Αvon Καλοκαίρι 2014: Προστασία & χρώμα

avon-open

 

Κάθε φορά που μιλώ για την Avon το μυαλό μου συνειρμικά οδηγείται σε χαρούμενες εικόνες γεμάτες χρώμα και καλλυντικά. Γενικά η Avon είναι μία πολύ “χαρούμενη” εταιρία, κάτι που φαίνεται έντονα και στους καταλόγους της, στην πρώτη επαφή του πελάτη δηλαδή μαζί της.

 

Αν και με δυσκολία κρατιέμαι, αυτή τη φορά δεν θα ξεκινήσω από την παρουσίαση των καλοκαιρινών της προϊόντων (που βρίσκω άκρως ενδιαφέροντα), αλλά από κάτι πολύ σημαντικότερο:

 

Η Avon, μια εταιρία με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο στο ενεργητικό της, ανέλαβε φέτος το καλοκαίρι μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισιακών Νόσων Αθηνών “Ανδρέας Συγγρος”, οργάνωσε εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού με θέμα “Επιδερμίδα και ήλιος. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν εκτεθείτε στον ήλιο”.

 

Σε ειδικά διαμορφωμένα stands στην Πλατεία Συντάγματος (10 – 16 Ιουνίου) και στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι (12-14 Ιουνίου) το κοινό είχε την ευκαιρία να μιλήσει με δερματολόγους και να λάβει ενημερωτικά έντυπα. Παράλληλα μπορούσε να κλείσει το δικό του προσωπικό ραντεβού για δωρεάν δερματολογικό έλεγχο των σπίλων του. Συγκεκριμένα αυτός ο έλεγχος καλό είναι να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ανεξάρτητα από την ύπαρξη ή μη προβλήματος γιατί όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο Ιπποκράτης “κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν”.

 

Και αφού μιλήσαμε για το “ωφέλιμο”, ας περάσουμε τώρα και στο “τερπνόν”, στα προϊόντα δηλαδή που τόσο λατρεύουμε.

 

Αντηλιακά:

 

Η AVON SUN είναι μία ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών προϊόντων χαμηλής έως και πολύ υψηλής προστασίας, με ποικιλία υφών και συνθέσεων. Εκτός από αντηλιακά προσώπου, χειλιών και σώματος, η σειρά περιλαμβάνει πολλές επιλογές για μετά τον ήλιο, αλλά και προϊόντα αυτομαυρίσματος ή μεγιστοποίησης του μαυρίσματος. Ελαφριές ή πιο πλούσιες υφές σε μορφή κρέμας ή ελαίου μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε γούστο και να μας προσφέρουν την ιδανική για εμάς λύση.

 

Κάθε χρόνο η σειρά εμπλουτίζεται με καινούρια προϊόντα. Τι νέο υπάρχει φέτος στους καταλόγους; Η σειρά AVON SUN Fresh, που αποτελείται από δύο προϊόντα, ένα για το πρόσωπο και ένα για το σώμα, με SPF30. Σχεδιασμένα να αναζωογονούν την επιδερμίδα που εκτίθεται στον ήλιο, δροσίζουν άμεσα το δέρμα με τις ελαφριές, άμεσα απορροφήσιμες υφές τους.

 

Τόσο αυτά, όσο και τα υπόλοιπα AVON Sun προϊόντα είναι σχεδιασμένα με την τεχνολογία Activi-D που εξασφαλίζει το καλύτερο περιβάλλον λειτουργίας της καθόλα χρήσιμης βιταμίνης D που λαμβάνουμε σε ποσοστό 90% από τον ήλιο, διατηρώντας παράλληλα την υγεία της επιδερμίδας. Με υψηλά επίπεδα PA αποτρέπουν την φωτογήρανση καταπολεμώντας τις ακτίνες που την προκαλούν και χάρη στο σύμπλοκο Derma-UV plus προστατεύουν το δέρμα τόσο από την UVB όσο και από την UVA ακτινοβολία.

 

avon-sun-1

 

 

Μακιγιάζ

 

Και μετά την AVON Sun, σειρά έχει η AVON Glow, η καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της εταιρίας. Ομολογώ πως τα προϊόντα της συγκεκριμένης συλλογής βρίσκονται κάθε καλοκαίρι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές μου. Είναι πολύ οικονομικά, δεν έχουν όμως τίποτα να ζηλέψουν από άλλα ακριβότερα, ούτε σε σχέση με τα χρώματα, ούτε σε σχέση με την ποιότητά τους.

 

Shake & Go Bronzer με ενσωματωμένο πινέλο

 

 

avon-shake-and-go

 

 

Μπρονζέ πέρλες για ηλιοκαμένη, λαμπερή όψη σε πρόσωπο και ντεκολτέ

 

avon-bronze-pearls

 

 

Διπλή μπρονζέ πούδρα για μπρονζέ όψη και λάμψη

 

 

avon-bronzing-powder

 

 

 

Bronzing Pen 3 in 1 για μάτια, μάγουλα και χείλη

 

 

 

avon-stick

 

 

Υγρό eye liner σε καλοκαιρινές αποχρώσεις

 

 

avon-liner

 

Πως τα βρίσκετε τα νέα της Avon; Ποιο προϊόν Avon, δεν αποχωρίζεστε το καλοκαίρι;

 

Ιωάννα Μανέτα

 

6 Σχόλια
  1. Τζα!!!Καλημέρα παρεάκι.Το Bronzing Pen 3 in 1 μου κάνει κλικ 🙂 Μουτςςςςςςςςςςςς

  2. Μπρονζέ πέρλες είναι τέλειες και δοκιμασμένες!

  3. Τέλεια όλα!!νομιζω θα τα πάρω ολαααα!!!!!!!!!!

  4. Όλα τα προϊόντα της Avon είναι υπέροχα… Είμαι τυχερή γιατί κατά καιρούς έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα, αφού η ξαδέρφη μου είναι μέλος στη εταιρεία αρκετά χρόνια! Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά! 🙂

  5. Από τα αντιηλιακά έχω ήδη προμηθευτεί ενώ από τα υπόλοιπα έχω πάρει το υγρό eye-liner που πραγματικά το έχω ευχαριστηθεί.Τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

  6. @Elena ποσο δίκιο έχεις…νιώθω επίσης τυχερή καθώς ως αντιπρόσωπος έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα υπέροχα και προσιτά καλλυντικά της αγαπημένης μου AVON! Τα αντιηλιακά της είναι τα μόνα που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια καθώς και τα παιδιά μου και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την προστασία που μας παρέχουν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.