Estee Lauder: Η νέα μάσκα προσώπου Revitalizing Supreme

 

estee-1

 

Θυμάστε το καλοκαίρι που σας μίλησα για τα τρία προϊόντα περιποίησης της  Estee Lauder, που αγάπησα και για την φόρμουλα τους αλλά και για το πολύ βολικό τους packaging; Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για την νέα μάσκα προσώπου, Revitalizing Supreme, η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στα καταστήματα (κρατήστε καλά, αυτό το τελευταίο)

 

Η επίσημη ονομασία της (και εδώ απλά να πω, όλα ωραία και καλά, αλλά κάτι πρέπει να κάνει η μάρκα, με τους τίτλους των προϊόντων, 3-4 λέξεις είναι αρκετές, δεν χρειάζεται να γράφουν έκθεση) είναι ESTÉE LAUDER NEW REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING MASK BOOST (και ναι, φυσικά το έκανα copy paste μισή ώρα μου παίρνει να το γράψω..)

 

 

Τέλος πάντων, από εσάς, θέλω απλά να συγκρατήσετε το Supreme Mask, αυτό μου είναι αρκετό (σε περίπτωση που θα σας εξετάσω)

 

Ήμουν από τις πρώτες που την δοκίμασα και  πρέπει να πω, ότι και αυτή βρήκε αμέσως τη θεσούλα της στο νεσεσέρ μου.

 

Την κάνω περίπου δυο φορές την εβδομάδα και αυτό συστήνω και σε όσες από εσάς, είσαστε άνω των 30. Εδώ να τονίσω ότι ομορφιά πάνω από όλα είναι ΠΡΟΛΗΨΗ. Προσέχουμε για να έχουμε.

 

 

~TonyR v1 @ 4/18/2013 @ 4:40 PM~TS v3 @ 5/13/2013 @ 3:21 PM

 

 

 

Τα claims της:

 

  1. Δίνει ενέργεια στην επιδερμίδα, καταπολεμά την κούραση της καθημερινότητας, το δέρμα δείχνει πιο λαμπερό, πιο ελαστικό, πιο τονωμένο
  2. Αναζωογονεί: Αυτό το καταφέρνει κατά μια έννοια «διεγείροντας» την επιδερμίδα και βοηθώντας τη να ενεργοποιήσει την διαδικασία παραγωγής ελαστίνης (ελαστίνη ίσον δέρμα πιο σφριγηλό, πιο απαλό, πιο νέο)
  3. Ενυδατώνει: (αυτό το ένιωσα άμεσα και εγώ) Με ένα μίγμα από θρεπτικά ενυδατικά συστατικά καθώς και Υαλουρονικό Οξύ και εκχύλισμα αγγουριού (τι νομίζατε; Κάτι ήξεραν οι γιαγιάδες μας, που έκαναν μάσκα από αγγούρι)

 

Με απλά (δικά μου) λόγια, όλη η σειρά Revitalizing Supreme της Estee Lauder σχεδιάστηκε πρωτίστως για να καταπολεμά την «κούραση» της επιδερμίδας.  Η πατενταρισμένη IntuiGen Technology,  έχει την «εξυπνάδα»  να ενεργοποιεί πολλαπλές αντιρυτιδικές λειτουργίες  και να εντείνει την ίδια την ικανότητα του δέρματος να αναπλάθεται και να δείχνει νεότερο.

 

Όπως έγραψα στην αρχή του post, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά είναι γνωστό πλέον, ότι τα bb girls, πολλές φορές, δοκιμάζουν πρώτα και λένε και τη γνώμη τους, η οποία «ακούγεται» ηχηρά.

 

19 Σχόλια
  1. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα μάσκα και νομίζω ότι αυτό είναι που χρειαζόμαστε πολλές από εμάς να ξεκουραζουμε την επιδερμίδα μας. Με βρίσκει πολύ σύμφωνη αυτό το post με όλα όσα γράφεις Τζούλια μου. Εγώ θα τι δοκιμάσω μόλις έρθει, μιας και τότε η επιδερμίδα μου θα χρειάζεται πολύ ξεκούραση και τόνωση!!!! Φιλία πολλά καλή εβδομάδα σε όλες μας!!!!

