Οι νικήτριες των 6 Ενυδατικών Λοσιόν Biotherm, Lait Corporel

lait-corporel-open

 

 

 

Ξυπνάς λοιπόν το πρωί με έναν υπέρλαμπρο ήλιο, βγαίνεις στο μπαλκόνι, βάζεις τα μαξιλάρια στο σαλονάκι μπαμπού (επιτέλους!) και σκέφτεσαι «άργησε λίγο, αλλά νάτο το καλοκαιράκι». Περνάει η ώρα και κατά τις 11:30 αρχίζει και η ζέστη γίνεται πιο έντονη, λες «ε, ας εγκαινιάσω το air condition για φέτος το καλοκαίρι και ας πάω για το πρώτο μπάνιο”

 

Φτάνεις στη θάλασσα, μια χαρά ο καιρός, η θάλασσα όχι και τόσο ζεστή, αλλά δεν πτοείσαι. Κατά τις δυόμιση το μεσημέρι, λες «ας τα μαζέψω» αλλά νιώθεις, ότι σα να τα «μαζεύει» και ο ήλιος και κάπου αρχίζει να φεύγει.

 

Στην επιστροφή, μπόλικα σύννεφα και από τα Νότια στα Βόρεια προάστια- μέσω Αττικής Οδού- καταλαβαίνεις ότι σα να παρά μαζεύτηκαν σύννεφα. Φτάνεις, στα Βόρεια Προάστια, ήλιος πουθενά, μπαίνεις σπίτι και σε μισή ώρα ξεκινάει μπόρα, που σε βρίσκει να ξαναμαζεύεις τα μαξιλάρια του μπαλκονιού και να τα βάζεις μέσα, για να μη γίνουν μούσκεμα.

 

Κλείνεις βέβαια το air condition και το βραδάκι σκεπάζεσαι άνετα με ένα ελαφρύ παπλωματάκι, ενώ το μαγιό στεγνώνει στο μπάνιο.

 

Όλα αυτά, χθες βέβαια και δεν γκρινιάζω. Μια χαρά. Μέσα, σε μια μέρα είδα/είδαμε, όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Για να μη βαριόμαστε κιόλας.

 

Και οι νικήτριες της υπέροχης ενυδατικής λοσιόν Biotherm Lait Corporel είναι οι:

 

 

yioula (y.ntziantzia)

 

anna (annakatsa)

 

Jenny T. (tonti jenny)

 

Agapi Dima

 

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΚΑΛΗ

 

miranda margariti

 

 

 

Συγχαρητήρια! Έχετε ήδη λάβει email για να μας στείλετε τα στοιχεία σας.

 

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Καλή εβδομάδα!!!!!συγχαρητηρια στα κορίτσια!

  2. Καλημέρα κορίτσια ! @Julia : Είπαμε , το καλοκαιράκι φέτος είναι από τρελούτσικο έως ελαφρά παρανοικό , αλλά τι να κάνουμε ? Θα πορευτούμε με ό,τι έχουμε !

  3. Ξέχασα να ευχηθώ στα κορίτσια καλοφόρετη η κρέμα , να την χαρούν πραγματικά !

  4. Καλημέρα παρεάκι μου και καλή εβδομάδα! Συγχαρητήρια κορίτσια… εύχομαι ν’απολαύσετε αυτή την υπέροχη ενυδατική λοσιόν! 🙂

  5. συγχαρητηρια σε ολες μας!ευχαριστω παρα πολυ με κανατε πολυ χαρουμενη δεν ειχα κερδισει ποτε τιποτα και με κάνατε να πιστευω στην τυχη μου!!!!!!!!να ειστε καλα!!!

  6. @anna: Είπες τη φράση κλειδί: “να πιστεύω στην τύχη μου”. Και βεβαια να πιστεύεις και να μην σταματήσεις ποτέ. Συγχαρητήρια και πάλι!

  7. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Συγχαρητήρια στα τυχερά bbgirls.Καλή εβδομάδα μουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  8. Συγχαρητήρια κοριτσάκια μου… και καλή εβδομάδα σε όλες… Και στη Βόρεια Ελλάδα μία από τα ιδια… Το πρωί σκάει ο τζίτζικας και σχεδόν κάθε απόγευμα έχουμε καταιγίδες.. Τι να πω…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.