Tα 10 αγαπημένα προϊόντα, του καλοκαιρινού μου νεσεσέρ.

make-up -bag

Βεβαίως ήταν αδύνατον να μην κάνω και αυτό το post για να  σας πω ποια ήταν τα προιόντα που δεν αποχωρίστηκα αυτό το    Καλοκαίρι του 2014. Πρόσω ολοταχώς

 

esteelauder-1

 

Η τριπλέτα Estee Lauder

 

 

Αυτά τα τρία χαριτωμένα και σε εξαιρετικά έξυπνο μέγεθος σωληνάρια της Estee Lauder και ασπροπρόσωπη με έβγαλαν και τα κατά ευχαριστήθηκα και έχουν εξαιρετικές φόρμουλες και η Βίκυ στις διακοπές, κόντεψε να μου τελειώσει την bb cream και νομίζω ήδη έχει πάει και έχει αγοράσει τη δική της γιατί τη λάτρεψε. Τα φόραγα ως εξής: Πρώτα την ενυδατική Day Wear, μετά γύρω από τη μύτη στις γνωστές κοκκινίλες την Revitalizing Supreme CC Cream και τέλος άπλωνα την Double Wear All Day Glow BB Cream και έξω από την πόρτα. Ειλικρινά, ένιωθα τόσο καλυμμένη, αλλά χωρίς να βαραίνει καθόλου το δέρμα μου, που δεν έβαζα από πάνω και αντηλιακό στην παραλία, το μόνο που έκανα ήταν να απλώνω ανά μια ώρα τo compact αντηλιακό font de ten της Shiseido.

 

 

 

 

 

Η Κατερίνα με το Stella’s Secret Recip-Y   stellas-recip-Y-1

 

 

 

H Άσπα με το Stella’s Secret Recip-Y   aspa-stellas-2

 

 

Tο λάδι Stella’s Secret Recip-Y

 

Εντάξει, έχω πάθει εθισμό με αυτό το μαγικό λάδι για τα μαλλιά και το σώμα, αυτή τη μυστική συνταγή Stella’s  Secret Recip-Y και εννοείται δεν το αποχωρίστηκα όλο το καλοκαίρι.  Κάποια στιγμή, στον Αγιόκαμπο, κάναμε μπάνιο με την Άσπα και την Κατερίνα καιτο έβγαλα από την τσάντα μου, για να ψεκαστώ. Το είδαν τα κορίτσια με ρώτησαν τι είναι, το ψέκασαν στα μαλλιά και το σώμα τους. Η Κατερίνα, το ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και βεβαίως, της το χάρισα.  Ακούει η Stella; Θα πάθω σύνδρομο στέρησης, κανόνισε.

 

 

 

 

 

 

miss-manga

 

H  αδιάβροχη μάσκαρα L’Oreal Paris, Miss Manga

 

