Preview Φθινόπωρο 2014: Avon makeup, body & skincare

AVON-open

 

 

Όπως είπε κι η Τζούλια τις προάλλες στο facebook, ήρθε η ώρα σιγά-σιγά (πολύ σιγά) να μπαίνουμε στο πνεύμα. Άλλωστε τα νέα είναι πολλά και όλα τους πολύ ενδιαφέροντα. Θα ξεκινήσω λοιπόν από την αγαπημένη μου Avon, για να πάρουμε μαζί μια γεύση των καινούριων προϊόντων που από τον επόμενο μήνα θα πρωταγωνιστούν στους καταλόγους της εταιρίας.

 

Μακιγιάζ:

 

Στο κομμάτι του μακιγιάζ πολλές θα είναι οι αφίξεις. Άλλωστε η Avon εμπλουτίζει τους καταλόγους της με νέα προϊόντα κάθε δεκαπενθήμερο περίπου. Αυτό που τράβηξε την προσοχή μου είναι η νέα διπλή σκιά ματιών σε μορφή μολυβιού από την σειρά Colortrend. Απ’όσο έχω παρατηρήσει, τώρα τελευταία είναι πολύ της μόδας οι σκιές σε μορφή μολυβιού. Είναι εύχρηστες και χαρακτηρίζονται για την ιδιαίτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα. Η Avon λοιπόν που ως γνωστόν ακολουθεί πάντα τα beauty trends, μας παρουσιάζει τη δική της ξεχωριστή πρόταση. Υπέροχα χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση σε τιμή προσφοράς μόλις 4.50 ευρώ. Νομίζω η τιμή είναι από τις πιο ανταγωνιστικές της κατηγορίας της.   

 

 

avon-skia-molyvi-colortrend

 

 

Φροντίδα σώματος:

 

Η οικογένεια Avon Naturals μεγαλώνει και ένα νέο άρωμα προστίθεται στο “δυναμικό” της, το σύκο. Η αλήθεια είναι πως είμαι ιδιαίτερα περίεργη να μυρίσω τα συγκεκριμένα προϊόντα, μια και το άρωμα σύκου δεν ήταν και ο,τι πιο συνηθισμένο στις μέχρι τώρα αγορές μου. Από την άλλη, επειδή δεν τρώω καθόλου σύκο, δεν έχω ιδέα πως μυρίζει. Η σειρά θα αποτελείται από ζελέ ντους σώματος, λοσιόν χεριών και σώματος και body mist. Τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με εκχύλισμα σύκου και βιταμίνες Ε και C. 

 

 

 

 

avon-body-fig-1

 

 

 

avon-body-fig-3

 

 

avon-body-fig-2

 

 

Και η οικογένεια Avon Senses μεγαλώνει με δύο νέα πίλινγκ σώματος που καθαρίζουν και απολεπίζουν την επιδερμίδα. Αν δηλώνετε fans των σειρών Lagoon και Garden of Eden τότε πιθανότατα θα τα λατρέψετε.

 

Περιποίηση προσώπου:

 

Ο σωστός και σχολαστικός καθαρισμός είναι το Α και το Ω για ένα όμορφο και υγιές δέρμα. Η Avon το γνωρίζει καλά αυτό και φροντίζει να το μάθει και σε εμάς. Η νέα σειρά καθαρισμού με φυτικά συστατικά Avon Naturals Herbal είναι εμπλουτισμένη με Φικαρία και Νερό Πηγής. Αποτελείται από το αφρώδες ζελέ καθαρισμού που καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα και τη τονωτική λοσιόν που ολοκληρώνει το καθαρισμό και εξισορροπεί την επιδερμίδα. Τα 2.50 ευρώ είναι χωρίς αμφιβολία μια τιμή προσφοράς που μας προκαλεί να τα δοκιμάσουμε.

 

Αυτά λοιπόν είναι εν συντομία μερικά από τα νέα της Avon. Δεν ξέρω για εσάς, προσωπικά όμως αυτήν την περίοδο απολαμβάνω να ενημερώνομαι για όλες τις εκπλήξεις ομορφιάς που καταφθάνουν με τη νέα σεζόν. Ακόμα περισσότερο δε, απολαμβάνω να ενημερώνω κι εσάς. Ακολουθεί και συνέχεια λοιπόν…

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

Eγώ να σας υπενθυμίσω για άλλη μια φορά, ότι αν θέλετε να παραγγείλετε προιόντα Avon, μπορείτε να το κάνετε στο δικό μας, πολυ αγαπημένο bb girl, και Avon girl, την maryl. Στείλτε μου email και εγώ θα σας φέρω σε επαφή μαζί της.

 

 

4 Σχόλια
  1. Αχ τα προιόντα της δεν μου κάθονται καλά πλην αυτού του καταπληκτικού ρουζ με τις μπαλίτσες χρώματος!

  2. Καλη σας μέρα!!! Για άλλη μια φορά το άρθρο του bb ήταν πλήρως ενημερωμένο και άκρως ενδιαφέρον άρα δεν έχω να προσθέσω πολλά για την αγαπημένη μου μάρκα που έχω την τύχη να είμαι αντιπροσωπος, πέρα από το ότι οι ευχαριστημένες πελάτισες της AVON μιλάνε οι ίδιες για τα οφέλη των αγωγών και σειρών της στην επιδερμίδα τους τα οποία οφέλη είναι και μακροπρόθεσμα συν των καλών και προσιτών τιμών τους..Πάντα χρησιμοποιώ η ίδια τα προιόντα για να μπορώ να έχω σωστή άποψη γιαυτά και επειδή πραγματικά έχω δει θαύματα στο δέρμα μου και των δικών μου ανθρώπων, τόσο που η πιο συχνή ερώτηση είναι αν έχουμε κάνει botox,γιαυτό και τα πρεσβεύω..Αγαπημένο μου ΒΒ σευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά για την αναφορά σου σε μένα.

  3. @maryl: Τυχερή Avon. Δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντιπρόσωπο από σένα, αφού αυτά που λες, φαίνονται και στο πρόσωπο σου. Απλά πράγματα.

  4. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Η σκιά-μολύβι κάτι μου λέει νομίζω 😉 Φιλιάαααα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.