Phyto Paris: Νέα λάδια μαλλιών

 

phyto-1

 

Σήμερα θα μιλήσουμε για μαλλιά και συγκεκριμένα για λάδια μαλλιών. Ξέρω πως οι περισσότερες τα αγαπάτε όσο κι εγώ, το έχω παρατηρήσει στα σχόλια σας κάθε φορά που μιλάμε για προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Και εγώ έχω τρέλα μαζί τους, δεν το κρύβω.

 

Ενθουσιάζομαι μάλιστα ιδιαίτερα κάθε φορά που ανακαλύπτω κάποιο καινούριο. Από τότε που έκαναν την εμφάνιση τους, τα λαδάκια πολλαπλασιάζονται ραγδαία. Τα μοναδικά οφέλη τους τα κάνουν άκρως αγαπητά και η ευκολία χρήσης τους ιδιαιτέρως περιζήτητα.

 

Οι νέες είσοδοι στην οικογένεια των ελαίων μαλλιών, έχουν την υπογραφή της Phyto Paris. Η Phyto είναι ένα brand αποκλειστικά αφιερωμένο στα μαλλιά. Με τη δύναμη των φυτών, από τα οποία αντλεί τα εκλεκτά στοιχεία που εμπλουτίζουν τις φόρμουλες της, δημιουργεί προϊόντα φυσικά που ευεργετούν την τρίχα και αναβαθμίζουν την ποιότητά της.

 

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία διαφορετικά καλλυντικά λαδάκια έχει να μας παρουσιάσει φέτος. Όλα μαζί υπόσχονται να μεταμορφώσουν τα μαλλιά μας και να φέρουν στην επιφάνεια την ομορφιά που κρύβεται μέσα τους.

 

Το πρώτο έλαιο ονομάζεται Huile Soyeuse και απευθύνεται στα λεπτά, ξηρά μαλλιά. Στην ουσία πρόκειται για μια υβρίδια μορφή προϊόντος, κάτι ανάμεσα σε λάδι και γαλάκτωμα. Η ιδιαίτερη υφή του αντανακλά την εξαιρετική του σύνθεση που πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε φυτικά εκχυλίσματα και έλαια. Ούτε λάδι λοιπόν, ούτε γαλάκτωμα, αλλά κάτι ενδιάμεσο.

 

 

phyto-4

 

 

Είναι πολύ ελαφρύ, ευχάριστο και απορροφάται αμέσως από την τρίχα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε νωπά, όσο και σε στεγνά μαλλιά. Ενυδατώνει, τονώνει και προστατεύει τα μαλλιά, προσφέροντάς τους λάμψη και απαλότητα. Επιπλέον διευκολύνει το ξεμπέρδεμα τους και κατόπιν το χτένισμα τους. Στη σύνθεσή του συναντώνται τα ελαιώδη εκχυλίσματα  καλέντουλας και δενδρολίβανου και το εκχύλισμα αλθαίας. Το προϊόν είναι απαλλαγμένο από σιλικόνες και χρωστικές.

 

To δεύτερο λαδάκι είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα ξηρά, πυκνά και ατίθασα μαλλιά. Ονομάζεται Huile Supreme. Από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα, μου δημιούργησε τις πιο θετικές εντυπώσεις. Η υφή του είναι αρκετά ελαφριά, ειδικά αν τη συγκρίνεις με αυτήν άλλων αντίστοιχων προϊόντων. Θεωρώ πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου και σε λεπτά μαλλιά που είναι ατίθασα και φριζάρουν συχνά. Στα δικά μου τουλάχιστον (λεπτά, εύθραυστα, ατίθασα) λειτουργεί πολύ καλά.

 

Θρέφει σε βάθος την τρίχα, την προστατεύει από επιθέσεις και της προσδίδει απαλότητα, λάμψη και πειθαρχία. Στη σύστασή του ενσωματώνει έλαιο macadamia, roucou και φυτικό σκουαλάνιο. Ακόμη και η πιο μικρή ποσότητα προϊόντος αρκεί για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν θα πω πως είναι το αγαπημένο μου λάδι μαλλιών, σίγουρα όμως είναι ένα λάδι που αξίζει να δοκιμάσετε.

 

Το τρίτο λάδι, το Huile Sublimante, αποτελεί την νεότερη προσθήκη στην σειρά PHYTOPLAGE, στην σειρά δηλαδή που δημιουργήθηκε για να προστατεύσει τα μαλλιά μας από τις επιθέσεις του ήλιου και να τα επανορθώσει από τη φθορά που τους προκαλεί.Η σύνθεσή του, κατάλληλη για μαλλιά και σώμα, είναι εμπλουτισμένη με  έλαια  θρέψης και αναδόμησης. Στα μαλλιά προσφέρει άμεση ενυδάτωση, θρέψη και αναζωογόνηση. Παράλληλα τα επανορθώνει από τις φθορές του ήλιου και της θάλασσας και τους προσφέρει μεταξένια απαλότητα.

 

phyto-2

 

Πάνω κάτω τα ίδια προσφέρει και στην επιδερμίδα. Αυτό που βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμο είναι πως το Huile Sublimante μπορεί να ενισχύσει το όμορφο μαύρισμα του δέρματος. Το καλοκαίρι πάντα συνηθίζω να χρησιμοποιώ τέτοιου είδους λάδια (μαζί με το αντηλιακό μου), επομένως κάτι τέτοιο μοιάζει ιδανικό.

