Stella’s Recip-Y: Η Νέα Σειρά, φυσικών προιόντων, Greek Island Beauty!

Stella's-Recip-Y--Greek-Isl

 

Παρόλο που είμαι πολύ επηρεασμένη από τα ταξίδια μου, δεν πρόκειται να γράψω για την ομορφιά των Ελληνικών νησιών  όπως ίσως φανταστήκατε, όσες διαβάσατε γρήγορα τον τίτλο. Σήμερα θα μιλήσω για το νέο μικρό αριστούργημα των Stella’s Recip-Y  την  σειρά Greek Island Beauty. Και για να ακριβολογώ, δεν θα μιλήσω εγώ. Θα μιλήσετε εσείς.

 

 

Το μόνο που θα πω εγώ, είναι η λατρεία μου σε αυτό το όνομα. …Greek Island Beauty…  Γιατί οι Θεές εξ άλλου, ήταν Ελληνίδες.

 

Mιλώντας για Θεές, προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τα πολύ- αγαπημένα μας bb girls, Korina  makeupvibes.wordpress.com και Ioanna www.ioannalampropoulou.net , για τις υπέροχες φωτογραφίες τους.

 

 

 

Εσείς, κλείστε τα μάτια και απολαύστε με όλες σας τις αισθήσεις, αυτό το νέο ταξίδι μας.

 

 

GREEK ISLAND BEAUTY

Το ελληνικό καλοκαίρι κι οι θησαυροί των νησιών μας, συνεργούν για την πιο φυσική φροντίδα της ομορφιάς μας

 

 

Ήθελα μια σειρά, να μοσχοβολάει ελληνικό καλοκαίρι, δροσερό αεράκι που σου χαϊδεύει το πρόσωπο και φέρνει μυρωδιές απ’ τα βοτάνια και τα ξερόχορτα που φυτρώνουν σ’ απόκρημνες βραχοπλαγιές, πριν καταλήξουν στο Αιγαίο.  Ήθελα μια σειρά, να μας γεμίζει εικόνες από ελληνικά  νησιά και να μας ομορφαίνει με τους ανεκτίμητους θησαυρούς που φυτρώνουν στη γη τους.

 

Έτσι έφτιαξα την σειρά Greek Island Beauty.

 

Κάτι αλλιώτικο, που δεν μοιάζει με τις άλλες κρέμες Stellas Recip, δεν ευωδιάζει λουλούδια και γλυκές μυρωδιές εξωτικών αιθέριων…

 

Εδώ κυριαρχούν η Χιώτικη μαστίχα, ο Κρητικός δίκταμος και ο βασιλικός…

 

 

masticha3_2

 

Η Χιώτικη μαστίχα.

Η μοναδική στον κόσμο και πολυαγαπημένη μας,  γνωστή σε όλους για τις θαυμαστές ιδιότητες της.  Είναι αναπλαστική, επουλωτική,  ισχυρά αντι-οξειδωτική, ώστε να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.  Δίνει λάμψη και φωτεινότητα γιατί καθαρίζει και λευκαίνει το δέρμα, βοηθώντας παράλληλα στη σύσφιξη των ιστών.  Θαυμάσια για δερματικά προβλήματα, ακμή, λιπαρότητα, ευρυαγγείες αλλά και επουλωτική, λειτουργεί ιδανικά ενάντια στις ρυτίδες. Λειτουργεί όμως και σαν αντηλιακό, έναντι των εγκαυμάτων από την έκθεση στον ήλιο. 

 

diktamos 2

 

 

Ο Κρητικός δίκταμος ή έρωντας. 

Ο δίκταμος ο θάμνος της Δίκτης – ή ∆ίκτανµος όπως τον αποκάλεσε στα γραπτά του Θεόφραστος, ο Πλίνιος κι οι αρχαίοι γιατροί όπως ο Διοσκουρίδης, ο οποίος θεράπευε μ΄ αυτόν τις πληγές των στρατιωτών, που του απέδιδαν ανεκτίμητες θεραπευτικές ιδιότητες.  Γνωστός και ως έρωντας  γιατί σκαρφαλωμένος σε απόκρημνους βράχους, συλλέγεται τόσο δύσκολα, όσο «τα πάθη του έρωτα».  Με την επιστημονική ονομασία Origanum dictamnus είναι ένα από το πιο φημισμένα κρητικά ενδημικά φυτά κι ένας θησαυρός της Κρητικής γης που δεν βρίσκουμε πουθενά αλλού στον κόσμο, γι΄αυτό σήμερα προστατεύεται από τη Συνθήκη της Βέρνης.

Το θαυματουργό αυτό βότανο είναι γνωστό από τη μινωική εποχή, όταν οι μινωίτες παρασκεύαζαν αρώματα, αλοιφές για την επούλωση τραυμάτων και πληγών,  αρωματικά λάδια με τονωτικές και αφροδισιακές ιδιότητες που πρόσφεραν στους θεούς, τους βασιλιάδες και ιερείς τους, αλλά και αρωματικούς οίνους όπως το δικταμνίτη.  Ο Αριστοτέλης ανέφερε, ότι όταν τα αγριοκάτσικα στον Ψηλορείτη δέχονταν τα δηλητηριασμένα βέλη των κυνηγών μασούσαν δίκταμο γλύφοντας τις πληγές τους, και έτσι απόβαλαν τα βέλη και οι πληγές έκλειναν, ενώ το άγαλμα της θεάς Αρτέμιδας, έφερε στο κεφάλι της στεφάνι από δίκταμο…

 

Ο δίκταμος περιέχει  φλαβονοειδή,  κουμαρίνες,  φαινολικά οξέα, κατεχίνες, που για την ομορφιά μας δρουν ως εξαιρετικό επουλωτικό, τονωτικό, αντισηπτικό, αναπλαστικό, αντιρυτιδικό αλλά και εξαιρετικό συσφικτικό.  Έτσι το αιθέριο έλαιο του είναι καταπληκτικό, τόσο για τα δερματικά προβλήματα και την ακμή όσο και για την αντιγήρανση, την αντιρυτιδική του δράση και την ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος.

 

 

vasilikos2

 

Ο βασιλικός. 

Ο Ρωμαίοι τον θεωρούσαν ερωτικό φίλτρο, σημάδι αγάπης και φυλακτό και για πολλούς λαούς όπως και για μας,  υπήρξε βοτάνι κάθαρσης κι εξαγνισμού.  Το αιθέριο έλαιο του βασιλικού με μυρωδιά γλυκιά και πικάντικη,  συγκεντρώνει όλες τις θεραπευτικές του ιδιότητες.  Επηρεάζει σχεδόν όλα τα συστήματα του οργανισμού μας, τονώνει το νευρικό σύστημα, είναι εξαιρετικό αγχολυτικό και χαλαρωτικό,  καταπολεμάει την πνευματική κόπωση την κατάθλιψη και την ατονία κι είναι θαυμάσιο αντισηπτικό κι αντιβακτηριδιακό. Ο βασιλικός είναι ιδανικός για ταλαιπωρημένα δέρματα, όπως συμβαίνει συνήθως σε όλες μας, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, καθώς και για την αντιμετώπιση της ακμής.  Τονώνει την επιδερμίδα και την κυκλοφορία τους αίματος και γι’ αυτό είναι άριστο αντιρυτιδικό.  Ιδανικό για τα θαμπά δέρματα που χρειάζονται λάμψη και αναζωογόνηση.

 

 

 

 

 

 

GREEK ISLAND BEAUTY

GREEK ISLAND – YOUTH- BEAUTY

GREEK ISLANDMATUREBEAUTY

 

 

 

Stella's Recip-Y-Greek-Island-Beauty-2

 

 

 

Τρεις κρέμες προσώπου,  η κάθε μία για διαφορετική ηλικία και ανάγκες.

 

Η  ύφη τους κι η συνταγή τους είναι βασισμένη στις καλοκαιρινές ανάγκες του δέρματος μαςαλλά και κατά την επιστροφή μας από τις διακοπές, όταν το δέρμα μας, χρειάζεται μια πιο εντατική περιποίηση. Περιέχουν λάδια και αιθέρια που αντιμετωπίζουν, όχι μόνο την ανάγκη ενυδάτωσης και την αντιγήρανση, αλλά στοχεύουν στην ανάπλαση και την επανόρθωση από την πολύωρη έκθεση στην ακτινοβολία και τις συνθήκες του καυτού ελληνικού καλοκαιριού.

