Review: Stella’s Secret Recip-Y, Το λάδι ομορφιάς, So Soft, So Summer-Y Sparkling Bronze

 

Stellas-secret-recip-Y-Sparkling Bronze-Hair Body-Oil-open!

 

 

«Και δηλαδή, γιατί εκτός από όλα τα άλλα που κάνει (ενυδάτωση, απαλότητα, σύσφιξη, θρέψη, επανόρθωση, υπέροχο άρωμα, τέλεια στιλπνά μαλλιά) να μη μου δίνει και λάμψη; Σέξι μπρονζέ λάμψη στο σώμα που να τονίζει το μαύρισμά μου, να κάνει τα μαλλιά μου να αστραποβολούν και να μυρίζουν και θεσπέσια; Nα το πάρω βρε αδερφή μαζί μου στα νησάκια και να δημιουργήσω αίσθηση; ‘Ένα Sparkling Bronze, limited edition παρακαλώ;»

 

 

Kαι κάπως έτσι (αφού γλίτωσα το ξύλο, για τις τρελο- εμπνεύσεις μου…) δημιουργήθηκε από την (the one and only) Stella, το Stella’s Secret Recip-Y, So Soft, So Summer-Y,  Sparkling Bronze,  Hair & Body Oil by Julia Kyrili, το δικό μου προσωπικό θαυματουργό έλαιο διακοπών, για το οποίο θα κάνει review σήμερα η Ιωάννα, αλλά θα πάρω μετά και εγώ τη σκυτάλη, γιατί έχω να πω πολλά σήμερα…

 

 

Όταν κάτι είναι καλό, αγαπητό και επιτυχημένο δεν μπορεί παρά να έχει και συνέχεια. Οι εντυπωσιακές ταινίες έχουν συχνά και δεύτερο μέρος, τα καλά βιβλία το ίδιο, τα ευχάριστα αρώματα κυκλοφορούν και σε συλλεκτικές εκδόσεις κ.ο.κ. Εδώ που τα λέμε, η “ιστορία” των καλών πραγμάτων θα ήταν άδικο να μην είχε και συνέχειες για δύο βασικούς λόγους:

 

1. Γιατί πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω, όσο ικανοποιημένες κι αν είμαστε ήδη.

2. Γιατί πάντα το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο. 

 

Όταν πριν από τρεις μήνες περίπου πρωτοέμαθα εδώ μαζί σας για το Stella’s Secret Recip-Y Hair & Body Oil, So Soft, So Feminine, by Julia Kyrili εντυπωσιάστηκα. Εντυπωσιάστηκα από την ιστορία του, από την σύστασή του και κυρίως από τις ιδιότητές του. Είχε φροντίσει βέβαια και η Τζούλια να εκτοξεύσει την περιέργειά μου στο άπειρο και την φαντασία μου ακόμα παραπέρα. Θυμάμαι σαν τώρα τον διάλογό μας: 

 

Τζούλια:  Θα κυκλοφορήσει το καλύτερο έλαιο που έχεις φανταστεί ποτέ σου!

Ιωάννα:   Ποιο; Πες μου, πες μου!

Τζούλια:  Δεν σου λέω, έκπληξη!

 

Ε δεν χρειάζεται να συνεχίσω, καταλαβαίνετε. Το να λες σε μία beauty addict τέτοιες φράσεις και μάλιστα να μην τις ολοκληρώνεις είναι σωστό βασανιστήριο. “Πως θα είναι αυτό το λάδι; Δηλαδή τι θα κάνει; Ποια εταιρία θα το λανσάρει; Θα είναι για τα μαλλιά ή για το σώμα;” Αυτά σκεφτόμουν και τρελαινόμουν. 

 

Και φυσικά όταν ανακάλυψα το περί ου ο λόγος έλαιο μαγεύτηκα. Όπως και να το κάνουμε, ακούγοντας ΤΗΝ beauty-editor (aka Julia) να σου μιλάει με τέτοια λόγια για ένα προϊόν που χρησιμοποιεί και η ίδια ανελλιπώς, θέλεις να το δοκιμάσεις. Γνωρίζοντας δε πως το προϊόν αυτό δημιουργήθηκε με αγάπη, μεράκι και φροντίδα, από την Στέλλα μας για εμάς, το θες εδώ και τώρα. 

 

Και κάπου εδώ θα φτάσουμε στο σημείο απ’ όπου ξεκινήσαμε: στις συνέχειες των καλών πραγμάτων.

 

Το λάδι κυκλοφόρησε και ήταν πολύ καλό. Ήταν αποτελεσματικό, ευχάριστο και ωφέλιμο. Ήταν μάλιστα τόσο καλό που κυκλοφορεί ξανά, αυτή τη φορά σε μία πιο καλοκαιρινή εκδοχή.  

