Mac, Brooke Shields : Συλλογή Μακιγιάζ Φθινόπωρο 2014 (Νο 2)

 

Mac-2014-Brooke-open

 

 

Συνεργασία της Mac με το νεαρό είδωλο των 80’s την Brooke Shields σε μια limited edition σειρά μακιγιάζ όπου η ηθοποιός πρότεινε στη μάρκα και επέλεξε η ίδια,  τα αγαπημένα της χρώματα και looks για το πρωί και το βράδυ. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά, αρκετά χαρούμενη με σχετικά “ήσυχες” αλλά κολακευτικές αποχρώσεις και έμφαση στο θαμπό πορτοκαλί, το αγαπημένο χρώμα της ηθοποιού.

 

 

Αν και με κάποιο τρόπο τα προϊόντα και οι αποχρώσεις δείχνουν πιο ανοιξιάτες, νομίζω ότι είναι όμορφο το λίγο χρώμα μετά το καλοκαίρι, ειδικά αν το δέρμα έχει διατηρήσει και λίγη από την ηλιοκαμένη λάμψη του καλοκαιριού.

 

 

BrookeShields-BEAUTY-72

 

To packaging σε απαλή γκρι απόχρωση με τη ιδιόχειρη υπογραφή της ηθοποιού.  Θα την βρείτε αρχές Οκτωβρίου στα καταστήματα Mac

 

 

Mac-Fall-2014-BrookeShields

 

 

 

mac- fall2014-brooke

 

 

 

mac- brooke-shields

 

 

 

H Brooke Sheilds έγινε διάσημη σε πολύ μικρή ηλικία ήταν μόλις 14 ετών όταν γυρίστηκε η ταινία «Γαλάζια Λίμνη» (Blue Lagoon) το 1980. Για τις γυμνές της σκηνές χρησιμοποιήθηκε body double ενώ το στήθος της ήταν πάντα καλυμμένο από τα μακριά μαλλιά της. Συνέχισε με την μεγάλη επιτυχία της αισθηματικής ταινίας Endless Love, αλλά γι’ αυτό που την θυμούνται οι περισσότεροι, ήταν η iconic διαφήμιση για τα τζιν παντελόνια του οίκου Calvin Klein και  το tagline “ There is nothing between me and my Calvins” (υπονοούσε ότι δεν φορούσε εσώρουχα)

 

Blue_lagoon_1980_movie_poster

 

 

endless love

 

 

brooke-shields-in-calvin-klein-jeans

 

Δημιουργήθηκε διαμάχη, η συντηρητική Αμερική βρήκε την  εν λόγω διαφήμιση πολύ προκλητική για τα ήθη της εποχής και το νεαρό της ηλικίας της ηθοποιού. Ό, τι καλύτερο για τον οίκο βέβαια που είδε τις πωλήσεις να εκτοξεύονται στα ύψη. Δε νομίζετε ότι είναι ενδιαφέρον το πώς τα ήθη αλλάζουν; Σήμερα, μοντέλα της ίδιας ηλικίας, ποζάρουν σε πολύ πιο προκλητικές στάσεις και βεβαίως δεν ασχολείται κανένας.

 

 

5 Σχόλια
  1. Η πανέμορφη Brooke Sheilds υπήρξε το αγαπημένο μου εφηβικό είδωλο.Θυμάμαι όλα τα κορίτσια τότε προσπαθούσαμε να της μοιάσουμε,δεν βγάζαμε τα φρύδια,αφήναμε μακριά τα μαλλιά,μαζεύαμε αφίσες της,δεν χάναμε ταινία της κλπ..Βέβαια μεγαλώνοντας χάλασε κατά την άποψη μου αρκετά..Πάχυνε,έγινε πιο άχαρη,δεν είμαι σίγουρη τι από αυτά,πάντως δεν έχει σχέση με το είδωλο της εφηβείας μας..Και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζουν και οι παραπάνω φωτό της παρόλο που λατρέυω τα MAC.

  2. @maryl: Εχεις απόλυτο δίκιο. Η Brooke Shields είναι 49 ετών. Σκέψου ότι η Halle Berry είναι 48, μόλις ένα χρόνο μικρότερη και η Monica Bellucci επίσης 49. Σε κάποιες γυναίκες, ο χρόνος φέρεται καλύτερα. Και τελικά δεν παίζει ρόλο πόσο διάσημη είσαι και πόση “βοήθεια” μπορεί να έχεις από τους “ειδικούς”.

  3. Εγώ την θυμάμαι αμυδρά στην “Κουκλίτσα της Ν. Ορλεάνης”. Νομίζω πως εξακολουθεί και είναι μια πανέμορφη γυναίκα (η δεύτερη φωτογραφία όμως είναι τόοοσο πειραγμένη …. έλεος). Η συλλογή δεν μου άρεσε, το packaging είναι βαρετό, η παλέτα με τις σκιές μου φαίνεται ενδιαφέρουσα αν και προτιμώ τις μεμονομένες σκιές ή τις παλέτες που μπορείς να τις “χτίσεις” μόνος σου.

  4. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Ωραία τα χρώματα αλλά κάτι δεν μου κάθεται.Μάλλον φταίει το photoshop χααχαχαχαχ… τς τς τς κακίες! Μουτςςςς

  5. Γεια σας!Ακόμα κ σήμερα θυμάμαι τη μέρα που πηγα σινεμά για να δω τη ”Γαλάζια Λίμνη”.Ήταν πανέμορφη,κουκλίτσα σωστή,αλλά τωρα είναι πλέον ώριμη.Εξακολουθεί βέβαια να είναι όμορφη.Όσο για τη mac,πάντα λανσάρει κάτι ενδιαφέρον.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.