 

Rodi3

 

 

Η Greek Island Beauty απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας από 30 έως 40 με 40+ και ειδικά για όσες αναζητούν επιπλέον σύσφιξη.  Εκτός των διάφορων εξειδικευμένων για το καλοκαίρι αναπλαστικών και επανορθωτικών συστατικών, η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει λάδι από ρόδι. Θαυμάσιο αντιγηραντικό, αντιοξειδωτικό αλλά κι ένα δυναμικό  συσφικτικό φυτικό λάδι.  Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει την απώλεια του κολλαγόνου.   Το λάδι ροδιού είναι ένα πλούσιο και πολύτιμο λάδι που περιέχει σπάνια στοιχεία, δύσκολο να βρεθούν σε άλλα φυτικά έλαια όπως: Tο Punicic acid που προσφέρει κυτταρική αναγέννηση, αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, ελαστικότητα. Το γαλλικό οξύ προϊόν των τανίνων, που αναπλάθει και επουλώνει ουλές.  Το αντιοξειδωτικό ellagic acid  που μειώνει την απώλεια του κολλαγόνου.  Έτσι έχει ισχυρή αντιγηραντική δράση,  προλαμβάνει τις ρυτίδες, δίνει βαθιά ενυδάτωση, αναγεννά και  επουλώνει το δέρμα,  διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων.   Καταπραΰνει το δέρμα από την φθορά των εξωτερικών και κλιματικών παραγόντων και δίνει ιδιαίτερη φροντίδα στο εκτεθειμένο στον ήλιο δέρμα και την περιοχή των ματιών.   Μειώνει επίσης τις επιπτώσεις της φωτογήρανσης (γήρανση που οφείλεται σε έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία).

 

Η Greek IslandYouthBeauty είναι η κρέμα για όλα τα νεανικά δέρματα έως 30 χρονών, αλλά και για λίγο μεγαλύτερες, ειδικά εάν υπάρχει θέμα έντονης λιπαρότητας ή ενήλικης ακμής.  Κάνει για όλες τις επιδερμίδες αυτής της ηλικίας,  κανονικές, ευαίσθητες αλλά και όσες αντιμετωπίζουν θέματα λιπαρότητας ή ακμής.  Βασισμένη στο σταφυλοκουκουτσέλαιο αγνή μορφή της ρεσβερατρόλης της εκπληκτικής ουσίας με την αντιοξειδωτική δράση που αποκαθιστά τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες, οι βασικοί παράγοντες που ευθύνονται για το σχηματισμό ρυτίδων.  Η ρεσβερατρόλη είναι επίσης το αντίδοτο στην γλυκοζυλίωση, τον μηχανισμό που εξαιτίας του το δέρμα μας εμφανίζει χαλαρή και κουρασμένη όψη.    Το σταφυλοκουκουτσέλαιο είναι επίσης πολύ πλούσιο σε Λινολεϊκό Οξύ (Linoleic Acid) το οποίο έχει εκπληκτικές ιδιότητες. Το Λινολεϊκό Οξύ αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βαθειά ενυδάτωση σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Α, Β1,Β2,Β6 και Ε που περιέχει.

 

Η Greek IslandMatureBeauty είναι η κρέμα που θα λατρέψουν όλα τα bbgirls που βρίσκονται στην χρυσή τους περίοδο.  Για τα «χρυσά μας κορίτσια» λοιπόν, η κρέμα περιέχει το αναντικατάστατο για την γυναικεία ομορφιά, φυσιολογία και οργανισμό το αβοκάντο.  Ένα δώρο της φύσης στις γυναίκες,  ότι καλύτερο υπάρχει για τις ηλικίες άνω των 45 και για τις καλοκαιρινές μας κρέμες.  Περιέχει στερολίνες που βοηθούν να επουλωθεί το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα, οι ουλές, οι ρυτίδες, οι πανάδες και οι δυσχρωμίες που δημιουργούνται με το χρόνο.  Φιλτράρει προστατεύει και επανορθώνει από την ηλιακή ακτινοβολία, (έχει φυσικό δείκτη προστασίας SpF 4), ενώ είναι απίστευτα ευεργετικό για την περιοχή γύρω από τα μάτια και τις ρυτίδες που δημιουργούνται. Χαρίζει ελαστικότητα και σύσφιξη.

 

 

Οι κρέμες Greek Island Beauty είναι 24ωρες και φοριούνται σε όλο το πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ. 

 

Το Greek Island Beauty Night Serum, συμπληρώνει την φροντίδα της ομορφιάς σας το βράδυ, σε συνέργια με την κατάλληλη για σας κρέμα Greek Island Beauty.  Ένας συνδυασμός από αναπλαστικά, επανορθωτικά κι αντιγηραντικά φυτικά λάδια κι αιθέρια έλαια θα ενισχύσουν τη δράση της κρέμας για όλη τη νύχτα και δεν θα χρειαστείτε τίποτα περισσότερο.  Φοριέται και αυτό σε όλο το πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ πριν την κρέμα. 

 

 

Στέλλα Ασκέλη

 

 

 

Τα δικά σας reviews

 

Iωάννα Λαμπροπούλου www.ioannalampropoulou.net

 

GreekIsland4

 

Εγκαταστάθηκα λοιπόν στην Αθήνα, επισκέφτηκα τα μέρη που πολλές από εσάς πολύ γλυκά μου προτείνατε, συνάντησα αρκετά bb girls από κοντά (ποτέ δεν αμφέβαλλα αλλά όντως η παρέα μας απαρτίζεται από τα πιο έξυπνα και όμορφα θηλυκά), επαναφόρτισα τις μπαταρίες μου με μπόλικη ευνοϊκή ενέργεια μπροστά στη θέα της Ακρόπολης, πίνοντας το καφεδάκι μου.

 

 

Μία από τις bb συναντήσεις ήταν με την Στέλλα Ασκέλη, στο κέντρο της πόλης, σε ένα πολύβοο αλλά γραφικό μπαράκι. Κάθε φορά που βρίσκομαι με τη Στέλλα, γίνομαι σφουγγάρι και ρουφάω όλες τις γνώσεις, εμπειρίες και πληροφορίες που μεταδίδει και πάντα φεύγω πιο «πλούσια», πιο όμορφη, με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της, να προσφέρει ομορφιά στους ανθρώπους. Με τις κρέμες της, με την παρέα της και τις αφηγήσεις της.

 

Αυτή τη φορά είχα τη τύχη (γιατί είναι τυχερός όποιος απλώνει στο δέρμα του τα καλλυντικά της Στέλλας) να δοκιμάσω μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης Stella’s Recip-Y, την Greek Island Beauty.

 

 

GreekIsland3

 

Ένιωσα αμέσως την ανάγκη να γράψω για τα Greek Island. Όταν τα δοκίμασα στο χέρι μου, εκεί στο γραφικό μπαράκι που σας έλεγα, προσπαθούσα να μην ξεχάσω αυτή την πρώτη φορά που τα μύρισα, τις αναμνήσεις που έτρεξαν στο μυαλό μου και τη δροσιά που φύσηξε, παρόλο που βρισκόμουν στο καυτό  κέντρο της πρωτεύουσας.  Δεν θα σας φορτώσω με πληροφορίες για συστατικά κτλ. (δεν τα γνωρίζω άλλωστε, πλέον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τα Stella’s Recip-Y), θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου μετά από 3 εβδομάδες χρήσης των Greek Island.

 

Η νέα σειρά Greek Island Beauty  by Stella’s Recip-Y είναι κάτι νέο ως προς τη σύνθεση: είναι πολύ πιο ελαφριά και δροσερή από τις υπόλοιπες κρέμες της Στέλλας. Πήρα στα χέρια μου 3 προϊόντα: Την Greek Island – Youth – Beauty (για πιο νεανικές επιδερμίδες),  την Greek Island Beauty (για ωριμότερα δέρματα)  και το Greek Island Beauty Night Serum (ενισχυμένος ορός νύχτας εντατικής περιποίησης).

