Dove Purely Pampering: Ενυδάτωση Σώματος:

dove-5

 

Έχω μία φίλη που το δέρμα της είναι πάντοτε απαλό σαν του μωρού. Πολλές κοπέλες έχουν απαλό δέρμα, αλλά σαν της Ηλιάνας ελάχιστες. Όπως είναι φυσικό λοιπόν, όλες μας πάντα τη ρωτάμε ποια κρέμα σώματος χρησιμοποιεί. Κι εκείνη κάθε φορά μας απαντά “Μόνο Dove”. Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να με πείσει να δοκιμάσω τις Dove Purely Pampering nourishing lotions. Και τις αγάπησα.

 

Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ απαιτητική με τις κρέμες σώματος. Θέλω, όχι μόνο να προσφέρουν στην επιδερμίδα μου το μέγιστο, αλλά και το αποτέλεσμά τους να έχει διάρκεια. Οι περισσότερες κρέμες πράγματι απαλύνουν το δέρμα μας, όμως μετά από το ντους είναι σαν να μην τις βάλαμε ποτέ. Εγώ πάλι, επειδή βαριέμαι ιδιαίτερα την διαδικασία εφαρμογής μιας κρέμας σώματος –ντρέπομαι που το λέω αλλά ισχύει-, την χρησιμοποιώ μόνο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα (στα μεγάλα κρύα, μπορεί και τέσσερις). Θέλω λοιπόν σε όλο αυτό το διάστημα, το δέρμα μου να είναι μονίμως απαλό και ενυδατωμένο. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι λοσιόν σώματος της Dove βρίσκονται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές μου.

 

 

Dove-2

 

 

Το μυστικό τους βρίσκεται στο DeepCare Complex. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα θρεπτικών φυσικών στοιχείων και πολύτιμων ελαίων που, εισχωρώντας στο δέρμα, έχει την ιδιότητα να χαρίζει στα ανώτερα στρώματά του θρέψη και βαθιά ενυδάτωση. Με τον τρόπο αυτό, η επιδερμίδα παραμένει μεταξένια απαλή και λαμπερή για πολλές ώρες, ενώ παράλληλα τη συνοδεύει μια αίσθηση δροσιάς και άνεσης.

 

Οι Dove Purely Pampering nourishing lotions κυκλοφορούν σε συνθέσεις που καλύπτουν κάθε τύπο δέρματος και κάθε διαφορετική ανάγκη του. Αν δε συνδυαστούν με τα αντίστοιχα αφρόλουτρα Purely Pampering, το αποτέλεσμα μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και την πιο απαιτητική καταναλώτρια. Εμπλουτισμένα με την τεχνολογία Nutrium Moisture, είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν στην επιδερμίδα θρέψη και ενυδάτωση που διαρκεί, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν και στην μακροπρόθεσμη ομορφιά της.

 

Μέχρι τώρα, η αγαπημένη μου σειρά Purely Pampering ήταν η “shea butter and warm vanilla”. Το άρωμά της ήταν σχεδόν μεθυστικό και λάτρευα να το μυρίζω επάνω στο σώμα μου. Τα αποτελέσματά της στην επιδερμίδα μου δε, καταπληκτικά. Τι κι αν έβαζα τη κρέμα τρεις φορές την εβδομάδα μόνο, το δέρμα μου ήταν κάθε μέρα απαλό. Χρησιμοποιούσα βέβαια και το αφρόλουτρο σε καθημερινή βάση κι έτσι είχα πάντα το αποτέλεσμα που επιθυμούσα.

