Bio-Oil: Mαζί μας και στις διακοπές!

 

Bio-Oil-1

 

 

Το ότι το Bio-Oil δρα ευεργετικά σε συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας μας το γνωρίζουμε καλά. Όσες δε το έχουμε δοκιμάσει, ακόμη καλύτερα. Τα είχαμε πει άλλωστε και πιο αναλυτικά εδώ. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι ότι το συγκεκριμένο λαδάκι διακρίνεται και για τις bonus, άκρως καλοκαιρινές του ιδιότητες. Πάρτε χαρτί και στυλό και κρατήστε σημειώσεις!

 

Τροπικό μαύρισμα

 

Ένα από τα προβλήματα που μας απασχολούν ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι το ξεφλούδισμα της επιδερμίδας. Οι ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας τελικά πάνε χαμένες όταν το ξεφλούδισμα μας “χτυπάει την πόρτα” και το μαύρισμα που τόσο κοπιάσαμε για να αποκτήσουμε, δυστυχώς καταστρέφεται. Το Bio-Oil, χάρη στις βιταμίνες Α και Ε και στα ευεργετικά έλαια που ενσωματώνει στη σύστασή του, εξασφαλίζει βαθιά και απόλυτη ενυδάτωση στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να αποτρέπει σημαντικά το ξεφλούδισμα και να ενισχύει τη διατήρηση του μαυρίσματος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ενσωματώσουμε το προϊόν στην καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης. 

 

Ηλιακά εγκαύματα & πανάδες

 

Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο προκαλεί συχνά εγκαύματα στην επιδερμίδα, μικρότερου ή μεγαλύτερου βαθμού. Το Bio-Oil έχει την ιδιότητα να καταπραΰνει την ερεθισμένη από τον ήλιο περιοχή, αλλά και να επιταχύνει τη διαδικασία ανάπλασης της. Με τον τρόπο αυτό και περιορίζεται η ενοχλητική αίσθηση καύσου και επουλώνεται το ταλαιπωρημένο δέρμα πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Τα εγκαύματα όμως δεν είναι το μόνο “σημάδι” που ο ήλιος αφήνει στην επιδερμίδα μας. Οι πανάδες παραμένουν ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας. Το Bio-Oil ,δρώντας κατά των δυσχρωμιών του δέρματος, μπορεί όχι μόνο να αποτρέψει τον σχηματισμό νέων πανάδων, αλλά και να συμβάλλει στην εξουδετέρωση των ήδη σχηματισμένων. Πως; Απλά κάνοντας μασάζ με το προϊόν στα επιρρεπή στην εμφάνιση πανάδων σημεία (χέρια, πρόσωπο) τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.

 

bio-oil-2

 

Αποτρίχωση & Mani-Pedi

 

Ναι αμέ, το Bio-Oil βοηθά και στην αποτρίχωση της επιδερμίδας. Απλώνοντας το προϊόν στο δέρμα και κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς, εξασφαλίζουμε μέγιστη ενυδάτωση και αποτρέπουμε τη δημιουργία ερεθισμών. Με τον τρόπο αυτό η ξηρή αίσθηση ή και τα σπυράκια που εμφανίζονται στο δέρμα μας μετά την αποτρίχωση μειώνονται αισθητά.

Και στο μανικιούρ-πεντικιούρ είναι εντυπωσιακά τα οφέλη του. Εφαρμόζοντας λίγες σταγόνες Bio-Oil στα πετσάκια των νυχιών, η κατάσταση των άκρων θα δείχνει πολύ βελτιωμένη καθ’όλη τη διάρκεια των διακοπών.

 

 

bio-oil-4

 

Μακιγιάζ

 

Να κι ένας τρόπος χρήσης του Bio-Oil που ομολογουμένως δεν είχα σκεφτεί μέχρι τώρα. Ρίχνοντας δύο σταγόνες από το προϊόν στο foundation μας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα δροσερό, λαμπερό τελείωμα στο μακιγιάζ μας, πολύ καλοκαιρινό και sexy. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως highlighter αν εφαρμόσουμε μικρή ποσότητα στα μήλα του προσώπου. Τέλος, αποτελεί την ιδανική βάση για το κραγιόν μας, αφού θα ενυδατώσει και θα επουλώσει τα σκασμένα χείλη, προετοιμάζοντας τα για την εφαρμογή του κραγιόν.

 

bio-oil-3

 

 

Άρα λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι δεν θα ξεχάσουμε να πάρουμε μαζί μας στις διακοπές και το Bio-Oil. Άλλωστε οι ιδιότητές του είναι πολύ σημαντικές για να τις αγνοήσουμε!

 

 

Iωάννα Μανέτα

 

 

 

 

4 Σχόλια
  1. Καλημέρα beautyblog παρέα!Το έχω κ είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά κάποια νέα στοιχεία που έμαθα σήμερα θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμα.Σε εκείνο που είμαι κάθετα αντίθετη είναι η πολύωρη έκθεση στον ήλιο.Ήδη από το 1972 η ιατρική κοινότητα είχε επισημάνει τους κινδύνους που συνεπάγεται η ηλιοθεραπεία κ το αποτέλεσμα ήταν τα αντηλιακά να σταματήσουν να είναι συνταγογραφούμενα φάρμακα αλλά να είναι ελεύθερη η πώληση τους.Προσοσχή λοιπόν.

  2. Καλημέρα κι από εμένα . Χαίρομαι πολύ που έμαθα και γι’αυτές τις χρήσεις του Bio Oil , καθώς το πήρα από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε σχεδόν και το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ στο πρόσωπο εδώ και τουλάχιστον 2,5 μήνες . Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένα από την ενυδάτωση που δίνει στο πρόσωπό μου και από το ότι απορροφάται σχετικά γρήγορα ( για λάδι ) . Πάντως δεν θα το ξανααγόραζα για το σκοπό που το πήρα αρχικά , για να μειώσει δηλαδή κάποια σημαδάκια που έχω από την ακμή γιατί δεν έχω δει διαφορά . Ούτε στις πανάδες μπορώ να πω ότι έχω δει ιδιαίτερη βελτίωση . Σαν ενυδατικό λάδι για το πρόσωπο είναι πάντως αρκετά καλό .

  3. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Ιωάννα μπράβο,πολύ χρήσιμες οι ιδέες σου.Μουτςςςςςςς

  4. Με όλες αυτές τις χρήσεις του πρώτα το Bio Oil τελικά θα πρέπει να μπάινει στο νεσεσέρ των διακοπών μας και όχι μόνο,και μετά όλα τ΄άλλα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.