Οι νικήτριες των 3 σετ περιποίησης προσώπου Beatific Extreme Anti-Aging

beatific-extreme-anti-aging-open

 

Ολοκληρώθηκε και αυτός ο διαγωνισμός και δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή τη φορά, λίγο πριν γίνει η κλήρωση, συνέχεια είχα στο μυαλό μου τη υπερ-διάσημη (σε σημείο υπερβολής πλέον) φράση του Πάολο Κοέλιο από τον “Αλχημιστή”: ” Όταν θέλεις κάτι με όλη τη δύναμη της ψυχής σου, το σύμπαν συνωμοτεί για να γίνει η ευχή σου πραγματικότητα”.

 

Καλά, για κρέμες μιλάμε, μην τρελαθούμε κιόλας, αλλά για κάποιον λόγο μου κόλλησε αυτό και δεν έφευγε, ίσως γιατί πιστεύω ότι για κάποια προϊόντα ομορφιάς, παίζει και η αλχημεία λίγο το ρόλο της.

 

Μου άρεσε πολύ κάποτε ο Κοέλιο, διάβασα, σχεδόν όλα του τα βιβλία, με κάποια ενθουσιάστηκα, με κάποια άλλα όχι, νομίζω ότι στην συγγραφική του πορεία ή που έκανε “κοιλιά” ή για κάποιον λόγο έγινε μπανάλ. Για την δύναμη της συμπαντικής έλξης μίλαγε σε εκείνο το πρώτο του βιβλίο, το ίδιο πραγματεύεται και το The Secret το άλλο διάσημο βιβλίο της Rhonda Byrne. Πάντως θα ήθελα πολύ να εφαρμόσω αυτή την τακτική της συνεχόμενης θετικής σκέψης, φέτος το καλοκαίρι και είμαι περίεργη να δω και αν θα τα καταφέρω και αν θα με βγάλει και κάπου.

 

Γιατί μιλάω γι αυτό τώρα, θα μου πείτε και πολύ σωστά, αλλά να, βρίσκομαι στην αγαπημένη Φολέγανδρο και για κάποιο λόγο αυτό το νησί, έχει έναν τρόπο, να κάνει τις σκέψεις μου να πετάνε πολύ μακριά…

 

Και οι 3 νικήτριες του σετ Beatific Extreme Anti-Aging είναι:

 

KaterinaK (k.kokkoti)

lenavlachou

elsaterzopoulou

 

Συγχαρητήρια αγαπημένες, αλλά το καλύτερο θα ήταν όταν δοκιμάσετε τα προιόντα, να μου γράψετε και τις εντυπώσεις σας.

 

 

 

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Μπραβο κοριτσια παντα τυχερες!!!
    @Τζουλια καλημερα στην ομορφη Φολεγανδρο!! Τελικα ορισμενα μερη
    μας κανουν να ψαχνουμε τον εαυτο μας και να συνειδητοποιουμε οτι μπορουμε
    μια χαρα και χωρις τα υπολοιπα!!Βεβαια πιστευω και εγω πολυ οταν κατι
    το θελεις πολυ γινεται!!Προσεχε μονο τι ευχεσαι χαχαχα!!!
    Φιλακια πολλα

  2. συγχαρητηρια! περιμενουμε εντυπωσεις το συντομοτερο!!

  3. Αγαπημενη που σε ζηλεύω αυτές τις μέρες αχαλίνωτα…. για το ως άνω θεμα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα κάνω coaching και τα αποτελέσματα … εγγυημένα… Trust me!!!

  4. @SofiaT: Πολύ σωστά Σοφάκι. Κάποιες φορές ευχόμαστε για κάτι που νομίζουμε ότι θα είναι το καλύτερο και καταλήγει το χειρότερο.

  5. Καλημέρα! είμαι πολύ χαρούμενη!
    είμαι πολλά χρόνια αναγνώστρια του μπλόγκ και είναι η 1η φορά που κερδίζω!
    την κρέμαα ματιών την εχω δοκιμάσει( είναι εξαιρετική) και αναμένω να παραλάβω το δώρο μου για να πω εντυπώσεις και για την κρέμα προσώπου!