 

 

Μαστίχα, κρητικό δίκταμο (γνωστό ως έρωντας) και βασιλικός συνθέτουν, όπως φαντάζεστε, μια καλοκαιρινή πανδαισία αισθήσεων, την απόλυτη αρωματοθεραπεία.  Με ρωτάει η Στέλλα: «Τι σου θυμίζει το άρωμα τους;».

 

GreekIsland2

 

 

Μου φέρνει στο μυαλό παιδικές αναμνήσεις, όταν στο μπαλκονάκι της γιαγιάς μου, απολάμβανα γλυκό κουταλιού μαστίχα, δίπλα στους καταπράσινους, φρεσκοποτισμένους  βασιλικούς. Αναζωογονητικούς περιπάτους στους παραθαλάσσιους αμπελώνες της πατρίδας μου στη Μεσσηνία, μετά από απρόσμενες καλοκαιρινές καταιγίδες – δώρα θεού-. Φρεσκονοτισμένο χώμα. Πραγματικό ταξίδι τα αρώματα των Greek Island.

 

 

Προσωπικά, μου ταίριαξε όσο καμία άλλη προηγούμενη Stella’s Recip-Y κρέμα. Είμαι και κορίτσι του καλοκαιριού άλλωστε. Και κάθε νέα συνταγή της Ασκέλη είναι πολύ πιο εξελιγμένη από τις προηγούμενες. Το δέρμα μου την καλωσόρισε απορροφώντας την μονομιάς αφήνοντας κατευθείαν πίσω της μια καθαρή, νεανική λάμψη. Το απόλυτο primer, για να προχωρήσω στο μακιγιάζ μου. Η πολυτιμότερη τροφή κάθε βράδυ (αλλά και πρωί), για το πρόσωπό μου. Η αντιγηραντική της δράση είναι –χωρίς υπερβολή- επική. Σας είπα, μου ταίριαξε η Greek Island τόσο καλά: από την πρώτη μέρα ήρθε η λάμψη. Τρεις-τέσσερεις μέρες μετά απάλυναν θεαματικά όλες οι γραμμές έκφρασης (ειδικά οι ρινοπαριακές). Συγχρόνως παρατήρησα πως το πρόσωπό μου απέκτησε ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, πολύ σημαντικό ειδικά για αυτήν την εποχή, που βάφομαι ελάχιστα έως καθόλου. Δεν ξεχνώ να τονίσω πως φοριέται και στα μάτια (πόσο βολικό και οικονομικό;) και θα διατηρηθεί στο ψυγείο μου για 3 μήνες. Να ένας ακόμη λόγος να γίνει το ψυγείο μου, η όαση μου αυτό το καλοκαίρι.

 

Δεν ξέρω ακόμη αν φέτος καταφέρω να δραπετεύσω για λίγες πολυπόθητες ημέρες διακοπών, παρηγορούμαι όμως, γιατί στη βεράντα μου, ξαπλωμένη στη ξαπλώστρα μου, εκτός από το αντηλιακό μου θα με προστατεύουν και τα Greek Island και θα με μεταφέρουν σε ειδυλλιακές παραλίες, σε άσπρα σοκάκια μαγικών ελληνικών νησιών με ολάνθιστα παρτέρια…

 

 

 

GreekIsland1-1

 

 

 

 

 

ΚΟΡΙΝΑ – MAKE UP VIBES 

 

«Δοκίμασε αυτά! Δεν σου λέω τι περιέχουν, είναι μυστικό. Θα σου πω αφού αποκτήσεις ολοκληρωμένη άποψη», μου είπε και η αγωνία κορυφώθηκε. Ήθελα απεγνωσμένα να δοκιμάσω τη σειρά με το τόσο ταξιδιάρικο όνομα. Το ίδιο βράδυ  άφησα στην άκρη την αγαπημένη Wine Youth και άρχισα να δοκιμάζω τη νέα σειρά Greek Island Beauty.

 

Ανοίγοντας τα βαζάκια ένιωσα το άρωμα της Χιώτικης μαστίχας και αμέσως το μυαλό ταξίδεψε σε μικρές ασπρισμένες αυλές, κάτι ζεστά πρωινά που αναζητάς γλύκα και δροσιά στην βανίλια υποβρύχιο. Κάτι άλλες νότες μπλέκονταν με τη μαστίχα, που προσπαθούσα μα δεν κατάφερα να προσδιορίσω από μόνη μου. Η Στέλλα μου είπε τα άλλα δύο μαγικά συστατικά: Κρητικός δίκταμος και βασιλικός.

 

Η Greek Island- Youth- Beauty ήταν αγάπη από την πρώτη εφαρμογή. Ιδανική για νεανικές επιδερμίδες (έως 30 ετών ή και λίγο μεγαλύτερες), αλλά και για όσες έχουν έντονη λιπαρότητα ή ενήλικη ακμή. Αμέσως μετά την εφαρμογή της νιώθω να «ξεδιψά» η επιδερμίδα μου. Είναι σαν μια ένεση ενυδάτωσης! Το σταφυλοκουκουτσέλαιο που περιέχει είναι εξαιρετικός σύμμαχος κατά της ακμής, ενώ αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας χάρη στο λινολεϊκό οξύ που περιέχει. Η αντιοξειδωτική δράση της ρεσβερατρόλης (φυτικό συστατικό που βρίσκεται στη φλούδα των σταφυλιών) αποκαθιστά τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και το στρες. Με απλά λόγια, bye-bye ρυτίδες & θαμπάδα! Η υφή της γνώριμη για όσες έχουν ήδη δοκιμάσει τα καλλυντικά της Στέλλας: μοιάζει λιπαρή, χρειάζεται να «δουλευτεί» καλά, ωστόσο δεν είναι καθόλου βαριά.

 

Η Greek Island Beauty είναι για γυναίκες ηλικίας 30 έως 40 με 40+ ή για όσες αναζητούν επιπλέον σύσφιξη. Εγώ, λοιπόν, διανύω τα υπέροχα 26 μου και τη χρησιμοποιώ αντί για κρέμα νυκτός (πάντα μετά το serum). Λίγο πιο βαριά από την Youth, με πιο ενισχυμένη σύνθεση που θα χαρίσει έξτρα πόντους ομορφιάς στην επιδερμίδα σας. Περιέχει λάδι ροδιού, διάσημο πια για τις αντιγηραντικές, αντιοξειδωτικές και συσφικτικές του δράσεις. Πέρα από αντιγήρανση και πρόληψη ρυτίδων, η Greek Island Beauty ενυδατώνει σε βάθος, αναγεννά, επουλώνει και δίνει ελαστικότητα στο δέρμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μειώνει τις επιπτώσεις της φωτογήρανσης.

 

Οι κρέμες είναι 24ωρες και φοριούνται σε όλο το πρόσωπο, μάτια, ντεκολτέ και λαιμό. Η εξειδικευμένη σύνθεση τους προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα μας κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες ειδικά μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Μικρό μυστικό: κατά τη διάρκεια της ημέρας εάν νιώσω την επιδερμίδα μου να «διψά», απλώνω μικρή ποσότητα κρέμας στο πρόσωπο μου. Αμέσως νιώθω ενυδατωμένη και αναζωογονημένη!

 

Φυσικά, η βραδινή περιποίηση θα ήταν μισή χωρίς το Greek Island Beauty Night Serum. Το άρωμα της μαστίχας είναι πιο απαλό σε σχέση με τις κρέμες, μα συνεχίζει να θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα δροσερό και ανάλαφρο serum, το οποίο κρύβει μέσα του ένα υπέροχο μπουκέτο από αναπλαστικά, επανορθωτικά και αντιγηραντικά φυτικά λάδια και αιθέρια έλαια που θα ενισχύσουν τη δράση της κρέμας. Απορροφάται σχεδόν αμέσως και αφήνει λεία την επιδερμίδα. Φορέστε το σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ.

 

Σε μία χρονική περίοδο που η επιδερμίδα μου ήταν φανερά αφυδατωμένη και κουρασμένη, η σειρά Greek Island Beauty έσωσε την επιδερμίδα μου. Σας προτείνω να τη δοκιμάσετε. Είμαι σίγουρη ότι θα αντικαταστήσει τις κρέμες σας για τουλάχιστον μέχρι το τέλος του καλοκαιριού!