 

Το Stella’s Secret Recip-Y, So Soft, So Summer-Y Sparkling Bronze Hair & Body Oil by Julia Kyrili είναι ξανά κοντά μας, αποφασισμένο να μας κάνει να λάμψουμε. Το ότι ήμουν από τις πρώτες που το δοκίμασαν ήταν για μένα μια ευχάριστη, υπέροχη εμπειρία. Θεωρείστε το κάτι σαν αποζημίωση για την “αγωνία” που μου προκάλεσε η προηγούμενη εκδοχή του.

 

Stella's Secret Recipy-3

 

Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς Stella’s Recip-Y, έτσι και το συγκεκριμένο, είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν σε μορφή ελαίου ιδανικό για σώμα και μαλλιά. Ακολουθώντας την μόδα των καιρών αλλά και τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας, το προϊόν διακρίνεται για την πολυχρηστικότητά του: ένα προϊόν, πολλοί τρόποι χρήσεις, ακόμη περισσότερα οφέλη. 

 

Το αν θα λατρέψεις ένα προϊόν ή όχι εξαρτάται κατά 50% -μην πω και περισσότερο- από την πρώτη επαφή που θα έχεις μαζί του. Ε λοιπόν το συγκεκριμένο λαδάκι με “κέρδισε” από την πρώτη εφαρμογή.

 

1η Χρήση:

Κάθε χρόνο, αυτή τη περίοδο που ο καιρός ζεσταίνει επικίνδυνα και τα ανοιξιάτικα ρούχα δεν αντέχονται πια, αντιμετωπίζω το εξής δίλημμα: πως θα φορέσω ανοιχτά ρούχα που είμαι άσπρη σαν το γάλα; Το έλαιο της Στέλλας λοιπόν μου έλυσε τα χέρια!

Με το που το εφαρμόζω στην επιδερμίδα, μου χαρίζει ένα άμεσο εφέ όμορφου, χρυσαφένιου μαυρίσματος, σαν να είχα επισκεφτεί την παραλία τουλάχιστον δύο φορές προηγουμένως. Περιέχει ελαφρύ shimmer στην σύνθεσή του (πολύ διακριτικό, σχεδόν αόρατο) που σε συνδυασμό με το χρώμα του προσφέρει στην επιδερμίδα καλοκαιρινή, αξιοζήλευτη λάμψη. Μου αρέσει να το εφαρμόζω κατά μήκος των ποδιών μου από την μπροστινή τους πλευρά (τα κάνει να φαίνονται ψηλότερα και πιο μαυρισμένα), στους ώμους και στο ντεκολτέ.  

 

2η Χρήση: 

Το προϊόν έχει έντονη περιποιητική δράση για το δέρμα, αφού είναι ειδικά σχεδιασμένο να το ενυδατώνει βαθιά και να το αναζωογονεί. Πράγματι αμέσως αφού το απλώσω αισθάνομαι το δέρμα μου απαλό και βαθιά ενυδατωμένο. Το λαδάκι είναι ιδανικό για τους μήνες που ακολουθούν αφού είναι τόσο έντονα ενυδατικό που μπορεί να ανακουφίσει την επιδερμίδα από τις καλοκαιρινές “φθορές” της και να της προσφέρει την θρέψη και την ενυδάτωση που χρειάζεται μετά από τις ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας. Θα έχει συμβεί και σε εσάς  μετά από την ηλιοθεραπεία να αισθάνεστε το δέρμα σας ξηρό, εύθραυστο και δύσκαμπτο. Ένα τέτοιο προϊόν είναι η απάντηση στο πρόβλημά σας.  

 

3η και 4η Χρήση:

Όσο προχωράμε το πράγμα θα γίνεται όλο και πιο “μαγικό”, σας προειδοποιώ. Το Stella’s Secret Recip-Y, So Soft, So Summer-Y Sparkling Bronze, Hair & Body Oil έχει αντιγηραντική και αντικυτταριτιδική δράση

Αντιγήρανση δεν χρειάζομαι, χρειάζομαι όμως πρόληψη. Ως γνωστόν ο ήλιος ευθύνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα προϊόν που θα απομακρύνει αυτόν τον κίνδυνο πριν καν γεννηθεί; Τα σημάδια γήρανσης του σώματος είναι συχνά πιο έντονα από αυτά του προσώπου. Πάντα λοιπόν θα πρέπει να θυμόμαστε να φροντίζουμε το σώμα μας όπως ακριβώς του αξίζει. 

 

5η Χρήση:

Όπως είπαμε και πριν, το συγκεκριμένο έλαιο δεν απευθύνεται μόνο στο σώμα αλλά και στα μαλλιά μας. Χάρη στη πλούσια σύστασή του φροντίζει για την υγεία της τρίχας, αποκαθιστώντας τις φθορές που ο ήλιος, η θάλασσα και ο αέρας προκαλούν επάνω της. Με τη χρήση του ελαίου τα μαλλιά γίνονται πιο λαμπερά, πιο δυνατά και αισθητά αναζωογονημένα. Η θρέψη και η ενυδάτωση που τους προσφέρει είναι εμφανής από τις πρώτες κιόλας χρήσεις.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ με τον εξής τρόπο: εφαρμόζω μερικές σταγόνες στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών μου και αφήνω το προϊόν πάνω τους να δράσει για όσο χρόνο επιθυμώ (από μερικά λεπτά μέχρι και ολόκληρο το βράδυ). Κατόπιν λούζομαι και συνεχίζω με το καθημερινό μου styling. Οι άκρες των μαλλιών μου εμφανίζονται πολύ βελτιωμένες και η τρίχα μου πιο ενυδατωμένη και περισσότερο απαλή. 