  2. ουάου. Ξέρουμε πόσο περίπου θα κοστίζει;

  3. Καλημέρα παρεάκι μου και καλή εβδομάδα! Αγαπώ Estee Lauder, όλη τη σειρά Revitalizing Supreme, το νέο άρωμα που μ’έχει ξετρελάνει και φυσικά θέλω να δοκιμάσω και αυτή την υπέροχη μάσκα!! Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα; Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά! 🙂

  4. Αγαπημένη εταιρία! Αυτό με την ξεκούραση μου χρειάζεται σίγουρα. Θα ήθελα να την δοκιμάσω σίγουρα αν η τιμή της δεν ξεφεύγει 🙂

  5. Καλημέρα κορίτσια ! Γιατί μου μυρίζεται ότι αυτή είναι άλλη μια πρόσκληση-πρόκληση για να γίνουμε “πειραματόζωα” ? Δεν ξέρω για τη μάσκα , δεν τα πάω και πολύ καλά με αυτές γιατί ψιλοβαριέμαι και δεν είμαι και πολύ τακτική , αλλά η αντίστοιχη ενυδατική κρέμα της σειράς είναι η καλύτερη κρέμα που έχω δοκιμάσει ως τώρα .

  6. Τζούλια καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
    Θέλω να την δοκιμάσω γιατί δείχνει να προσφέρει στην επιδερμίδα άνω των 30 αυτό ακριβώς που χρειάζεται: ξεκούραση, αναζωογόνηση, βαθιά ενυδάτωση και λάμψη και ειλικρινά ψάχνω μια μάσκα που να έχει όλα αυτά τα “χαρίσματα” αλλά να είναι φτιαγμένη από ποιοτικά συστατικά. Πιστεύω πως το όνομα Estee Lauder είναι εγγύηση στον χώρο της κοσμετολογίας οπότε το αποτέλεσμα πρέπει να είναι εξαιρετικό!
    Στο επόμενο πείραμα κοσμετολογίας είμαι μέσα από τώρα 😉

  7. kalispera julia bbgirls!!!! o titlos einai ontos liiigo megalos!!!xixi!! akougete poly elkistiki!!! kanei k gia mikroteras hlikies?? :*

  8. Καλησπέρα σε όλα τα bb girls!! Εγώ με τις μάσκες προσώπου έχω μια σχέση εξάρτησης (οπωσδήποτε 2 φορές την εβδομάδα θα περιποιηθώ το δέρμα μου με μάσκα ομορφιάς)και εννοείται ότι ευχαρίστως να γίνω πειραματόζωο ειδικά όσον αφορά τέτοια διάσημη μάρκα όπως η Estee Lauder

  9. Καλησπερα σε ολες. Εγω εχω χρησιμοποιησει την κρεμα ματιων απο την σειρα Revitalizing Supreme. Μεχρι σημερα ολες οι μασκες που εχω χρησιμοποιησει ειναι απο μαρκετ ευρειας. Ελπιζω να μου δοθει η ευκαιρια στο μελλον να χρησιμοποιησω επιλεκτικης αρχιζοντας απο την Estee Lauder Καλο βραδυ

  10. Αγαπημένη μου Estee, σταματα να βγάζεις συνεχώς καινούρια προϊόντα γιατί μας έχεις καταστρέψει. Μου αρέσει πολύ η revitalizing supreme βουτυρενια κρεμούλα και η αντίστοιχη ματιών φαντάζομαι και μάσκα θα είναι εξίσου καλή. Καλό μας βράδυ

  11. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.@Julia είπες πάλι την μαγική λέξη(μάλλον φράση)..”δεν κυκλοφόρησε ακόμη στην Ελλάδα”όταν το ακούω αυτό….αναστατώνομαι!Μουτς

  12. Καλημέρα!Πιστέψτε με,δεν έχω βρει την ιδανική μάσκα ακόμα.Για πειραματόζωο,δέχομαι!

  13. @nansy: Περίμενε εσύ λίγο ακόμα, μικρό μου, έχουν προτεραιότητα οι μεγαλύτερες “αδερφές”¨σου! xxx

  14. H Estee Lauder είναι ίσως η πιο αγαπημένη μου εταιρεία.Τα προϊόντα της δε μ’έχουν προδώσει ποτέ.Η μόνη επιφύλαξή μου είναι η τόσο έντονη παρουσία parabens για τα οποία έχει κατηγορηθεί κατ’εξακολούθηση.Θα εκτιμούσα την τοποθέτησή σου πάνω σ’αυτό.

  15. @KETTY: Μπα.. αγαπημένη… δεν έχω καμιά ιδιαίτερη τοποθέτηση να κάνω. Όλες αυτές οι κατά καιρούς υστερίες με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Παρόλο που κάποιες έχουν μεγάλη δόση αλήθειας, όπως ας πούμε «Κόψτε το κάπνισμα κάνει πολύ κακό (εγώ όμως εξακολουθώ και καπνίζω) Ή «τα λιπαρά, βουλώνουν τις αρτηρίες (σκασίλα μου)» Ή «είσαι τρελή τρως σούσι με ωμό ψάρι» Ναι και τρώω άνετα και 100 rolls στην καθισιά μου. ‘Ή «τίποτα πιο επικίνδυνο από το ωμό κρέας» Το steal tartar (ωμός κιμάς) είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά. “Α πα πα! Γλουτένη; Τρελή είσαι;” «Tι ; Αγγίζεις το ψωμί του τοστ; Κάνεις τοστ, αντί για μια χούφτα μύγδαλα;» Και πατάτες που δεν είναι βιολογικής καλλιέργειας;” Ντροπή! Ναι το κάνω ρε φιλενάδα και δίνω και στο παιδί μου. Και του δίνω και τροφές από όλες τις ομάδες και μπόλικο γάλα, γαλατένιο. Άσε, με κάτω τώρα.

