Korres Beauty News: Μακιγιάζ και Νέα Metallic Βερνίκια Νυχιών.

 

PARADISE-GREEN-96

 

 

Όταν είδα τις πρώτες φωτογραφίες, από τα limited edition metallic βερνίκια νυχιών Korres, «θαμπώθηκα» ειλικρινά και στην αρχή νόμιζα, ότι έκανα λάθος και έβλεπα φωτογραφίες από αμιγώς μάρκα με βερνίκια νυχιών. Πράγμα που με απλά λόγια σημαίνει, ότι στην γκάμα των αποχρώσεων τουλάχιστον, η Korres δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.

 

Δυο limited edition συλλογές η Metallic Nude και η Metallic Bright με shimmering nude ή πιο έντονους, πολύχρωμους τόνους. Η Metallic Nude Collection  σε γήινα χρώματα αναδεικνύει το minimal look και «δένει» με τη μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα, ενώ η Metallic Bright Collection  αναπαράγει χαρίζει έντονο σέξι χρώμα στα νύχια ιδανικά για καυτές καλοκαιρινές βραδιές.

 

 

Μetallic Bright

 

 

METALLIC-BRIGHTS

 

 

 

Metallic Nude

 

METALLIC-NUDES

 
TEMPTING-CORAL-51

Τempting Coral No 51

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

METALLIC-BRONZE-65

Metallic Bronze No 65

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARADISE-GREEN-96

Paradise Green No 96

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για το μακιγιάζ των ματιών φέτος θα βρούμε στη συλλογή μακιγιάζ Volcanic Minerals, νέα μολύβια ματιών και twist eye shadows (σε limited edition) για εύκολη εφαρμογή. Kαι η Korres, ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, «φεύγει» από το μονότονο μαύρο και προτείνει πιο ανοιξιάτικες αλλά ευκολοφόρετες αποχρώσεις για ένα κολακευτικό μακιγιάζ από το πρωί έως το βράδυ.

 

 

 

 

korres-eyeliners

 

 

 

 

korres-twist-eye-shadows

 

 

 

 

ΚΟΡΡΕΣ_ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟ-ΣΑΠΟΥΝΙ

 

Tέλος να σας ενημερώσω για το νέο απολεπιστικό σαπούνι για μασάζ, κατά της κυτταρίτιδας, μια που είμαστε στην κατάλληλη εποχή, για να το εντάξουμε και αυτό, στην καθημερινή μας ρουτίνα. Στη φόρμουλα του, περιέχει κόκκους Φυκιών & Καφεΐνη, αυξάνει την ελαστικότητα και τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας, συμβάλλοντας και αυτό, στη δράση κατά της κυτταρίτιδας.

 

 

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλημέρα κορίτσια… Τυχαίνει να έχω πολλά προϊόντα Κορρες και θα σας εξηγήσω τον τρόπο… Ο καλός μου κάνει ομοιοπαθητική.. Θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό με τον Κορρέ.. Κάθε φορά λοιπόν που πάει να αγοράσει τα φάρμακά του, μου αγοράζει και ένα προϊόν Κορρε.. Έτσι κάνουμε και οι δύο τη θεραπεία μας.. :)) και πραγματικά είναι πολύ ωραία προϊόντα… και κυρίως.. Θεραπευτικά!!!!!!

  2. @Georgia: Φοβερό bb boy, ο αγαπημένος σου, Georgia! Δώσε του τα χαιρετίσματα μας! Μπράβο! Shopping therapy for 2! xxx

  3. Όλα τα προιόντα του KORRE είναι εξαιρετικά!Μιας και θέλω κάτι να μου φτιάξει τη διάθεση, θα αναζητήσω τα νέα βερνίκια και μολύβια, σήμερα κι όλας. Φιλιά bb.

  4. Αγαπώ πολύ τα προϊόντα Korre!! Εξαιρετική η συλλογή με τα βερνίκια και τα μολύβια ματιών… λάμψη και χρώμα που σου φτιάχνουν την μέρα! Φιλιά! 🙂

  5. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Υπέροχα χρώματα,ειδικά το Paradise Green..μου κάνει κάτι.Φιλιά σε όλες 🙂

  6. Θα πω αυτό που σκεφτόμουν όταν έβλεπα το post: ”Ποοποοοοο τι ωραία χρώματα!”
    KORRES – ΑΠΛΑ –

  7. Καλημέρα!Ό,τι κι αν γίνει κάποιο προϊόν ΚΟΡΡΕΣ θα αγοράσουμε,είτε κρέμα σώματος,είτε αφρόλουτρο,είτε μακιγιάζ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.