  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

  7. Julia καλά να περνάς η Φολέγανδρος είναι μαγευτική!

  8. @Stella: Το sea jet φεύγει κάθε πρωί από το Gate 9 του Πειραιά (δίπλα σου) και είσαι στη Φολέγανδρο σε 3,5 ώρες. Είμαστε προνομιούχες, ζούμε στην Ελλάδα.

  9. @KaterinaK: Πολλά χρόνια αναγνώστρια και κέδρισες πρώτη φορά?? Το σύμπαν συνωμότησε λοιπόν για σένα, Κατερίνα μου!

  10. @Julia: όταν διάβαζα το πόστ σου χαμογελούσα συνωμοτικά! έκλεισα το μάτι στο σύμπαν! χε χε!

  11. Σίγουρα το σύμπαν συνωμότησε μαζί μου. Ευχαριστώ πάρα-πάρα-πάρα πολύ, τόσο πολύ που θέλω να ‘ρθω Φολέγανδρο να σου σκάσω ένα φιλί. Καλά να περνάς …..

  12. @Ελένη: Να σε δω στη Φολεγανδρο και να μου σκάς και φιλί, ε, αυτό και αν δεν θα ήταν σύμπαντικό δώρο…

  13. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Συγχαρητήρια κορίτσια πάντα τυχερές.@Τζούλια ένα μεγάλο ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  14. Συγχαρητήρια κορίτσια και πάντα να’στε τυχερές!
    @Τζούλια μου κάνε μια δροσερή βουτιά και για μας στις υπέροχες παραλίες του νησιού, φιατί στην Αθήνα σήμερα και αύριο το θερμόμετρο θα χτυπήσει κόκκινο!!!! (και εννοείται πως ζηλεύω και γω…. χα-χα) Φιλιά 🙂

  15. NAI, NAI ειμαι κ γω 1απο τις τυχερες και σ’ αυτο το διαγωνισμο ειχα πει απο μεσα μου τη διαβοητη φραση του Παολο…. Ευχαριστω ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ, εννοειται θα αφησω τις εντυπωσεις μου!!! Και Julia ξερεις, η Φολεγανδρος ηταν το 1ο νησι που πηγα διακοπες με τις φιλες μου ως φοιτητρια!! 1η φορα μονη μου…καλοκαιρι ’99……ποσο πισω με γυρισες….

  16. @Elsa: Σοβαρολογείς τώρα; Έλεγες, αυτή τη φράση; Καλά που είμαστε εδώ χρόνια και είμαστε και πολλές γιατί στο τέλος δεν θα μας πιστεύουν…(νομίζω ήρθε ο καιρός να ξανακάνεις ένα ταξιδάκι στη Φολέγανδρο, λοιπόν)

  17. παρέλαβα το τσαντάκι μου με χαρα ( γιατί όπως προ-είπαμε το σύμπαν συνομώτησε και κέρδισα 1η φορά κάτι που ήθελα πολύ!)
    κι έτσι σπίτι με χαρά ( ξανά!) το δοκίμασα, η υφή της κρέμας είναι απολαυστική, πλούσια αλλά μη λιπαρή υφή , και με διακριτικό άρωμα το οποίο θυμίζει φρεσκάδα, λες και απλώνεσαι σε φρεσκοπλυμένα σεντόνια! την κρέμα ματιών την χρησιμοποιούσα ήδη, είναι εξαιρετική, απο τις καλύτερες που εχω φορέσει.
    να τονίσω σε αυτό το σημείο οτι το 2,5 χρόνων γιοκάκι μου πήρε στα χέρια του την κρέμα ημέρας και της έδωσε και κατάλαβε, τι χέρια, τι ποδια, τι λαιμός, παντού έβαλε! και μετά το “μαμά κοίτα!” αναφωνησα : “άτιμε Κοέλιο!δεν θα σε πετύχω???!!!”

  18. @KaterinaK: Χχαχααχχα!! Απολαυστικό το σχόλιο σου Κατερίνα μου και σε ευχαριστούμε πολύ για το review! Όσο για το κουκλάκι σου χαλάλι! Εγώ το έχω πάθει χειρότερα με τον κύριο Ρωμανό, στην ίδια ηλικία 2,5 ετών με ανεξίτηλη πράσινη σκιά Mac! Εκεί να δεις!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.