Ένα καλοκαιρινό βράδυ έχω βγει για φαγητό με τη φίλη μου τη Μαρία, λέμε τα νέα μας και τα διάφορα και κάποια στιγμή βγάζει από το clutch της, ένα κραγιόν YSL, το απλώνει στα χείλη της, γκρινιάζω εγώ, γιατί ακόμα περιμένω το κόκκινο κραγιόν Armani που μου έχει υποσχεθεί από τον Δεκέμβριο, μου λέει ότι  σίγουρα κάποια στιγμή, θα μου το δώσει, εγώ  κουνάω το κεφάλι και  γενικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Κάποια στιγμή λοιπόν (μπορεί και λόγω, τύψεων Armani..) μου κάνει και το κοπλιμάν:«Πάντως ωραίο μακιγιάζ έχεις κάνει απόψε, δροσερό και ελκυστικό»   Φόραγα, λίγο μπρονζερ, ένα πορτοκαλί κραγιόν και είχα απλώσει στα βλέφαρα την αδιάβροχη μάσκαρα Miss Manga. Της απαντώ: «Άσε έχω θέμα. Πριν λίγο καιρό, την «έθαψα» στο bb, αυτή τη μάσκαρα, δήλωσα ότι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, διότι είμαι κορίτσι της False Lash Wings. Και όταν πήρα στα χέρια μου, τούτη εδώ, δεν το πίστευα! Και μήκος μου έδωσε και όγκο και υπέροχα απλώνεται και διαρκεί για πάντα- που λέει ο λόγος- και δεν μουτζουρώνεται στο νερό! Πως θα τα μπαλώσω τώρα στο bb;” Για να λάβω την εξής απάντηση, από την αγαπημένη, γλυκούλα, καλούλα  και ισοπεδωτικούλα  φίλη μου (την αγαπάω, πάντως,  anyway…) «Xε, χε, χε…Τον ήπιες τώρα, φάτη, να δω πως θα το γράψεις αυτό, στα bb girls…” . Κυρίες μου, ουδεμία αναμάρτητη και πρώτη απ’ όλες εγώ και θα βάλω και το λίθο.  Εξομολογούμαι: Η Miss Manga είναι ίσως μια από τις    καλύτερες αδιάβροχες μάσκαρα που έχω δοκιμάσει ποτέ

 

 

 

230113-maybelline

 

 

 

 

Το κραγιόν  Maybelline New York Color Sensational  

 

Αυτό το πορτοκαλί κραγιόν που έλεγα παραπάνω δεν ήταν άλλο από το Maybelline New York Color Sensational, στην sensational απόλυτη καλοκαιρινή απόχρωση Νο 914 Vibrant Mandarin. Έγινε το κραγιόν της κωλότσεπης. Θυμάστε, τι σημαίνει αυτό, σωστά; Το είχα μονίμως μαζί μου, σε κάποια τσέπη από το πρωί έως το βράδυ,  διότι δεν μπορούσα να το αποχωριστώ. Απλά πράγματα.

 

 

bronzersRD

 

 

Το bronzer Air Touch Radiant Professional

 

Και αυτό ήταν το αγαπημένο bronzer του καλοκαιριού, επίσης αυτό ήταν που φόραγα το βράδυ με την Μαρία.

 

 

seventeen-1

 

To βερνίκι νυχιών Seventeen

 

Κάτι με έπιασε φέτος το καλοκαίρι και δεν έχω βάψει τα νύχια μου στις διακοπές σχεδόν με κανένα άλλο χρώμα, παρά μόνο οπάκ μπεμπε ροζ . Το βερνίκι μου ήταν της μάρκας Seventeen, και της σειράς Supreme. Anyway, προσπαθούσα να βρω μια εικόνα γι’ αυτό και έπεσα στην κυριολεξία πάνω του, στο blog Beauty Junkie και έκλεψα τη φωτογραφία που είναι υπέροχη και σε ευχαριστώ αγαπημένη και είναι ακριβώς αυτό που φορούσα.

 

 

dove-intensive-repair-shampoo

 

 

To Dove Intensive Repair Shampoo

 

Δεν με έχει προδώσει ποτέ βρε παιδί μου αυτό το σαμπουάν, ακόμα και στις διακοπές, ακόμα και στη θάλασσα, ε, που όσο να’ ναι τα ήδη ξηρά μου μαλλιά, γίνονται ακόμα πιο ξηρά. Κλασσική αξία.

 

 

TF-Mandarino di Amalfi

 

 

 

Το Άρωμα Tom Ford, Mandarino di Amalfi

 

Σας έχω πει τη συζήτηση, κάποτε με τη Μαντώ το Tom Ford girl; Λοιπόν ο κύριος Ρωμανός έχει αγάπη στο άρωμα TF Neroli Portofino και είχα πει στη Μαντώ, ότι μέχρι να αρχίσει να δουλεύει, θα του το κάνει εκείνη δώρο γιατί δεν έχω καμιά όρεξη να φροντίζω και για τα αρώματα του και τα ακριβά του γούστα. Εκείνη μου απάντησε, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά τι ακριβώς σκέφτομαι να κάνω, αν σε λίγα χρόνια, δεν μου ζητήσει το άρωμα, αλλά κανένα κουστουμάκι Tom Ford. Tης απάντησα, ότι “Eνα οικοπεδάκι έχω στην Αίγινα, πάει και αυτό, υπέρ πίστεως και Tom Ford”.

