Mac : Rocky Horror Picture Show: Συλλογή Μακιγιάζ Φθινόπωρο 2014 ( No 1)

 

MACRocky-2014-Collection

 

 

Γράφω Νο 1 γιατί αύριο θα ακολουθήσει άλλη μια συλλογή της μάρκας Mac. Η συγκεκριμένη που θα δούμε σήμερα, εμπνέεται από μια cult ταινία η οποία συμπληρώνει φέτος τα 40 χρόνια από την χρονιά που προβλήθηκε για πρώτη φορά. “To Rocky Horror Picture Show”

 

Ξεκίνησε ως θεατρική παράσταση αλλά γρήγορα βρήκε τον δρόμο της ως κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές την Susan Sarandon και τον Barry Bostwick. Mια μουσική κωμωδία του 1975, σε σκηνοθεσία Jim Sharman, το RHPS, παρωδούσε με χιούμορ της ταινίες, επιστημονικής φαντασίας και τρόμου Β’ Διαλογής (γνωστές και ως B movies) από το 1930 έως το 1970. Αν και όχι ιδιαίτερα πετυχημένη όταν πρωτοβγήκε στους κινηματογράφους, τελικά απέκτησε φήμη και πλέον θεωρείτε cult movie. Χαρακτήρες όπως «Ο τρελός επιστήμονας», «Εξωγήινοι από την Τρανσυλβανία», « Ο γλυκός τραβεστί» κλπ, δάνεισαν λίγο από το χρώμα και τον “χαρακτήρα” τους, σε αυτή την limited edition σειρά της μάρκας.

 

 

RHPS-1

 

 

Αν και το μακιγιάζ στην ταινία είναι  υπερβολικά θεατρικό, η συλλογή αυτή,  πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες που έχει προτείνει η μάρκα τα τελευταία χρόνια. Υπέροχες αποχρώσεις σε κραγιόν, η limited παλέτα σκιών ευκολοφόρετη  με χρώματα που φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ, πούδρες και ρουζ σε ιδανικές ΜΚ αποχρώσεις (ΜΚ= Μετά Καλοκαίρι) και δυο πολύ ασυνήθιστα glitter like με πέρλες, βερνίκια νυχιών.

 

Riff-Raff Eyeshadow Palette (Limited edition)

 

 

 

 MACRocky-2014-7

 

 

Pigments

 

 

 MACRocky-2014-6

Lipstick  (Limited edition)

 

 

 

MACRocky-2014-4

Powder Blush  (Limited edition)

 

 

 MACRocky-2014-3

Sculpt and Shape Powder (Limited edition)

 

 

 

 

MACRocky-2014-powder

Nail Lacquer (Limited edition)

 

 

 

MACRocky-2014-2

Lip Pencils, Chromagraphic Pencil, Greasepaint Stick, Superslick Liquid Eye Liner, Mascara.

 

 

MACRocky-2014-5

 

 

Το line up της σειράς

 

 

ROCKY-HORROR-LINEUP-300

Πως σας φαίνεται;

 

10 Σχόλια
  1. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Τέλεια χρώματα,τέλειες οι συσκευασίες όλα τέλεια!Άραγε θα βρω κάτι να μη μου αρέσει;Απορώ…Μουτς

  2. Τι τέλεια χρώματα!!! Βέβαια η MAC είναι καταπληκτική μάρκα και σπάνια να κυκλοφορεί κάτι που να μην είναι του γούστου μου…

  3. Καλησπέρα!Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει!Ειδικά,οι αποχρώσεις των κραγιόν είναι δελεαστικότατες!

  4. @Στέλλα Δαμασκηνιδου: Η ενημέρωση που έχω είναι ότι η συγκεκριμένη συλλογή θα έρθει και στην Ελλάδα. Για την ακριβή ημερομηνία θα γνωρίζουμε γύρω στις 22 Σεπτεμβρίου.

  5. ΚΑΡΑ-LIKE ΣΕ ΟΛΑ!!! Παρότι αρκετά από τα χρώματα της ΜΑC μου φαίνονται λίγο βαριά προσωπικά, νομίζω ότι η συγκεκριμένη συλλογή είναι πάααρα πολύ ωραία! Α! Και θέλω το κόκκινο κραγιόν τέρμα αριστερά στη φωτό!

  6. Χαχα!!! Nice…. Βλέπω τον Rocky της ταινίας, στην χρωματική παλέτα των παραπάνω προιόντων… Πολύ τολμηρά και σέξι…

  7. Πολυ ενδιαφερουσα συλλογη!ειδικα η παλετα με τραβαει (εχεις πληροφορηση για την τιμη που θα εχει?) εχει πολυ προσιτα χρωματα..απλα ισως ειναι δυσκολο σε καποιες να το δουν ακομα λογω του γνωστου ελληνικου καιρου (ευτυχως) που εχουμε καλοκαιρι μεχρι τον Οκτωβριο!

  8. το κραγιον του Τim Curry στην ταινια ειναι αλησμονητο.Εχω διασκεδασει πολυ σε παρτυ RHPS που ξετρελλαθηκα με την ιδεα.Ειναι σσφως μακρυα απο την αισθητικη της μεσης Ελληνιδας η ταινια. αλλα τα χρωματα θεσπεσια. Αξιζει το spree.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.