτικη απόχρωση, γιατί βαρέθηκα τα μαύρα, όλο το χειμώνα

 

 

loreal-paris-super-liner-sp

 

Introducing  Super Liner, σε αυτές τις σούπερ αποχρώσεις, που βλέπετε και ακούστε το make up tip που προτείνει ο global make up designer της L’Oreal Paris, Tom Bachik « Για ένα sea punk look στυλ Bowie, δημιουργήστε φωτεινές παράλληλες γραμμές με ακτινωτή φορά προς τα έξω» Το βλέπετε και στη φωτό, άλλο θέμα, βέβαια, αν τελικά το κάνετε, πάντως τα χρώματα είναι απίθανα..

 

 

 

 

 

L'OREAL-GEM-F03_0115-V7_DEF

 

 

HD-superliner-gros-oeil

 

 

 

 

Τι θέλω; Θέλω ένα βερνίκι που από μόνο του να κάνει nail art

 

Δηλαδή χωρίς εγώ να χρειαστεί να κάνω τίποτα άλλο, παρά μόνο να το απλώσω.

 

 

GAMME_JEANS_EFFECT

 

Introducing Jeans Effect και ακούστε τι γίνεται: Απλώνεις κανονικά το βερνίκι και μόλις αυτό στεγνώσει, χαρίζει μια ανομοιόμορφη, σαγρέ επιφάνεια στα νύχια, που θυμίζει πολύ την υφή ενός παντελονιού ντένιμ. Αυτό καλό, και οι αποχρώσεις του ακόμα καλύτερες

 

 

 

 

 

 

 

 

42-21915278-ret-jeanb

 

 

 

 

Miss-Rebel-Close-Up-Vernis-

 

 

14536-Simulation-HD-Miss-Ma

 

 

Τέλος να σας ενημερώσω ότι σε λίγο καιρό η μάσκαρα Miss Manga, θα βγει και σε αδιάβροχη, για το καλοκαιράκι, αλλά εμένα δε με νοιάζει και πολύ γιατί αγαπημένη μου, από την γκάμα της L’Oreal Paris είναι η False Lash Wings.

 

 

 

 

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Μαζί σου για το coral, για μάτια κλίνω προς το πράσινο σμαραγδί και νύχια το ανοιχτό γαλάζιο!Wow!Μας τρέλλανες πάλι! Φιλάκια κοραλλένια!

  2. Καλημερα!!!!
    Mα τι να πω καταπληκτικα τα χρωματα στα gloss ολα
    αγαπημενα αλλα αυτο που με πεθαινει!!!!! Ειναι τα νεα
    μανο τα θελωωωωω ολα!!! Λατρευω αυτο το εφε ντενιμ!!!
    Φιλακια πολλα

  3. Καλημερα!!!
    Τι να πω αγαπημενα ολα τα χρωματα στα gloss.Αλλα αυτο
    που με πεθαινει!!!!Ειναι τα καταπληκτικα νεα μανο!!!!
    Λατρευω αυτο το εφε ντενιμ τα θελω ολαααα!!!
    Αχ Τζουλια τι μου κανεις πρωι πρωι!!!χαχαχαχα
    φιλακια πολλα

  4. Καλημέρα κορίτσια . Τα gloss της L’Oreal είναι φοβερά και πολύ σταθερά , τα έχω σε διάφορες αποχρώσεις και τα λατρεύω . Η μόνη ένσταση που έχω είναι το πινελάκι που δεν βοηθάει και τόσο στο άπλωμα (μιλάω για το “Glam Shine 6 hours lip gloss” , τα καινούρια δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα ) , ελπίζω να το βελτιώσουν κάποια στιγμή . Για τα liners δεν έχω γνώμη , αλλά οι αποχρώσεις από μόνες τους σε πείθουν να τα αγοράσεις …

  5. Καλημέρα bbgirls.. εγώ ενθουσιάστηκα με τα βερνίκια νυχιών… ΠΟΛΥ όμως… σίγουρα θα τα δοκιμάσω… φιλιά σε όλες και καλή συνέχεια

  6. αχχχχ ειναι ολα απιστευτααα!!!μπραβο L’oreal!!φορεμα τα χρωματα ανοιξιατικα!!!

