Από τη Μύκονο με αγάπη.

 

5mykonos-beautyblog

 

Εγώ, όπως σας είπα και προχθές, φωτογραφίες δεν μπορώ να πω ότι έβγαλα και πολλές από το νησάκι της Μυκόνου, όπου βρέθηκα το περασμένο τριήμερο. Και μπορεί να είναι βραδάκι τώρα και να μην σας έχω συνηθίσει σε τέτοια post, τέτοιες ώρες, αλλά το συγκεκριμένο είναι φωτογραφικό και σταλμένο από την αγαπημένη μας Νεκταρία.

 

Και με τη δική της «ματιά» στέλνει σε όλες εμάς, αυτές τις φωτογραφίες από το δικό της καλοκαιρινό ταξίδι στη Μύκονο, για να απολαύσουμε στιγμιότυπα γεμάτα με Ελληνική ομορφιά. (επίσης ακούω ότι τα «τρελά» του ο καιρός τα κάνει στην Ηπειρωτική Ελλάδα, όσες είσαστε σε νησιά, ο καιρός είναι υπέροχος..)

 

Λοιπόν πιστεύω, ότι όσες έχετε πάει στη Μύκονο, θα σας ξυπνήσουν πολλές αναμνήσεις. Όσες όχι, ίσως πρέπει να το σκεφτείτε. Και μετά από αυτές τις φωτογραφίες, είμαι σίγουρη ότι θα το σκεφτείτε…

 

 

1-mykonos-beautyblog

 

 

2-mykonos-beautyblog

 

 

3mykonos-beautyblog

 

 

4mykonos-beautyblog

 

 

6mykonos-beauty-blog

 

 

7-mykonos-beautyblog

 

 

8-mykonos-beautyblog

 

Καλό μας βράδυ, αγαπημένες!

 

 

19 Σχόλια
  1. Kalispera!! afta ta xafnika einai kai ta kalytera!! I love Mykonos giati syndyazei ta panta! Exo kanei kapoies apo tis kalyteres diakopes mou se afto to nisi kai kathe fora itan diaforetiko to yfos ton diakopon! oi foto tis Nektarias einai katapliktikes!
    Filia polla apo to xeimoniatiko Londino!!!

  2. Ax ti oraia pou einai….!! Kapoia stigmh tha pao k ego pou tha mou paei!! Kalo bradi agapimenh mas!!

  3. Όντως υπέροχες οι φωτογραφίες! Νομίζω το έχει η Νεκταρία με την κάμερα! Τζούλια ήσουν θεά, σε ζήλεψα! Πάντα έτσι! Καλό μας βράδυ! Πολλά φιλιά!

  4. @MariaA: Λοιπόν. Εγώ, εσύ (και το bb boy βέβαια, αν θέλει) πρέπει οπωσδήποτε να κλείσουμε ραντεβού στη Μύκονο. Είμαι σίγουρη ότι μας αρέσουν ακριβώς τα ίδια σε αυτό το νησί!!

  5. @goldie: “Χρυσά” σαν και το όνομά σου, τα σχόλια σου πάντα αγαπημένη! Εγώ σε ευχαριστώ και έχεις δίκιο! Η Νεκταρία μας, το έχει πολύ με τις φωτογραφίες. Είπαμε: Η γιατρός μας με τα πολλαπλά ταλέντα! xoxo

