The Body Shop: Νέα (ζουμερά!) προιόντα.

 

body-shop-summer-2014

 

Μία πολύ όμορφη αύρα ανανέωσης φυσάει αυτό το καλοκαίρι στην The Body Shop. Λαχταριστά προϊόντα με αναπάντεχες υφές και υπέροχα αρώματα μας ταξιδεύουν σε έναν ευωδιαστό κόσμο απόλαυσης και ενυδάτωσης. Χρώματα, μυρωδιές και εκλεκτά συστατικά μετατρέπουν την περιποίηση μας στο πιο ευχάριστο καλοκαιρινό παιχνίδι.

 

Body Sorbets

 

body-shop-body-sorbets

 

Πρώτη – και για μένα καλύτερη – είσοδος είναι τα Body Sorbets. Τα νέα αυτά ενυδατικά προϊόντα διαφέρουν από τις παραδοσιακές κρέμες ή λοσιόν σώματος όχι μόνο στην υφή τους, αλλά και στην αίσθηση που αφήνουν στην επιδερμίδα. Sorbet, προϊόν δηλαδή που παραπέμπει σε κάτι δροσερό, σε κάτι φρέσκο, σε κάτι λαχταριστό. Ε λοιπόν έτσι ακριβώς είναι τα Body Sorbets της The Body Shop. Η υφή τους είναι απίθανη, πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες και μοιάζει πράγματι με σορμπέ.

 

Μόλις εφαρμόσουμε το προϊόν στο σώμα μας αισθανόμαστε κατευθείαν μία δροσερή, σχεδόν κρύα αίσθηση φρεσκάδας που μας αναζωογονεί και μας ενυδατώνει σε βάθος. Μετά τη χρήση του η επιδερμίδα μένει απαλή και όμορφα αρωματισμένη. Τα Body Sorbets είναι το must-have προϊόν του καλοκαιριού. Τώρα που ο ήλιος ζεσταίνει το σώμα μας και του προκαλεί μία ανεπιθύμητη ξηρή αίσθηση, τα Sorbets μας δροσίζουν και μας πλημμυρίζουν ενυδάτωση. Κυκλοφορούν σε τέσσερα διαφορετικά – γνωστά – αρώματα της The Body Shop: strawberry, mango, moringa, satsuma. Η συμβουλή της εταιρίας είναι να τα τοποθετήσουμε στο ψυγείο για ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης.

 

 

body-shop-body-sorbet

 

 

 

 

Vitamin E Aqua Boost Sorbet

 

 

 

vitamin-e

 

Φυσικά μία τόσο έξυπνη σύνθεση δεν θα μπορούσε παρά να “μετουσιωθεί” και σε προϊόν για το πρόσωπο. Το νέο Vitamin E Aqua Boost Sorbet είναι το προϊόν που θα λατρέψει η επιδερμίδα του προσώπου μας αυτό το καλοκαίρι. Είναι αλήθεια πως τις ζεστές μέρες του χρόνου, αισθανόμαστε τα προϊόντα περιποίησης “βαριά” και λιπαρά στο δέρμα μας κι έτσι δεν είμαστε και τόσο σχολαστικές στη χρήση τους. Το νέο sorbet, χάρη στην ελαφριά, δροσερή υφή του, δεν ενυδατώνει απλά το δέρμα, αλλά παράλληλα το δροσίζει και το βοηθά να αντιμετωπίσει τις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι φτιαγμένο για να προσφέρει ματ τελείωμα και παρόλο που προτείνεται κυρίως για το καλοκαίρι, είναι κατάλληλο για όλους τους μήνες του χρόνου.

 

vitamin-e

 

 

 

Hand Cream Collection

 

 

Hand_Creams_Group_2

 

Και μετά την ενυδάτωση του σώματος και του προσώπου, σειρά έχουν τα χέρια. Η νέα Hand Cream collection της The Body Shop σχεδιάστηκε για να προσφέρει στην επιδερμίδα των χεριών μας, πολυτελή και μη λιπαρή ενυδάτωση. Με επτά υπέροχα αρώματα ( coconut, strawberry, satsume, shea, moringa, mango και honeymania), κάθε hand cream είναι εμπλουτισμένη με τα οφέλη από το βασικό της συστατικό.

Οι νέες κρέμες χεριών έρχονται σε πρακτική συσκευασία των 30ml για να μπορούμε να τις έχουμε πάντα μαζί μας. Το καλύτερο δε είναι η τιμή τους. Με 4.50 ευρώ η καθεμία, νομίζω πως δύσκολα θα καταφέρουμε περιοριστούμε σε μία μόνο hand cream.

 

Με όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα, τα κατάφερε τελικά η The Body Shop και κάθε φορά που ακούω τη λέξη “ενυδάτωση” το μυαλό μου οδηγείται συνειρμικά σ’αυτήν.

 

 

 

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Λατρεμένο body shop! ακόμα ενα καλοκαίρι με το μοναδικό coconut! και πραγματικά οι κρέμες χεριών είναι υπέροχες σε όλα τους! ποιότητα, συσκευασία & τιμή! θα τις τιμήσω και σύντομα μάλιστα!

  2. Καλημέρα αγαπημένες μου! Εμένα παντως η συσκευασία της κρέμας χεριών μου θυμισε αμέσως αυτην της Crabtree & Evelyn… Φιλιά!

  3. Αυτά τα body sorbet πρέπει να είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

  4. Καλημερα!!
    Σιγουρα θα αγορασω την κρεμα με βιτ e εχω παρει απο την αυτη την σειρα
    το λαδακι προσωπου και το εχω ευχαριστηθει παρα πολυ
    ειναι εξαιρετικο!!

  5. Λατρεύω όλα τα προϊόντα του Body Shop εδώ και χρόνια! Πάντως έχω να ομολογήσω ότι αυτή η νέα καλοκαιρινή σειρά Body Sorbets, μού φέρνει στο μυαλό εικόνες από γρανίτα, παραλία και τα παιδικά μου χρόνια!! Νομίζω πως πρέπει να τα δοκιμάσω σύντομα και να ξαναγίνω για λίγο παιδί!!! Πολλά δροσερά φιλιά σε όλες….. 🙂

  6. Γεια σας!Τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας ήταν κ είναι αγαπημένα μου.Από τη μία πλευρά έχουμε τις λαχταριστές τους μυρωδιές,κι από την άλλη τις προσιτές τιμες κ το ωραίο packaging.Τα body sorbet είναι στα άμεσα σχέδια μου κ θα επισκεφτώ ένα κατάστημα για να τα δοκιμάσω.

  7. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Το Body Sorbet παγωμένο στο ψυγείο ακούγεται τέλειο.Λατρεύω τις μυρωδιές των προϊόντων Body shop…Μουτςςςςςςςςςςςςς

  8. Τόσα πολλά προϊόντα…τι να πρωτοδιαλέξεις!!Θα ήθελα να δοκιμάσω την κρέμα χεριών.Φαντάζει κάτι πρωτοποριακό σε σχέση με όσα ξέραμε μέχρι σήμερα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.