 

Για το τέλος έχω να πω εξής: γύρω από το Stella’s Secret Recip-Y, So Soft, So Summer-Y Sparkling Bronze Hair & Body Oil εντοπίζω ένα καλό και ένα κακό στοιχείο.

 

Το καλό είναι πως πρόκειται για ένα φυσικό, άμεσα αποτελεσματικό προϊόν που χαρακτηρίζεται από υπέροχες ιδιότητες, ιδιαιτέρως χρήσιμες για τους μήνες που ακολουθούν. 

 

Το κακό είναι πως αυτές του τις ιδιότητες τις ανακάλυψε και η αδερφή μου, επομένως δεν με βλέπω να το απολαμβάνω για πολύ καιρό ακόμη.  

 

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ τη Τζούλια που το εμπνεύστηκε και τη Στέλλα που το δημιούργησε και περιμένω με αγωνία τη συνέχεια. Είπαμε άλλωστε πως τα καλά πράγματα πρέπει να συνεχίζονται… 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λοιπόν, η σειρά μου και θέλω να γράψω πολλά, πάρα πολλά σήμερα, βιβλίο θα το κάνω το post, αλλά δεν πειράζει, cοme on bb girls, Παρασκευή είναι, μας αξίζει λίγο bb χαλάρωση.

 

Το τριήμερο που μας πέρασε, όπως αρκετές από εσάς ξέρετε, το πέρασα στη Μύκονο. Σε αυτό το πανέμορφο Αιγαιοπελαγίτικο, Κυκλαδίτικο νησάκι, που αν ξέρεις πώς να το ζήσεις και δεν παρασυρθείς από “κουτσομπολιά” και “σαχλαμάρες”,  πραγματικά καταλαβαίνεις, τον λόγο που έγινε και είναι, ένας από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς παγκοσμίως.

 

Βεβαίως το πρώτο πράγμα που πακετάρισα ήταν το λάδι «μου». Το οποίο εκτός από όλα τα παραπάνω που έγραψε η Ιωάννα, το λατρεύω και για δυο ακόμα λόγους:

 

  1. Την απίστευτη μυρωδιά του (τύφλα να’ χει οποιοδήποτε άρωμα)
  2. Το γεγονός ότι το ψέκαζα στα στεγνά μαλλιά μου, τα οποία μόνο μαλλιά δεν τα λες, μετά τον παλαβο – αέρα της Μυκόνου και σε ένα δευτερόλεπτο, γίνονταν στιλπνά, απαλά, μεταξένια και μύριζαν και υπέροχα και η μυρωδιά έφτανε στη μύτη μου και με τρέλανε και μάλλον έφτανε και στη μύτη άλλων (φύσα αεράκι μου…)

 

 

Γι’ αυτό λοιπόν το ταξίδι η Litsa Kouklitsa, τις προάλλες, μου ζήτησε φωτογραφίες. (Στη Litsa Kouklitsa, τα έχω «μαζεμένα» θα δείτε, προς το τέλος του post το λόγο – Μην πάτε ακόμα στο τέλος! Περιμένετε!)

 

Λογικό. Μύκονος είναι αυτή, ωραία τοπία, ωραίες στιγμές, ωραία κοκτέιλς, ωραία ηλιοβασιλέματα στη μικρή Βενετία, ωραία «σουρωτά» ξενύχτια (που δεν έκανα τελικά, διότι στις 11μμ πήγα για ύπνο το πρώτο βράδυ, στις 2πμ το δεύτερο, χάλια κυρίες μου, πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που πήγαινα στη Μύκονο και έκανα να κοιμηθώ ένα 24ώρο…) Λοιπόν, στις φωτό τώρα: Τον εαυτό μου με τις φίλες μου, πρέπει να τον έχω σε περίπου 3-4 φωτογραφίες και πολλές λέω (μία είναι στη σελίδα μου, στο fb άντε και κανά δυο ακόμα να έχω στη μνήμη του κινητού μου)

 

Αυτό συνέβη, διότι όπως είναι γνωστό, συνήθως όταν πάμε διακοπές, προτιμάμε να φωτογραφίζουμε το αντικείμενο του πόθου μας. Ειδικά αν το  αντικείμενο είναι και “φρέσκο”.

 

Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ. Φωτογράφιζα το αντικείμενο του πόθου μου.

 

 

Το φωτογράφιζα στην πισίνα..

