Apivita: Ενυδάτωση με τη νέα, Aqua Vita.

apivita-aqua-vita-open

 

Τα σημερινά νέα είναι άκρως ενδιαφέροντα μια και αφορούν σε ένα αγαπημένο προϊόν από ένα ακόμη πιο αγαπημένο ελληνικό brand. Ο λόγος φυσικά για την Apivita και την πολύ γνωστή Aqua Vita, την κρέμα ενυδάτωσης που έχουν λατρέψει πολλές γυναίκες στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

 

Η Aqua Vita εμφανίζεται τώρα με νέο πρόσωπο και με βασική αποστολή να δώσει ζωντάνια στο δικό μας πρόσωπο.

 

Αλήθεια, ποιον θα επιλέγατε ως ιδανικότερο χώρο για την παρουσίαση ενός ενυδατικού προϊόντος, με όνομα που παραπέμπει στο “νερό”; Μάλλον κάπου κοντά στη θάλασσα, σωστά; Ε λοιπόν έτσι κι έγινε. Στο Varoulko Seaside, στο νέο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου στον Πειραιά, είχαμε την ευχαρίστηση να ενημερωθούμε για την καινούρια Aqua Vita, απολαμβάνοντας υπέροχες γευστικές δημιουργίες από τον καταξιωμένο σεφ.  Και παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι έχω να παρατηρήσω πως “λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και η κρέμα μου” συνθέτουν την τέλεια συνταγή για ένα αξέχαστο μεσημέρι, δίπλα στο κύμα.

 

apivita-varoulko1

 

Ας μπούμε όμως στο “ζουμί” της υπόθεσης που δεν είναι άλλο από το νέο λανσάρισμα. Με αφετηρία τη γνώση πως η σωστή ενυδάτωση εξασφαλίζει ένα υγιές δέρμα, πιο νεανικό και με λιγότερα προβλήματα, η καινούρια Aqua Vita ενσωματώνει συστατικά που προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στην επιδερμίδα.

 

Η λυγαριά, πλούσια σε φυτοενδορφίνες, ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα, εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση και δράση στα βαθύτερα στρώματα του. Το εκχύλισμα πρόπολης, η καινοτομία της Apivita, διακρίνεται για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες που αυξάνουν την ζωτικότητα των κυττάρων, προστατεύοντάς τα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Το νερό της σύνθεσης του προϊόντος έχει αντικατασταθεί με έγχυμα από ελληνικό τσάι του βουνού που χαρίζει αντιοξειδωτική δράση ανώτερη από εκείνη του πράσινου τσαγιού. Άλλη μία καινοτομία της Apivita έρχεται για να μας προσφέρει ένα νέο -στο χώρο της ομορφιάς- συστατικό, που εγγυάται καλύτερα αποτελέσματα από εκείνα του μέχρι τώρα ευρέως διαδεδομένου πράσινου τσαγιού. Τέλος, το προϊόν περιέχει βιολογικό αιθέριο έλαιο γεράνι που εξισορροπεί και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για τα ευαίσθητα δέρματα (προτείνεται σε περιπτώσεις δερματίτιδας και εκζέματος), έχει επουλωτικές ιδιότητες και ρυθμίζει τη λιπαρότητα.

 

apivita-3

 

Με λόγια απλά, οι ιδιότητες της νέας Aqua Vita περιστρέφονται γύρω από τρεις βασικούς άξονες:

 

1. Εικοσιτετράωρη ενυδάτωση μέσω της ανάκτησης της υγρασίας του δέρματος και αύξησης της ικανότητας διατήρησής της.

2. Ενίσχυση της ομορφιάς και της νεανικότητας της επιδερμίδας.

3. Προστασία από τη πρόωρη γήρανση και τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

 

Η Aqua Vita είναι κάτι παραπάνω από μία απλή ενυδατική κρέμα. Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν (95%-98% φυσική σύσταση) που ήρθε για να δώσει μια ολιστική απάντηση στα διάφορα προβλήματα της επιδερμίδας.Κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές συνθέσεις, ιδανικές για τρεις διαφορετικούς τύπους δέρματος (λιπαρό-μικτό, κανονικό-ξηρό, πολύ ξηρό).

