Μακιγιάζ: Maybelline New York Summer 2014, Heat Wave: Ήρθε και ο «καύσωνας».

maybelline-summer-2014-coll

 

Δηλαδή, όχι κυριολεκτικά, όχι από τώρα Θεέ μου, όσο και να το αγαπάμε το καλοκαιράκι, να μας λείπουν οι καύσωνες, ειδικά, αν βρισκόμαστε και στην Αθήνα. Ο καύσωνας, ήρθε με τα καλοκαιρινά χρώματα της Maybelline New York και μεταξύ μας εμένα, σα να μου ανέβηκε λίγο η θερμοκρασία.

 

Και επίσης, σα να με έπιασε πάλι η τσιγγουνιά μου, δεν βλέπω να κάνω κάτι από αυτά δώρο στις φίλες μου, ο δρόμος τους, θα βγει στο νεσεσέρ μου.

 

Λέω πάντως σήμερα, να δούμε σαν ένα  παραμύθι, την καλοκαιρινή συλλογή της μάρκας, αρχίζω λοιπόν να το διηγούμαι και όπως όλα τα παιδικά παραμύθια που σέβονται τον εαυτό τους, να το εμπλουτίζω και με εικόνες.

 

Πάμε.

 

Μια φορά και έναν καιρό, μια πανέμορφη κοπέλα που την έλεγαν Βραζιλία, μίλησε για  τα πλούσια χρώματα της χώρας της, της φύσης  της, της κουλτούρας της και του στυλ της, στην φίλη της, την Αμερικανίδα Maybelline.

 

 

maybelline-2014-brazil-1

 

 

maybelline-2014-brazil-2

 

 

Η Maybelline , ενθουσιασμένη  από όλο αυτό το φως και τα πανέμορφα εκτυφλωτικά χρώματα, γύρισε, στην πατρίδα της τη Νέα Υόρκη, γεμάτη έμπνευση και εικόνες…

 

 

maybelline-summer-2014-NY

 

 

…και αποφάσισε  να δημιουργήσει μια  συλλογή μακιγιάζ και  χρωμάτων  για τις δικές της φίλες,  που την αγαπούσαν πολύ.

 

 

maybelline-2014-color-trend

 

 

maybelline-summer-2014-coll

 

 

Η αρχή έγινε με μια υπέροχη μπρονζέ πούδρα, σε σχήμα εξωτικού λουλουδιού, που όμως είχε και λίγο έντονο λαχταριστό ρουζ,  για να δώσει χρώμα, στα άχρωμα μαγουλάκια, που είχαν υποστεί έναν κουραστικό χειμώνα και μια  κυκλοθυμική Άνοιξη.

 

 

 

MNY-DREAM-SUN-BRONZING-POWD

 

 

 

Ανακατεύοντας τα χρώματα της, συνέχισε με αποχρώσεις για τα χείλη και τα νύχια και δημιούργησε προιόντα, που θάμπωσαν όσες τα είδαν, στις πασαρέλες της πόλης της.

 

 

maybelline-lip-nail-2014

 

 

maybelline-electric-nails1

 

 

maybelline-2014-lips-1

 

 

maybelline-summer-2014-lip-

 

 

Σειρά είχαν τα μάτια και γι’ αυτά επέλεξε eyeliners σε τρεις υπέροχες καλοκαιρινές ακαταμάχητες αποχρώσεις, το πράσινο της ζούγκλας, το καφέ του δάσους, το μπλε των σπάνιων παπαγάλων (εδώ με pop παράθυρο, θα έπρεπε να «πετάγεται» και ο κύριος Ρωμανός αγκαλιά με τον Blue από  την ταινία Rio 2, αλλά δεν τον έχω πρόχειρο τώρα).

 

 

maybelline-2014-eyes-1

 

 

 

maybelline-liners-2

 

 

 

Επειδή όμως αυτά δεν ήταν αρκετά, η Maybelline, αποφάσισε να προτείνει στις φίλες της και τρία υπέροχα καλοκαιρινά μακιγιάζ έτσι όπως τα φαντάστηκε, μαζί με την Βραζιλία.

