Tα προιόντα περιποίησης, Diadermine

diadermine-open

 

Πόσες γνωρίζετε την Diadermine; Πόσες έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν της; H Diadermine αν και βρίσκεται μόλις έξι χρόνια στη χώρα μας (από το 2008) είναι μία εταιρία με πολύ μεγαλύτερο παρελθόν. Οι απαρχές της ιστορίας της τοποθετούνται στην Γαλλία πριν από εκατόν δέκα χρόνια(!)

 

Το 1904 δύο αδέρφια, αφού αγόρασαν την πατέντα της εταιρίας, δημιούργησαν μία δερματολογική θεραπεία ομορφιάς. Πωλούμενο αρχικά μόνο στα φαρμακεία, το προϊόν σύντομα εξελίχθηκε στην “creme medicale”, στην φαρμακευτική κρέμα δηλαδή που απευθυνόταν σε ολόκληρη την οικογένεια. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η επιτυχία της μάρκας υπήρξε μονόδρομος.

 

Σήμερα η Diadermine αποτελεί μία διεθνή μάρκα περιποίησης προσώπου με ισχυρή παρουσία σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Τα προϊόντα της είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά και βασίζονται στη δερματολογική έρευνα. Eνεργά συστατικά και εξελιγμένες τεχνολογίες συνθέτουν φόρμουλες που προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις στα προβλήματα κάθε επιδερμίδας, ακόμη και της πιο ευαίσθητης.

 

Απευθύνονται σε γυναίκες άνω των τριάντα ετών και το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως η αποτελεσματική αντιγηραντική φροντίδα της Diadermine είναι διαθέσιμη σε τιμές προσιτές , έτσι ώστε να μπορεί κάθε γυναίκα να απολαμβάνει τα οφέλη της.

 

Lift+

 

 

Diadermine-lift-plus1

 

 

 

Η Lift+ είναι η σειρά που δημιουργήθηκε για να ενισχύει τη σύσφιξη της επιδερμίδας, επαναφέροντας την ελαστικότητά της και ενεργοποιώντας τη φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου από τον οργανισμό μας. Αποτελείται από τέσσερις διαφορετικές κρέμες περιποίησης, κάθε μία από τις οποίες εξασφαλίζει, εκτός από σύσφιξη, και ένα επιπλέον όφελος στο δέρμα (ενυδάτωση, θρέψη, extra ελαστικότητα ή αντηλιακή προστασία). Ακόμη στη σειρά θα βρείτε προϊόντα καθαρισμού, BB cream και concealer διόρθωσης των ατελειών της επιδερμίδας.

 

 

Wrinkle Expert 3D

 

 

Diadermine-wrinkle expert-3D

 

H κρέμα ημέρας της σειράς Wrinkle Expert 3D είναι σχεδιασμένη να “γεμίζει” τις ρυτίδες στις τρεις διαστάσεις τους: στο μήκος, στην επιφάνεια και στο βάθος. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ καθώς είναι, βοηθάει στο “κλείδωμα” της υγρασίας του δέρματος και σταδιακά οδηγεί στην αποκατάσταση των ρυτίδων.Η επιδερμίδα φαίνεται λεία και περισσότερο ελαστική.

 

 

Essentials

 

 

Diadermine_essentials

 

 

Η σειρά Essentials της Diadermine περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης που απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος. Ενυδατώνουν βαθιά, προστατεύουν και ενδυναμώνουν την επιδερμίδα προσφέροντάς της αίσθημα απαλότητας και υγείας. Σε βάθος χρόνου η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη λάμψη της και είναι και δείχνει πιο ελαστική και  ενυδατωμένη.

 

Dr. Caspari

 

 

 

diadermine-drcaspari

 

 

Και ερχόμαστε στην τέταρτη κατηγορία προϊόντων της Diadermine, τον καρπό της αποκλειστικής συνεργασίας της εταιρίας με τον εξειδικευμένο στις θεραπείες αντιγήρανσης πλαστικό χειρουργό Dr Caspari. Εμπνευσμένα από τις επαγγελματικές θεραπείες αντιγήρανσης, τα προϊόντα της σειράς μεταμορφώνουν την όψη της επιδερμίδας χαρίζοντας της σύσφιξη, λείανση των ρυτίδων και ομοιομορφία. Το δέρμα γίνεται πιο λείο και δείχνει αισθητά νεότερο, σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα. Η σειρά αποτελείται από κρέμα ημέρας, νύχτας και ματιών.

