Inspiration and Magic: Audrey, Rita, Elizabeth

 

audrey-open

 

Audrey Hepburn, Rita Hayworth, Elizabeth Taylor. Η πιο εκλεπτυσμένη και stylish γυναίκα που πέρασε από τη μεγάλη οθόνη, η συγκλονιστικά σέξι κοκκινομάλλα και τα ομορφότερα μάτια του κινηματογράφου. Το ταξίδι μας, στην έμπνευση συνεχίζεται σήμερα.

 

Audrey Hepburn

 

audrey_hepburn_final

 

To πρώτο fashion icon στην ιστορία του κινηματογράφου και μούσα του Givenchy ήταν μια εκπληκτικά ταλαντούχα γυναίκα από τις λίγες που στην καριέρα τους έχουν κερδίσει βραβείο Οscar, Emmy, Tony και Grammy. H γυναίκα που σε μια εποχή στυλιστικής υπερβολής, έκανε μόδα το “Little black dress” αργότερα αφιέρωσε τη ζωή της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, έγινε Πρέσβειρα της Unisef,  αλλά εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την “Fair Lady” να παίρνει  «Πρόγευμα στο Tiffany’s”

 

Her signature style: Θεωρείτε η απόλυτη φυσική καλλονή όλων των εποχών και πως όχι αφού όλα της τα χαρακτηριστικά είναι σχεδόν τέλεια με σήμα κατατεθέν τα έντονα τοξωτά φρύδια και τα “ελαφίσια”  μάτια.

 

Διάσημη Ατάκα

«Πιστεύω ότι τα χαρούμενα κορίτσια, είναι τα πιο όμορφα κορίτσια. Πιστεύω ότι αύριο είναι μια άλλη μέρα, πιστεύω στα θαύματα»

 

Από το My Fair Lady,  “I could have danced all night…” (έτσι είναι ο έρωτας…)

 

 

 

Rita Hayworth

 

rita-hayworth-

 

Για το πιο διάσημο striptease στην ιστορία του κινηματογράφου πίσω στο 1947, το μόνο που χρειάστηκε να κάνει, ήταν να βγάλει και να πετάξει το μακρύ μαύρο σατέν γάντι της, στην all time classic ταινία Gilda. Πως μπορεί μια γυναίκα να σου κόψει την ανάσα, με ένα μόνο τίναγμα των μαλλιών της; Ε, η Ρίτα, το κατάφερνε. Η Νεοϋορκέζα Ισπανο-ιρλανδικής καταγωγής Margarita Carmen Cansino, μετά το γάμο τη με τον Orson Welles, παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αγά Χαν. Είναι η δική μου αγαπημένη.

 

Signature Style

Αν και φυσική καστανή, έβαψε κόκκινα τα μαλλιά της και πήρε τη θέση που της άξιζε στο Hall of Fame. Έμφαση στα καμπυλωτά φρύδια, τις μακριές βλεφαρίδες και το στο πάντα γυαλιστερό με πολλές στρώσεις lip gloss, στόμα.

 

Διάσημη Ατάκα

«Όλοι οι άντρες που γνώρισα έπεφταν στο κρεβάτι με τη Gilda και το πρωί ξύπναγαν με τη Ρίτα»

 

«Put the blame on Μame» , το πιο διάσημο τραγούδι της,

 

 

 

 

…αλλά εγώ προτιμώ το “Amado Mio” – ήταν και χορεύτρια, δείτε την κίνησή της, προς το τέλος του video.

 

 

 

 

 

Elizabeth Taylor

 

elizabeth-taylor-open

 

Από πού να ξεκινήσω;  Από παιδί θαύμα, σε εκπληκτική καλλονή,  ταλαντούχα super star, κάτοχος Όσκαρ, πολυτάραχη προσωπική ζωή, 8 γάμοι (οι δυο με τον ίδιο άντρα τον Richard Burton) και μπορεί η Marilyn να είπε το τραγούδι, αλλά τα μεγαλύτερα και περισσότερα διαμάντια, τα είχε εκείνη στην κατοχή της.

 

Signature Style

Oι αντιθέσεις. Κατάλευκο δέρμα, εβένινα μαλλιά, μάτια σχεδόν μοβ, έντονα μαύρα φρύδια, κατακόκκινο στόμα.

 

Διάσημη Ατάκα

«Βάλε ένα ποτό, άπλωσε και λίγο κραγιόν και σύνελθε!»

 

 

 

Τα ίδια με χθες. Θέλω να μου πείτε σε ποια από τις τρεις, έχετε εσείς αδυναμία

 

 

 

Kαι σήμερα περιμένω και τα δικά σας σχόλια, όσο αφορά αυτές τις τρεις πανέμορφες ντίβες.  Και πάλι, έχω τους λόγους μου.

 

To be continued…

 

 

15 Σχόλια
  1. Αυτά τα μάτια της Ελίζαμπεθ είναι αξεπέραστα το ίδιο και η πολυτάραχη ζωή της. ΘΕΑ!!!!!

