Summer 2014 Beachwear: Τι θα φορέσουμε στην παραλία

 

beach-wear!-open

 

Αυτό το post ίσως θα έπρεπε να το είχαμε ετοιμάσει νωρίτερα καθώς πολλές από εσάς ήδη θα έχετε προμηθευτεί τα φετινά μαγιό σας, όμως με τέτοιο άστατο καιρό που είχε σχεδόν όλο τον Ιούνιο, που να βρεθεί η όρεξη να γράψεις ένα τόσο καλοκαιρινό post;

 

Εν τω μεταξύ κάθε χρόνο είμαι από τις τελευταίες που αγοράζουν μαγιό (όταν βγαίνω για ψώνια έχουν ήδη εξαντληθεί τα περισσότερα σχέδια) και φέτος που βιάστηκα να αποκτήσω το αγαπημένο μου, δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω!

 

Αφού λοιπόν ελπίζουμε ότι το καλοκαιράκι είναι εδώ πλέον για τα καλά, ας περάσουμε στο θέμα μας για να δούμε μαζί μερικά από τα καλύτερα σχέδια “beachwear 2014”.

 

Θα ξεκινήσω με τη συλλογή που προτίμησα φέτος και η ίδια για την αγορά μου. Ο λόγος για την Madame Shou Shou και τα υπέροχα shoushou bikinis που έχουν ξετρελάνει τις Ελληνίδες με την μοναδικότητα και την καλαισθησία τους.

 

Η συλλογή αποτελείται από girly, παιχνιδιάρικα μαγιό που αναδεικνύουν ταυτόχρονα την θηλυκότητα της γυναικείας φύσης. Ο σχεδιασμός τους είναι πολύ πρωτότυπος και κατά τη γνώμη μου παραπέμπει στη ποιότητα των δημιουργιών παλαιότερων εποχών. Σε μία εποχή που η τυποποίηση είναι ο κανόνας, σχέδια σαν κι αυτά σε κάνουν να αισθάνεσαι πως αυτό που φοράς είναι “δικό σου”, πως σχεδιάστηκε ειδικά για σένα με όλη την προσοχή και την αφοσίωση που του αξίζει. Παστέλ χρώματα, floral prints, φιογκάκια, κορδελίτσες και δαντέλες σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν πριγκίπισσα στην παραλία! Από τα παρακάτω σχέδια εγώ διάλεξα το La vie en Rose (το πρώτο).

 

 

shou-shou-1

 

 

shou-shou-2

 

 

shou-shou-3

 

 

shou-shou-5

 

 

shou-shou-6

 

 

shou-shou-7

 

 

shou-shou-8

 

 

shou-shou-9

 

 

Συνεχίζω με Calzedonia, μια εταιρία που έχω συνδέσει άρρηκτα στο μυαλό μου με το κομμάτι του “beachwear” μια και πολλές από τις καλύτερες αγορές μου φέρουν την υπογραφή της. Η ποιότητα των σχεδίων της είναι πολύ καλή με μαγιό ανθεκτικά που δεν ξεθωριάζουν ούτε ξεχειλώνουν με τη χρήση. Να φανταστείτε πως ένα μαγιό Calzedonia που φοράω συχνά το είχα αγοράσει πριν τρία χρόνια περίπου. Επίσης, κάτι που μου αρέσει στη συγκεκριμένη εταιρία είναι το γεγονός ότι το πάνω και το κάτω μέρος του μπικίνι πωλούνται ξεχωριστά στα περισσότερα σχέδια. Με τον τρόπο αυτό μπορείς όχι μόνο να επιλέξεις το κατάλληλο για σένα νούμερο, αλλά και να κάνεις διαφορετικούς συνδυασμούς σχεδίων για μία αποκλειστικά δική σου εμφάνιση.

Φέτος με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τα σχέδια, αλλά και τα χρώματα των δημιουργιών. Ας δούμε μερικές.

