Korres, Beauty News Φθινόπωρο 2014 (μακιγιάζ, περιποίηση, άρωμα)

korres-fall-nea-proionda-2014

 

 

Θα σας διηγηθώ, τι μου συνέβη την τελευταία φορά που πήγα σε παρουσίαση Korres (ή μάλλον την προτελευταία). Η παρουσίαση γινόταν σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Την αμαρτία μου, θα την πω, δεν μου αρέσει πρωινές ώρες, να βρίσκομαι στο κέντρο, είναι πολύ δύσκολο για μένα, για τους εξής λόγους:

 

 

Νο 1: Για να φύγω από τα Μελίσσια και να κατέβω στο κέντρο, θέλω το λιγότερο μια ώρα. Και 2 ώρες (και παραπάνω πολλές φορές) η παρουσίαση;  Και άλλη μια ώρα να επιστρέψω; Με λίγα λόγια, ουσιαστικά τελειώνει σχεδόν όλη μου η μέρα και μένω πίσω σε όλα τα άλλα.

Νο 2: Δυστυχώς, δε μένω κοντά στο Μετρό. Για να πάρω Μετρό, πρέπει να πάρω το αυτοκίνητο μου, να πάω οδικώς στο Μετρό (ένα μισάωρο) να βρω (!!!) να παρκάρω σχετικά κοντά στο Μετρό, να πάρω το Μετρό να φτάσω στον προορισμό μου και μετά το ίδιο στην επιστροφή (αστείο, δεν παίζει αυτό το σενάριο)

Νο 3: Άρα μένει η λύση αυτοκίνητο – αλλά βεβαίως δεν κυκλοφορώ κάθε μέρα. Οπότε όταν δεν κυκλοφορώ, οδηγώ συνήθως μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας που δεν έχει δακτύλιο, μετά ψάχνω πάρκινγκ  στα εκεί στενά, (τι τραβάω μέχρι να βρω να παρκάρω), μετά να βρω ταξί,  να πάω με ταξί στο κέντρο και βεβαίως το ίδιο για να επιστρέψω. Ταξί, ξεπαρκάρω, φεύγω για τα ΒΠ (με νερό και καμιά φορά με κανά σνακ)

 

 

(Αγχωθήκατε ήδη, όσες μένετε εκτός Αθηνών; Και που είστε ακόμα)

 

 

Εκείνη τη μέρα κυκλοφορούσα και επειδή δεν θέλω να χάνω τις παρουσιάσεις Korres, αποφάσισα να πάρω το αυτοκίνητο μου και να κατέβω στο κέντρο. Αλλά δεν έλαβα υπ’ όψιν μου, τον άλλο αστάθμητο παράγοντα,  λέγε-με-Πορεία-στο- Κέντρο. Όλοι οι δρόμοι για το κέντρο κλειστοί, εγώ να προσπαθώ να φτάσω στη Φιλελλήνων μέσω Λαμίας, είμαι ήδη 1,5 ώρα μέσα στο αυτοκίνητο, ρίχνω καυγά με οδηγό ταξί (μη με δείτε στα άσχημά μου) και ενώ είμαι σχεδόν σε απόσταση αναπνοής και σχεδόν τα έχω καταφέρει, βλέπω μπροστά μου κλειστό και τον τελευταίο δρόμο, δηλαδή την τελευταία μου ελπίδα για να φτάσω κάποια στιγμή.

 

Και εδώ αρχίζει το θέατρο του παραλόγου (του δικού μου παραλόγου, ο αστυνόμος, προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του)

 

Μπροστά από τον κλειστό δρόμο με την κορδέλα ο αστυνόμος, προτρέπει τους οδηγούς να φύγουν προς την άλλη κατεύθυνση. Μπροστά μου, τρία αυτοκίνητα. Βγάζω το κινητό μου από την τσάντα και παίρνω την Κατερίνα να την ενημερώσω ότι θα καθυστερήσω πάρα πολύ  και να ξεκινήσουν την παρουσίαση χωρίς εμένα και όσο της μιλάω, έρχεται και η σειρά μου, φτάνω στον αστυνόμο, ανοίγω το παράθυρο και με το κινητό κρεμασμένο στο αυτί, του λέω:

