Hot Hair News: Beach Waves, σπαστά μαλλιά, με διάρκεια 8 εβδομάδων στο κομμωτήριο και στο σπίτι!

 

Kirsten DUNST visual

 

 

Αν και για μένα, το νέο που θα ακολουθήσει είναι το Νο 1 όσο αφορά τα μαλλιά (τουλάχιστον για φέτος το καλοκαίρι) εν τούτοις,  θα ξεκινήσω «ανάποδα»: Για να μην πω και ψέματα, όταν πρωτο διάβασα, ότι το πρόσωπο στις καμπάνιες της L’Oreal Professionnel θα ήταν η Kirsten Dunst δεν τρελάθηκα κιόλας. Ε, δεν είναι και από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς, δεν θεωρώ ότι έχει κάνει και κάτι ιδιαίτερα αξιοπρόσεχτο και δεν πίστευα, ότι θα ήταν προστιθέμενη αξία για την μάρκα.

 

Από την άλλη, έπρεπε να θυμηθώ, ότι όταν την πρωτοείδαμε στην ταινία Interview with a Vampire, όπου ήταν μόνο 12 ετών, τα εκπληκτικά της μακριά, σγουρά μαλλιά, ήταν σχεδόν το βασικό focus όλων των σκηνών στις οποίες εμφανίστηκε.

 

Interview With the Vampire - Kirsten-Dunst

 

Και μετά έλαβα, το δελτίο τύπου με τις φωτογραφίες που βλέπετε και εσείς σήμερα και σα να άλλαξα γνώμη. Σχεδόν δεν την γνώρισα- κούκλα, απαστράπτουσα, υπέροχα μαλλιά και γι’ άλλη μια φορά σκέφτηκα ότι τα corporate μυαλά, ξέρουν τι κάνουν.

 

Όμως το  νέο δεν είναι αυτό, η Kirsten δηλαδή. Το σούπερ νέο είναι ότι η L’Oreal Professionnel παρουσιάζει για πρώτη φορά, την υπηρεσία Beach Waves «ανέμελα μαλλιά παραλίας» στα κομμωτήρια και στο σπίτι!

 

Είναι γνωστό και εγώ που έχω φυσικά σγουρό-σπαστα μαλλιά, μπορώ να το υπογράψω κιόλας: Τα μαλλιά μου είναι στα καλύτερά τους μετά από μια μέρα στη θάλασσα, από το αλάτι, τον ήλιο, τον αέρα. Ο όγκος και η υφή τους απίθανη– δεν φριζάρουν, έχουν σώμα, δείχνουν υπέροχα. Αυτό βεβαίως δεν συμβαίνει μόνο σε μένα, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει σχεδόν στις περισσότερες από εμάς.

 

Για φανταστείτε τώρα, μια υπηρεσία κομμωτηρίου, που να μπορεί να δημιουργεί αυτό ακριβώς το εφέ. Το εφέ, beach hair και να έχει και διάρκεια μάλιστα, όχι ότι προλάβουμε στην παραλία… Not bad at all my dears. (νομίζω κάποιες από εσάς, έχετε ήδη σηκώσει το τηλέφωνο για να πάρετε τον κομμωτή σας.. περιμένετε ένα λεπτό! )

 

Λοιπόν, η υπηρεσία περιλαμβάνει δύο φάσεις. Η πρώτη περιέχει τη λοσιόν με χρόνο παραμονής 10 με 15 λεπτά. Η δεύτερη φάση περιλαμβάνει το φιξάρισμα που πλέον δεν χρειάζεται χρόνο παραμονής, κάνοντας την υπηρεσία πιο γρήγορη και πιο εύκολη σε σχέση με τις κλασσικές υπηρεσίες φόρμας. Τα ενεργά συστατικά της σύνθεσης εκτός από την ταχύτητα προσφέρουν και αναδόμηση της τρίχας ταυτόχρονα. Μαλακτικοί παράγοντες προστατεύουν τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας και η σύνθεση σέβεται την φυσική απαλότητα των μαλλιών. Το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 8 εβδομάδες!