 

 

Το Jungle Camouflage

 

maybelline-jungle

 

 

To Deep Sea Waters

 

 

maybelline-deep-sea-waters

 

 

To Tropic Paradise

 

 

maybelline-tropic-paradise

 

 

Ενθουσιασμένες οι φίλες της, έκαναν τις επιλογές τους και προχώρησαν προς το ταμείο.

 

 

maybelline-prices

 

 

Και ζήσαν αυτές καλά και εγώ που ήδη τα έβαλα μέσα στο νεσεράκι μου, ακόμα καλύτερα.

 

 

Και για το τέλος,

 

Give a bit of Mmmmm to me

And I’ll give a bit of Mmmmm to you..

 

(Δεν ξέρω τι εννοούσε η Amanda Lear, πάντως εγώ εννοώ, ότι όπου Μmmmm, Mmmm aybelline, φυσικά, για να μην παρεξηγηθώ πρωινιάτικα…)

 

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Πράσινο της ζούγκλας ,wow!Κάτι μου κάνει η ζούγκλα! Σαν άλλη Τζέιν κι εγώ! Εμ, με 30αρια το Μάιο το λες και ανοιξιάτικο καύσωνα!Φιλάκια δροσερά!

  2. deep sea colors! by the way, η μασκαρα της maybe line ειναι καταπληκτική!!!!

  3. @goldie: Το πράσινο της ζούγκλας φόρεσα προχθές goldie! Τα μεγάλα πνεύματα των bb girls συναντιούνται! (όπως πάντα εξ άλλου..)

  4. Καλημερα. Εμενα μου αρεσε πολυ το μωβ και το κοραλλι βερνικι νυχιων. Περιμενω λιγο ακομη να βαλω τα πεδιλα και να αρχιζω να βαφω ξανα τα νυχια των ποδιων. Τον χειμωνα τα βαφω σπανια γιατι εχω διαβασει οτι πρεπει να τα ξεκουραζουμε απο τις βαφες για να μην κιτρινιζουν και να ειναι σκληρα και ανθεκτικα. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα δεν μου ειναι και δυσκολο να το τηρησω. Καλη συνεχεια.

  5. @lydmet: Εχει “σκίσει” αυτή η μάσκαρα και ας μην είναι η αγαπημένη μου.. είναι αγαπημένη όμως πολλών…

  6. @rania: Συμφωνώ. Αυτό ισχύει και για νύχια των χεριών και των ποδιών. Έλα όμως που εγώ πάλι, πλέον ΔΕΝ μπορώ χωρίς πεντικιούρ.. Χωρίς μανικιούρ είναι πολύ πιθανό να με δεις, χωρίς πεντικιούρ ποτέ.

  7. Ολα με ξετρέλαναν καθώς λατρεύω τα έντονα λαμπερά χρώματα! Ειδικά το μπλε!! Απόλυτα ταιριαστό το αγαπημένο τραγούδι της Amanda Lear που ξυπνάει αναμνήσεις από παλιές όμορφες εποχές..

  8. Υπέροχα χρώματα , σούπερ καλοκαιρινά και εντυπωσιακότατα.

  9. Καταπληκτικά καλοκαιρινά χρώματα και η διάθεση στα ύψη! Deep Sea Waters και Tropic Paradise και ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!! Φιλιάααα… 🙂

  10. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Τέλεια χρώματα,τα κοιτάς και σου φτιάχνει η διάθεση.Και αφού έχουν και πολύ καλές τιμές το “τα θέλω όλα εδώ και τώρα”αποκτά άλλη διάσταση…πιο ρεαλιστική θα έλεγα 😉 Φιλιάααααα

  11. Καλησπέρα!Τα χρώματα με ξετρέλαναν!Αγάπησα αυτά τα eye liners βρε παιδιά!
    Κι όπως λέει κ το τραγουδάκι:Κάνε μου λιγάκι μμμ κι εγώ αμέσως θα σου κάνω μμμμμ!(MAYBELLINE).

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.