Έκανα δώρο στο Θάνο, το αντρικό άρωμα Carolina Herrera VIP New York “Are you on the list” και ενώ είναι πολύ δύσκολος με τα αρώματα, ξετρελάθηκε και ψεκάστηκε ολόκληρος την ίδια στιγμή. Τα κορίτσια της παρέας, του έκαναν φουλ κομπλιμέντα για το πόσο του πάει και ο κύριος Ρωμανός, τον κοίταζε με μισό μάτι.   Mετά από λίγο, έρχεται δίπλα μου και μου λέει στο αυτί «Μαμά, που έχεις το άρωμα Tom Ford, Mandarino di Amalfi?” (σας το ορκίζομαι, το λέει ακριβώς έτσι, πεντακάθαρα και με Αμερικανική προφορά, βέβαια.) Του απαντώ ότι το έχω στην τσάντα μου, πάνω  στην καρέκλα, δίπλα από το κομοδίνο. Φεύγει σφαίρα και επιστρέφει μετά από λίγο στο μπαλκόνι, κορδωμένος περιμένοντας και αυτός τα κομπλιμέντα του από τα κορίτσια, αφού έχει “λουστεί” από πάνω μέχρι κάτω με το άρωμα .

Εγώ βέβαια έχω ήδη ενημερώσει τις κοπέλες διότι ήξερα τι ήθελε να κάνει και εκείνες άρχισαν να του λένε «Πω, πω, Ρωμανέ, απίθανο το άρωμα σου, υπέροχο,” αυτός με καμάρι να λέει πάλι όλο τον τίτλο του αρώματος και στο τέλος βέβαια, να κλείνει με το σχόλιο ότι το δικό του είναι καλύτερο από του Θάνου. “Ψώνιο”, ο κύριος Ρωμανός,  αγαπημένες, σαν τα μούτρα μου το έχω κάνει το παιδί. Υπέροχο unisex άρωμα, φουλ καλοκαιρινό, δροσερό με νότες από μέντα, grapefruit, λεμόνι, βασιλικό, πιπέρι, γιασεμί, βέτιβερ, κεχριμπαρι και μόσχο. ‘Οσο προλαβαίνω βέβαια να το ευχαριστηθώ, που δε το βλέπω. Θα το κρύψω, δε πάει άλλο.

 

 

Kai last but not least… ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!     colorvive

 

 

Elvive, Color Vive, Στιγμιαίο Θαύμα Περιποίηση Προστασίας Χρώματος.  

 

Γυρίζοντας βράδυ γύρω στις 9 από τη Μύκονο με τη Βίκυ, η οποία έμεινε εκείνο το βράδυ σπίτι μου, δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε, αν θέλαμε ή όχι να πάμε έξω για φαγητό και ποτό. Το βασικό “πρόβλημα” ήταν τα μαλλιά μας, τα οποία είχαν ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από θάλασσα, ήλιο και πισίνα, που το μόνο που δεν είχανε πάνω τους ήταν φωλιές από πουλιά (νομίζω όλα τα άλλα, τα είχαν) «Άντε να λούζομαι τώρα, αλλά και να λουστώ, σιγά μην συνέλθουν αυτά τα μαλλιά μου, έτσι όπως είναι, θέλουν κομμωτήριο και μάσκες» μου είπε η Βίκυ. Της απάντησα, να μην αγχώνεται, γιατί στο σπίτι έχω το θαύμα.