 

oil-3

 

Και ξαπλωμένο, στην πισίνα..

 

oil-4

 

Και με άλλο φως στην πισίνα..

 

oil1

 

Και στο εστιατόριο, στο Καλό Λιβάδι…

 

oil-5

 

Και δίπλα μου στην ξαπλώστρα..

 

oil-8

 

Και στο beach bar Nammos

 

 

oil-7

 

 

Στο Nammos, έχω και ιστορία. Σε έναν ολόκληρο καναπέ, καθόταν ένας κύριος μόνος του (δηλαδή είχε πιάσει όλον τον καναπέ) Πολύ ευγενικά, τον πλησίασα και ζήτησα αν μπορούσαμε να κάτσουμε και εμείς, χωρίς να τον ενοχλούμε – δυο ήμασταν εκείνη τη στιγμή, όλες κι όλες. Ευγενικά ο άνθρωπος, μου έδωσε την άδεια, στρογγυλοκάθισα, παραγγείλαμε, μου άρεσε το σκηνικό και άρχισα να τραβάω φωτογραφία το αντικείμενο του πόθου. Έτρωγε ένα club sandwich o κύριος αλλά διακριτικά και με την άκρη του ματιού του, κοίταζε και το αντικείμενο του πόθου και εμένα που το φωτογράφιζα. Σε κάποια στιγμή λοιπόν, γυρνάω να πω κάτι στη Βίκυ, ξαναγυρνάω και τι να δω; Δεν άντεξε, το πήρε στα χέρια του και άρχισε να το περιεργάζεται… Το γύρισε, από εδώ, το κοίταξε από εκεί (καιρός είναι να ψεκαστεί τώρα, σκέφτηκα εγώ) τελικά δεν ψεκάστηκε και το άφησε, εκεί που το βρήκε. Ούτε αυτός με ρώτησε τι ήταν, ούτε εγώ του είπα. Και μετά έφυγε γρήγορα για να βρει την παρέα του και εγώ, μετάνιωσα που δεν του το είπα, γιατί ίσως να ήθελε να το κάνει δώρο στο δικό του αντικείμενο του πόθου ( αυτουνού, έμψυχο,  ελπίζω)

 

 

Άντε και μια φωτό με τη Βίκυ, έξω από το Caprice (βεβαίως με το αντικείμενο του πόθου στην τσάντα.. είπαμε. Δεν το αποχωρίστηκα!)

 

mykonos-1

 

Άντε και άλλη μια, με τα τρελοκόριτσα στο beach bar Solymar (προς χάριν της Litsa Kouklitsa, οι φωτό και ήρθε η ώρα τώρα, να τα ακούσει…)

 

mykonos-2

 

 

Στέλνει που λέτε η Litsa Kouklitsa ένα email, στο οποίο «γκρινιάζει» στη Stella, ότι «δεν κοιμάμαι καλά», «έχω μαύρους κύκλους», «είναι πρησμένα τα μάτια μου», «έχω σακούλες», “πόδι χήνας”,  «βλέπω και ρυτίδες», «έχω και χαλάρωση», κλπ, κλπ, κλπ. Και για να την πιστέψουμε, μας στέλνει και δυο φωτογραφίες της, όπου είναι εντελώς άβαφη, για να μας πείσει.

 

Και βλέπουμε εμείς, το εξής: Μια επιδερμίδα αλάβαστρο, μάτια χωρίς το παραμικρό ψεγάδι, χείλη σαρκώδη σαν ψεύτικα, βεβαίως ίχνος ρυτίδας και χαλάρωσης. Απλά, μια φυσική (κοκκινομάλλα, beautiful and ultra sexy) woman.

 

Προς Litsa Kouklitsa: Την επόμενη φορά, που θα λες τέτοια, στο ορκίζομαι θα βγάλω στο bb τη φωτό σου και δεν θα τα ακούσεις μόνο από μένα, θα τα ακούσεις από πολλές και το ξέρεις. Προσοχή λοιπόν. Άντε μη τη βγάλω τώρα, τη φωτό στη φόρα!

 

Μου φαίνεται, κουκλίτσα μου, Litsa μου και Kouklitsa μου, ότι  δεν σου χρειάζεται κρέμα, αλλά Νεκταρία (μεταξύ μας, βέβαια, μια Νεκταρία, χρειάζεται σε όλες μας, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση, θα την κάνουμε άλλη φορά) Οk, άντε μια καλή κρέμα ειδικά αν είναι Stella’s Recip-Y, χρειάζεται σε όλες μας, βεβαίως, προσέχουμε για να έχουμε, αλλά πάνω απ’ όλα, χρειάζεται να βλέπουμε την «αλήθεια» στον καθρέφτη μας.