 

«Αχ σας παρακαλώ, μήπως μπορείτε να ανοίξετε την κορδέλα, να περάσω, έχω αργήσει σε δημοσιογραφική παρουσίαση…»

 

………………………………………………………………

 

(γιατί βλέπετε, στην άλλη μου ζωή και μέσα στο μυαλό μου, είμαι ο Ομπάμα, και θα ανοίξουν οι δρόμοι να περάσω)

 

Τα έχασε ο άνθρωπος, μάλλον δεν πίστευε αυτό που έβλεπε στα μάτια του και σα να μίλαγε σε πεντάχρονο, μου απάντησε:

 

« Όχι-μό-νο- ΔΕΝ θα-πε-ρά-σε-τε, αλ-λά- ΚΛΕΙ-ΣΤΕ, ΤΩ-ΡΑ το κι-νη-τό σας, για-τί, θα σας κό-ψω κλή-ση 500Ε και για πα-ρα-κώ-λυ-ση κυ-κλο-φο-ρί-ας και για χρή-ση κι-νη-τού, εν- ώ-ρα ο-δή-γη-σης. Και μπρο-στά μου, μά-λι-στα!!!»

 

Ειλικρινά, νομίζω δεν έφαγα την κλήση, γιατί ή πρέπει να με λυπήθηκε βλέποντας την απελπισία μου, ή να με πέρασε για άτομο με ειδικές πνευματικές δεξιότητες και με το δίκιο του. Υδροχόοι όλου του κόσμου, εσείς που σαν εμένα, είσαστε στον δικό σας κόσμο, παρακαλώ να με στηρίξετε. (βέβαια μεταξύ μας, εμείς που μένουμε στην πρωτεύουσα αυτής της χώρας, πολύ συχνά και νιώθουμε και γινόμαστε, άτομα με ειδικές πνευματικές δεξιότητες , if you know what I mean)

 

Tέλος πάντων, δεν έχετε δει άνθρωπο να κάνει πιο γρήγορα όπισθεν και να εξαφανίζεται και- to cut a long story short- με τα πολλά έφτασα τελικά στην παρουσίαση, διηγήθηκα, αυτά τα ωραία που με βρήκαν, αλλά , αν και εγώ το είχα ξεχάσει το συμβάν,  το  Korres team, δεν το ξέχασε και για να μη πάθω τα ίδια, αυτή τη φορά, με κάλεσαν στο γραφείο τους (μια χαρά, κοντά μου και καμία σχέση με κέντρο) για να με ενημερώσουν για τα πολλά και ωραία και ενδιαφέροντα νέα τους.

 

Τα οποία είναι:

 

Μανόλια: Το (νέο) Αντιρυτιδικό και Ενυδατικό Serum Προσώπου και Ματιών για ηλικίες 30+

“Το νέο Μανόλια/ Αντιρυτιδικό & Ενυδατικό Serum προσφέρει προστασία στην επιδερμίδα σε δύο επίπεδα: εστιάζει στην αντιμετώπιση λεπτών γραμμών και μόνιμων ρυτίδων αλλά και στην πιο βαθιά ενυδάτωση, με στόχο τη διατήρηση της ποιότητας και τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Τα φυσικά συστατικά που διακρίνονται, είναι το ενεργό εκχύλισμα από Φλοιό Μανόλιας με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και οι τρεις τύποι Υαλουρονικού Οξέως με την ιδιότητα να δεσμεύουν το νερό ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.”

 

Το συγκεκριμένο δεν θα το βρείτε ακόμα μεμονωμένο αλλά στο πακέτο μαζί με την κρέμα ημέρας ή νύχτας (το βλέπετε το κουτί στην φωτό που ανοίγει το post)

 

ΜΑΝΟΛΙΑ_ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΟ & ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ SERUM [1]

Άγριο Τριαντάφυλλο Color Corrective CC Cream SPF 30

“Ενυδατική κρέμα που προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, καλύπτει ατέλειες και παρέχει αντιηλιακή προστασία. Με εκχύλισμα Carob Tree που καταπραΰνει από ερεθισμούς και Άγριο Τριαντάφυλλο που εμφανίζει επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες.”

