Inspiration and Magic

 

inspiration

 

Inspiration and Magic: Έμπνευση και Μαγεία. Κρατήστε αυτές τις δυο λέξεις. Θα τις δούμε αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Πριν λίγες μέρες, εξ’ άλλου μιλήσαμε για έμπνευση και εγώ με τη σειρά μου θέλω να πω ότι πρόσφατα είδα πρώτη κάτι, που και με ενέπνευσε και με “μάγεψε”.

 

Αυτός είναι και ο λόγος που με «βλέπετε» σήμερα εδώ, έχετε καταλάβει ότι πρέπει να μου «μιλήσει», να με εντυπωσιάσει, να με κάνει χαρούμενη ή λυπημένη πολύ κάτι, για να βγω από το πρόγραμμα μου.

 

Είναι αλήθεια. Χωρίζω τον μήνα μου σε εβδομάδες, τις εβδομάδες μου σε μέρες και τις μέρες μου σε ώρες. Και ξέρω με αρκετή ακρίβεια τι πρέπει να κάνω εκείνες τις μέρες. Βεβαίως υπάρχει πάντα και ο αστάθμητος παράγοντας (πότε ευχάριστος, πότε δυσάρεστος) αλλά αν δεν υπάρχει αυτό το οργανόγραμμα στο μυαλό μου, δεν μπορώ να λειτουργήσω σωστά. Πελαγώνω. Ίσως επειδή μέσα στο μυαλό μου είμαι έτσι κι αλλιώς μονίμως πελαγωμένη, σε όλα τα υπόλοιπα που με περιβάλουν θέλω απόλυτη τάξη.

 

 

inspiration(1)

 

 

Αυτό όμως, που θα δείτε σύντομα και εσείς πρώτες σε λίγες μέρες μαζί με μένα, με έκανε πολύ χαρούμενη. Και με ενθουσίασε. Και με έκανε και περήφανη, γιατί είδα ότι στη χώρα μας, όσα προβλήματα και αν αντιμετωπίζουμε, δεν μας λείπει ούτε η έμπνευση ούτε η μαγεία. Ούτε το ταλέντο. Και χαίρομαι που με έβγαλε από το πρόγραμμα μου. Γιατί αξίζει.

 

Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, δεν θέλω να χαλάσω την έκπληξη που σας περιμένει. Την ίδια έκπληξη που ένιωσα και εγώ όταν είδα..ε, αυτό που είδα. (δε λέω κάτι άλλο)

 

Λοιπόν, το ταξίδι στην έμπνευση και τη μαγεία, ξεκινάει αύριο. Και δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσει, παρά με γυναίκες. Τι λέγαμε προχθές; Γυναίκες Μούσες. Πανέμορφες, μοναδικές, γυναίκες σύμβολα του κινηματογράφου που ενέπνευσαν, μάγεψαν και άφησαν για πάντα το στίγμα τους, με το στυλ την ομορφιά και το ταλέντο τους.

 

To be continued…

 

 

11 Σχόλια
  1. Τζα!!!Τι ευχάριστη έκπληξη!Και πώς αντέχω ως αύριο μου λες;;;;Φιλιά

  2. Καλή μας εβδομάδα, λοιπόν. Και αναμονή κοινού για κάτι που σίγουρα θα μας ικανοποιήσει.

  3. Λατρεύω εκπλήξεις!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε κορίτσια!!!

  4. Αγαπώ τις εκπλήξεις και έχω τρελή αγωνία…. θα σκάσω μέχρι αύριο!!! χα-χα Καλή εβδομάδα γλυκό μου παρεάκι! 🙂

  5. Tι ωραία έκπληξη η σημερινή!!Δεν βλέπω την ώρα να δω τις Γυναίκες Μούσες..

  6. Κάπου παει το μυαλό μου και νομίζω, ότι το βρήκα, αλλα δεν θα μιλήσω….. έχει να κανει με κόκκινο αυτο μόνο θα πω… ετσι κυρά δασκάλα μας?

  7. @Stella: Τώρα έχω εγώ περιέργεια, να δω που έχει πάει το δικό σου μυαλό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.