 

Φτάνω λοιπόν, στη Νεκταρία. Η γιατρός μας (με ειδίκευση στην Ψυχιατρική) ήρθε από το Γκέτεμποργκ για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα και φυσικά ήθελα όσο τίποτα, να την γνωρίσω από κοντά. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, το ταξίδι της συνέπεσε και με τη δική μου τριήμερη απόδραση, παρόλα αυτά, πέταξα από τη χαρά μου, γιατί κατάφερε και συναντήθηκε με τη Stella. Zήτησα λοιπόν, να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία, για να δω επιτέλους, ποιο είναι αυτό το κορίτσι, αυτό το αγαπημένο bb girl, που τόσο έχω αγαπήσει και εκτιμήσει διαδικτυακά, αυτό το κορίτσι που δεν μας ξεχνάει ποτέ, αυτό το κορίτσι με τα πολλαπλά ταλέντα και την αγάπη και το θάρρος για τη ζωή.

 

 

Κυρίες μου, σας παρουσιάζω τη Nektaria και τη Stella. Με την απίστευτη, συγκλονιστική λάμψη τους, που μόνο η εσωτερική ομορφιά, η ομορφιά της ψυχής,  μπορεί να χαρίσει σε έναν άνθρωπο. Και είμαι πολύ περήφανη. Πάρα πολύ περήφανη. 

 

Περιτριγυρίζομαι, από τα πιο όμορφα κορίτσια του κόσμου. Από ψυχές εδώ μέσα,  που η λάμψη τους, θαμπώνει τον ήλιο. Κάτι έχω κάνει καλά. (Ναι, ναι, μάλιστα. Το καβάλησα, το καλάμι και καλά έκανα. Εξ’ ‘αλλου έχω  και τη Mako, για τις “δύσκολες” στιγμές.)

 

 

 

stella-nektaria-bb-girls!

 

 

Αυτό για σας. Μια χαρά τα λέει ο αγαπημένος Roy. Εσείς να τα ακούτε.

 

 

 

 

 

 

 

(μας αρέσει, Fenia, o Orbinson, σωστά;)

 

 

 

 

 

 

 

Ωπ, ωπ, ωπ!! Θα ξέχναγα, το Stella’s Secret Recip-Y, So Soft, So Summer-Y Sparkling Bronze Hair & Body Oil by Julia Kyrili. Την έμπνευση και για το προιόν και για το post!

 

Sorry, bb girls, επανορθώνω…

 

 

 

STELLA’S SECRET RECIP-Y

HAIR AND BODY OIL

So Soft,  So Summer-Y

LIMITED EDITION BY JULIA KYRILI

Κλείστε το ελληνικό καλοκαίρι σ΄ ένα μπουκάλι!

Ονειρεύεστε τίποτα καλύτερο από ένα χρυσαφένιο, πολύτιμο, μαγικό φίλτρο ευεξίας, φροντίδας, θρέψης και επανόρθωσης, φτιαγμένο από κορυφαία βιολογικά φυτικά λάδια και ανεκτίμητα αιθέρια έλαια, βιταμίνες και άλλα φυσικά συστατικά, με μοναδικό σκοπό να καλύψουν τις ιδιαίτερες γυναικείες μας ανάγκες,  τώρα το καλοκαίρι?

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ανοιξιάτικη έκδοση του

HAIR AND BODY OIL So Soft,- So Feminine – LIMITED EDITION BY JULIA KYRILI η επιθυμία σας για μια καλοκαιρινή εκδοχή του,  έγινε πραγματικότητα!

 

 

Ένα φυσικό, πολύτιμο και θεσπέσια ευωδιαστό έλαιο, για τα μαλλιά και το σώμα, μελετημένο ειδικά για την απαραίτητη επανόρθωση μετά τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας των διακοπών αλλά και τη συνεχή έκθεση μας στον σκληρό ήλιο και  τις  συνθήκες ζέστης στην πόλη, φτιαγμένο όμως και για κείνες τις υπέροχες ρομαντικές και σέξυ νύχτες των ελληνικών νησιών, κάτω απ΄τ’ αυγουστιάτικο φεγγάρι ή για όσες νύχτες θέλουμε να νοιώσουμε, ότι βρισκόμαστε διακοπές!

Είναι κι αυτό ένα πολυπροιόν:

*Ένα λάδι μαλλιών που τα κάνει δυνατά, ευκολοχτένιστα, λαμπερά, υγιή, τιθασευμένα.   Τα αναδομεί και τα θρέφει, τα ενυδατώνει και τα επανορθώνει σα να μην ταλαιπωρήθηκαν, ούτε μια μέρα από την ήλιο, τον αέρα και τη θάλασσα.

 

* Ένα πολυλειτουργικό λάδι για το σώμα που προσφέρει :

  • Βαθιά ενυδάτωση μετά την ηλιοθεραπεία αλλά και για κάθε στιγμή του καλοκαιριού.

Τόνωση,  εντατική φροντίδα,  ευεξία και προστασία, όλα επιλεγμένα για τις ανάγκες  μιας γυναίκας αυτή την εποχή.

  • Διακριτικό Shimmering που τονίζει  το μαύρισμα σας και σας κάνει να λάμπετε !