 

Την δοκίμασα, γιατί τώρα τελευταία σα να έχω αποκτήσει μια αδυναμία τις CC Creams και αυτό που έχω να πω είναι ότι προσφέρει, αρκετά έντονη κάλυψη, πιο κοντά στα πρότυπα μιας BB παρά μιας CC Cream.

 

 

ΑΓΡΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ_COLOUR-C

 

 

Τα Αρώματα

Bellflower/Tangerine/Pink Pepper – For Her

Λουλουδάτο, φρουτώδες και ξυλώδες  με νότες από Κάρδαμο και Ροζ πιπέρι, Μανταρίνι, Περγαμόντο,  Ίριδα και στη βάση, μόσχο, κέδρο και   Vetiver

 

 

 

BELLFLOWER_TANGERINE_PINK-P

 

 

 

Blue Sage/Lime/Fir Wood  – For Him

Έχει aquatic χαρακτήρα – είναι ένα φρέσκο ανδρικό άρωμα με τις δροσερές νότες της Μέντας και του Γκρέιπφρουτ να έχουν τον πρώτο λόγο. Σταδιακά τη θέση τους παίρνουν το Γεράνι, το Φασκόμηλο, το Μοσχοκάρυδο και το αναζωογονητικό Έλατο. Στη βάση το Κεχριμπάρι και το Vetiver

 

 

 

BLUE-SAGE_LIME_FIR-WOOD

 

Μακιγιάζ και Βερνίκια Νυχιών

 

Twist Lipstick

Super-sized lipstick που συνδυάζει την ευκολία χρήσης του μολυβιού με το τελικό αποτέλεσμα πλούσιου, γεμάτου χρώματος. Η απόλυτη λάμψη του lipgloss, η ένταση χρώματος του σταθερού κραγιόν και η απαλή φροντίδα και πλούσια υφή του lip balm σε ένα προϊόν.

Αυτά αγαπήθηκαν πολύ.

 

Αποχρώσεις: DELIGHT- CHARM- GRACE- ALLURE- DRAMATIC- SEDUCTIVE

 

RASPBERRY-TWIST-LIPSTICK-AW

 

 

New LipLiner Pencils, μολύβια για τα χείλη

Μολύβι χειλιών εμπλουτισμένο με ενυδατικά έλαια Βαμβακιού, Jojoba και αντιοξειδωτικές βιταμίνες, που προστατεύουν την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα χείλη. Μαλακό και εύκολο στη χρήση, σχεδιάζει το περίγραμμα των χειλιών για σταθερό αποτέλεσμα με εξαιρετική απόδοση χρώματος, που διαρκεί.

 

 

Αποχρώσεις : DREAMY GREY 70,  DELICATE VIOLET 77, CLASSY BEIGE 40

 

ΕΛΑΙΟ-ΑΠΟ-ΒΑΜΒΑΚΙ_ΜΟΛΥΒΙ-ΧΕ

 

 

 

Βερνίκια Νυχιών

 Αποχρώσεις:

PRECIOUS BLACK 100- SPARKLY RED 54- STEEL GREY 97- DELICATE VIOLET 77- CLASSY BEIGE 40- DREAMY GREY 70

 

NAIL-COLOUR_AW-14_15-COLLEC

 

 

 

Για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα η Korres μας προτείνει δυο συλλογές

 

Chic  

 

AW-14_15-CHIC-COLLECTION

 

και

 

Glowing

 

AW-14_15-GLOWING-COLLECTION

 

 

 

Νέα Είσοδος- Τα Πρώτα Eau de Parfum από την Korres, έρχονται τον Νοέμβριο!

