Beatific: Η νέα σειρά δερμο καλλυντικών του Ομίλου Υγεία

 

Beatific-open

 

 

Ήταν κοντά στα περασμένα Χριστούγεννα, όταν άκουσα για πρώτη φορά, ότι ο Όμιλος Υγεία, επρόκειτο να λανσάρει μια ολοκληρωμένη σειρά, ιατρικών καλλυντικών, με την ονομασία Beatific. Ιατρικά καλλυντικά, ή αλλιώς δερμο καλλυντικά.

 

Και είναι αλήθεια, τα δερμο καλλυντικά, γνωρίζουν άνθηση τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας και σε παγκόσμια κλίμακα, μια που πρόκειται για προϊόντα τις περισσότερες φορές άκρως εξειδικευμένα, τα οποία δεν στοχεύουν σε ηλικίες αλλά σε δερματικές ανάγκες.

 

Ουσιαστικά η δερμο-κοσμετολογία, είναι ένα παρακλάδι της δερματολογίας, που δίνει λύσεις στην αισθητική εμφάνιση της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός καλλυντικών και φαρμάκων (στην σωστή τους δοσολογία και με ισορροπία) μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία, πολλά αισθητικά προβλήματα, όπως η ακμή, η ερυθρότητα, οι πανάδες και οι κηλίδες, ακόμα και οι ρυτίδες.

 

Θεωρώ, ότι αυτή η άνθηση, οφείλεται πάνω απ’ όλα στην εμπιστοσύνη που νιώθει η καταναλώτρια, χρησιμοποιώντας ένα προϊόν, το οποίο θα της συστήσει ο δερματολόγος της. Ουσιαστικά, τα δερμο-καλλυντικά ενσωματώνουν την ιατρική έρευνα, για να προωθήσουν με τον καλύτερο και πιο ασφαλή τρόπο, τους αισθητικούς τους στόχους. Γι αυτό και σχεδόν πάντα, πληρούν τα πιο υψηλά στάνταρντ της φαρμακευτικής βιομηχανίας, αποδεικνύοντας έτσι και την ασφάλεια αλλά και την αποτελεσματικότητα τους. Άλλο ένα υπέρ, όσο αφορά τα δερμο καλλυντικά, είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις με ένα προϊόν, μπορείς να αντιμετωπίσεις πολλαπλές ανάγκες και δεν χρειάζεται μια πληθώρα προϊόντων, για να δεις αποτέλεσμα.

 

 

Beatific-4

 

 

Έχοντας αυτό κατά νου και με την τεχνογνωσία αλλά την εμπειρία χρόνων, η επιστημονική ομάδα των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου Υγεία, που αποτελείται από δερματολόγους, χημικούς κοσμετολόγους και  μοριακούς βιολόγους, παρουσίασε μια ολοκληρωμένη σειρά από 13 δερμο καλλυντικά προϊόντα.

 

 

Κατά την έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων, Beatific,  η ομάδα υιοθέτησε όλες τις  σύγχρονες μεθόδους της ιατρικής κοσμετολογίας και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να αναπτύξει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία καλύπτουν εξειδικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας, ενώ κάποια από αυτά, σχεδόν μιμούνται τις μεθόδους της επεμβατικής αισθητικής ιατρικής.

 

Το νέο βέβαια εδώ, δεν είναι μόνο τα δερμο καλλυντικά. Γι’ αυτά έχουμε ξαναμιλήσει αρκετές φορές μέσα από το beautyblog. Το νέο είναι ότι πρόκειται για Ελληνικά Δερμο καλλυντικά με τεχνογνωσία και φόρμουλες που δεν έχουν να ζηλέψουν απολύτως τίποτα από αντίστοιχες του εξωτερικού και που πραγματικά τους αξίζει η αναγνώριση και εδώ αλλά στο εξωτερικό.

