Vichy: Liftactiv Supreme. Σωστά τα λέει.

Vichy- Liftactiv-Supreme-Open

 

Ξυπνάς το πρωί και, αν υποθέσουμε ότι είχες έναν καλό ύπνο, αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου όμορφη και αναζωογονημένη. Είναι πιο φρέσκια, πιο “γεμάτη”, πιο λεία, πιο λαμπερή. Ετοιμάζεσαι, πηγαίνεις στο γραφείο ή ακολουθείς το καθημερινό σου πρόγραμμα. Κάπου γύρω στις 12 κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και η αρχική εικόνα σου έχει “αλλοιωθεί” κάπως, τίποτα σπουδαίο βέβαια. Ανανεώνεις το κραγιόν, προσθέτεις λίγο ρουζ και όλα καλά.

 

Οι ώρες περνούν. Το απόγευμα το πρόσωπό σου είναι αρκετά διαφορετικό. Το μακιγιάζ έχει “συρρικνωθεί”, τα σημάδια κούρασης έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά και το δέρμα είναι πιο θαμπό. Κάνεις μερικές κινήσεις φυσικού “λίφτινγκ”, τραβάς το δέρμα σου, ανασηκώνεις τα ζυγωματικά, τα μάγουλά κ.ο.κ.

 

 

vichy-litactiv-3

 

Ώσπου έρχεται το βράδυ. Επιστρέφεις σπίτι και το μόνο που θες είναι να αφαιρέσεις το μακιγιάζ και να ξεκουράσεις το δέρμα σου. Τώρα οι ρυτίδες είναι πιο έντονες, το δέρμα πιο χαλαρό και πιο κουρασμένο κι εσύ αισθάνεσαι σαν να έχασες κάτι από τη νεότητά σου μέσα σε μια μέρα. Αλήθεια ή ψέμα;

 

Η διαδικασία που σας περιγράφω παραπάνω είναι πέρα ως πέρα αληθινή. Η γήρανση της επιδερμίδας έχει πολλές διαστάσεις και μία από αυτές είναι η καθημερινή. Τι εννοώ καθημερινή γήρανση; Καθώς περνούν οι ώρες τα σημάδια γήρανσης αυξάνονται και τελικά η επιδερμίδα φαίνεται -και είναι- μεγαλύτερη στο τέλος της ημέρας. Το επόμενο πρωί θα έχει φυσικά αποκατασταθεί ένα μέρος της φθοράς που υπέστη το δέρμα μας την προηγούμενη μέρα, όχι όμως ολόκληρο. Αυτό το επιπλέον μέρος που δεν αποκαθίσταται, συσσωρεύεταιμέρα με τη μέρα και σταδιακά οδηγεί στη μόνιμη και εγκατεστημένη γήρανση.

 

Τα εργαστήρια της Vichy δημιουργούν και μας παρουσιάζουν το νέο προϊόν Liftactiv, τη Liftactiv Supreme. Η νέα κρέμα ημέρας δρα σε δύο επίπεδα, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

 

Προσφέροντας συνεχές lifting, είναι σχεδιασμένη να επανορθώνει τα συμπτώματα της καθημερινής γήρανσης, να αποτρέπει τη σώρευσή τους στην επιδερμίδα και να αποκαλύπτει μια όμορφη και αναβαθμισμένη πλευρά της κάθε μέρα, αλλά και σε βάθος χρόνου.

 

 

vichy-Liftactiv-supreme

 

 

Άμεσα αποτελέσματα:

 

Η τεχνολογία οπτικής διόρθωσης χαρίζει άμεσα λεία και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα και την εικόνα ενός φρέσκου και υγιούς δέρματος. Σε συνδυασμό με την καφεΐνη και την αδενοσίνη, η κρέμα βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την αρχικά καλή εικόνα της μέχρι το τέλος της ημέρας, παραμένοντας λαμπερή και περισσότερο σφριγηλή. Το βράδυ λοιπόν, όταν θα έχουμε τελειώσει όλες τις δουλειές μας, η εικόνα μας στον καθρέφτη θα είναι καλύτερη, το δέρμα πιο φωτεινό, οι ρυτίδες πιο απαλές και η θαμπή όψη περιορισμένη.