    Τα τελευταία χρόνια δαιμονο ποιούνται και κατηγορούνται κάποια συστατικά σε προϊόντα ομορφιάς τα οποία κυκλοφορούν σχεδόν έναν αιώνα. Δε δίνω καμία σημασία. Φαντάσου να έλεγα, στη γιαγιά μου «Α! Γιαγιά! Αυτή τη κρέμα που λατρεύεις έχει πάραμπενς..» Σα να τη βλέπω μπροστά μου τι θα απαντούσε και θα έχανε κάτι από τον comme il faut χαρακτήρα της, εκείνη τη στιγμή.. Ή να το έλεγα στην προ γιαγιά μου, ή να το πω στη μαμά μου, στις θείες μου και στις φίλες τους. Παρεμπιπτόντως η γιαγιά μου έφυγε σε μεγάλη ηλικία από φυσικά αίτια και η κρέμα καθώς και το άρωμα της ήταν μέχρι την τελευταία της μέρα δίπλα της στο κομοδίνο.

    Βεβαίως ισχύουν τα: «Πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών», “Πέθανε από υπερβολικό κάπνισμα”, “Πέθανε από έκθεση σε ραδιενέργεια,” «Πέθανε από μολυσμένο νερό.»

    Για να είμαι ειλικρινής όμως, δεν έχω ακούσει, ούτε και πρόκειται να ακούσουμε ποτέ «πέθανε από υπερβολική χρήση, κρέμας με parabens.”

    Petroleum Jelly: Το φωνάζει απ’ έξω η συσκευασία, ότι είναι παράγωγο του πετρελαίου δεν το κρύβει. Παρόλα αυτά η Βαζελίνη, το petroleum jelly δηλαδή έχει χρησιμοποιεί κατά κόρον από το 1890 που έκανε την εμφάνιση του. Ωραία να το κατηγορούμε τώρα, όταν ακόμα και οι δικές μας μαμάδες όχι πριν από τόσα πολλά χρόνια, με αυτό μας μεγάλωσαν και δεν είδα να πάθουμε τίποτα «Πέθανε από υπερβολική δόση, βαζελίνης….» Γιατί εδώ που τα λέμε, δεν φτιάχνεται σε εργαστήριο το πετρέλαιο. Από τη γη αναβλύζει. Για κάποιο λόγο λοιπόν, χρειάζεται και αυτό.

    Anyway είναι τόσο μικρή η ποσότητα που χρησιμοποιείται σε αυτές τις κρέμες, αυτών των «κακών» συστατικών, που είναι αστείο, ακόμα και να το συζητάμε. Είναι ωραίο όμως υπέροχο μη σου πω, το πρωί να κάνεις μια μάσκα, να την αφαιρέσεις και ξαφνικά να δεις το μουτράκι σου να λάμπει ακόμα και αν ξενύχτισες το προηγούμενο βράδυ. Δίκιο δεν έχω; Και γι αυτό λες ότι η Estee ας πούμε, δεν σε έχει προσώσει ποτέ. Γιατί είναι αποδεδειγμένα, ενα καλό προιόν.

    Και μας αρέσει δεν μας αρέσει η ήλιος κάνει δυστυχώς πλέον κακό και ευχαριστώ το Θεό που ζω σε τεχνολογικά εξελιγμένη εποχή και ένας επιστήμονας ανακάλυψε το SPF και δεν πα να χει η κρέμα του και πάραμπενς και σιλικόνες και ότι θέλει μέσα; To SPF με αφορά.
    Χαλαρά λοιπόν και μην παραμυθιαζόμαστε και πολύ. Αυτή βεβαίως είναι η δική μου άποψη και κάθε άλλη, όπως πάντα, απολύτως σεβαστή.

  16. @Julia:Πως γίνεται σχεδόν πάντα να συμφωνώ με΄ότι γράφεις,με τις απόψεις σου,με όλα???? Τηλεπάθεια ή λόγω ζωδίου ή τι άλλο πια!!! Μια φορά θυμάμαι που έιχα γράψει στο αγαπημένο μου bb ότι αν δεν έχει η κρεμούλα μου τα χημικούλια της δεν μου προσφέρει το αποτέλεσμα που θέλω!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.