 

Κάποια από τα ενεργά συστατικά που βρίσκουμε στις φόρμουλες των προϊόντων Beatific είναι: Το Alaria SP, δραστικό συστατικό, προερχόμενο από ένα φύκι στη θάλασσα της Βρετάνης, Κεραμίδια, Βιταμίνη C, Νιασίνη-Βιταμίνη Β3 (τονώνει την μικροκυκλοφορία) το σύμπλεγμα Youth Matrix για άμεση σύσφιξη χάρη στα εκχυλίσματα από μκροφύκια και πολυσακχαρίτες, το Botofix, τεχνολογία η οποία μιμείται τις αισθητικές επεμβάσεις της Βοτουλινικής Τοξίνης,το καινοτόμο συστατικό Viniderm πλούσιο σε πολυφαινόλες καθώς και το σύμπλεγμα Ηylasome με συζευγμένο υαλουρονικό οξύ.

 

Κάτι έχω εγώ με το Υαλουρονικό οξύ, μια αγάπη, πώς να το πω, οπότε οι κρέμες Beauty Activators μου τράβηξαν άμεσα το ενδιαφέρον ειδικά όταν διάβασα το εξής (περνάω σε λίγο πιο επιστημονικά, αλλά θα καταλάβετε..) «Το Υυαλουρονικό Οξύ, στις συνθέσεις της Beatific είναι ενκαψυλιωμένο σε κηραμίδια, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να εισχωρήσει στη στιβάδα της επιδερμίδας που πρέπει άρα ουσιαστικά, έχει πολλαπλάσια συγκέντρωση από τις “παραδοσιακές” κρέμες της επιλεκτικής» Μάλιστα. Κατανοητό.

 

 

Η κρέμα προσώπου Extreme Anti Aging είναι βασισμένη στο ισχυρό και καινοτομικό συστατικό Viniderm το οποίο αποδεδειγμένα προστατεύει τα κύτταρα από την οξείδωση και επαναφέρει την πυκνότητα του συνδετικού ιστού της επιδερμίδας προσφέροντας την μέγιστη αντιρυτιδική δράση. Το συστατικό Viniderm προέρχεται από χυμό σταφυλιών γαλλικής προέλευσης ο οποίος είναι πλούσιος σε πολυφενόλες μεταξύ των οποίων η ισχυρή αντιγηραντική Ρεσβερατρόλη. Επιπλέον, το σύμπλεγμα Hylasome με συζευγμένο υαλουρονικό οξύ που παρουσιάζει εξαιρετικά ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες  και έναν ανιονικό πολυσακχαρίτη ο οποίος παρατείνει την ενυδατική δράση, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες και ανανεώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Πρόκειται για μία κρέμα προσώπου η οποία προσφέρε αντιγηραντική προστασία επιδρώντας ορατά στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ βελτιώνει αισθητά την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

 

Η κρέμα ματιών, Extreme Anti-Aging, μου άρεσε  γιατί αντιμετωπίζει σφαιρικά, όλα τα προβλήματα γύρω από την περιοχή των ματιών: Και το πρήξιμο, και τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες έκφρασης στο πόδι της χήνας.

 

Το  σύμπλεγμα Cell Revital που αποτελείται από το φλαβονοειδές Chrysin, τον παράγοντα NHS και ένα βιοενεργό σύμπλεγμα βασισμένο στα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και βελανιδιού, ενδυναμώνει τον επιδερμικό κυτταρικό ιστό και χαρίζει ένα ελαστικό και σφιχτό αποτέλεσμα ενώ εξουδετερώνει τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες προλαμβάνοντας την μελλοντική τους εμφάνιση. Επιπλέον, το σύμπλεγμα Hylasome με συζευγμένο υαλουρονικό οξύ που παρουσιάζει  ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες και έναν ανιονικό πολυσακχαρίτη ο οποίος παρατείνει την ενυδατική δράση, διορθώνει και βοηθάει στην πρόληψη του σχηματισμού ρυτίδων, λεπτών γραμμών και της χαλάρωσης της περιοχής γύρω από τα μάτια. Συνεπώς, η ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών τονώνεται, γίνεται πιο ελαστική και λαμπερή ενώ οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια και στην εξωτερική γωνία (πόδι της χήνας) λειαίνονται και τα μάτια αποκτούν μία ξεκούραστη και νεανική εμφάνιση.

