Άρωμα από τη Nuxe: Υποδεχτείτε το Prodigieux le parfum

 

NUXE-perfume-open

 

 

Το Huile Prodigieuse της NUXE είναι ένα λάδι που έχει αγαπηθεί φανατικά από γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Αναζητώντας την ρίζα της ίδιας του της ονομασίας, οδηγούμαστε στη λατινική λέξη prodigiosus που σημαίνει τον υπέροχο, τον θαυμάσιο, αυτόν που χαρακτηρίζεται από μία ομορφιά σπάνια και εξωπραγματική.

 

Έτσι ακριβώς θα χαρακτήριζαν το προϊόν οι γυναίκες που το λατρεύουν. Η σύνθεσή του, κατάλληλη για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά, ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, την θρέφει και την απαλύνει. Αυτό όμως που κάνει το προϊόν να ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή, είναι το άρωμά του. Τόσο πολύ άρεσε στις θαυμάστριες του, που το ονειρευόντουσαν και ως ξεχωριστό προϊόν, ως άρωμα σκέτο.

 

Φέτος η NUXE αποφάσισε να δώσει ζωή σ’αυτό το όνειρο, αιχμαλωτίζοντας το άρωμα του Huile Prodigieux σε ένα Eau de Parfum. Και κάπως έτσι προέκυψε το Prodigieux le parfum. Συνήθως τα πράγματα λειτουργούν αντιστρόφως. Το άρωμα προηγείται και τα προϊόντα περιποίησης δέρματος το ακολουθούν. Εδώ συνέβη το αντίθετο. Εμπνευσμένη από την αγάπη των καταναλωτριών, η NUXE ήρθε αντιμέτωπη με την πρόκληση να δημιουργήσει ένα νέο άρωμα, που θα θυμίζει όμως εκείνο του λαδιού.

 

Το Prodigieux le parfum είναι ένα λουλουδένιο άρωμα που ξυπνά τις αισθήσεις και αναζωογονεί το πνεύμα. Είναι άκρως αισθησιακό και ιδιαίτερα θηλυκό. Θα έλεγα πως αν το μυρίσεις μια φορά, το θυμάσαι για πάντα. Το περγαμόντο, το μανταρίνι και τα άνθη πορτοκαλιάς συνθέτουν την κορυφή του. Στην καρδιά του υπάρχουν νότες τριαντάφυλλου, γαρδένιας και μανόλιας. Τέλος, στη βάση του πρωταγωνιστούν η βανίλια και το γάλα καρύδας.

 

Αν προσέξετε τα συστατικά του, θα παρατηρήσετε πως δεν πρόκειται για ένα ελαφρύ άρωμα. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν τα πλούσια αρώματα, αυτά που αποτυπώνονται στη μνήμη και είναι αδύνατο να λησμονηθούν, τότε πιθανότατα θα το λατρέψετε. Αν πάλι αναζητάτε ανάλαφρες οσμές, δροσερές και ανεπαίσθητες, τότε ίσως να μην σας ταιριάξει και τόσο. Οι άντρες πάντως νομίζω πως θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα, αφού πρόκειται για μία κατεξοχήν αισθησιακή-ερωτική μυρωδιά.

 

Σε εμένα το συγκεκριμένο άρωμα, φέρνει στο μυαλό μου το καλοκαίρι. Κάθε φορά που το μυρίζω σκέφτομαι τη θάλασσα, την άμμο και τον ήλιο. Θα έλεγα μάλιστα πως είναι ιδανικό για τους μήνες που ακολουθούν.

 

 

Nuxe-Perfume-1

 

 

Κάτι άλλο που με “τράβηξε” στο προϊόν είναι το μπουκαλάκι του. Γενικά μου αρέσουν πολύ οι συσκευασίες των προϊόντων της NUXE. Το συγκεκριμένο είναι απλό και λιτό, παράλληλα όμως ιδιαίτερα κομψό και πολυτελές. Αν δεν το ήξερα ήδη, δεν θα το πίστευα πως ένα τέτοιο προϊόν διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία. Προσιδιάζει τόσο πολύ στα αρώματα της επιλεκτικής, που θα περίμενα να το βρω σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών. Ωστόσο το συγκεκριμένο, όπως και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας, θα το βρείτε μόνο στα φαρμακεία.

 

Αν λοιπόν είστε κι εσείς θαυμάστριες του Huile Prodigieuse, η συμβουλή μου είναι να δοκιμάσετε το νέο άρωμα. Αν πάλι δεν έχετε γνωρίσει ακόμη κανένα από τα δύο προϊόντα, τώρα νομίζω πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε!

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

12 Σχόλια
  1. Θέλω οπωσδήποτε να το δοκιμάσω και να το αγοράσω αν μου ταιριάζει!!!! Σας ευχαριστώ για την όμορφη ενημέρωση!!!!

  2. Λατρεύω το Huile Prodigieuse της NUXE και είμαι σίγουρη ότι θ’αγαπήσω και το νέο άρωμα!! Φιλιά!

  3. Χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά το huile,θα ηθελα πραγματικά να γνωρίσω κ το parfum!

  4. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Το λαδάκι μου αρέσει πολύ λογικά και το άρωμα.Δεν μένει να το δοκιμάσω 🙂 Φιλιάαααα

  5. Καθώς είμαι λάτρης των πλούσιων αρωμάτων δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δοκιμάσω μετά από το τόσο δελεεαστικό άρθρο που διάβασα,αν και διατηρώ μια μικρή ένσταση επειδή δεν μαρέσει το τριαντάφυλλο,αλλά λατρευω την βανίλια και την καρύδα!

  6. @maryl μου να σου πω την αλήθεια το τριαντάφυλλο δεν είναι τόσο έντονο θεωρώ… Κυριαρχούν περισσότερο άλλες νότες και λιγότερο αυτές του τριαντάφυλλου 🙂

  7. γεια σας ! ωραίο το λαδάκι,θα δοκιμάσω και το άρωμα.Και εγω λατρεύω βανίλια/καρύδα για το καλοκαίρι και βρήκα ένα τέλειο σε κατάστημα μόνο για αρώματα Rosina Perfumey

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.