 

 

H Litsa Kouklitsa δοκιμάζει την Greek Island Beauty και καταγράφει τις εντυπώσεις της day by day…

 

 

30/04/2014

Μόλις πήρα το πακετάκι.

Τα έβαλα ψυγείο κι από το βράδυ αρχίζω.

Μυρίζει θεϊκά σαν μαστίχα Χίου νομίζω.

Σύντομα θα έχεις νέα μου

Φιλιά μαγισσούλα 🙂

 

01/05/2014

Τζα!!!

Από χθες βράδυ άρχισα την κρεμούλα και σημειώνω πρώτες εντυπώσεις.

1) Με το που άνοιξα το βαζάκι μύρισε μαστίχα Χίου. Μόλις άρχισα να την εφαρμόζω κι όσο ζεσταινόταν κι έλιωνε μύριζε κάτι σαν λεμόνι, σαν lime, κάτι τέτοιο πάντως.

2)Ως μέτρο σύγκρισης χρησιμοποιώ τις δικές σου κρέμες και την αίσθηση που έχω φορώντας τες. Η νέα κρέμα απλώνεται το ίδιο εύκολα με τις άλλες. Η διαφορά που κατάλαβα είναι η αίσθηση, ότι εδώ νιώθω, ότι θέλω περισσότερη ποσότητα, ότι η υφή είναι πιο ανάλαφρη.

3)Απορροφήθηκε από το δέρμα μου, αφήνοντάς το απαλό και λιγότερο γυαλιστερό σε σχέση με τις άλλες.

4)Έβαλα παντού σε μάτια, πρόσωπο, λαιμό αλλά έχω την εντύπωση, ότι ίσως να έτσουξαν τα μάτια μου. Και λέω ίσως γιατί μάλλον έτριψα το μάτι μου οπότε λογικό αλλά θα το προσέξω καλύτερα.

Το πρωί που ξύπνησα τώρα.

Το δέρμα μου παραμένει ενυδατωμένο και ελαστικό, δεν γυαλίζει καθόλου. Λόγω ενός άσχετου περιστατικού ήμουν άυπνη κάτι παραπάνω από 27 ώρες πράγμα που το κάνω αρκετά συχνά τελευταία. Και το αναφέρω γιατί όσο να’ ναι μια θαμπάδα μια κούραση κι ένα ελαφρώς σακουλάκι κάτω από το ματάκι το είχα. Λέω το είχα γιατί το πρωί είχα σαφώς βελτιωμένη όψη που οφείλεται στην κρέμα σου κι όχι στις 4 ώρες ύπνου που έκανα.

Με λίγα λόγια μια σύσφιξη και μια ανανέωση γενικότερη σαν να την κατάλαβα χαχαχ.

Δεν έχω βάλει αντηλιακή σήμερα αλλά από αύριο έχω σκοπό να βάλω. Έχω την frezyderm sun screen velvet οπότε θα τσεκάρω και μαζί πώς στρώνει.

Οι δοκιμές συνεχίζονται οπότε λογικά θα έχεις νέα μου αύριο πάλι.

 

03/05/2014

Καλησπέρα Στελλίτσα μου.

Οι δοκιμές συνεχίζονται. Δεν τσούζει καθόλου στα μάτια η κρεμούλα τελικά.

Την έβαλα και με τη frezyderm και κάθεται τέλεια. Τελευταία έχω ένα θέμα με τις κρέμες(χημικές) αν αγγίξω το πρόσωπό μου βγαίνει, τρίβεται και γίνεται σαν κουλουράκια σαν μακαρονάκια (αν κατάλαβες τι θέλω να πω) πράγμα που δεν συμβαίνει με τις δικές σου.

Αντιλαμβάνομαι σύσφιξη στο περίγραμμα του προσώπου(τώρα αυτό ελπίζω να μην είναι η ιδέα μου) και μια απάλυνση των ρυτίδων (ειδικά στο πλάι των ματιών από τα γέλια ξέρεις).

Η μυρωδιά της είναι πολύ ευχάριστη και ξεσηκωτική. Ειδικά το πρωί με αναζωογονεί απίστευτα και το βράδυ κάνει τα όνειρά μου μυρωδάτα χαχαχχαχαχα

Επίσης η ενυδάτωση παραμένει σταθερή, από το πρωί ως αργά (πολύ αργά όμως) τη νύχτα.

Και δεν ξέρω τι γεύση έχει αλλά ο Φουσκίτσας μου δεν δυσανασχετεί καθόλου όταν με φιλάει. Και ξέρεις από προσωπική εμπειρία πώς είναι να σε φιλάει ο ανηψιός σου ε;; Φιλάκια βεντουζάκια, νομίζει ότι παντού μπορεί να ξύσει τα ούλα του χαχαχα

Σύντομα θα κάνω πάλι την εμφάνισή μου.

Σε φιλώ μουτς

 

10/06/2014

Τζα!!!

Καλησπέρα αγαπημένη μαγισσούλα από την Πόλη.

Σου είπα, ότι χρειαζόμουν λίγη ποσότητα από τη δική σου. Λιγότερο και από το μικρό νύχι. Τελικά μόλις επέστρεψα στη δική σου κρέμα έβαζα κι έβαζα κι έβαζα και το δέρμα μου το ρουφούσε χωρίς όμως να βαραίνει και να δείχνει λιπαρό.

Τις επόμενες 3-4 ημέρες χρειαζόμουν όλο και λιγότερο. Και να σημειώσω εδώ, ότι εξαφανίστηκαν και τα στιγματάκια, η λάμψη επανήλθε κι όλα καλά. Είχες δίκιο σε αυτό που μου είπες ότι το δέρμα μου θα μου πει τι θέλει. Και μου είπε θέλει τη Στέλλα του χαχχαχ.

Να πω συγκεντρωτικά τα συμπεράσματά μου για την κρέμα:

Υπέροχη φανταστική ευχάριστη μυρωδιά.

Υπέροχη αίσθηση στο πρόσωπο.

Δίνει λάμψη.

Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα.

Κάνει σύσφιξη (εγώ θα ήθελα και περισσότερο).

Απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης.

Το δέρμα γίνεται ελαστικό τόσο που σε κανονικές συνθήκες (χημικές) μετά το πλύσιμο το τράβηγμα ήταν τόσο έντονο ενώ τώρα με τη δική σου ναι μεν υπήρχε αλλά σε ελάχιστο βαθμό.

Τελικά Στελλίτσα ξέρεις τι σκέφτομαι; Διαβάζοντας αυτά που γράφω που βρίσκω τα πάντα τέλεια και υπέροχα και μπλα μπλα μπλα…μου φαίνονται τόσο κλισέ και ψεύτικα. Σαν να μου είπαν τι πρέπει να πω, σαν να κάνω διαφήμιση δεν ξέρω.

Όμως είναι η απόλυτη αλήθεια και μόνο. Όσο και να σ’ αγαπάω και όσο και να εκτιμώ την προσπάθειά σου, πίστεψέ με, αν έβρισκα κάτι θα το έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη. Προτιμώ την αλήθεια σε όλους τους τομείς.

Το διάστημα που μου έστειλες τα δειγματάκια συνέπεσε να μην κοιμάμαι σχεδόν καθόλου. Πάντα δεν κοιμόμουν πολλές ώρες, αλλά τώρα σου μιλάω για ένα τρίωρο το πολύ το 24ωρο. Και αυτό καθημερινά τις εποχές του ύπνου το ανεβάζω στις 5 ώρες.

Και λένε, ότι το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής..οπότε ή όποια ταλαιπωρία εσωτερική ή εξωτερική γράφει πάνω του. Τώρα τι να σου πω; ότι η κρέμα σου τα σπάει; Ότι απάλυνε όλα τα εξωτερικά “τραύματα”; Ότι μου έκανε καλό και στα εσωτερικά μόνο με τη μυρωδιά της; Τι να πρωτοπώ δεν ξέρω που να μη φανεί κλισέ.

Σου δίνω πάλι τα συγχαρητήριά μου, σε φιλώ και σου στέλνω την αγάπη μου.

 

 

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  – ΑΘΗΝΑ

 

Την κρέμα φυσικά και την δοκίμασα και φυσικά για άλλη μια φορά με εντυπωσίασες!