 

 

 

KORRES_EAU-DE-PARFUM-I

 

(Ι)

FREESIA

PATCHOULI

VANILLA

BERGAMOT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αρχική φρουτώδης αίσθηση μεταμορφώνεται σε μία floral αρωματική καρδιά που ανθίζει και αποκτά βάθος με τις νότες από Patchouli, ενώ τυλίγεται από τη γλυκιά Βανίλια.

 

 

 

 KORRES_EAU-DE-PARFUM-II

 

 

(II)

CARDAMOM

TOBACCO

VETIVER

SANDALWOOD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καθαρά αρρενωπές νότες -ένα ξυλώδες άρωμα με μια διακριτική φρεσκάδα, που καταλήγει στην ένωση της αιχμηρής, ζεστής αύρας του με μία υπόγεια γλυκύτητα από Βανίλια.

 

 

 

 Και καλό μας Μήνα, bb girls! (Εμένα ξεκινάει όμορφα, γιορτάζει ο κύριος Ρωμανός. Διότι μια που είχαμε την μια παγκοσμίου φήμης εορτή στην οικογένεια, της  Ιουλιανής της Παραβάτριας, μεγάλη η Χάρη Της, είπαμε να προσθέσουμε και άλλη μια διάσημη, αυτή του Ρωμανού του Μελωδού ή Διογένη. Θα σπάσουν τα τηλέφωνα πάλι σήμερα.)

 

 

 

 

 

36 Σχόλια
  1. Καλημερα!!!!
    Χρονια πολλα!!!!! Να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου!!!!!!

  2. Αχαχχχα! Πεθαίνω!!! «Αχ σας παρακαλώ, μήπως μπορείτε να ανοίξετε την κορδέλα, να περάσω, έχω αργήσει σε δημοσιογραφική παρουσίαση…» ΘΕΑ!

    Να χαίρεσαι το αστέρι σου Τζούλια! Χρόνια του πολλά!!!

    Και καλό μας μήνα!

    Τα νέα αρώματα KORRES τα περιμένω με ανοιχτές αγκάλες!!!

  3. Χρόνια πολλά , να το χαίρεσαι το αγόρι σου να είναι γερό και τυχερό. Αυτοί οι χρόνοι μετακίνησης για μας των εκτός Αθηνών φαίνονται απίθανοι.Σκέψου ότι σε 2 ακριβώς λεπτά είμαι στο σχολείο και σε άλλα 10 στη δουλειά μου, διασχίζοντας την πόλη από την μία άκρη στην άλλη.Μεγάλη πολυτέλεια νομίζω. We love korres. New μολυβάκια ματιών και σκιές δεν έχει? Καλημέρα.

  4. @Ioanna: Με το δίκιο σου γελάς και εγώ γελάω τώρα, αλλά εκείνη τη μέρα ήμουν στα όρια δακρύων.

  5. @ΕΛΕΝΗ: Όχι απλά πολυτέλεια, άλλη ποιότητα ζωής θα έλεγα. Μολύβια και σκιές τα ίδια που υπάρχουν στην μόνιμη γκάμα και ίσως δούμε κάτι νέο κοντά στα Χριστούγεννα.

  6. Πολύ όμορφα όλα , δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις ( πάντα αυτό παθαίνω με τα προιόντα μακιγιάζ Korres … ) . Αγαπημένη , να το χαίρεσαι το αγόρι σου κι ας μην τον θυμούνται όλοι . Σίγουρα τον θυμούνται αυτοί που τον αγαπούν πραγματικά …