 

 

10345997_851272144887090_7817957861675501794_n

 

 

10353358_848203968527241_4252870081661898792_o

 

 

101713_Calzedonia_Beachwear_Shot_1_022-300x197

 

 

101713_Calzedonia_Beachwear_Shot_2_004-300x196

 

 

 

Μία άλλη συλλογή που “παίζει” πολύ τα τελευταία χρόνια είναι εκείνη της Yamamay. Προσωπική εμπειρία από τα μαγιό δεν έχω όμως μου αρέσουν πολύ τα φωτεινά τους χρώματα, τα κολακευτικά τους σχέδια και τα ιδιαίτερα prints τους. Στη συγκεκριμένη εταιρία μπορείς να βρεις από το πιο κλασσικό μέχρι και το πιο παιχνιδιάρικο σχέδιο και μάλιστα σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

yamamay-1

 

 

yamamay-2

 

 

yamamay-3

 

 

yamamay-4

 

 

yamamay-5

 

 

Τα φετινά bikinis της βρετανικής μάρκας εσωρούχων πολυτελείας Agent Provocateur κυριολεκτικά “κόβουν την ανάσα“. Τα σχέδια είναι άκρως θηλυκά, απερίγραπτα sexy και υποψιάζομαι πως όποια τα επιλέξει θα κουραστεί να μετράει “βλέμματα” στην παραλία. Εντυπωσιακά χρώματα και καταπληκτικά σχέδια εγγυώνται τις πιο glamorous εμφανίσεις.

 

 

AP-1

 

 

AP-2

 

 

AP-3

 

 

agent-provocateur-purple-mazzy-swimsuit-product-1-18492209-1-266390786-normal_large_flex

 

 

AP-5

 

 

Οι παραπάνω είναι μερικές μόνο από τις πολυάριθμες εξαιρετικές επιλογές που κυκλοφορούν στην αγορά στο κομμάτι του “μαγιό”. Στην περιοχή μου για παράδειγμα έχω εντοπίσει πολλά συνοικιακά καταστήματα με υπέροχα σχέδια για την παραλία. Σίγουρα πάντως η υπόθεση θέλει πολύ ψάξιμο για να είμαστε σίγουρες πως κάναμε την πιο σωστή επιλογή.

 

Εσείς τι μαγιό επιλέξατε/θα επιλέξετε φέτος;

 

 

 

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλημερα!!!
    Για χρονια αγοραζω μονο calzedonia!! Ειναι η αγαπημενη μου
    εταιρια,κυριως για τον λογο που μπορω να φορεσω αλλο νουμερο πανω
    και αλλο κατω το θεωρω πολυ σημαντικο!!
    Περσυ αγορασα και μερικα μαγιο με καταπληκτικα πριντς και σε εξισου
    τελειες τιμες και απο τα H&M!!Εχουν τελεια εφαρμογη και πολυ
    καλη ποιοτητα υλικων!!

  2. Γεια σας,τι κάνετε;Υπέροχα τα SHOU SHOU και AGENT PROVOCATEUR.Το κατάστημα που επισκέπτομαι όποτε έχω την ευκαιρία είναι το calzedonia.Ορισμένες φορές ψωνίζω κ από το yamamay.Ειδικά τα calzedonia είναι πολύ ανθεκτικά κ μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα να αγοράζω διαφορετικό πάνω-κατω.Μου αρέσει πολυ αυτό το παιχνίδι της ανκάλυψης.Τέλος οι πωλήτριες είνια πολύ εξυπηρετικές κ η ποιότητα πολύ καλή.

  3. Τα shou shou ειναι τόσο ρομαντικά.νομιζω οτι ειναι τα πιο όμορφα.

  4. Τα shou shou είναι πολύ girly,calzedonia καιyamamayταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία μου,ενώ τα agent provocateur τα φοράς και βγαίνεις ριγέ….

  5. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Μου άρεσαν τα Madame Shou Shou που έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ λιγάκι διαφορετικό.Μουτςςςς

  6. Φανταστική ανάρτηση με καταπληκτικά μαγιό! Λάτρεψα όλα τα σχέδια και τα χρώματα, αλλά αγαπώ ιδιαίτερα την εταιρεία Calzedonia που και φέτος παρουσίασε φοβερά μαγιό! Καλό σ/κ κορίτσια και καλές βουτιές! 🙂

  7. Για μένα τα Madame Shou Shou είναι από τα καλύτερα και πιο όμορφα μαγιό!!!!Επιπλέον διαφερουν από τα υπόλοιπα!

  8. @ΚΕΤΤΥ: ……… αχχαχαχαχαχαχαχ!!! Τέλειο το σχόλιο!! Άκου ριγέ!! Καλά τα λες…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.