Σέξυ λάμψη από φυσικό Shimmering Mica για να λάμπουμε με φινέτσα.

  • Αντιγήρανση

Τώρα και για το  σώμα! Γιατί τα σημάδια του χρόνου δεν αποτυπώνονται μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα μας.

  • Αντικυτταριδική δράση 

Διακοπές, κολύμπι, άσκηση, χορός,  κέφι, νυχτερινή ανεμελιά αλλά μαζί με το κοντό μας φουστανάκι που αναδεικνύει τις μαυρισμένες,  λαμπερές μας γάμπες, η μάχη με την κυτταρίτιδα δεν σταματά…  Το STELLA’S SECRET RECIP-Y  HAIR AND BODY OIL  So Soft,  So Summer-Y LIMITED EDITION BY JULIA KYRILI είναι πιστός μας σύμμαχος.

  • Θεσπέσιο, σέξι καλοκαιρινό άρωμα εμπνευσμένο από την νυχτερινή αύρα των ελληνικών νησιών! Μοναδική  ευεξία και ισορροπία εναρμονισμένη με τη θηλυκότητα μας!

 

Τι χρειαζόμαστε το καλοκαίρι?  Χαλάρωση, ευεξία και σέξυ διάθεση!  Έντεκα ειδικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια, μας βάζουν σε mood διακοπών όπου κι αν βρισκόμαστε, επιδρώντας στη γυναικεία λίμπιντο κι αναδεικνύοντας την πιο θηλυκή κι ανέμελη πλευρά μας.

 

  •  Η συνταγή έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να απορροφώνται πολύ γρήγορα τα λάδια.  Μια ελάχιστη ποσότητα αρκεί,  την οποία, όπως και σε όλα τα φυτικά προϊόντα απλά δουλεύουμε ελαφρά στις παλάμες για να πάρει τη θερμοκρασία του σώματος μας και να διεισδύσουν τα ευεργετικά συστατικά της καλύτερα αλλά και για να απλωθεί καλά και ομοιόμορφα το Shimmering.  Ένα ελαφρύ μασάζ στα σημεία με κυτταρίτιδα.  Στα μαλλιά αρκούν μια με δυο σταγόνες σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο και πριν το στέγνωμα ή οποιαδήποτε στιγμή της μέρας θέλουμε να τα τιθασεύσουμε, αν μας ταλαιπωρεί το  φριζάρισμα.
  • Χωρίς χημικά, συντηρητικά ή σιλικόνες. Δεν χρειάζεται απαραίτητα ψυγείο, αλλά καλύτερα να μείνει μακριά από νερά και υδρατμούς στο μπάνιο.

 

 

 

 

 

(άσχετο, αλλά “προχθές” δεν σας έγραφα, ότι ο κύριος Ρωμανός ξεκίνησε την Πρώτη Δημοτικού; Ε, λοιπόν, σήμερα την τελειώνει. Μόνο για μένα πέρασε αστραπιαία, αυτή η σχολική χρονιά ή συνέβη και σε σας;)

 

Τώρα να το πω επιτέλους, διότι αργώ, αλλά άμα ξεκινάω, γλώσσα δεν βάζω μέσα.

 

 

Καλό σαββατοκύριακο, αγαπημένες μου. Α-Γ-Α-Π-Η-Μ-Ε-Ν-Ε-Σ,  ΜΟΥ.

 

 

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Magic!! To thelo tora!! Ti mou kanete proi proi edo sta londina!!! Den xero ti na protosxoliaso!! To yperoxo ladi – to eipa oti to thelo tora?- tis diakopes sti Mykono kai to Caprice, tin Litsa, ti Nektaria, ti? Aaaaa to mono pou me parigorei einai oti exei eytyxos kalo kairo ki edo!
    Stella ekanes ta magika sou pali!!!

  2. Τι λάδι είναι αυτό? Όλα αυτά τα κάνει? Εντυπωσιάστηκα και το θέλω επειγόντως.

  3. @Tassoula Ναι, τα κάνει Τασουλα μου, με την δυναμη των αιθέριων ελαιων που είναι, ευτυχώς για μας, τόσο πολυεπίπεδη. Τα κορίτσια που δοκίμασαν την προηγούμενη version είναι ξετρελλαμένες!

  4. @MariaA Θελω να το δοκιμάσεις Υπουργε μου γιατι θα σου κανω τεστ να βρεις την κυρίαρχη νότα…. με παίδεψε τόσο πολύ που θα είναι πρόκληση για μένα, να εντοπίσεις τη σύνθεση… Φιλιά….. και σου χω κρατημένο…. 😉

  5. Aπολαυστικές φωτό και απολαυστικότατο άρθρο!! Αυτό το φανταστικό λάδι τι τιμούλα έχει?? Δεν κρατιέμαι με όλα αυτά που διάβασα θέλω πολύ να το δοκιμάσω ειδικά αν είναι και οικονομικό…πρέπει να είναι προιόν-θαύμα!!