  7. Να χαίρεσαι το παλληκάρι σου με το υπέροχο όνομα! Δώστου ένα φιλάκι κι απο μενα…
    Κυριλή δεν έχω λόγια…… Δικαιώνεις το ζωδιο σου στο έπακρο!;) Πως φαίνεστε όλες εσείς που δεν ζείτε καθε μέρα στο κεντρο….«Αχ σας παρακαλώ, μήπως μπορείτε να ανοίξετε την κορδέλα, να περάσω, έχω αργήσει σε δημοσιογραφική παρουσίαση…»… θα λοιώσω Χριστούλη μου….. 🙂
    Ρωτήστε κι εμάς 340 μέρες το χρόνο να ξεκινάς απο το πρωί καλές 7 απ’ το σπίτι για να επιστρέψεις πάλι καλες 7 και να ζεις πιο πολύ στο Syntagma sq. απ΄ότι στο σαλόνι σου…. Καθε μέρα όμως έτσι?????
    Και να κλείνει το μετρό, καθε φορα που γινεται η παραμικρή μαζωξη ανω των 5 ατόμων και να περπατας καθε δυο και τρεις μεχρι του φιξ να πάρεις λεωφορείο…. χώρια η εγκληματικότητα που φοβασαι να περπατήσεις ακόμα και στους κεντρικούς δρόμους …. αστα γιατί η υπόθεση Αθηνα σηκωνει prozac!!!!
    Φιλιά πολλά και φθινοπωρινά!

  8. Με έκανες να σκάσω στα γέλια. Την κορδέλα παρακαλώ!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!

  9. @Stella: Ασε με άσε με, γιατί το έγραφα και ταυτόχρονα έλεγα, σίγουρα θα τα “ακούσω” από τη Stella και δίκιο θα έχει, τι να πει και εκείνη.. Για να μη μιλήσουμε, για την περιπέτεια σου της κλοπής, χρονιάρα μέρα.

  10. Να ένας σημαντικός λόγος που δε θα ήθελα να ζω στην Αθήνα (έχω κι άλλους! :P)… Μου άρεσαν πολύ τα μολύβια-κραγιόν, καθώς και η CC cream… Να χαίρεσαι το αγγελούδι σου!:)

  11. @Tassoula: Την κορδέλα! Την κορδέλα! Καλά τα λες… Ευχαριστώ αγαπημένη.

  12. kalispera julia bbgirls!!!
    @julia petheno na diabazo tis mikres sou istories nomizo oti einai ola ta leyta……!!!!xaxaxaxa na xairese ton kouklo sou!!!xronia tou polla!! panta xaroumenos k eytixismenos!!!

  13. Την θυμάμαι αυτή την ιστορία που την είχες ξανααναφέρει όταν είχε συμβεί, πιο επιγραματικά βέβαια, αλλά το θυμάμαι το περιστατικό. Είσαι απίστευτη πραγματικά!!!
    Να χαίρεσαι τον κούκλο σου!! Χρόνια πολλά!!!!
    Να την και η επόμενη γιορτή που περιμέναμε σε 5 μέρες!!!
    Με τα μανό δεν έχω μείνει ευχαριστημένη, διότι δεν μου κρατάνε καθόλου.

  14. Γέλασα πολύ με το περιστατικό με τον αστυνομικό!
    Πολύ ωραία τα προιόντα του Κορρέ <3
    xxx

  15. Φαντάζομαι το σκηνικό κι γελάω!!!
    Χρόνια πολλά στον κύριο Ρωμανό!!!! Και πολλά φιλάκια!!!

  16. Ψηφίζω Glowing και φυσικά κρέμες!
    Να χαίρεσαι το μωρό σου!!!!

  17. Χρόνια σας πολλά! Να χαίρεσαι τον μικρό σου πρίγκιπα!

  18. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.@Julia ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ και μόνο που τα διάβασα.Οι κρέμες προσώπου Korres δεν μου κάθονται δυστυχώς αλλά τα είδη μακιγιάζ και τα αρωματάκια θα τα τιμήσω και φέτος.Να χαίρεσαι το καμάρι σου <3 Φιλιάααα

  19. Πρώτα απ’όλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον υπέροχο κούκλο σου!!!
    Δεύτερον τη θυμάμαι την ιστορία είχα ξεραθεί στο γέλιο κι όταν μας την είχες πρωτοπεί και έχω να πω ότι είσαι θεά και δεν υπήρχε περίπτωση να σε γράψει ο στυνομικός διότι τέτοια φαινόμενα δεν εμφανίζονται συχνά!
    Τρίτον αν δεν δειτε να μη λειτουργει έστω και μια γραμμή του tube στο Λονδίνο και να θέλεις 3 ώρες να κάνεις μια διαδρομή 45 λεπτών δεν εχετε καταλάβει τι είναι ταλαιπωρία – σήμερα ήταν μια απ’ αυτές τις μέρες!!
    Τέταρτον και πιο σημαντικό – και σχετικό – οι συλλογές του Κορρέ είναι καταπληκτικές και τα αρώματα τα περιμένω κι εγώ πως και πως, άλλωστε η αρωματική κοινότητα τα έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση!
    Φιλιά πολλά!!