 

 

 

Εδώ και καιρό, ήθελα να κάνω ένα post για την μάρκα περιποίησης Diadermine, διότι θεωρούσα ότι είναι μια “τίμια” και προσιτή μάρκα. Δεν είναι όμως τυχαίο, που αποφασίσαμε, με την Ιωάννα, αυτό το post να γίνει σήμερα. Τον λόγο θα τον καταλάβετε αύριο. Ναι το ξέρω, ότι αύριο είναι Σάββατο. Ναι το ξέρω, ότι σπάνια μας βλέπετε εδώ μέσα Σάββατο. Αυτή τη φορά μάλιστα,δεν θα μας “δείτε” μόνο το Σάββατο, αλλά και την Κυριακή.

 

Stay tuned, bb girls.

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι! Χα χα ! Δεν ήξερα ότι η diadermine είχε bb και concealer.Xμμ!!! Πάντως είναι αξιοπρόσεκτη εταιρεία με πολύ εξειδικευμένη προιόντα.Τι χαρά, θα τα πούμε και αύριο και μεθαύριο! Τέλεια!

  2. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Νιώθω ότι δεν έχω δώσει την πρέπουσα σημασία στη Diadermine αλλά ύστερα από το σημερινό θα το κάνω.Σ/Κ με το beautyblog????Το καλύτερό μου.Φιλιάαααααα

  3. ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ THN LIFT+SUN PROTECT ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ.ΩΡΑΙΑ ΚΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ LIFT+PORE REFINEMENT ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ GEL ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΣΙΟΝ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΞΗΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΛΙΠΑΡΟ ΣΤΟ Τ.

  4. ΓΕΙΑ ΣΑΣ Μηπως θα εχει ποστ για τον λογο οτι εχει ΒΑΖΑΑR η DIADERMINE στο Μοσχατο. Πραγματι εχει πολυ καλη τιμη την κρεμα καθως και την CC που βγαζει. Οπως επισης το DIXAN τα σαμπουαν τα απορυπαντικα και ολα τα ειδη που εχει η εταιρεια. ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

  5. @Litsa Kouklitsa: Και εσένα θα σε “ψάξω” bb girl, αν και εδώ που τα λέμε, δεν σε “χάνω” σχεδόν ποτέ και σε αγαπώ γι αυτό (και για άλλους λόγους βέβαια, αλλά σήμερα, θα μείνω σε αυτό)

  6. @rania: Κρίμα που δεν “μπήκες” λίγο πιο νωρίς σήμερα στο bb.Αν το ήξερα για το bazaar (διότι δεν είχα ιδέα) σίγουρα θα το συμπλήρωνα στο post, για όσες ενδιαφέρονταν.

  7. Καλησπερα κι απο μενα! Τη συγκεκριμενη μαρκα τη χρησιμοποιει η μαμα μου και ειναι πολυ ευχαριστημενη με την κρεμα ημερας! Ειναι πραγματικα μια πολυ αξιολογη εταιρεια. ΣΚ με το ΒΒ?!?! Τελεια !!! Περιμενω εκπληξεις!

  8. καλησπερα. Σημερα εχω πολλες δουλειες και μπαινω κλεφτα στο ιντερνετ και γρηγορα. Λοιπον για οσες ενδιαφερονται εχει BAZAAR και αυριο Σαββατο και Κυριακη απο τις 10 το πρωι εως τις 7 το απογευμα Η διευθυνση της εταιρειας ειναι στο site της HENKEL και βρισκεται πισω απο την Σιβιτανιδειο Σχολη στην Καλλιθεα. Πολυ κοντα στον σταθμο του τρενου της Καλλιθεας. Πιστεψτε με αξιζει τον κοπο. Ειδικα στα απορυπαντικα το ακριβοτερο DIXAN ΤΩΝ 4 ΚΙΛΩΝ ειναι στην τιμη των 3.50 ευρω στα ΝΕΟΜΑΤ ξεκινουν απο 1.50 και πολλες αλλες ευκαιρειες που δεν θυμαμαι. Δεν εχει τον συνωστισμο που υπαρχει στο BAZAAR του Σαραντη και πραγματικα με 20 ευρω εχεις παρει και σαμπουαν SYOSS και μαλακτικη και αφρολουτρο FA ΚΑΙ βαφη μαλλιων και απορυπαντικο DIXAN και καθαριστικο BREEF και και και. Καλο βραδυ σε ολες

  9. Μετά από αυτή την υπέροχη ανάρτηση, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσω τα προϊόντα Diadermine!! Πολλά φιλιά! 🙂
    Υ.Γ. Τζούλια μου, αυτές τις μέρες δεν λαμβάνω τις αναρτήσεις του blog με e-mail…. Θα δεις σε παρακαλώ τι πρόβλημα υπάρχει;

  10. Εγώ εγώ ξέρω κυρία! :Ρ Είχα διαβάσει για την Diadermin και μάλιστα είχα ζητήσει δειγματάκι για την μαμά μου, το οποίο μου έστειλαν μέσα σε πολύ λίγες μέρες. Είναι μία όντως πολύ καλή κρέμα με αντιγηραντική δράση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.