  6. Καλημερα!!!
    Για αυτο ακριβως τον λογο αγαπω παραπανω το bb ειναι αυτες οι λιγες
    στιγμες χαρας και ευτυχιας . . .που μου προσφερει οταν ειμαι και στις καλες και
    στις κακες μου στιγμες!
    Αυτην την στιγμη περναω μια πολυ ασχημη περιοδο και παλι το
    αγαπημενο bb και εσυ @ Τζουλια με κανετε να γελαω και να χαιρομαι!
    Σημερα οι εκπληξεις ηταν πολλες μια το μαγικο λαδακι μια η υπεροχη
    @Νεκταρια (επειδη ειμαι φυσιογνωμηστρια η πρωτη αισθηση που θα παρο
    απο τον αλλον ειναι ξερω αν ταιριαζω η οχι)ενα εχω να πω @ Νεκταρια
    θελεις να γινουμαι φιλες!!!χαχαχα
    Σας φιλω
    Υ.Γ @Litsa kouklitsa ασε τα ναζια σε εχω δει στο fb και εισαι κουκλαρα
    μαλλον θες να το ακους συνεχεια!!!χιχιχιχι

  7. Τέλειο!!!!που μπορω να το βρω;και πόσο κοστίζει;

  8. @SofiaT: Όλα καλά θα πάνε αγαπημένη μου, θα το δεις.. Κεφάλι ψηλά, προχωράμε μπροστά και λέμε τις δυσκολίες, εμπειρίες. Όσο για τη Νεκταρία, σε σκεφτόμουν όταν ανέβαζα τις φωτογραφίες της, γιατί ξέρω ότι έχετε μια ξεχωριστή σχέση εσείς οι δυο..xxx

  9. Εγώ πάντως το θέλω πολύ ….σας εστειλα email για να μου πειτε σχετικα με αυτο το λαδακι!!!

  10. καλη επιτυχια στην σταδιοδρομια του νεου προιοντος σου Stella

  11. @rania Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου! Ολες σας ευχαριστώ!

  12. Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω…. έχω μείνει άφωνη!!! (και επειδή είμαι και γω λαλίστατη, δεν με βρίσκεις συχνά σε τέτοια φάση!)
    Το φανταστικό λάδι της Στέλλας μας με ξετρέλανε και το θέλωωωω πολύυυυυ! Πολύτιμα λάδια και διάφορα μοναδικά συστατικά χορεύουν αρμονικά ένα καλοκαιρινό χορό και δημιουργούν ένα μαγικό λάδι που όχι μόνο μάς ταξιδεύει αλλά και μάς φροντίζει απ’την κορυφή ως τα νύχια! (έπαθα υστερία σήμερα με το λάδι και να φανταστείς ότι ακόμα δεν το’χω δοκιμάσει!) Στελλίτσα μου…. SOS 😉
    Τζούλια μου οι φωτογραφίες σου είναι φοβερές! Όχι μόνο είστε κουκλάρες (φτου σας, να μην σας ματιάσω), αλλά περάσατε και ένα φανταστικό τριήμερο… Άντε και του χρόνου με υγεία και πολλές φωτογραφίες!
    Η φωτογραφία με τις νεράϊδες, την Νεκταρία μαι και την Στέλλα μας, είναι καταπληκτική και ζηλεύω πολύ, γιατί θα’θελα και γω να γνωρίσω το αγαπημένο μας BBGirl! Νεκταρία μου, εύχομαι να’σαι πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή όπως στην φωτογραφία και την επόμενη φορά που θα’ρθεις να κανονίσουμε όλες ένα BBMeeting για καφεδάκι! 🙂
    Καλό σ/κ παρεάκι μου και να περάσετε τέλεια ότι κι αν κάνετε! Φιλιάαα…
    Υ.Γ. Litsa kouklitsa: Μπορεί να μην σ’έχω δει από κοντά, αλλά επειδή έχω δει κάποιες φωτογραφίες σου, να ξέρεις ότι είσαι όντως κουκλίτσα και δεν έχεις κανένα λόγο να μην πιστεύεις ότι είσαι θεά! Φιλιά!

  13. Ευχαριστω αγαπημενη μου @Τζουλια. . .
    Οσο για την@Νεκταρια τι να πω αυτη η αμοιβαια”συμπαθεια”
    εχει ολα τα συστατικα για να γινει μια υπεροχη φιλια!!!