 

 

 

beatific-beauty-activators-1

 

 

Τέλος, διαβάστε, πως μου ήρθε ως μάνα εξ ουρανού, τώρα τελευταία, ένα από τα εξειδικευμένα προϊόντα Beatific.  Η μητέρα μου, σε όλη της τη ζωή αισθανόταν όμορφα για το όμορφο ντεκολτέ της (όχι το στήθος, το ντεκολτέ) και τα καλοσχηματισμένα της μπράτσα. Αυτό το χειμώνα άρχισε να προσέχει μια αρκετά σημαντική χαλάρωση, στα μπράτσα της, η οποία την ενοχλούσε πολύ (δίκιο είχε..) Πριν από περίπου 2 μήνες, αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό και απευθύνθηκε που αλλού; Στην beauty editor κόρη της. Αφού την ενημέρωσα ότι υπάρχει αισθητική επέμβαση για την περιοχή, τελικά καταλήξαμε, ότι καλύτερα να ξεκινήσει με κάτι πιο ήπιο, οπότε της έδωσα μια συσφικτική κρέμα γνωστής μάρκας και της είπα να την φοράει πρωί- βράδυ. Λίγο αργότερα, αμέσως μόλις ετοιμάστηκε, της έδωσα βέβαια και την αγαπημένη, Stella’s Recip-Y, επίσης της είπα να την φοράει πρωί βράδυ.

 

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες, βρέθηκα στο πατρικό μου, όπου προς μεγάλη μου έκπληξη, διαπίστωσα, ότι και τα δυο προϊόντα ήταν σχεδόν άθικτα. Όταν την ρώτησα, γιατί δεν τα φοράει μου απάντησε, ευγενικά μεν, firm δε: «Κοίτα, σου ζήτησα, κάτι στοχευόμενο για τα μπράτσα, όχι απλά μια κρέμα σύσφιξης, αλλά καλά, δεν πειράζει…» «Μα για όνομα του Θεού» της απάντησα, «νομίζεις, ότι δεν ξέρω, τι σου δίνω; Σύσφιξη θα δεις, σε όποιο σημείο το έχεις ανάγκη!» για να λάβω συγκαταβατικό κούνημα του κεφαλιού. Η μαμά μου ήθελε, προϊόν, που να είναι στοχευόμενα και  ΜΟΝΟ για τα μπράτσα/ arms.

 

Τυχερή και εκείνη, τυχερή και εγώ, πριν από περίπου δέκα μέρες, διάβαζα επισταμένως το Δελτίο Τύπου των Beatific για να σας γράψω αυτό το post και το μάτι μου έπεσε στην Arm Shaping (thank God, υπήρχε η λέξη arm!) την κρέμα σύσφιξης μπράτσων με σύμπλεγμα Lipolytic και σύμπλεγμα Advance Sculpt, για ενδυνάμωση του ιστού του δέρματος στην περιοχή του μπράτσου. Χαλάλι της, γιατι η αλήθεια είναι, δεν της είχα κάνει κανένα δώρο για την Γιορτή της Μητέρας.  Περιττό να σας πω, την παράγγειλα στο site τη ίδια μέρα, την έλαβα την επόμενη, την έδωσα στη μαμά μου, την πήρε με χαμόγελο, τύπου «Τώρα μάλιστα! Είσαι beauty editor!» και από τότε την φοράει πρωί/ βράδυ και από ότι μου λέει είναι αρκετά ευχαριστημένη, βλέπει τόνωση και ελαστικότητα στην περιοχή, αλλά θα περιμένει ένα μήνα, για να είναι σίγουρη. (ε, ναι, τι περιμένατε; Και πάλι καλά.)