Είναι πιο πυκνή αλλά απορροφάται εξαιρετικά εύκολα. Δηλαδή τι θέλω να πω. Όταν ακουμπάω την 24ωρη που έχω στο πρόσωπό μου σαν να κάνει ένα πλατς και μου βγάζει μια απίστευτη ενυδάτωση, ότι προσφέρω στο πρόσωπό μου. Όταν βάζω την καινούρια κρέμα νιώθω πολύ έντονη σύσφιξη. Με μία δυο κινήσεις απορροφάται πλήρως και την θεωρώ ιδανική για το καλοκαίρι, αλλά και για όσες δεν έχουν χρόνο ή την διάθεση να απλώνουν την κρέμα πιο πολύ ώρα. Στην πραγματικότητα όλες σου οι κρέμες δεν θέλουν πολύ ώρα μασάζ, αλλά αυτή δεν θέλει καθόλου. Το άρωμά της είναι υπέροχο, και εδώ θα προσπαθήσω να μαντέψω, αλήθεια μαστίχα μου μυρίζει? Ξέρεις κάθε φορά που ανοίγω μια καινούρια σου κρέμα, η ίδια πάντα σκέψη μου έρχεται πάντα στο μυαλό “Γιατί να μην έχω εδώ την Μαρία (την υπουργό μας φυσικά εννοώ), να μου πει αμέσως τι μυρίζει???

 

ΝΕΚΤΑΡΙΑ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 

 

Ποια είναι τα συστατικά για μια πετυχημένη πρώτη εντύπωση; Ξεκινάς από το όνομα: Greek Island Beauty….Και greek, και island, και beauty! Μμμμ…Προχωράς στο περιτύλιγμα: σε ένα πανέμορφο στολισμένο πουγκάκι κρύβονταν δυο αισθητικώς άψογα βαζάκια. Και τα ανοίγεις…κι από την ώρα αυτή χάνεις το μέτρημα πόσες φορές πας κι έρχεσαι στο ψυγείο για να τα ανοίξεις και να τα μυρίσεις ξανά και ξανά! Γιατί αυτό το άρωμα μαστίχας που σε κατακλύζει είναι ανεπανάληπτο! Και φτάνουμε στο δια ταύτα, τη δοκιμή μου: αφού καθάρισα καλά το πρόσωπο μου το βράδυ, άπλωσα πρώτα το serum της σειράς, ημιδιάφανο gel, που, δροσερό όπως είναι από το ψυγείο, μου άφησε μια απίστευτα ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα, γλίστρησε πανεύκολα και απορροφήθηκε αμέσως. Κι έπειτα η κρέμα…Έχω δοκιμάσει ουκ ολίγες κρέμες στη ζωή μου, αλλά ειλικρινά ΠΟΤΕ δεν έχω νιώσει αυτή την αίσθηση! Το δέρμα μου, σαν διψασμένη έρημος, απορρόφησε τόσο άνετα την ποσότητα που άπλωσα, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας, ξάπλωσα κι ένιωθα μια δροσερή αύρα στο πρόσωπό μου, άγγιζα αυτή την απίστευτη απαλότητα που μου δημιούργησε στο δέρμα και δεν το χόρταινα, ξύπνησα το πρωί κι ήταν ακόμη εκεί!

Και, φυσικά, μετά από μια τόσο πετυχημένη πρώτη εντύπωση, συνεχίζω να χρησιμοποιώ ανελλιπώς τις μοναδικές δημιουργίες της Στέλλας, και εδώ να πω πως έχω μια επιδερμίδα που δε συγχωρεί εύκολα και αντιδρά άμεσα στις λάθος κρέμες και υφές. Ε, λοιπόν, με την κρέμα της Στέλλας τίποτα τέτοιο δεν έχει συμβεί, αντιθέτως, ήδη από τις πρώτες μέρες χρήσης, νιώθω το δέρμα μου τόσο ενυδατωμένο, με ένα λεπτό προστατευτικό φιλμ που διαρκεί όλη μέρα, τόσο απαλό, τόσο φωτεινό! ”Du lyser!” όπως μου είπαν κι οι Σουηδοί συνάδελφοι…και, ναι, εντάξει, μπορεί να είχα γυρίσει από διακοπές, αλλά κάτι μου λέει ότι κάπου έβαλαν και οι δημιουργίες της Στέλλας το χεράκι τους- εξάλλου Greek Island το ένα, Greek Island και το άλλο! 🙂 Και το σημαντικότερο το άφησα για το τέλος: πώς λένε ότι για να πετύχει το φαγητό πρέπει η μαγείρισσα να βάλει όλη της την αγάπη; Έτσι κι εδώ, όταν ξέρεις ότι τα χέρια που έχουν φτιάξει αυτές τις κρέμες ανήκουν σε ένα τέτοιο χαρισματικό άνθρωπο όπως η Στέλλα, ότι η αγάπη και το μεράκι είναι υλικά της συνταγής της, τότε ξέρεις πως το αποτέλεσμα δε μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από τέλειο…

 

ELENA – ΑΘΗΝΑ 

Προσωπικά έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα από την σειρά φυσικών καλλυντικών Stella’s Recip-Y και κάθε φορά λατρεύω την βελούδινή υφή και το μοναδικό τους άρωμά. Εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ το Greek Island Beauty Night Serum και την κρέμα Greek Island Youth Beauty! Και τα δύο προϊόντα έχουν τόσο αναζωογονητικό και φρέσκο άρωμα, που στην αρχή νόμιζα ότι ήταν εσπεριδοειδή!! Το σέρουμ είναι λεπτόρρευστο, δροσερό και απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα μου χωρίς ν’αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η κρέμα έχει πιο πλούσια υφή, αλλά μετά από ολιγόλεπτο μασάζ, απορροφάται τελείως και αφήνει το πρόσωπό μου ενυδατωμένο και απαλό! Επειδή όμως έχω ευαίσθητη και λευκή επιδερμίδα, πολύ συχνά το πρόσωπό μου καίγεται απ’ τον ήλιο και κοκκινίζει…. Χρησιμοποιώντας όμως αυτές τις κρέμες, ήδη έχω νιώσει ότι το πρόσωπό μου έχει ανακουφιστεί σε μεγάλο βαθμό από το κάψιμο που του προκαλεί ο ήλιος! Στελλίτσα μου σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα! Φιλάκια!

 

 

ΜΑΚΟ – ΑΘΗΝΑ

 

….. εμφανίζεται που λέτε η Στέλλα ένα μεσημέρι και μου λέει : «πάμε για καφέ; Θέλω να σου δώσω και κάτι να δοκιμάσεις». Παίρνω λοιπόν το παιδί, φέρνει εκείνη το σκυλί και αράζουμε σε μια πλατεία κάτω από ένα πλατάνι. Με το κορίτσι κοινά σημεία δεν έχω ή μάλλον έχω μόνο τρία. Την αγάπη στα ζώα, την αδυναμία στην Ιταλία και το bb. Οκ αρκετά για να χαχανίζουμε σε πρώτη φάση.

 

–         Βρε συ τι έχεις κάνει; Με ρωτάει. Φαίνεσαι διαφορετική !

–         Άσε, γνώρισα μια κοπελιά που κάνει μια κρέμα και τη φοράω το τελευταίο 20ημερο.

 

Γουρλώνει τα μάτια η Στελλίτσα, της πήρε μερικά δεύτερα να καταλάβει ότι  μιλάω για εκείνη και ξεσπάει σε γέλια.  Άνθρωπο που γελάει με τη καρδιά του μην τον φοβάσαι, μου έλεγε ο μπαμπάς μου όταν ήμουν μικρή …

 

Τώρα εσείς περιμένετε review για την Rose Garden, την κρέμα που φόραγα έτσι;;;

 

Λάθος.

 

Πίνουμε τον καφέ, κάνουμε social talking (σιγά που σας νοιάζει αλλά πρέπει να γράψω κάτι βρε κορίτσια) και  μου δίνει δείγματα από  μια «άλλη κρέμα, που δεν θα σου πω τι είναι και τι κάνει, μέχρι να τη δοκιμάσεις και να μου πεις πως σου φάνηκε». Δέσαμε τώρα. Είχα και τα θεματάκια μου επειδή είμαι λιγουλάκι στρίτζω και αναρωτιόμουν αν δεν μου κάτσει καλά το προϊόν πως θα έκραζα μετά που τώρα το κορίτσι το είχα γνωρίσει ….