 

LP_Beach_Waves_0035_F

 

 

 

Ως βασικό συστατικό της υπηρεσίας, η L’Oréal Professionnel έχει δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο εργαλείο ρόλευ για τους κομμωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν εξατομικευμένα look για όλες τους τις πελάτισσες. Το  νέο B-Waver.(αυτό που βλέπετε παρακάτω και ως γνήσια Υδροχόος τρελαίνομαι για νέα, καινοτόμα «εργαλεία», ιδέες, υπηρεσίες πάσης φύσεως)

 

 

LP_Beach_Waves_0080_C

 

 

 

13037_080_058

 

 

 

Tι καλούλα και γλυκούλα και εξυπνούλα όμως η L’Oreal Professionnel, η οποία σκέφτηκε και κάποιες από εμάς που ίσως δεν θέλουμε να πάμε στο κομμωτήριο ή σε αυτή τη φάση, μπορεί να μη  θέλουμε να ξοδέψουμε κάποια χρήματα ή δεν θέλουμε το εφέ να κρατήσει 8 εβδομάδες και απλά να το κάνουμε όποτε θέλουμε και βρήκε τη λύση!

 

Εξ’ άλλου και στην Kristen Dunst αυτό που θα δείτε παρακάτω έκανε ο hair stylist Anthony Turner για να φωτογραφηθεί για την καμπάνια. Αν θέλετε λοιπόν να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα μόνες σας, beach hair, ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας προμηθεύσει με το Set Beach Waves ένα kit που προορίζεται για χρήση στο σπίτι και περιλαμβάνει το spray Beach Waves της σειράς Wild Stylers της Tecni.ART, μια χτένα με πλατιά δόντια και ένα ειδικό φιλέ ενάντια στο φριζάρισμα.(που είναι τώρα η προ-θεία μου η Ελένη, την οποία βλέπαμε πριν από χρόνια με το φιλεδάκι της εγώ και η ξαδέρφη μου και πεθαίναμε στα γέλια.. ήρθε η σειρά της να γελάσει…)

 

 

 To kit

 

loreal-professionnel-beach-waves

 

 

To περιεχόμενο του kit

 

LP_Beach_Waves_0172_E_versi

 

 

Mετά γυρίστε σπίτι, ανοίξτε τον υπολογιστή, μπείτε στο bb και ιδού:

 

 

Λούστε τα μαλλιά με το κατάλληλο σαμπουάν για τον τύπο τους. Ξεμπλέξτε τα μαλλιά με μια χτένα με πλατιά δόντια και σκουπίστε με μια πετσέτα.  Στεγνώστε με σεσουάρ.

 

 

 

step-1

 

 

 

 

LOREALBWEtape2

 

 

 

 

Ψεκάστε με το spray Tecni.ART BEACH WAVES

 

 

 

LOREALBWEtape3

 

 

 

Χωρίστε τα μαλλιά σε 6 με 8 τμήματα και όπως βλέπετε στη φωτό φτιάξτε μικρούς κότσους.

 

 

 

LOREALBWEtape4

 

 

Στη συνέχεια φορέστε το ειδικό φιλέ που θα σας δώσει ο κομμωτής σας.

 

 

 

 

 

LOREALBWEtape5

 

 

 

Βάλτε  το σεσουάρ  σε ψυχρό αέρα για να “διαμορφώσετε” τους κυματισμούς.

 

 

 

 

LOREALBWEtape6

 

 

 

 

Αφήστε τα ελεύθερα και ξανα-ψεκάστε με το spray Tecni.ART BEACH WAVES – το ειδικό  spray υφής με αλάτι που εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους μαλλιών χαρίζοντας mat αποτέλεσμα με υφή για κυματιστά μαλλιά παραλίας.

 

 

 

 

LOREALBWEtape7

 

 

 

 

 

LOREALBWEtape8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άντε και καλή επιτυχία αγαπημένες!

 

 

Χρόνια Πολλά!! Στα αγαπημένα μας Ελενάκια, στις Κωνσταντίνες και τους Κωνσταντίνους στον μπαμπά μου, στον πρώτο μου ξάδερφο, στην αγαπημένη μου βαφτιστήρα, στο δεύτερο όνομα του κυρίου Ρωμανού, στην προ-θεία Ελένη που ανέφερα παραπάνω, αυτή η γιορτή είναι η μόνη που ξέρω, γιατί είμαι άσχετη από γιορτές…

 

 

23 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Ποιος να μας το έλεγε ότι θα γυρίζαμε σε ρόλει και φιλέ! Έχω ολόκληρη συλλογή! Υπέροχο το λουκ παραλίας! Πάλι μας ξεσήκωσες να σκεφτόμαστε θάλασσα κι αλμυρό νερό! Φιλάκια αλμυρούτσικα!

  2. Καλημέρα!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους/ες που γιορτάζουν σήμερα!
    Να χαίρεσαι τα αγαπημένα σου πρόσωπα Τζούλια μου!

    ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ η υπηρεσία Beach Waves, θα μας λύσει τα χέρια αυτό το καλοκαίρι!

  3. Χρόνια Πολλά σε όλα τα Ελενάκια και τις Κωνσταντίνες του ΒΒ! Χρόνια Πολλά στον Ρωμανό και ιδιαίτερες ευχές στον τοξότη μπαμπά σου Τζου!!

  4. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι! Η υπηρεσία Beach Waves είναι απλά κα-τα-πλη-κτι-κή!! Μπράβο στην L’Oreal που πάντα εξελίσσεται και μάς εκπλήσσει ευχάριστα!
    Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες με υγεία και ευτυχία!
    Τζούλια μου, στέλνω τις καλύτερες ευχές μου ιδιαίτερα στον υπέροχο πατέρα σου και τον γλυκύτατο γιό σου! Να τους χαίρεσαι όλους και να’ναι πάντα γεροί και ευτυχισμένοι! Πολλά φιλιά! 🙂

  5. Χρονια πολλα σε ολες/ους!!!!!!!
    Εχω και εγω σημερα γιορτη στο σπιτι και φτιαχνω κατα παραγγελια
    το αγαπημενο γλυκο!
    Παντως με το σημερινο θεμα εμρινα με το στομα ανοιχτο!!!!
    Μα ποση τηλεπαθεια πια!!!! Ακριβως εχθες το βραδυ διαβαζα για αυτη
    την.νεα τεχνικη και δεν κρυβω οτι μου αρεσε πολυ!!!Μιας και
    κορη της δεκαετιας των 80’s που ειχα ταραξει το μαλλι μου
    με τις περμαναντ και απο τοτε ορκιστηκα να μην ξανακανω
    το ιδιο λαθος!!!χαχαχα Αυτο το νεο μοντελο εκδοσης του σγουρου
    μαλλιου αρχιζει να μου αρεσει!!
    Φιλακια

  6. Xρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες..να χαίρεσαι τον Ρωμανό σου Τζούλια μου και τον πατέρα σου!! Τι εκπληκτικό προιόν πάλι από την καταπληκτική LOREAL…και τι κούκλα και κορμάρα η Kirsten Dunst η οποία και εμένα δεν μου πολυάρεσε(βασικά καθόλου δεν μου άρεσε)αλλά στην φωτό είναι κουκλα και με τέλειο κυματιστό μαλλί!

  7. Χρόνια πολλά σε μπαμπά κ υιό Τζούλια!Το σημερινό look με τα κοτσάκια κα το φιλέ μου φαίνεται εύκολοκ θα το ακολουθήσω το καλοκαίρι,στην αρχή δοκιμαστκά κ αν πετύχει γτ όχι όλο κ συχνότερα;Πολλά φιλι!ά

  8. χρονια πολλα και απο μενα για τους αγαπημενους σου Τζουλια μας. Επισης ολες οι ευχες μου για τις φιλες που γιορταζουν

  9. EINAI AΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ

  10. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.Καταπληκτικό το Beach Waves.Και φυσικά θα το κάνω και φαίνεται και πολύ εύκολο.Φιλιάαααααααα

  11. Ξαναδιαβάζοντας πιο προσεκτικά… είναι κιτ για το σπίτι;!
    ΝΑΙ!!!
    Τρέχω!!!!!

  12. @Elena: Χρόνια σου πολλά άλλη μια φορά, αγαπημένο μου bb girl!

  13. @maryl: Οχι ότι δεν το ήξερα, πανέμορφη Υδροχόε μου, αλλά τα ίδια γούστα έχουμε…

  14. @Litsa Kouklitsa: Νομίζω αυτό το look θα είναι πολύ sexy πάνω σου…

  15. Τα μαλλιά τα δικά μου είναι τόσο ίσια που τα βάζω ανάμεσα στις παλάμες και τα ισιώνω και γίνονται σαν κομμωτηρίου!!Αν όμως δεν έχουν τόσα χημικά που να ταλαιπωρούν τα μαλλιά και μάλιστα σε μια εποχή που κουράζονται από ήλιο και θάλασσα,θα το δοκίμαζα.΄Ετσι,για αλλαγή!

  16. Πραγματικά κάτι καινούργιο και πολύ ενδιαφέρον. Αυτό θα ήθελα να το δοκιμάσω. Αν και τα συστατικά του δεν ταλαιπωρούν πολύ την τρίχα θα είναι το τέλειο προϊόν.

  17. Χρονια πολλα σε ολους!!!

    ενδιαφερον φαινεται!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.