«Ποιο θαύμα;” ρώτησε η Βίκυ. «Θα δεις» της είπα εγώ. Πριν μπει για ντους και λούσιμο στο μπάνιο της έδωσα το Elvive, Color Vive, Στιγμιαίο Θαύμα Περιποίηση Προστασίας Χρώματος. Εντάξει. Καταλάβατε ότι βγήκαμε βέβαια το βράδυ, εκείνη ενθουσιασμένη, το έβαλε και αυτό στη λίστα της (την κατέστρεψα οικονομικά τη Βίκυ σε αυτές τις διακοπές..) Τι να σας πω. Αν έχετε όπως εγώ μαλλιά ξηρά, σγουρά, βαμμένα και ταλαιπωρημένα, look no further.

 

 

Τέλος αυτό που βλέπετε παρακάτω, δεν είναι βέβαια προιόν ομορφιάς, αλλά το ωραιότερο καλοκαιρινό αξεσουάρ που είδα. Είναι το βραχιόλι της Κατερίνας, το αγόρασε στη Μύκονο και είμαι ερωτευμένη μαζί του.

 

bracelet

 

Τσακωνόμασταν με τον κύριο Ρωμανό για το τραγούδι του Καλοκαιριού. Αυτός “κολλημένος” με το “Happy” και τον Pharrel Williams, εγώ του είπα ότι είναι πολύ βαρετός, βαρέθηκα να τον ακούω και να τον βλέπω να το χορεύει έναν ολόκληρο χειμώνα, το ίδιο και το ίδιο, αυτός απ’ την τσαντίλα του, να κατεβάζει τα  μούτρα του και να κοροιδεύει το δικό μου αγαπημένο, κάθε φορά που το άκουγε και εγώ βέβαια το  χόρευα..(όμως, στο πάρτι του Θάνου, όταν το βάλαμε, λύσσαξε, μέχρι moonwalk έκανε,  αλλά ok, δεν θα του το τρίψω στα μούτρα, γιατί περάσαμε τέλεια και το χόρεψε και μαζί μου, τελικά.  Alright!! Νίκησα!!!)

 

 

 

 

 

Ξαναγυρνάω στα προιόντα….Ο έρωτας.. .το outsider… αυτό που δεν περιμένεις και ξαφνικά ξεπετάγεται από το πουθενά και σε ενθουσιάζει…Είναι προϊόν σώματος, αλλά  γι’ αυτό  θα περιμένετε μέχρι να σας το αποκαλύψω.

 

Λέω να κάνω teaser.

 

 

 

17 Σχόλια
  1. true story bb-girls! για τι να πρωτοπω πραγματι…
    για το θαυματουργό και απολυτως βιολογικό λάδι της Stella’s?
    για την μάσκα Elvive, Color Vive? που κυριολεκτικά ξέμπλεξε τα ταλαιπωρημένα μου μαλλιά σε χρόνο dt? χωρίς να χρειαστεί να “χάσω” τα μισά, χτενίζοντας τα, για να τα ξεμπερδέψω?
    για τον Ρωμανό-και την σχέση του με τον Tom Ford? εμ…το μήλο κάτω απ την μηλιά θα πέσει!
    και ΄φυσικά, είμαι απ τις πλέον τυχερές γιατί μαζί με την Ειρήνη, είμασταν στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή και δοκιμάσαμε (και ερωτευτηκαμε!!!) το εν λόγω προιον σώματος-που θα γίνει teaser αλλά πιστευω και best seller.
    εχω μόνο ενα προιον να προσθεσω στην παραπάνω λίστα- το all time classic: benetint.

  2. TOM FORD… το νεο σου Top Model βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι μόλις έξι χρονών…. Ακούς ή να σου στείλουμε mail?