  7. Γεια σας!Το gloss με έχει πείσει γτ ψάχνω εναγωνίως ένα ματ!Κ ξέρεις εσύ Τζούλια όταν λέω εναγωνίως!!!χαχα!!Επίσης,μου άρεσαν πάρα πολύ τα eye liners.Φιλιά στα ροδαλά ανοιξιάτικα μαγουλάκια!

  8. Καλησπέρα παρεάκι μου και καλή εβδομάδα! Χοροποηδάω από την χαρά μου… (χοπ-χοπ-χοπ) Εξαιρετική ανάρτηση σήμερα, με αγαπημένα νέα προϊόντα!! Τι να σχολιάσω δεν ξέρω… το βερνίκι Jeans Effect που από μόνο του να κάνει nail art, τα υπέροχα Super Liner, το φανταστικό Μatte Gloss…. Τα θέλω όλα, όλα όμως, ΤΩΡΑ!!!!! (Το ξέρω, έχω ξεφύγει η γυναίκα τελείως! χα-χα) Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά! 🙂

  9. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Με εντυπωσίασε το Matte Gloss,πολύ όμως.Όχι ότι και τα βερνίκια πάνε πίσω.Τέλεια χρώματα,καλές τιμές τι άλλη δικαιολογία να βρω για να τα πάρω όλα;;;Φιλιάαααααα

  10. @marianna: Σα να σε βλέπω μπροστά μου, αγαπημένη μου beauty addict. Δεν κρατιέσαι!!

  11. @Litsa Kouklitsa: Ειδικά για τα Glam Matte, έχεις δίκιο αγαπημένη.. Ποιό χρώμα να διαλέξεις;

  12. Καλησπερα κι απο μενα! Αυτα ειναι τα χρωματα μου! Το διπλο μακιγιαζ ματιωνμε το συνδυασμο σκουρο και ανοιχτο μπλε ειναι εξαιρετικο! Θα το εφαρμοσω οπωσδηποτε!
    Οσο για το κοραλι κραγιον το φοραω ηδη!

  13. ειναι υπέροχα χρώματα.. ακομα και αν δες θες να βαφτεις..τα βλέπεις και παρακινείσαι ωστε να δημιουργήσεις μαγικά…
    λατρευω τδα κοραλένα χρωματα και στις σκιες- μολυβια τα πρασινομπλε χρώματα!!
    καλο μήνα!!!

  14. Μ’αρέσουν τα δίχρωμα νύχια.Βγαίνουν και σε ημιμόνιμο;Μ’αρέσουν τα δίχρωμα μάτια.Τζούλια,θα τα πρότεινες για ηλικίες άνω των 45 όπως εγώ,ή τα θεωρείς πολύ extreme;Εμπιστεύομαι τη γνώμη σου!

  15. Ολα ειναι καταπληκτικα!!! Τα βερνικια κ τα γκλος σιγουρα θα τα παρω. Κ το αιλαινερ θα ηθελα αλλα δν εχω κθλ σταθερο χερι κ δν εχω βαλει ποτε μ!! Κ επισης θα σ πω Τζουλακι μ οτι εχουμε τν ιδια αγαπημενη μασκαρα 🙂 φιλια σε ολες

  16. ΤΕΛΕΙΑ!!! Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

  17. @Ketty: Και βέβαια, θα το πρότεινα! Δεν χρειάζεται να είναι τόσο extreme όσο στην φωτογραφία πεταλούδα, αλλά δύο λεπτές γραμμές σε κοντινά χρώματα, η μια πάνω από την άλλη, γιατί να μην μπορούν να φορεθούν? Και βέβαια, απαλό το υπόλοιπο μακιγιάζ.

  18. Θα σ’εμπιστευτώ και θα σ’ενημερώσω για το αποτ΄λεσμα και τις αντιδράσεις των γύρω!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.