 

Με τούτα και με κείνα, η δοκιμή έγινε.

 

Να σας πω για αρχή πως είμαι 44 ετών με σχετικά αφυδατωμένο δέρμα, ελάχιστες ρυτίδες, μεγάλους πόρους και ελαφρά ερυθρότητα κατά τόπους. Επιδερμίδα μικτή όταν ήταν στα καλά της, αλλά λόγω της αφυδάτωσης (έτσι το λέμε όσες δεν προσέχουμε όσο πρέπει … ) είχε αρχίσει να έχει τάσεις ξηρότητας.

 

Όταν άνοιξα το βαζάκι το πρώτο που μου άρεσε ήταν η μυρωδιά. Ευωδίαζε μαστίχα. Φέρτε μου το καλύτερο προϊόν, αν δεν μυρίζει ωραία δεν υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιήσω !!! Η υφή της κρέμας δεν με ξένισε επειδή είχα ήδη εκπαιδευτεί από την προηγούμενη. Βάζω μια ελάχιστη ποσότητα και της έδωσα τον απαραίτητο χρόνο να απορροφηθεί κάνοντας μασάζ στο πρόσωπό μου. Επανέλαβα το βράδυ βάζοντας και στα μάτια και στο λαιμό μια που είναι πασπαρτού και συνέχισα την ρουτίνα μου για περίπου ένα μήνα. Προσωπικά αυτό που εισέπραξα ήταν μια δροσιά στο πρόσωπο, συμβάλλει και το γεγονός ότι διατηρούνται αυστηρά στο ψυγείο, και μια αίσθηση ευεξίας. Κατά τα άλλα όμως δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα. Μέχρι που ήρθε η ώρα να μακιγιαριστώ για μια έξοδο, είμαι ο τύπος που στην καθημερινότητά του δεν βάφεται καθόλου και άρχισα να παρατηρώ το δέρμα μου. Είχα ήδη αρχίσει να το νιώθω πιο ενυδατωμένο και πιο απαλό αλλά ξαφνικά στον καθρέφτη πρόσεξα πως έδειχνε πιο φωτεινό, πιο σφριγηλό και οι πόροι μου φαίνονταν λιγότερο. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον σύζυγο που τον ρώτησα ευθέως αν «όντως συμβαίνει στο δέρμα μου αυτό που εγώ βλέπω ή τσάμπα πίνω»; Ναι, μου απάντησε το δέρμα σου φαίνεται πιο ξεκούραστο και πιο νεανικό !!!

 

Και το highlight από την κόρη μου (ετών 8 παρακαλώ). Όταν με ρώτησε και της είπα τι έγραφα στον υπολογιστή μου είπε να μεταφέρω στη Στέλλα πως «οι  κρέμες είναι καταπληκτικές, κάνουν αυτό που λέτε και πάνω από όλα μυρίζουν τέλεια».

 

Enjoy girls !!!!

 

 

 

Επίλογος

Θα κλείσω εγώ, με κάτι που συνέβη το Σάββατο που μας πέρασε.

H Stella ήταν καλεσμένη στο  γάμο της Άννας,  μιας καλή φίλης του αγαπημένου της. Λίγες μέρες πριν τον γάμο της, η Stella, της έκανε δώρο ένα Stella’s Secret Recip-Y,  So Soft So Summer-Y Sparkling Oil από την limited edition καλοκαιρινή σειρά by Julia Kyrili. Η Άννα ήταν υπέροχη στο γάμο της, φορούσε ένα εκπληκτικό εξώπλατο νυφικό  με όμορφο ντεκολτέ. Όταν ο γάμος τελέστηκε  και ήρθε η ώρα η Stella να χαιρετήσει και να συγχαρεί τους νεόνυμφους, η Άννα, της έκλεισε με σημασία το μάτι και τη ρώτησε «Τι μυρίζεις; Τι σου θυμίζω; Nαι, ναι, φοράω το λάδι σου! Ξετρελάθηκa και με τη μυρωδιά του, αλλά και με τη λάμψη του!»

Το ότι μια τέτοια μέρα, την μέρα που όλες οι γυναίκες θέλουμε να δείχνουμε πιο όμορφες από κάθε άλλη φορά, η Άννα, γύρισε την πλάτη της, στις μεγάλες, τεράστιες μάρκες της αγοράς και εμπιστεύτηκε το Stella’s Secret Recip-Y,  So Soft So Summer-Y Sparkling Oil είναι ίσως το μεγαλύτερο δώρο για μας, κάτι που δεν θα  μπορούσαμε ούτε εγώ, αλλά ούτε και η Stella να φανταστούμε, στα πιο τρελά μας όνειρα.

Η πανέμορφη Άννα φορώντας το Stella’s Secret Recip-Y,  So Soft So Summer-Y Sparkling Oil, με τη Stella.

 

CAM01015-1

 

 

anna-stella

 

 

Stellas-secret-recip-Y-Sparkling Bronze-Hair Body-Oil-open!

 

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά Greek Island Beauty by Stella’s Recip-Y, που θα φέρει νησιώτικο αεράκι στην καθημερινή σας περιποίηση,  στο [email protected]

 

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

29 Σχόλια
  1. Καλησπέρα στο θαυματουργό κορίτσι του beautyblog!Εγώ πάντως τη μύρισα τη μαστίχα μέσα από τα σχόλια των κοριτσιών!Σου εύχομαι κι άλλες επιτυχίες!

  2. @marianna Εσύ Μαριάννα μου, τη μαστίχα θα πρέπει να την αντιλαμβάνεσαι απο χιλιόμετρα! φιλιά σε σενα και στο μοσχομυριστό νησί μας!

  3. καλημερα σε ολες!δεν ειμαι beuty blogger,Λατρευω ομως την ομορφια ειτε προερχεται απο τα πινελα του μακιγιαζ ειτε απο την ψυχη μας ειτε απο τα χερακια της Στελλας!!ενα χρονο μετα την πρωτη “γνωριμια” με την Στελλα εχω να πω το εξης: Ο,τι και αν εχει δημιουργησει χωρις υπερβολη ειναι μοναδικο!Η καινουρια σειρα μυριζει καλοκαιρι αλλα συμπεριφερεται στο δερμα σαν ανοιξη!!Γιατι μυριζει μαστιχα,λεμονι,βοτανα,το δερμα ξεδιψαει και εσυ ομορφαινεις!Μια δοκιμη μπορει να πεισει και την πιο δυσκολοπιστη!!Να εισαι καλα Στελλα καιευχομαι να παιρνεις δυναμη απο ο,τι σε κανει να αισθανεσαι καλα για να συνεχισεις να φτιαχνεις τα καλουδια σου!!!!

  4. Θέλω ν’ αδράξω την ευκαιρία να ευχαριστήσω μέσα απ΄ την καρδιά μου και δημόσια την Κορίνα και την Ιωάννα, την Ιωάννα και την Κορίνα για τις εκπληκτικές φωτογραφίες τους. Ειδικά οι φωτός της Ιωάννας δεν ήξερα καν, ότι υπήρχαν κι όταν τις είδα σήμερα ξαφνικά στο post ήταν για μένα μια απίστευτη, συγκινητική έκπληξη!

    Θέλω να ευχαριστήσω μια προς μία (με σειρά εμφανίσεως), την Ιωάννα, την Κορίνα, την Litsa Kouklitsa, την Αλεξάνδρα, τη Νεκταρία, την Έλενα και την Μακούλα μου, για το χρόνο που αφιέρωσαν να δοκιμάσουν την κρέμα, αλλά και για να γράψουν όλα αυτά τα υπέροχα και ειλικρινή reviews. Με τις περισσότερες δεν γνωριζόμαστε προσωπικά ή ίσως να έχουμε βρεθεί μια με δυο φορές, όμως η αγάπη, η στήριξη και η εμπιστοσύνη τους είναι πέραν κάθε προσδοκίας. Έχει ανεκτίμητη αξία για μένα το γεγονός, ότι κατέθεσαν την ειλικρινή και ανεπηρέαστη άποψη τους και θέλω να ξέρουν όλες τους, ότι κάθε φορά που άνοιγα να διαβάσω το mail τους, καρδιοχτυπούσα για το αποτέλεσμα λες κι έδινα ξανά Πανελλήνιες.

    Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά, όλα το κορίτσια, μια προς μία ξεχωριστά, που αδυνατώ να αναφέρω ονομαστικά εδώ μέσα για “τεχνικούς λόγους” , αλλά όλες ξέρουν ποιές είναι, που μου γράφουν καθημερινά τόσα συγκινητικά και θερμά σχόλια για τα Stella’s Recip-Y και μ΄έχουν εμπιστευθεί όλον αυτόν τον καιρό. Να ξέρετε, ότι ο πήχυς μου ανεβαίνει συνεχώς για σας κι ότι αποτελεί ένα προσωπικό μου στοίχημα πλέον ν’ αναζητώ το καλύτερο, το ποιοτικότερο και το αγνότερο κι εύχομαι πραγματικά να το πετυχαίνω κάθε φορά και σε κάθε περίπτωση.
    Θέλω να ευχαριστήσω την Τζούλια και θα το πω ξανά και ξανά, με όλον τον κίνδυνο να γίνω γραφική, ότι αν δεν πίστευε σε αυτό το εγχείρημα περισσότερο από όσο εγώ μπορούσα τότε να πιστέψω για τον εαυτό μου, τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει πραγματικότητα.

    Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την Άννα, που το Σάββατο έκανε τη νύχτα μου να λάμπει! Με τίμησε και με συγκίνησε επιλέγοντας μια τέτοια σημαντική μέρα της ζωής της, να φορέσει πάνω της κάτι που είχα φτιάξει με τα χέρια μου, σταγόνα σταγόνα. Ακόμα κι ο ΒΒBoy μου επεσήμανε πόσο θαυμάσιο ήταν, κρίνοντας απ΄το γεγονός, ότι μια γυναίκα διαλέγει να φορέσει στο γάμο της κάτι που της είναι απόλυτα αγαπητό και ταιριαστό. Θέλω να της ευχηθώ μια ζωή γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα, λαμπερή, ζεστή κι ευωδιαστή όπως και το λάδι που φόρεσε, φτιαγμένο με πολύ αγάπη απ΄τα χέρια μου!

    Ναι, έπεσε πολύ συγκίνηση σήμερα, το ξέρω. Τελευταία, έχω γίνει λίγο παραπάνω ευσυγκίνητη… Πλησιάζοντας στο τέλος της σεζόν και λίγο πριν χωριστούμε όλες μας για τις διακοπές, θέλω να ξέρετε, ότι για αυτούς αλλά και για πολλούς άλλους λόγους, αυτό το post ήταν ανεκτίμητο!
    Σας φιλώ ολες με πολυ αγάπη

  5. @Sandra Σάντρα μου αγαπημένη σ΄ευχαριστώ πολύ, το ξέρεις! Μια αγκαλιά με την Κλειούκα πάντα δίνει δύναμη και γαλήνη… ξέρεις εσύ…

  6. Η σημερινή ανάρτηση, όλες οι φωτογραφίες και τα reviews των BBGirls ήταν υπέροχα! Δεν υπάρχει καλύτερη σειρά φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα από τα Stella’s Recip-Y και το λέω αυτό με το χέρι στην καρδιά! Δεν είναι μόνο ότι και γω πιστεύω στη φυσική περιποίηση και ότι αγαπάω πολύ την Στελλίτσα μας…. είναι το γεγονός ότι πάντα μάς προσφέρει μοναδικά προϊόντα ομορφιάς χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και ακριβότερα υλικά που υπάρχουν στην αγορά! Πάντα προσπαθεί (και πολλές φορές ξενυχτάει) για να βρει καινούργιες συνταγές ομορφιάς, συνδυάζοντας αρμονικά διαφορετικά βότανα και λάδια. Και όταν αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις, όπως η Στέλλα μας, δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να’ναι εξαιρετικό!
    Της έχω πει κατά καιρούς πως ότι γράφω για τα προϊόντα της, το πιστεύω και ότι ποτέ δεν θέλω να τις “χαϊδέψω” τ’αυτιά!! Αν κάποια κρέμα δεν με καλύπτει για κάποιο λόγο, θα της το πω χωρίς φόβο! Είμαι τόσο αυθόρμητη που δυστυχώς δεν μπορώ με τίποτα να κρύψω την χαρά ή την απογοήτευση που νιώθω!! Όπως φέτος το καλοκαίρι, που έχω πάθει τρελό εθισμό με το λάδι της Στέλλας So Soft So Summer-Y Sparkling Oil (limited edition by Julia Kyrili). Χαρίζει στο δέρμα μου καραμελένια απόχρωση και το εξωτικό του άρωμα με ταξιδεύει! Το φυλάω σαν θησαυρό για εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως ο γάμος του αδελφού μου στις αρχές Σεπτεμβρίου!
    Στέλλα & Άννα: Είστε τόσο λαμπερές και ευτυχισμένες στις φωτογραφίες, που φωτίσατε την μέρα μας! Άννα μου, σου εύχομαι να’στε πάντα ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και να’χετε μια ζωή παραμυθένια! Στελλίτσα μου, σε θεωρώ φίλη μου και είμαι περήφανη για σένα! Πολλά φιλιά σε όλες!

  7. @elena Ελενα μου φέρνεις δάκρυα στα μάτια…. Σ΄ευχαριστώ πολύ αν και το ευχαριστώ μονο του δεν αρκεί, είναι πολύ λίγο. Κάποια μερα όμως κι ελπίζω να γίνει πολύ σύντομα, θα πρέπει να μας αποκαλύψεις κι εσυ τα δικά σου ταλέντα κι είμαι σίγουρη, ότι όλα τα bbgirls θα θελήσουν να τα μάθουν και θα χαρουν ιδιαιτερως!

  8. @Stella: Κοριτσάκι μου γλυκό, εσύ ευχαριστείς εμένα; Εγώ πόσα ευχαριστώ πρέπει να σου πω…. όχι μόνο για τις πράξεις σου, αλλά επειδή με βοηθάς να πιστέψω ξανά! Και δεν θέλω δάκρυα, μόνο χαμόγελα πλέον!! Σου στέλνω μια γλυκιά αγκαλιά και δυο δροσερά φιλιά! 🙂

  9. Τι να πω κι εγώ μέσα σ’ αυτό το υπέροχο κλίμα σήμερα? Σ’ ένα κλίμα συγκίνησης που προέρχεται από την βαθιά καλοσύνη -και όχι μόνο- στο πρόσωπο της αγαπημένης μας Στέλλας! Την γνώμη μου την ξέρετε για τα προϊόντα της και την έχω πει πολλές φορές μέσα από το bb. Πρόσφατα όμως σας είπα και κάτι άλλο και νομίζω ότι πρέπει να το ξαναπώ και τώρα. Έχω αγοράσει αμέτρητες κρέμες. Θυμάμαι ήμουν 10-11 χρονών, και μην ξέροντας και πολλά -τίποτα για την ακρίβεια-, ξεκίνησα παίρνοντας το ζελέ της oil of olaz. Τέτοια κάψα να ξεκινήσω να βάζω κρέμες. Από τότε και μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει δεύτερη φορά την ίδια κρέμα. Τις κρέμες όμως της Στέλλας εδώ και 1,5-2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, δεν τις σταματάω και δεν τις αλλάζω. Κάποια μικρά διαστήματα προσπάθησα, γιατί είχα ήδη πολλά υπόλοιπα, και ήθελα να τα χρησιμοποιήσω. Τελικά όμως δεν τα κατάφερα, ώσπου… τις πέταξα.
    Πραγματικά πιστεύω ότι πέρα από την εξωτερική εμφάνιση τα Stella’s Recip-Y φροντίζουν και την εσωτερική