 

Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα:

 

Η σύνθεση της κρέμας συνδυάζει δύο επιπλέον ισχυρά συστατικά που υπόσχονται με συνεχή χρήση, να προσφέρουν στο δέρμα ολικό αποτέλεσμα lifting. Η ραμνόζη (5%) με την ισχυρή αντιγηραντική δράση στοχεύει στις πιο έντονες ρυτίδες και στη χαλάρωση της επιδερμίδας. Η νεοεσπεριδίνη έχει αντιοξειδωτική δράση και ως εκ τούτου προστατεύει το δέρμα, καταπολεμώντας της ελεύθερες ρίζες και βοηθώντας το να αντισταθεί στα σημάδια γήρανσης. Μετά από ένα μήνα, η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή με λιγότερο ορατές ρυτίδες.

 

Και φυσικά το ωφέλιμο πρέπει να συνδυάζεται με το ευχάριστο, κάτι που γνωρίζει καλά η Vichy. Για το λόγο αυτό η νέα Liftactiv Supreme χαρακτηρίζεται από ελαφριά και δροσερή υφή, που απορροφάται εύκολα, δεν προκαλεί λιπαρότητα και έχει ματ τελείωμα. Απλώνεται ιδανικά στο δέρμα και προσφέρει άμεση ενυδάτωση και απαλή αίσθηση.

 

 

 

vichy-Liftactiv-4

 

 

Κυκλοφορεί σε δύο τύπους, για κανονικές-μικτές και για ξηρές επιδερμίδες και είναι κατάλληλη ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα.

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

14 Σχόλια
  1. η Vichy έχει ανεβάσει ταχύτητες στον τομέα αντιγήρανση και αυτό είναι το βήμα για να ξεχωρίζει ανάμεσα σε τόσες άλλες εταιρείες προϊόντων περιποίησης…κλασσική επιλογή με καινοτόμες ιδέες!!ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!!!πολλά φιλάκια BBgirls <3

  2. Ναι αλλά για ποιές ηλικίες είναι αυτή?

  3. Με όσα διάβασα είμαι έτοιμη να πάω να την πάρω ΤΩΡΑΑΑ

  4. @donnia μου η συγκεκριμένη κρέμα είναι αντιγηραντική και ιδανική για γυναίκες από 40 ετών και άνω. Βέβαια τίποτα δεν εμποδίζει μια νεαρότερη γυναίκα που την έχει ανάγκη να τη χρησιμοποιήσει.

  5. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Έβλεπα το διαφημιστικό σποτ και μια περιέργεια την είχα.Κι επειδή αγαπώ vichy κατευθύνομαι προς το φαρμακείο για τα περαιτέρω.Τα φιλιά μου…

  6. Πωπω!!!! Με όλα αυτά που διάβασα θα τρέξω κ εγώ στο φαρμακείο..Μαρέσει πολύ που είναι ελαφριά και ματ, ότι πρέπει για το δικό μου λιπαρό δέρμα. Έστω και τα μισά να κάνει από όσα υπόσχεται (όπως σχεδόν οι περισσότερες κρέμες άλλωστε)θα είμαι πλήρως ικανοποιημένη!

  7. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙς ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ

  8. Λοιπόν!την συγκεκριμένη κρέμα την αγόρασα πριν από μια εβδομάδα!!!
    Η φαρμακοποιός μου όταν της ζήτησα μια κρέμα για τις πρώτες ρυτίδες κ ενυδατική μου συνέστησε αυτή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου γέμιζε το μάτι κ την πήρα με βαριά καρδιά που λέμε!!! Κ όλα αυτά γιατι δεν μου άρεσε η vichy.
    Όμως στην εφαρμογή της είδα αμέσως τη διαφορά!!!Το δέρμα μου δείχνει πιο φωτεινό κ ξεκούραστο!!!
    Τελικά είχε δίκιο η φαρμακοποιός μου……

  9. Καλημέρα!Μου αρέσει πάρα πολύ η vichy κ γενικά τα καλλυντικά φαρμακείου!Τις επόμενες μέρες θα αγοράσω κάποια πράγματα κ σίγουρα θα τη δοκιμάσω.Ευχαριστούμε Ιωάννα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.