 

 

 

Dove-1

 

 

 

Τώρα όμως, ένα νέο άρωμα έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Purely Pampering. Απολαυστικό όσο και τα προηγούμενά του, το Pistachio & Magnolia  υπόσχεται να μας χαρίσει χαλάρωση, ευχαρίστηση και περιποίηση, αγκαλιάζοντας την επιδερμίδα μας με τη βελούδινη υφή του. Το συναρπαστικό άρωμα φιστικιού και μανόλιας, μετατρέπει το μπάνιο και την ενυδάτωση του δέρματος σε μία μικρή τελετουργία. Προϊόντα σαν κι αυτό, μπορούν να κάνουν ακόμη κι εμένα να ευχαριστιέμαι την εφαρμογή μίας κρέμας σώματος. Η νέα σειρά αποτελείται από το αφρόλουτρο και την ενυδατική λοσιόν.

 

 

 

dove-3 dove-4

 

 

 

Κατά τη γνώμη μου, τα προϊόντα περιποίησης Dove ανήκουν στο top level των προϊόντων σώματος της ευρείας κατανάλωσης. Είναι ποιοτικά, αποτελεσματικά και με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.  Γι’αυτό άλλωστε από το μπάνιο μου ποτέ δεν θα λείπει ένα αφρόλουτρο και μία λοσιόν της Dove.

 

Ποια είναι η δική σας γνώμη για τις σειρές Purely Pampering της Dove;

 

Ιωάννα Μανέτα

 

13 Σχόλια
  1. Τα προιόντα Dove είναι όντως ασυναγώνιστα σε απαλότητα,φρεσκάδα και υπέροχο άρωμα!!!! ♥

  2. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Θα συμφωνήσω μαζί σου Ιωάννα για τα Dove σώματος,δεν έχω μυρίσει το νέο άρωμα αλλά σίγουρα θα είναι τέλειο κι αυτό.Έχει φοβερό ήλιο έξω κορίτσια,έφυγααααα…Φιλιά σε όλες

  3. Καλημέρα ΒΒgirls ! Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι οι κρέμες σώματος της Dove είναι υπέροχες , μπορεί να μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω συνεχώς καινούριες αλλά πάντα μία βρίσκεται στο μπάνιο μου . Για τα αφρόλουτρα έχω να πω ότι είναι κάπως κρεμώδη για τα γούστα μου , κι επιπλέον από τότε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ σαπούνια δεν τα αλλάζω με τίποτα για την “τριζάτη” καθαριότητα που προσφέρουν .

  4. Λατρεύω όλα τα προϊόντα Dove και ιδιαίτερα την νέα σειρά Purely Pampering! Την κρέμα σώματος την δοκίμασα μόλις βγήκε και ξετρελάθηκα με τ’άρωμα και την υφή της! Μετά συμπλήρωσα και το αφρόλουτρο και “έδεσε” το γλυκό!! Το Shea butter and Warm vanilla είναι φοβερό, όπως επίσης και το Coconut and Jasmine Petals που χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα!! Καλή συνέχεια κορίτσια και καλή εβδομάδα! 🙂

  5. Λατρεύω το shea butter and warm vanilla! Δεν χορταίνω να το μυρίζω πάνω μου!

  6. @Beautyblog: Τα συνηθισμένα αρωματικά σαπούνια του εμπορίου συνήθως μου προκαλούν ξηρότητα,αλλά τα φυτικά σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο όχι μόνο δεν μου ξηραίνουν το δέρμα αλλά το αφήνουν καθαρό και απαλό

  7. @όλες: Τελικά, κακά τα ψέματα, για την τιμή τους και γι’ αυτά που προσφέρουν, τα Dove είναι σταθερή αξία.

  8. Τα αγαπωωωωω!!!Πραγματικά τα αγαπώ!!!Παντα προτειμώ τa προιόντα Dove τόσο για την υφή τους, όσο και για τα συγκλονιστικά αρώματα!!Φέτος, για 2η συνεχόμενη χρόνια, το shea butter and warm vanilla θα είναι όλο το καλοκαίρι η χαρακτιριστική μου μυρωδια… 🙂

  9. @BΒ :Και μάλιστα έχω ανακαλύψει τελευταία μια μικρή εταιρεία καταπληκτική στο Πήλιο κι άλλη μια στην Κρήτη και αγοράζω αποκλειστικά από εκεί !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.