  14. Καλησπέρα bb κορίτσια μου!
    Αυτό το λάδι της Στέλλας…αχ το λάδι…έχω την πρώτη εκδοχή του κι έχω εθιστεί, φαντάζομαι πόσο τέλεια θα είναι και η καλοκαιρινή version!
    Δε χορταίνουμε να βλέπουμε φωτογραφίες σου Τζούλια, είσαι μια κούκλα, πόσο γλυκιά και στιλάτη!Κοκκινίζω διαβάζοντας τα τόσο υπέροχά σου λόγια…
    Στελλίτσα μου αγαπημένη να σε ευχαριστήσω και δημοσίως για την υπέροχη βραδιά που περάσαμε όλοι μαζί και την τιμή να σε γνωρίσω, αυτή τη γλυκύτατη, δημιουργική, καλλιεργημένη και μοναδική προσωπικότητά σου(καλά, είχες δίκιο, σιγά που θα έμενε η φωτογραφία μας μόνο στον υπολογιστή της Τζούλιας!)
    @sofiaT: Όπως πολύ σωστά έγραψε κι η Τζούλια, την έχεις αντιληφθεί την ιδιαίτερή μας σχέση, θεώρησέ μας ήδη φίλες 🙂 Κι είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς, το ξέρεις…
    @elena: Δεν το συζητώ, την επόμενη φορά πρέπει να την έχουμε οργανωμένη τη συνάντηση!

    Σας φιλώ από το ηλιόλουστο (και με μπόλικο αεράκι) Γκέτεμποργκ!

  15. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΗ:

    @Νektaria: όμορφη,classy & καλό παιδί.
    @Stella: Σου πάει το καλοκαίρι !!!!!
    @SofiaT: Δεν ξέρω τι και πως αλλά ψηλά το κεφάλι 🙂
    @ Julia: Agkrrrr

    (για το λάδι δεν σχολιάζω, μπήκε ήδη στο wish list)

  16. κι εμείς που αγαπάμε τα λαδάκια πρέπει να κάνουμε χώρο στο ντουλαπάκι μας να χωρέσουν όλα τα μαγικά σας που σκαρώνετε με την Στέλλα!!!πόσο summer hot και αν υποψιαστώ ότι έχουμε και το ίδιο ρολόι…ε τι να πω μετά αγαπημένη Jules!!!!πολυτάλαντες πολλά φιλάκια!!!

  17. @Jazzy: Το ρολόι μου το δάνεισε ο μπαμπάς μου, γράφει EΛΛΑΣ και είναι από FIFA Mundial. Αυτό έχεις??

  18. Τζα!!!Καλησπέρα αγαπημένο μου παρεάκι.
    1)Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
    2)Βρε δεν είμαι γκρινιάρα αλλά δεν μπορώ να πω γιατί είπα αυτά που είπα.(Αλλά όταν έρθει η ώρα θα το πω)Ακούς Τζούλια;;;;;;
    3)Νεκταρία μου γλυκιά μόλις απέκτησες την πρώτη διαδικτυακή ασθενή.Εμένα 🙂
    4)Στελλίτσα μου τι να πω…έχω γίνει γραφική αλλά συνεχίζεις και με ξαφνιάζεις ευχάριστα,σ’αγαπάω
    5)Ντρέπομαι
    6)Μουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  19. @nektaria Κοριτσάκι μου αγαπημένο, τόσα καλά λόγια, πόσο να σ΄ευχαριστησω, πόσο με συγκινείς… Εγω είμαι πολύ χαρούμενη και τυχερή, που γνώρισα ένα τέτοιο αξιολάτρευτο πλάσμα σαν κι εσένα, πολυτάλαντο και λαμπερό. Λαμπερο απο ζεστασιά και καλοσύνη. ειμαι σίγορυη,ότι ενα σου χαμόλγελο θα φερνει λύτρωση και γαλήνη στις ψυχές πολλών ανθρωπων που θα σ’ έχουν ανγακη στο μέλλον.
    @ΜΑΚΟ Μακούλα μου…. σ΄ευχαριστω…. Ανυπομονώ να σε δω ξανά…
    @ELENA Ελενίτσα μου, ευχαριστώ πολύ…. είσαι τόσο απλόχερη πάντα στα καλά λόγια, τόσο γενναιόδωρη… Stay tuned….έχουμε εκρεμόττητες…
    @Litsa Kouklitsa…. Λίτσα Κουκλίτσα, θα στο πω ευγενικά… όταν ειδα τις φωτο σου …. απλά ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΗ…. Θυμασαι το σηριαλ “Πρόβα νυφικού” που την Αγγελικούλα την λέγανε της Αναγεννήσεως? Ε, εγω σε είδα και είπα …. “του παλιού Χολιγουντ” ή να στο πω όπως ο νυν δήμαρχος Μαραθώνα, αγάπη μου????? ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΛΙΤΣΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!! ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!
    @Jazzy εσυ ειδικά εχεις και την πρωτη version να συγκρίνεις….
    @SofiaT Last but not least….. Ο πιο όμορφος δρομος είναι αυτος που δεν τον ταξιδέψαμε ακόμα, η πιό όμορφη θάλασσα είναι αυτη που δεν την αρμενίσαμε ακομα, το πιό όμορφο παιδί δεν γεννήθηκε ακόμα κι εγω, ότι πιο όμορφο έχω να σου πω δεν στο είπα ακόμα… (Ναζίμ Χικμέτ)
    Φιλιά!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.