  6. Hej hej!
    Μόλις επέστρεψα από μια πολύ απαιτητική μέρα στη δουλειά και με μεγάλη χαρά είδα την έκπληξη που μας ετοίμασες! Χάρη στις συμβουλές σου πέρασα πολύ πολύ όμορφα στη Μύκονο, την είδα με μια εντελώς ”δική μου” ματιά…Χαίρομαι που σας άρεσαν οι φωτογραφίες, αγαπώ πολύ τα ταξίδια και προσπαθώ κάθε φορά να βγάζω λίγες και καλές φωτογραφίες, αυτό είναι το καλύτερο αναμνηστικό μου!
    Πω, πω, ”μαιντανός” μου φαίνεται έχω γίνει στο beautyblog τελευταία…!:-) Ευχαριστώ και πάλι για την υπέροχη φιλοξενία Τζούλια μου! Είστε όλες σας μια υπέροχη συντροφιά…
    @MariaA: Χειμωνιάτικο το Λονδίνο,ε; Εδώ μια μικρή δροσούλα την έχει, αλλά ο ήλιος μας χαρίζεται απλόχερα!
    Σας φιλώ! Καλό βράδυ!

  7. Τζα!!!Τζούλια τι ευχάριστη έκπληξη το αποψινό!Υπέροχες φωτογραφίες…τις κοιτώ και ξυπνάνε πράγματα που έχω αφήσει να κοιμούνται..Καληνύχτα σε όλες σας.Μουτςςςςς

  8. ωωωωω φωτο απο Νεκταρία!!! Μύκονος μέσω Γκέτεμποργκ!!! Υπέροχες η φωτο Νεκταρία μου και μ΄αρέσει πολύ και η ματιά σου, όχι μόνο η τεχνική… Τις αγαπώ πολύ τις Κυκλάδες, αλλά στα νιάτα μου ήμουν πάντα φανατικό παιδί της ροκ Ιου (πολύ πριν γίνει της μόδας), γι’ αυτό δεν πήγα ποτέ Μυκονο. Αλλο Lifestyle, άλλη προσέγγιση, ανεξάρτητα με την ομορφιά του νησιού. Μετά λάτρεψα Ανάφη, Αντίπαρο, Αμοργό, αλλά και μια Φολέγανδρο την λαχταράω στο μέλλον… Πολλά φιλιά!

  9. @Nektaria: Τι υπέροχος, αλήθεια, θα ήταν αυτός ο κόσμος, αν υπήρχαν πολλοί περισσότεροι “μαιντανοί” σαν εσένα…

  10. @Julia Θα συμφωνήσω μαζί σου… ενας κόσμος γευστικός και ουσιώδης!!!!

  11. Δεν θα πω τίποτα…. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!! Έλιωσα όμως με τα φανταστικά ηλιοβασιλέματα! Να΄σαι καλά Νεκταρία μου, που μάς ταξίδεψες στις ατελείωτες ομορφιές της Ελλάδας μας! Φιλιά 🙂

  12. enas poli oraios kai agapimenos proorismos arkei na tin psaxeis kai na min meineis sta kentrika kai epifaneiaka simeia pou sinithos pane oloi!
    Efxomai oloi na mporesete kapoia stigmi na episkefteitai ti Mikono

    kala na perasete opou kai an pate!
    xxx fili

  13. νομίζω δεν υπάρχει άλλο νησί σαν αυτό… η αύρα του απλά συνεπαίρνει! την επόμενη φορά που θα πας μύκονο , να επισκεφθείς την παραλία κάπαρη. μαύρη άμμος, πράσινα νερά και ακριβώς απέναντι απο τη δήλο-εγγύηση για τροπικό μαύρισμα-.εύχομαι να πέρασες παραπάνω απο υπέροχα!

  14. @nn: Thank you!! Thank you!! Thank you bb girl!! Να και κάτι που δεν ήξερα και σίγουρα θα τσεκάρω!! (όλο εκπλήξεις αυτό το νησί τελικά… αλλά περισσότερο τα bb girls μου!)

  15. Τι πανέμορφες φωτό!!! Φωτογράφος είναι η Νεκταρία?? Αν όχι πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά! Η Μύκονος είναι ένα από τα λίγα νησιά που δεν έχω επισκεφθεί ίσως γιατί με όλα αυτά που έχω ακούσει τη θεωρούσα δήθεν,αλλά τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω! Καταπληκτικό νησί!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.