My Burberry: Το νέο Άρωμα του οίκου και το Φθινοπωρινό μακιγιάζ 2014, Nude Glow

2014_MYBURBERRY_BTS_SHOT_34

 

Mε μούσες τις Cara Delevingne και Kate Moss και φωτογράφο της καμπάνιας τον Mario Testino, ο οίκος Burberry παρουσιάζει το νέο άρωμα My Burberry, το οποίο αποτίνει φόρο τιμής στην all time classic, εμβληματική μπεζ καμπαρτίνα.

 

2014_MYBURBERRY_BTS_SHOT_21

 

 

2014_MYBURBERRY_BTS_SHOT_29

 

 

Αρωματοποιός ο  Francis Kurkjian ο οποίος δημιούργησε ένα χυμό με βασικές νότες το περγαμόντο, το γεράνι και τη φρέζια τα οποία συνοδεύονται στη βάση από πατσουλί, το δαμάσκηνο το ρόδο Centifolia και το πατσουλί, δίνοντας έναν κάπως πιο ζεστό χαρακτήρα, στην κατά τα άλλα δροσερή δημιουργία.

 

 

DB_BurberryB2BTS01_096_F3-n

 

Ο Christopher Bailey δήλωσε «Το λανσάρισμα του αρώματος My Burberry σηματοδοτεί το επόμενο, μεγάλο βήμα στην ανάπτυξη μας αφού  είναι το πρώτο και μοναδικό άρωμα που θα συνδέεται τόσο άμεσα με την καπαρντίνα της Burberry. Αυτό το άρωμα,  αποτελεί την απόλυτη έκφραση του οίκου μας, η μυρωδιά του, το σχέδιο και ο χαρακτήρας του

 

To μπουκάλι σύμφωνα με τους δημιουργούς σχεδιάστηκε με έμφαση στο καπάκι το οποίο θυμίζει τα κουμπιά της καπαρντίνας (αν και εμένα το όλο concept του μπουκαλιού, μου θυμίζει το άρωμα Signorina Εleganza του Salvatore Ferragamo). Νομίζω ότι προτιμώ και το concept και το packaging  του Burberry  Body του προηγούμενου αρώματος που λάνσαρε πριν περίπου 3 χρόνια ο οίκος.

 

Και γενικά δεν μπορώ να σας πω και πολλά για το νέο άρωμα, διότι δεν το έχω δοκιμάσει. Όμως έχω ανταπόκριση από το Λονδίνο και την Υπουργό Αρωμάτων MariaA η οποία έχει να μας πει τα εξής για αυτό το νέο άρωμα (για να είναι και ολοκληρωμένο το post)

 

My Burberry: 
“Η κλασσική καμπαρντίνα του διάσημου οίκου παίρνει αρωματική σάρκα και οστά και εμφιαλώνεται δια χειρός Francis Kurkdjian σε ένα κομψό μπουκάλι που περιέχει το άρωμα ενός Λονδρέζικου κήπου μετά τη βροχή. 
Ο δημιουργός Francis Kurkjian, ήταν ο λόγος που δοκίμασα το άρωμα διότι τρέφω μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του ανθρώπου που δημιούργησε αριστουργήματα όπως το Le Male & το Classique αλλά και τα υπέροχα αρώματα της δικής του εταιρείας όπως το Amyris.
Το My Burberry είναι ένα έντονο λουλουδάτο άρωμα βασισμένο στο ρόδο (απαράιτητο λουλούδι του Αγγλικού κήπου) το οποίο συμπληρώνεται κι από άλλα λουλούδια με πιο εμφανή τη φρέζια και το κυδώνι που του δίνει πιο φρουτώδη υφή και φυσικά μπόλικο πατσουλί.
Είναι έντονο άρωμα το οποίο δεν αποτελεί κατά τη γνώμη μου κάτι το φοβερά ιδιαίτερο όμως είναι καλοφτιαγμένο και με τη βοήθεια το θεού Testino και της μούσας Cara πολύ εύκολα θα μετατραπεί στη Ναυαρχίδα του οίκου.”

 

Η φθινοπωρινή πρόταση μακιγιάζ Nude Glow, δημιουργήθηκε για να συνοδεύσει το λανσάρισμα του νέου αρώματος , το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του, μεθαύριο στις 4 Σεπτεμβρίου.

 

Αν πάντως αγαπάτε το μακιγιάζ Burberry και θέλετε να μάθετε περισσότερα γι αυτό, ο άνθωπός σας είναι ο Ράφαελ Δελαπόρτας, make up artist της μάρκας στην Ελλάδα.

 

2014_BEAUTY_MY_BURBERRY_01

 

 

2014_BEAUTY_MY_BURBERRY_02

 

 

2014_BEAUTY_MY_BURBERRY_03

 

 

 

5 Σχόλια
  1. Καλημέρα , μου αρέσουν πολύ οι συσκευασίες της burberry, η Kara φυσικά , η καμπαρντίνα και το my all time favorite weekend.

  2. Εγω πάντως λάτρεψα το μακιγιάζ!!! Φαίνεται απίστευτα chic & classy!

  3. “Έντονο λουλουδάτο” διάβασα από την αγαπημένη μας Μαρία και σίγουρα θα μου αρέσει πολύ. Λατρεύω τα λουλουδάτα αρώματα! Όσο για το μακιγιάζ τι να πω… υπέροχο! Νομίζω ότι η Στέλλα έδωσε τον σωστό χαρακτηρισμό!

  4. Καλησπέρα παρεάκι μου.Τέλειες οι συσκευασίες και τα γήινα χρωματάκια!Σκάλωσα τώρα….Μουτς

  5. Εγώ πάλι σκάλωσα με την θεά Kate!!! Κουκλάρα δεν δείχνει ούτε 30 χρονών!!! Το μακιγιάζ μου αρέσει πολύ κ εμένα αλλά τα λουλουδάτα αρώματα δεν ήταν ποτέ τα αγαπημένα μου….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.