 

apivita-2

 

Έχοντας δοκιμάσει τις δύο από τις τρεις, αποφάσισα πως η ιδανική για μένα είναι η πρώτη. Αν και η επιδερμίδα μου είναι κανονική (ίσως ελαφρώς πιο λιπαρή τώρα το καλοκαίρι), η μεσαία σύνθεση μου έπεσε λίγο “βαριά”. Απεναντίας η πρώτη ήταν πολύ ευχάριστη, καθόλου λιπαρή αν και έντονα ενυδατική. Και οι δύο απλώνονται όμορφα στο δέρμα και απορροφώνται γρήγορα. Από το λίγο που την έχω χρησιμοποιήσει, θα έλεγα πως είναι μία κρέμα στην οποία θα εμπιστευόμουν την ενυδάτωση της επιδερμίδας μου.

 

Τέλος, θέλω να συμπληρώσω πως η νέα συσκευασία της Aqua Vita μου αρέσει πολύ περισσότερο από την προηγούμενη.

 

Εσείς έχετε δοκιμάσει την Aqua Vita;

 

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας ενυδατικής κρέμας, Apivita Aqua Vita

 

 

apivita-varoulko-2

 

 

 

apivita-varoulko-3

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

11 Σχόλια
  1. καλημέρες…αγαπώ apivita όπως και την πληθώρα των κοινοτόμων ελληνικών εταιρειών και επίσης πιστεύω σε αυτή την συνεχή αναζήτηση για κάτι πρωτότυπο και ωφέλιμο…η συγκεκριμένη είναι πολύ ενυδατική και μου ταιριάζει πάρα πολύ τον χειμώνα…πολλά φιλάκια αγαπημένο μου πρωινό bb ξύπνημα!!! <3

  2. μια μερα όταν επιτέλους θα έχουμε παλι λεφτά θα πάω στο σπα της apivita να με τρίβουν μέχρι να ξεχάσω το όνομά μου!

  3. Καλημέρα κι από εμένα ! Λατρεύω τη συγκεκριμένη κρέμα της Apivita και ανυπομονώ να δοκιμάσω τη νέα σύσταση μια και η παλιά μου είχε κάτσει πολύ καλά στο δέρμα . Και σε ζηλεύω πολύ που πήγες στο νέο “Βαρούλκο” του Λαζάρου , επιτέλους άνοιξε και στον Πειραιά και είναι πιο εύκολο για εμάς τους Πειραιώτες να το επισκεφθούμε !

  4. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει ακόμη κανένα προιόν της Apivita….είμαι κολλημένη σε μια άλλη σειρά,αλλά με τόσα που βλέπω και διαβάζω την επόμενη φορά θα κάνω την αλλαγή!!!!!

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Δεν εχω δοκιμασει ποτε κανενα προιον της εταιρειας. Μπορω να πω ομως οτι εχω την περιεργεια να δοκιμασω αυτη την νεα της κρεμα. Ισως μετα το καλοκαιρι που θα θελει φουλ ενυδατωση μετα την ηλιοθεραπεια και το αλατι της θαλασσας. Καλο απογευμα.

  6. Καλησπέρα παρεάκι μου! Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα προϊόντα της Apivita και τα’χω λατρέψει!! Σειρά έχει τώρα η νέα κρέμα Aqua Vita! Φιλιά…. 🙂

  7. Τζα!!!Καλησπέρα αγαπημένες μου.Δεν έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη κρέμα οπότε δεν έχω άποψη.Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες,έξυπνη επιλογή της Apivita να κάνει εκεί την παρουσίασή της.Φιλιά σε όλες Μουτςςςςςςςςς

  8. Πολύ καλή η apivita. Την συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει άλλα προιόντα της όπως το καθαριστικό προσώπου και τα αιθέρια έλαια για το μπάνιο. Κρέμες προσώπου και μάσκες φανταστικές. Νομίζω λίγο θα πρέπει να κατεβάσουν και τις τιμές τους.

  9. Εγω χρησιμοποιω την first line. ..Αξεπέραστη!
    Λεω να δοκιμάσω ομως και την νε aqua.
    Καταπληκτικα προϊόντα. Δυστυχώς λιγο ακριβα.Θα περιμενα κατι καλύτερομιας και ειναι Ελληνικα οσον αφορά την τιμή!

  10. Αpivita δεν έχω δοκιμάσει ποτέ για πρόσωπο.Μόνο προϊόντα μαλλιών έχω αγοράσει,που η μάνα μου και η αδελφή μου αγοράζουν ευλαβικά,ενώ εγώ αρέσκομαι στις αλλαγές.Η σύστασή τους ενδιαφέρουσα….
    Παρατήρηση:πολλή κοτσίδα οι παρευρισκόμενες!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.