  3. Top το βραχιόλι!!! Από τα ωραιότερα αξεσουάρ που έχω δει και έχω κόλλημα με τέτοιου στυλ μπιζού!! Το “happy” το άκουγα κ εγω όλο το καλοκαίρι αλλά εδώ θα συμφωνήσω με τον κ.Ρωμανό είναι πολύ γλυκό και ανεβαστικό τραγουδάκι για να το βαρεθώ..και τέλος θα προσθέσω στην τόσο ωραία λίστα σου τα αγαπημενα μου μολύβια Glimmerstick Diamonds από την ΑVON που μένουν αναλλοίωτα στο μάτι,δεν μουντζουρώνεσαι καθόλου και κυκλοφορούν και σε καλοκαιρινές super αποχρώσεις!

  4. Αχ Τζούλια μας έχεις κάνει να ανυπομονούμε κάθε μέρα ποιο θα είναι το επόμενο part. Αγαπημένο το σημερινό με τα προϊόντα που δεν αποχωριζόμαστε το καλοκαίρι. Εγώ αγαπημένα προϊόντα δεν είχα ποτέ. Γενικά μου αρέσει να περιτριγυρίζομαι από πληθώρα προϊόντων ακόμα κι αν έχω 2 ή 3 για τον ίδιο σκοπό. Όμως αυτό στις διακοπές είναι δύσκολο γιατί πρέπει να φτιάχνω μια βαλίτσα για τα ρούχα και άλλη μια για τα καλλυντικά μου. Παρ’ όλα αυτά ένιωθα πάντα μια ανασφάλεια, ώστε να αφήσω κάποιο πίσω και να λειτουργήσω έστω και για λίγες μέρες με ένα λιγότερο μπουκαλάκι. Φέτος όμως έγινε κάτι φοβερό. Πήρα μαζί μου μόνο το λάδι Stella’s Recyp-Y και ώ του θαύματος δεν μου έλειψε τίποτε. Το χρησιμοποίησα σαν μαλακτικό, σαν μάσκα μαλλιών και σαν body lotion. Άφησα 3 τουλάχιστον μπουκάλια πίσω και ειλικρινά δεν μου έλειψαν καθόλου. Οπότε για πρώτη φορά στην πολυτάραχη (καλλυντικών φυσικά εννοώ) ζωή μου βρήκα ένα προϊόν που δεν αποχωρίζομαι ποτέ.

  5. @maryl: Αγαπημένη Avon.. τέλειες και οι διπλές σκιές ματιών σε σχήμα μολυβιού, δεν συμφωνείς;

  6. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Αυτό ακριβώς μου έλεγε χθες η Τζωρτζίνα (φανατικό bb girl, που δεν σχολιάζει ποτέ) Κοντεύει να της τελειώσει το Stella’s Secret Recip-Y και πλέον δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτό.. (ούτε εκείνη και το λατρεύει να το μυρίζει πάνω της και το bb boy της!)

  7. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Κι εσυ Αλεξάνδρα μου εχεις και την προηγούμενη εκδοχή, το So Soft ..So Feminine, όχι το καλοκαιρινό So Soft..So Summer-Y με την εξτρα bonus λάμψη και φυσικό εφε μαυρίσματος… Ελπίζω πάντως να σε βοήθησε στο θέμα της τιθάσευσης των μαλλιών σου, τώρα το καλοκαίρι και δη μετά τη θάλασσα. Σ’ ευχαριστώ πολύ για τα τόσο καλά σου λόγια και την προτίμηση σου, γι΄αυτό αγαπω κι εγω τα πολυλειτουργικά προιόντα. Οπως ευχαριστώ και την Τζωρτζίνα, που επιβεβαιώνει για άλλη μία φορα αυτο που μ΄αρέσει πολύ ν΄ακούω κι από άλλα κορίτσια… οτι και τα ΒΒboys λατρεύουν τις μυρωδιές και το αποτέλεσμα των προιόντων σώματος Stella’s Recip-Y…κι ο νοών νοείτω…. 😉
    @vicky Μην μ΄αφήνεις χωρίς review… λατρευω να μαθαίνω τις εντυπώσεις σας…

  8. @Beautyblog:απολύτως….ειδικά για το δικό μου θεολίπαρο δέρμα στάθηκαν σωτήριες,δεν αλλοιώνονται καθόλου!