  20. XRONIA POLLAAAAAAAAAAAAAAA ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΡΩΜΑΝΟ!! Τζούλια μου λατρεύω τον τρόπο που παρουσιάζεις ακόμα και τις δυσκολίες που σου τυγχαίνουν,δεν είσαι καθόλου μίζερη όπως ακριβως μια χαρακτηριστική Υδροχοίνα! Επίσης αγαπώ και τα προιόντα Korres ειδικά την μαύρη πεύκη που ένα φεγγάρι,(προ AVON),ήταν η μόνη σειρά προσώπου που χρησιμοποιούσα ανελλιπως.

  21. @nansy: Ειδες αγαπημένη; Ελπίζω εσύ να μην τα τραβάς αυτά τα ωραία, στην Πάτρα…

  22. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: To έχω ξαναπεί: Δεν σου “ξεφεύγει” τίποτα. Η μνήμη σου δε… Μαθηματικά! Μαθηματικά!

  23. @ΙΩΑΝΝΑ Μ: Εσύ έχει τύχει να είσαι μαζί μου σε περιστατικό με οδήγηση, ξέρεις…

  24. @ΜΑΡΙΑ Α: Περιμένω πως και πως το review σου, για τα αρώματα Korres!

    ΥΓ: Ας ήμουν στο Λονδίνο και σκασίλα μου, αν επρεπε να αλλάξω και μια γραμμούλα, στο tube.. Σιγά το πράγμα.. θα έφευγε από Jubilee θα “πεταγόμουν” στην Victoria ή την Piccadilly, ούτε γάτα ούτε ζημιά.

  25. @beautyblog.gr Αν ξέρω λέει….. χαχαχαχα!!!!

  26. Άργησα λίγο, αλλά…. Να χαίρεσαι τον κούκλο σου Τζούλια μου και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! (η γιορτή κρατάει 40 μέρες έτσι δεν λένε;) Φοβερή ανάρτηση σήμερα…έσκασα στα γέλια!!! Αγαπώ πολύ τα προϊόντα του Κορρέ και τα θέλω (πάλι!) ΌΛΑ!! Φιλιάαααα… 😉

  27. Χρόνια πολλά, να τον χαίρεσαι και να τον δεις όπως επιθυμείς! Τι να πω και εγώ με τα ασυνήθιστα ονόματα, παθούσα, πάντα ζήλευα τα παιδάκια που γιόρταζαν και εγώ όχι. Οπότε καταστήσαμε τα γενέθλια γεγονός της χρονιάς. Όσο για τα προϊόντα Korres, απλά υπέροχα! Τα είχα βρει και στο Παρίσι, το κατάστημα είναι πολύ κεντρικά, απέναντι από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.
    Υ.Γ. Βάλε και τον διάλογο με τον ταξιτζή, να δούμε Τζούλια φορτσάτη! 😛

  28. @Sheena: Τον διάλογο με τον taxi driver?? Α πα πα!! Με τίποτα! Θα χάσετε πάσα ιδέα, αγαπημένη! (ευχαριστώ για τις ευχές!)

  29. Χαχαχαχα!! Δε σου το έχω, το ομολογώ! Πιο πολύ μου “κάθεται” η Τζούλια με τον αστυνομικό, ξέρεις, αυτό το χαριτωμένο νάζι! Καλό Σαββατοκύριακο, αγαπημένη! Φιλιά από τη συννεφιασμένη Θεσσαλονίκη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.