 

 

 

arm-shaping

 

 

 

Η σειρά καλλυντικών Beatific διατίθεται στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία, Μητέρα, Λητώ) και online στο www.beatific.gr

 

 

20 Σχόλια
  1. Καλημέρες Jules…
    Έχω την κρέμα ματιών και είναι Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΗ…
    κορυφαίο προϊόν χωρίς υπερβολές…
    έχω δοκιμάσει και την μάσκα προσώπου…
    αξιόλογη εταιρεία!!!
    πολλά φιλάκια!!!

  2. @Jazzy: Σοβαρολογείς; Ούτε αυτά σου “ξέφυγαν”; Με έχεις αφήσει άναυδη, once more, darling Jazzy….

  3. δεν ξέρω εάν είναι καλά, από τιμές πάντως είναι “φευγάτα”!!!

  4. για προϊόντα σχετικά με τα μάτια … κυνηγάω και εκτός κυνηγετικής περιόδου!!!και την θεωρώ μακράν πολύ προχώ εταιρεία για τα δεδομένα(συσκευασίες πολύ μπροστά)
    speechless πάντως μένω εγώ πάντα με σένα!!!
    τρομερές υπερκαλημέρες στέλνεις στον κόσμο και φοβερά vibes!!
    αυτό είναι your beauty όμως,πολυαγαπημένη Jules!!!
    πολλά φιλάκια!!!

  5. Καλημερα!!!
    Εχω διαβασει για τα συγκεγκριμενα καλλυντικα και τα εκτιμω
    παραπανω μιας και προερχονται απο δερματολογους κ.λ.π
    Ποιος δεν θα εμπιστευοταν παραπανω τον δερματολογο του,
    μου αρεσει ολη αυτη η φιλοσοφια κατευθειαν απο το ειδικο!
    Αλλωστε και ολη αυτη η “τρελα” με τις bb cream απο μια
    δερματολογο δεν ξεκινησε που ηθελε να βοηθησει τους πελατες
    της!!

  6. Θα προσπεράσω το γεγονός, ότι η κα Βάρσα δεν δοκίμασε την Αll-in- Οne Stella’s Recip-y 😉 συμφωνώντας απόλυτα μαζί σου στο σημείο, ότι “Σύσφιξη θα δεις, σε όποιο σημείο το έχεις ανάγκη!». Δεν μπορώ όμως να προσπεράσω δυο πολύ σοβαρά ζητήματα που για μένα έχουν ιδιάζουσα σημασία. Είναι εξαιρετικό τέτοιες εποχές και πραγματικά ελπιδοφόρο να βλέπουμε νέες ελληνικές προσπάθειες επιχειρηματικότητας. Είναι σπουδαίο, για όλους μας είτε είμαστε καταναλωτές είτε εργαζόμενοι, είτε εμπλεκόμενοι στην παραγωγική διαδικασία, να βλέπουμε νέες δράσεις, τολμηρά εγχειρήματα, να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και να προωθείται ελληνικό προϊόν, το οποίο μπορεί να γίνει εξαγώγιμο, ειδικά δε, αν προέρχεται από ελληνικές πρώτες ύλες. Προσωπικά, το ξέρετε, θεωρώ την ελληνική φύση, την χλωρίδα και την πανίδα μας μοναδική κι αναντικατάστατη, κι αν η επιστήμη προσεγγίσει με διευρυμένους ορίζοντες κι ανοιχτά μυαλά, κι εκμεταλλευτεί αυτές τις σπάνιες πρώτες ύλες, τότε μόνο κέρδος θα υπάρχει για όλους μας. Επίσης δεν μπορώ να μην συμφωνήσω μαζί σου Τζούλια και σ΄ένα ακόμη σημείο, ότι πολλές καταναλώτριες κι εγώ στο παρελθόν, πολύ πριν την εποχή των Stella’s Recip-Y, παρόλη την πίστη και αφοσίωση που έτρεφα στη «θεία», σε πολλές «δύσκολες» περιπτώσεις εμπιστευόμουν τα δερμοκαλλυντικά.