  9. @Stella: Το ξέρω Στέλλα μου, ότι έχω την πρώτη εκδοχή και θα ήθελα πολύ και την δεύτερη! Να είσαι σίγουρη ότι αν είχα πιο “εύκολη πρόσβαση” θα τις έπαιρνα και τις 2. Αφού με ξέρεις τώρα. Πάντως ναι με βοήθησε πάρα πολύ με τα μαλλιά μου. Αλήθεια εσύ με ποιο προϊόν ήσουν πραγματικά αχώριστη αυτό το καλοκαίρι???

  10. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ χι χι χι τι ρωτάς τωρα? μεχρι να φύγω για διακοπές το So Soft So Summer-y για να φαίνομαι sunkissed. Μετα την επιστροφή πάλι το So Soft so Summer-Υ για να φαίνομαι λαμπερή και να διατηρώ το μαυρισμα…. και φυσικά δεν αποχωρίστηκα την Greek Island Beauty για πληρη καλοκαιρινη φροντίδα!!!!

  11. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Το διάβασα και το ξαναδιάβασα αλλά το τελευταίο με το teaser συνεχίζει να με προβληματίζει.Ο κύριος Ρωμανός θεούλης χαχαχχαχα.Να του δώσεις ένα μεγάλο μουτςςςςς.Και σε σένα.Και σε όλες 🙂

  12. Καλησπέρα!Πάντοτε μου άρεσαν τέτοια θεματάκια!Εγώ όλο το καλοκαίρι δεν αποχωρίστηκα το αντηλιακό μου με χρώμα της frezyderm κ την μπρονζε πουδρίτσα μου,μία για το πρωί κ μια πιο λαμπερή για το βράδυ από το the body shop.Για το σώμα roget&gallet,υπέροχες υφές κ μυρωδιές.
    Τζούλια,καταπληκτικό το βραχιόλι.Με άφησες όμως παραπονεμένη:θέλω βίντεο με τον κ.Ρωμανό κ την αμερικάνικη προφορά του. ;Όσο για το άρωμα TOM FORD, από που να πάρει βρε το παιδί;Από τη μαμά του που ψεκάζεται με 2-3 αρώματα τη φορά!

  13. Εγώ το κακομοιράκι βλέπω τα post για τα καλοκαιρινά προιόντα και δεν ξερω τι να πω, φετος δεν μπηκα στον κοπο να αγορασω καν αντιηλιακό! Με το foundation μου κλπ ημουν καλυμμένη άσε που ήδη χειμωνιάσαμε και τελείωσε και το λίγο καλοκαιράκι που είδαμε! Από όλα τα προιόντα πάντως επάνω τη Manga τη συστήνω κι εγώ, την έχω και ζήλεψα τις κρέμες της θείας. Βέβαι τώρα πήρα το νέο YSL Fusion Ink Foundation και είμαι φοβερά ευχαριστημένη!
    Τέλος δεν έχω σχόλια για τον απίστευτο κο Ρωμανό, ο σωστός Καρκίνος πρέπει να είναι ο καλύτερος, πιο δημοφιλής και να έχει και να φορά τα καλύτερα και να λαμβάνει την προσοχή και τη λατρεία όλης της ομήγυρής του ιδίως των κοριτσιών οπότε Τζούλια όλη τη γκάμα του Tom θα πρέπει να προσφέρεις στο παιδί!!!

  14. Καλημέρα!Μου αρέσουν πολύ αυτά τα θεματάκια κ κυρίως να βλέπω νεσεσερ!Όλα αυτά τα μπουκαλάκια κ τα σωληνάρια με τραβούν να τα ανακαλύψω….Εγώ όμως θέλω να ακούσω τον κ.Ρωμανό να προφέρει το άρωμα TOM FORD με αμερικάνικη προφορά,ΠΕΘΑΊΝΩ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.