  2. Αγαπημένη Audrey… πολυ μα πολύ αγαπημένη!!! Για όλα της! για το atittude, το styling, την προσωπικότητα, όλα μα όλα!!!!! Αν κι ακόμα πιο πολύ, η δική μου διαχρονική uber alles αγαπημένη από παιδάκι, ήταν η συνονόματη της Catherine. Αυτη για μένα είναι πάνω απ΄όλες, γιατί ήταν απίστευτα μπροστά απ΄την εποχή της, χωρίς να χανει από θηλυκότητα αλλά τόσο μα τόσο γοητευτική και βαθιά θηλυκή…. ο.κ ξέφυγα απο το θέμα. Και μια ιδιατερη αδυναμία στην Rita!!! Ηταν η αγαπημένη της μαμάς μου η οποία παρεπιπτοντως αγαπούσε τόσο το παλιό κλασσικό Χόλλυγουντ, που με είχε μυήσει σε όλες αυτες τις ανεπανάληπτες και ασύγκριτες μυθικές σταρ. Από την μαμά μου τις έμαθα και τις αγάπησα και ναι στη Ριτα έιχε μια ιδιαίτερη αδυναμία (και στην Ingrid και την Lauren τωρα που το σκέφτομαι…). Anyway…. Η Ελίζαμπεθ το alter ego της Sophia δεν μπορω να πω, ότι με συγκινεί ιδιαίτερα παρόλα τα διαμαντικά…. Ψηφίζω την Αudrey λοιπον για σήμερα, γιατί ειναι η δικιά μου αγαπημένη (εκτος αν αύριο έχουμε Catherine ή Ingrid….)

  3. Καλημερα!!!
    Αν και τo στιλ της Audrey μου ταιριαζει περισσοτερο και λατρευω το “προγευμα στο Tiffany’s”!!Ψηφισα την Rita γιατι απλα με μαγευει η μαγκια της!!!

  4. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Όσο πάει και μεγαλώνει το μυστήριο..Για σήμερα ψήφισα την Rita Hayworth.Τη θεωρώ συγκλονιστικά θηλυκή και αφόρητα σέξυ.Η Audrey αρκετά χαριτωμένη θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω αιώνια έφηβη,μου βγάζει μια παιδικότητα.Η Elizabeth πάλι εκτός από το ιδιαίτερο χρώμα ματιών δεν μου κάνει καμιά εντύπωση.Και περιμένω το αυριανό μενού @Julia μόνο μη βάλεις μαζί την Greta και τη Marlene γιατί θα δυσκολευτώ πολύ να διαλέξω χαχαχαχαχ Φιλιάαααα

  5. “… και το μυστήριο μεγαλώνει”, όπως πολύ σωστά είπε η αγαπημένη μας Litsa aka Τζα!!! , έτσι λοιπόν σήμερα θα ψηφίσω την υπέροχη Audrey! Γυναίκες που τα σημάδια που έχουν αφήσει με τις παρουσίες τους, έχουν μείνει αναλλοίωτα στο πέρασμα των χρόνων.

  6. Ψηφίζω κι εγώ Audrey για το ανεπανάληπτο στιλ της !

  7. Put the blame on MaMe!! Rita δαγκωτό γιατί μου αρέσει τρομερά το σέξυ μυστήριο της ομορφιάς της,η βραχνή υπέροχη φωνή της και οι ατάκες της! Όσο για τις άλλες δυο ντίβες συμφωνώ απόλυτα όμως με την αγαπημένη Litsa Strantzali

  8. Καλησπέρα!!!Εγώ ψήφισα Ρίτα από χθες!! Θέλω να δω τη συνέχεια αύριο……

  9. Μπορεί να έχασα τη χθεσινή ψηφοφορία, επιλέγω όμως σήμερα την αγαπημένη μου απ’όλες τις έξι που έχουν αναφερθεί ως τώρα, την αξεπέραστη Audrey Hepburn! Στα μάτια μου συνδυάζει τόσο μοναδικά την ”παιδικότητα” με τη θηλυκότητα, απλά υπέροχη…
    Καλά Τζούλια, έχεις χτίσει απίστευτο σασπένς, δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό που μας ετοιμάζεις! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!
    Καλό βράδυ εύχομαι!

  10. Audrey Hepburn = Εσωτερική-εξωτερική ομορφιά και ταλέντο…υποκλίνομαι! <3 <3

  11. Τα μάτια της είναι τα ομορφότερα που έχω δει.Αυτήν ψήφισα.

  12. RITA !
    η μοναδική που σε προκαλεί και την καταλαβαίνεις
    ακόμη κι όταν τη βλέπεις από πίσω
    μαλλιά? μέση? γοφοί?
    είχε το πακέτο η γυναίκα! μέσα κι έξω..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.