  7. @Stella: Το ξέρω και το θυμάμαι αγαπημένη και θυμάμαι επίσης, πριν 4 χρόνια, την δερμο καλλυντική κρέμα που αγαπούσες και έγινε και η αιτία της ιντερνετικής μας γνωριμίας…(νομίζω λίγο μετά από αυτό, πήρες και τον Υπουργικό θώκο!!!)

  8. @SofiaT: Πολύ σωστά, Σοφάκι!! Δεν το είχα σκεφτεί αλλά έχεις απόλυτο δίκιο!

  9. @Julia χα χα χα! Οντως, έτσι είναι! Πέρασαν κι όλας 4 χρόνια από κείνο το “παρθενικό” review!!! Εκείνη ήταν όντως κι η “τελευταία” κρέμα…

  10. Καλημέρα σε όλες! δεν αντιλέγω, πρέπει να είναι πολύ καλά καλλυντικά, αλλά…. κάποιος πρέπει να τους υπενθυμίσει οτι στους καιρούς που ζούμε, οι τιμές τους είναι το λιγότερο απαγορευτικές!

  11. Μπράτσα θέλω κι εγώ!Δε γράφεις και κανένα σχόλιο για τις τιμές….μήπως η επέμβαση σου’ρχεται πιο φτηνά…Το ΥΓΕΙΑ το έχω για λίιιιιγο τσουχτερό,αν και δε γνωρίσω καθόλου για τα καλλυντικά του.

  12. @nn: Η σειρά, που δοκίμασα εγώ, κοστίζει 60Ε. Δε νομίζω ότι είναι τόσο απαγορευτικη για αυτά που προσφέρει. Σίγουρα υπάρχουν και πολύ πιο ακριβές σειρές. Το σχόλιο σου, όμως, όπως όλα τα σχόλια στο bb, καταγράφεται και ακούγεται.

  13. @ΚΕΤΤΥ: Καίτη μου, όλες τις τιμές, μπορείς να τις βρεις στο site της Beatific.

  14. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι! Κάτι είχα ακούσει για τα συγκεκριμένα προϊόντα, αλλά δεν θυμάμαι για ποιο λόγο δεν είχα ψάξει το θέμα περισσότερο…. Η σημερινή ανάρτηση πάντως είναι εξαιρετική και θα μπω στο site για να γνωρίσω και γω καλύτερα την σειρά καλλυντικών Beatific! Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά!

  15. Καλησπέρα κορίτσια…
    σε συνέχεια της υπέροχης δημοσίευσης της αγαπημένης μας Τζούλιας ,μπήκα στο site της beatific… Είναι γεγονός πως ότι πληρώνεις παίρνεις.. Το πιστεύω πως είναι πολύ καλά προϊόντα αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να τα δοκιμάσω… Είναι πολύ ακριβά για μένα. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον.. Πάντως θα το παρακολουθώ το θέμα γιατί πολύ με ενδιαφέρει.. Φιλιά

  16. @GEORGIA: Μου έδωσες ιδέα, με το σχόλιο σου αγαπημένη. Ίσως για προιόντα σαν αυτά, να επιβάλονται τα δείγματα. Άσε με να το δω λίγο…

  17. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Όταν διαβάζω τέτοια post με καινούρια προϊόντα ενθουσιάζομαι,θέλω να τα δοκιμάσω,θέλω να τα αγοράσω,θέλω,θέλω,θέλω…Και τόσα που εμφανίζονται καθημερινά αγχώνομαι,πότε θα τα προλάβω όλα;;Φιλιάαααα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.