  10. Τζα!!!Καλησπέρα αγαπημένες μου.Εγώ δεν θα πω κάτι άλλο γιατί επαναλαμβάνομαι.Αλλά σαν τις κρέμες της γλυκιάς μου μαγισσούλας δεν έχει.Καλές και οι χημικές δεν λέω αλλά τελείως υπερεκτιμημένες.Και όποια έχει δοκιμάσει τα θαύματα που κάνει η Στέλλα μας καταλαβαίνει τι θέλω να πω.Κι ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανε να δοκιμάσω το θαυματάκι της.Και συνδέστε τώρα τα σχόλια της Τζούλιας σε περασμένο ποστ που με “μάλωνε” και με “απειλούσε”και είπα δεν μπορώ να πω;Να γιατί δεν μπορούσα να πω.Ήμουν σε μυστική αποστολή χαχαχαχαχαχχα Μουτςςςςςςςςςς σε όλες 🙂

  11. Τζα!!!Καλησπέρα αγαπημένες μου.Εγώ δεν θα πω κάτι άλλο γιατί επαναλαμβάνομαι.Αλλά σαν τις κρέμες της γλυκιάς μου μαγισσούλας δεν έχει.Καλές και οι χημικές δεν λέω αλλά τελείως υπερεκτιμημένες.Και όποια έχει δοκιμάσει τα θαύματα που κάνει η Στέλλα μας καταλαβαίνει τι θέλω να πω.Κι ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανε να δοκιμάσω το θαυματάκι της.Και συνδέστε τώρα τα σχόλια της Τζούλιας σε περασμένο ποστ που με “μάλωνε” και είπα δεν μπορώ να πω;Να γιατί δεν μπορούσα να πω.Ήμουν σε μυστική αποστολή χαχαχαχαχαχχα Μουτςςςςςςςςςς σε όλες <3

  12. @ Litsa Kouklitsa: χαχαχα!! Τέλειο αγαπημένη!! Secret Agent, Μυστικός Πράκτορας, for Stella’s Recip-Y!!

  13. Τι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ νέα είναι αυτά?!? που ειμαι εγώ και γιατι δεν εχω μια κρέμα? Ακόμη θρηνώ που εδω στα ξενα δεν εχω προσβαση στις κρεμουλες της Στέλλας (με έσωσαν πραγματικα τον χειμώνα) και αναγκάστηκα και ξεπεσα στα ξενα χερια της θειας Estee, της Lancome κλπ. Όλοι οι μυστικοι πράκτορες και δοκιμαστές έγραψαν εξαιρετικά σχόλια που με κάνουν να ζηλεύω ακόμη περισσότερο!
    @Αλεξάνδρα: συγκινήθηκα που σκέφτεσαι εμένα και με έχεις συνδέσει με τις αρωματικές σου εξερευνήσεις!!
    @Στέλλα: Λάμπεις Μπάμπη μου στις φωτό και η Άννα μαζί σου το ίδιο!!
    Φιλιά Πολλά!! Μου φτιάξατε τη μέρα!!

  14. @MariaA Λάμπω ε? Άσε, γνώρισα μια κοπελιά που κάνει μια κρέμα και τη φοράω το τελευταίο 20ημερο….. μου τη γνώρισε η ΜΑΚΟ!!!! χι χι χι!!!! Αν είχα “μπει και στο πλύσιμο” Μαρία μου θα έλαμπα περισσότερο…. αλλά “έπιασα” όλη τη φωτό ….
    @Litsa Kouklitsa Σου το εχω πει, ότι είσαι πλεον η επίτιμη δοκιμάστρια των Stella’s Recip-Y, γιατί “λοιώνω” να διαβάζω τα reviews σου… Your name is Kouklitsa… Litsa Kouklitsa… 😉

  15. Μπράβο, Στέλλα, για άλλη μία φορά! 🙂

  16. διαβασα τα απιστευτα όμορφα άρθρα των bbgirls και εχω να πω στην γλυκιτατη Στέλλα αυτό keep up your wonderful work!

  17. Να ‘μαι πάλι… σήμερα είχα μια πολύ φορτωμένη μέρα, αλλά δεν ήθελα να μην γράψω νωρίς για την αγαπημένη μου!!!! Αλλά όπως καταλάβατε το έστειλα μισό, γιατί εκεί πέσανε σε δευτερόλεπτα όλα μαζί….
    Λοιπόν… τι έλεγα?? Ααα ναι, ότι οι κρεμούλες της Στέλλας μας φροντίζουν και την εσωτερική μας ομορφιά. Αν δεν την δοκιμάσει κάποιος δεν μπορεί να το καταλάβει. Είναι όπως όταν δεις ένα φρέσκο φρούτο στο δέντρο και ξέρεις ότι δεν έχει ραντιστεί, είναι απόλυτα φυσικό. Θα το πιάσεις με λαιμαργία, για να μυρίσεις το άρωμά του, που έχεις ξεχάσει και να το γευτείς, αυτήν την αληθινή γεύση, που σχεδόν έχεις ξεχάσει. Όλες σου οι αισθήσεις λειτούργησαν για να φας κατα τ’ άλλα ένα απλό φρουτάκι. Έτσι λοιπόν και με τα Stella’s Recip-Y, νιώθεις την αγνότητα των προιόντων, λειτουργούν όλες σου οι αισθήσεις κάθε φορά που τα χρησιμοποιείς, γιατί είναι αληθινά και ζωντανά προιόντα. Σε δόσεις το σχόλιό μου σήμερα, αλπίζω να βγάλετε καμια άκρη, γιατί δεν λειτουργώ και εντελώς…όπως και να ‘χει όμως καλή ξεκούραση σε όλες!!!! Να έχετε μια υπέροχη αυριανή!!!!

  18. Μπράβο, Στέλλα, για πολλοστή φορά! 🙂

  19. Αυτά τα post σεντόνι μου αρέσουν πάρα πολύ . Τρελαίνομαι με τις περιγραφές των bb girls και είναι φοβερό που μέσα από από ένα μικρό κειμενάκι λίγων σειρών ξεδιπλώνεται ο χαρακτήρας της κάθε μιας. Νομίζω ότι τις ξέρω χρόνια, ακούω τη φωνή της Ιωάννας, γελάω με το χιούμορ της Μάκο, φαντάζομαι το “δασκαλίστικο” ύφος της Stella και τι να πω για το “τζα” τρελοκόριτσο. Τζούλια πιστεύω να έχεις καταλάβει τι έχεις δημιουργήσει μέσα από το ΒΒ. Τι λέγαμε ? α!!!! για τα greek island beauty και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσω και ‘γω. Καλό μας βράδυ….

  20. Δεν έχω λόγια! Καιρό είχα να διαβάσω τέτοιες εκπληκτικές κριτικές για ένα προιόν! Οι κρέμες ακούγονται πραγματικά εξαιρετικές, Στέλλα, συγχαρητήρια!!

  21. Καλημέρα BB GIRLS.
    Έχοντας δοκιμάσει κι εγω προίόντα της Στέλλας το μόνο που μπορώ να πώ είναι RESPECT!!! Δεν υπάρχει τίποτε άλλο πλέον για μένα – καιέχω δοκιμάσει άπειρα άλλα..

  22. @ANNA MARIA Σε ευχαριστω θερμα για τα καλά σου λόγια! Κι οτι σημερα εβλεπα το Mail σου κι ήθελα να σου γραψω για να μου πεις τις εντυπώσεις σου…

  23. Elena & MariaA σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλια σας κ ελπίζω κ εσείς να ζείτε τον έρωτα των στιγμών!
    Stella ο έρωτας των στιγμών προοδεύει σταγόνα σταγόνα (όπως είπες) κ σκορπάει την μυρωδιά της φύσης που φυσικά βοηθά στους βιορυθμούς μας. Όπως έγραψαν κ τα ΒΒ Girls ξεπερνάς το όριο της απλής παρασκευάστριας. Μας “διαβάζεις” σαν τις καλύτερες φιλενάδες σου..!! Σ’ ευχαριστώ για το αποτέλεσμά μου την ημέρα του γάμου..!!
    ΓΑΜΟΣ: Rock νύφη σε μπαράκι χωρίς νυφικό..!! Ναι, είναι φόρεμα που το βάφτισα νυφικό, είμαι ετών 39 κ την εβδομάδα πριν τον γάμο ενυδατώθηκα αποκλειστικά (σώμα κ πρόσωπο) πρωι-βράδυ, με τα προϊόντα της Stellas. Την ημέρα του γάμου εφάρμοσα μόνο το Stella Secret Recip-Y Sparkling Oil.
    Φιλιά σε όλες,
    AnnaG

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.