 

Τα νέα της Phyto όμως δεν σταματούν εδώ. Φέτος η σειρά PHYTOPLAGE που σας ανέφερα παραπάνω γιορτάζει τα 40 της χρόνια.

 

Πριν από ακριβώς 40 χρόνια, το 1974 πρωτοκυκλοφόρησε το προστατευτικό λάδι μαλλιών PHYTOPLAGE. Η Phyto είχε πάντοτε την βαθιά πεποίθηση πως όπως ακριβώς προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από τον ήλιο, με τον ίδιο τρόπο οφείλουμε να προστατεύουμε και τα μαλλιά μας. Σύντομα η ιδέα έγινε πράξη μέσω του ελαίου Phytoplage.

 

Χάρη στην επέτειό του, κυκλοφορεί φέτος σε ανανεωμένη vintage συσκευασία που ταιριάζει με τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας του. Το “ψάθινο” μοτίβο του το μετατρέπει σε ιδανικό – και ιδιαίτερα χρήσιμο- αξεσουάρ για την παραλία.

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Χρησιμοποιώ τα προϊόντα phyto κ είμαι πολύ ικανοποιημένη.Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτά τα λαδάκια κ ιδιαίτερα το δεύτερο,αν κ δεν έχω χοντρή τρίχα.Να, αυτή τώρα τη στιγμή ετοιμαζόμουν να βάλω το secret de nuit.Δεν είναι nuit φυσικά αλλά εγώ το βάζω συνέχεια!

  2. @Marianna: Καλημέρα αγαπημένη! Το θυμάμαι, το έχεις ξαναγράψει, ότι σου αρέσουν αυτά τα λαδάκια. (btw, στον προηγούμενο διαγωνισμό, μια νικήτρια ήταν από Χίο. Way to go for the Chios, bb girls!!)

  3. Καλημερα!!!!
    Λατρευω τα προιοντα της phyto!!οσες φιρες τα εχω χρησιμοποιησει
    εχω μεινει υπερικανοποιημενη τους εχω απολυτη εμπιστοσυνη!!
    Καθε καλοκαιρι πριν ξεκινησω τις διακοπες μου αγοραζω το
    λαδακι της phyto για εμενα αποτελει ιεροτελεστια και σημαινει
    την αρχη της ξεκουρασης και της ανεμελιας!!
    Φιλακια

  4. As always!!!! Μονο εσυ ξερεις τις αδυναμιες των bbgirls!!

  5. Που κυμαίνονται οι τιμές τους? Και ποια η σύγκριση με το morrocanoil που είναι για μένα το κορυφαίο αλλά εκτός budget μου?

  6. @donnia μου είναι πολύ πιο οικονομικά προϊόντα από τα Moroccanoil (τα συγκεκριμένα λαδάκια για παράδειγμα κοστίζουν γύρω στα 20 ευρώ αρχική τιμή). Το Moroccanoil είναι και για εμένα ασύγκριτα καλό, όμως και τα συγκεκριμένα είναι πολύ καλά.

  7. Καλημέραααα!!Εγώ από λαδάκια για μαλλιά εμπιστεύομαι της AVON που μου αρέσουν σε υφή,σε ποιότητα και σε τιμή!!Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει άλλη μάρκα παρόλο που τον τελευταίο καιρό η αγορά κατακλύζεται από πληθώρα προϊόντων.Πάντα όμως τα post σου έχουν την ικανότητα να με ξεσηκώνουν να δοκιμάσω το καινούριο προτεινόμενο.Νομίζω ότι αυτό έγινε και σήμερα!

  8. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Έχω αδυναμία στα προϊόντα μαλλιών και ειδικά στα λαδάκια.Ε και φυσικά θα τα δοκιμάσω και αυτά.Φιλιάαααααα

  9. ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΩ ΜΙΑΣ ΧΑΘΗΚΑ ΛΙΓΟ.ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΛΑΔΑΚΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ AVON ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Κ ΕΝΑ ΤΗΣ LORVENNE ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΑΝ Κ ΤΟ 2ο ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΓΩ ΑΦΑΝΕ,ΣΓΟΥΡΟ ΩΡΑΙΟ….(ΚΑΠΟΤΕ)ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΡΡΕ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣ Κ ΧΑΛΑΣΕ Η ΜΠΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ..ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΨΙΛΟΦΟΒΑΜΑΙ ΓΤ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΑΔΩΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΤΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ..ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

  10. Τρελαίνομαι…. (πάλι!!!) Ξέρετε ότι έχω αδυναμία σ’όλα προϊόντα ομορφιάς και ιδιαίτερα στα προϊόντα μαλλιών!! Το λαδάκι Huile Soyeuse που απευθύνεται στα λεπτά και ξηρά μαλλιά (τα δικά μου εννοεί μάλλον), θέλω πολύ να το δοκιμάσω! Επίσης θέλω οπωσδήποτε και την κρέμα μαλλιών CC CRÈME SOLEIL της Kerastase!! (άσχετο, αλλά πειράζει που την θέλω πολύ;) Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά & καλή εβδομάδα να’χουμε 🙂

  11. Καλησπέρα σας..θα συμφωνήσω απόλυτα με το bb girl @KETTY αν και χρησιμοποιώντας το Mythic oil από τη LOREAL που είχα κερδίσει σε εναν από τους υπέροχους διαγωνισμούς του BB είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.