Essie Καλοκαιρινή Συλλογή 2014: It’s a jungle out there.

 

essie-summer-2014

 

Για να διαβάσουμε μαζί  άλλη μια φορά την έμπνευση της κυρίας Essie Weingarten: “Η φετινή καλοκαιρινή συλλογή έχει να κάνει με ισχυρές γυναίκες και δυναμικά χρώματα. Ενστικτώδες στυλ με έντονες, εμπνευσμένες από τη φύση αποχρώσεις που απελευθερώνουν πλήθος μεθυστικών συναισθημάτων. Έντονα χρώματα με άμεση, πρωτόγνωρη αίσθηση. Αποχρώσεις που απευθύνονται στην καρδιά και στοχεύουν κατευθείαν στο μυαλό.”

 

 

“Αφιερωμένες στη γυναίκα που δεν φοβάται να αναλάβει τον έλεγχο και να τσαλακώσεi μερικά φτερά στο δρόμο προς την κορυφή, αυτές οι αποχρώσεις παίρνουν τα ονόματα τους κατευθείαν από το ζωικό βασίλειο. Είναι ζούγκλα εκεί έξω και η επιτυχία είναι θέμα επιβίωσης της κομψότερης. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διοχετεύσει όλη την αισθησιακή ενέργεια του καλοκαιριού και με σύμμαχο την απόλυτη δύναμη των γοητευτικών χρωμάτων της μόδας, να οδηγήσει την ομάδα.”

 

Walk on the wild side,

Essie

 

 

Ωωωω, με πολύ “άγριο” δυναμισμό φέτος το Καλοκαίρι η έμπνευση της  Essie και ας δούμε ένα- ένα τα χρώματα και μετά λέω να ψηφίσουμε, ποιο χρώμα μας άρεσε πιο πολύ, για να έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον το post.

 

 

Urban Jungle

 

essie-urban-jungle-2014

 

 

Fierce no Fear

 

essie-fierce-no-fear-2014

 

 

 

Roarrrrange

 

 

essie-roarrrrange-2014

 

 

Ruffles & Feathers

 

 

essie-ruffles&feathers-2014

 

 

 

Strut your Stuff

 

essie-strut-your-stuff-2014

 

 

 

Haute in the Heat

 

 essie-haute-in-the-heat-2014

 

 

 

 

 

 

 

Take a walk on the wild side, έγραψε η Essie, σωστά; Tουλάχιστον γι’ αυτή την ατάκα, ξέρουμε από που εμπνεύστηκε.

 

 

 

 

 

 

Καλό σαββατοκύριακο bb girls!

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Ψήφισα το haute in the heat αλλά και τα ruffles and feathers kai urban jungle φαίνονται πολύ ωραία!

  2. @Γιάννα: Και εμένα μου αρέσει το Urban Jungle. Γενικά προτιμώ ανοιχτά χρώματα, φέτος το καλοκαίρι.

  3. Το Haute in the Heat το φοράω ήδη και είναι ΤΕΛΕΙΟ στο πεντικιουρ μου!! <3

  4. Τζα!!!Καλημέρααααααα.Ψήφισα το Urban Jungle.Έτσι όπως τα βλέπω μου έκανε κάτι αλλά και τα άλλα χρωματάκια δεν μπορώ να πω πως με αφήνουν αδιάφορη.Καλά να περάσετε Μουτςςςςςςςςςςς

  5. Καλημέρα κορίτσια . Φέτος το καλοκαίρι έχω την αίσθηση ότι τείνουν να εξαλειφθούν τα φλούο χρώματα και να αντικατασταθούν από πιο “ήσυχα” , παραδοσιακά καλοκαιρινά χρώματα , κάτι που μου αρέσει πολύ μια και δεν πιστεύω ότι τα φλούο πάνε όντως σε όλες , άσε που νομίζω ότι έχουν κουράσει και λίγο μετά τον περσινό και προπέρσινο χαμό . Πολύ ωραία συλλογή η συγκεκριμένη , όπως και όλες της Essie άλλωστε

  6. Μ’αρέσουν πολύ όλα τα χρώματα, αλλά σήμερα ψήφισα το Haute in the Heat γιατί είναι γλυκό και σέξι ταυτόχρονα!!! Καλό σ/κ κορίτσια, να περάσετε τέλεια… φιλιάααα 🙂

  7. Πολύ ενδιαφέροντα χρώματα για άλλη μια φορά, αν και ξεχωρίζω το Urban Jungle, όπως το βλέπω και σε swatches φαίνεται πολύ όμορφο!
    Καλό σαββατοκύριακο εύχομαι στην όμορφη παρέα, εμείς απολαμβάνουμε το τριήμερο του Midsommar, από τις σημαντικότερες αργίες εδώ!

  8. Πολύ όμορφα χρώματα, μου αρέσουν όμως να τα βλέπω σε άλλα νύχια. Δεν μου αρέσουν σ’ εμένα. Χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι ανοιχτές αποχρώσεις. Πάντως ακόμα και το fierce no fear είναι τόσο γλυκό χρωματάκι, σαν παγωτό σοκολάτα!

  9. ruffles-ruffles!
    μα πού είδαν την jungle στο urban? οέο?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.