Yves Rocher, τα κραγιόν.

 

yves-rocher-3

 

Ήμασταν μαζί με την Ioanna Thess (τη γράφω έτσι γιατί εμείς εδώ στο team, έχουμε δυο αγαπημένες Ιωάννες, όπως ξέρετε) στην παρουσίαση του οίκου Yves Rocher που την έκανε ο εγγονός του ιδρυτή, o Tommy Rocher.

 

Περάσαμε υπέροχα, είπαμε πολλά και διάφορα, ανακαλύψαμε μαζί προϊόντα, δοκιμάσαμε, μυρίσαμε και εμένα μου άρεσε πολύ και η σειρά με τα κραγιόν. Ειδικά, αυτό ακριβώς που βλέπετε στην φωτο, που ανοίγει το post.

 

(είπαμε και άλλα, εκτός από τα strictly επαγγελματικά εκείνη τη μέρα, κάτι μου ήρθε εμένα στο μυαλό, της το είπα, αλλά συγνώμη, δεν μπορώ να σας το γράψω, γιατί, θα με … πνίξει…)

 

Κάπως έτσι και αφού είδε τον ενθουσιασμό μου για τα κραγιόν και τις αποχρώσεις τους, αποφάσισε να μας κάνει το  guest post, που ακολουθεί .

 

yves-rocher-1

 

 

 

 

Καλημέρα! Σήμερα θα μιλήσουμε για χείλη κόκκινα. Γιατί καλά τα nude, ωραία και τα neon, αλλά σαν τα ζουμερά κόκκινα χειλάκια πετροκέρασα δεν έχει! Πετροκέρασο είπα; Στο κεράσι πιστεύει και ο Οίκος Yves Rocher και οι 150 εργαστηριακοί ερευνητές του.
 
Ανάμεσα στα νέα προϊόντα που λάνσαρε πρόσφατα είναι και το κραγιόν Brillance Vegetale, πλούσιο σε Ωμέγα 6 και 9, για φυσική θρέψη και προστασία των χειλιών.  Ε, βέβαια. Αφού περιέχει έλαιο από 100% κεράσι. Στην εν λόγω παρουσίαση έτυχε να είμαι μαζί με την Τζούλια και μόλις μας παρουσίασαν το κατακόκκινο σκανδαλιστικό κραγιόν, η Κυριλή αναφώνησε δίπλα μου:  «Αχ… τι υπέροχο χρώμα είναι αυτό… Θέλω να το δω πάνω σου και να ακούσω τη γνώμη σου.»
yves-rocher-2
 
Ορίστε λοιπόν οι σκέψεις μου:
 
  • Η σύσταση του παραπέμπει περισσότερο σε lip balm με χρώμα παρά σε κλασικό κρεμώδες κραγιόν. Άρα και η διάρκεια του είναι αντίστοιχη: μετά από δύο, το πολύ τρεις ώρες χρειάζεται ανανέωση.
  • Με ένα πέρασμα χρωματίζει απαλά τα χείλη και τους δίνει μια φυσική λάμψη, σαν αυτή στα χείλη των ηρωίδων από τις ιστορίες του Disney. Πολύ δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο σε κραγιόν χωρίς shimmer. Τα αναδεικνύει εξαιρετικά επιτυχώς χωρίς να φαίνονται ψεύτικα. Αν επιθυμείς πιο έντονο αποτέλεσμα, το περνάς 2-3 φορές και με λίγο κόκκινο περίγραμμα αποκτάς γυαλιστερά κατακόκκινα και ζουμερά χείλη. Έτσι το φοράω και εγώ στις φωτογραφίες.
  • Μυρίζει κεράσι και βανίλια. Είναι φτιαγμένο άλλωστε έλαιο κερασιού. Κρατήστε το λοιπόν μακριά από τα παιδάκια σας γιατί θα το φάνε. Σίγουρα.
  • Η συγκεκριμένη απόχρωση (51. Rouge Groseille) φοριέται ανετότατα σε καθημερινή βάση, αλλά αν δεν είστε οπαδός του κόκκινου, μπορείτε να το βρείτε σε άλλα 11 χρώματα που ικανοποιούν όλα τα γούστα.
  • «Όλα ωραία και καλά αλλά που μπορώ να βρω τα προϊόντα Yves Rocher;», σκέφτηκα όταν έφυγα από τη Συνέντευξη Τύπου. Βρήκα ότι χρειαζόμουν στο υλικό που μας μοιράστηκε. Τα καλλυντικά φυτικής κοσμετολογίας Yves Rocher διακινούνται από το 1981 μέσω του δικτύου απευθείας πωλήσεων που διαχειρίζεται η ΤΕΟΡΟΣ (‘Oμιλος Θεοχαράκη) και στα NOTOS GALLERIES.
 
Συμπέρασμα; Είναι ένα λαχταριστό υπέρ-ενυδατικό κόκκινο κραγιόν που θα βολέψει τη σύγχρονη γυναίκα που ναι μεν θέλει κόκκινο χειλάκι πετροκέρασο, να μη «βγάζει μάτι» πρωί-πρωί στο γραφείο δε.
yves-rocher-4
 
Για περισσότερες φωτογραφίες των νέων προϊόντων Yves Rocher μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ
Σας φιλώ!
Μη μου πείτε ότι δεν σας άνοιξε η όρεξη για κόκκινο κραγιόν, σήμερα, μετά από το guest post της Ioanna’s;Α και να μην ξεχάσω:Ο εγγονός του ιδρυτή, monsieur,  Tommy Rocher.
tommy-rocher

 

8 Σχόλια
  1. Για τα κραγιόν δεν ξέρω …. το αγόρι όμως …. !!!!!!!!

  2. Ουφ στα μικρά μου χειλάκια μονο του άλλου yves τα κραγιόν στέκονται σνιφ…

  3. ΑΧ….ΠΟΣΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,
    ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ……ΦΕΤΟΣ ΜΕ 1 NUDE ΚΑΙ 1 ΚΟΚΚΙΝΟ ΗΜΑΣΤΕ ΟΚ!!!
    ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΦΟΡΑΩ ΤΟ NUDE ΠΡΩΙ Η ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ (ΑΝΑΛΟΓΑ)
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑΡΑ ΕΝΤΟΝΗ ΜΑΥΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ lOOK!!

  4. Τα είπε όλα η kathy για μένα!!! Κούκλα η Ιωάννα με το κόκκινο κραγιόν!

  5. Με την Yves Rocher έχω μια απίστευτη συναισθηματική σχέση! Είναι τα καλλυντικά των πρώτων μου εφηβικών χρόνων. Τα γνώρισα από τη θεια μου τη Στέλλα (είχαμε το ίδιο ακριβώς όνομα κι επίθετο) πρώτη ξαδέλφη του πατέρα μου και ουσιαστικά γέννημα θρέμμα Γαλλίδα πρώτης γενιάς από Έλληνες γονείς. Τα Yves Rocher τα λάτρευε και κάθε καλοκαίρι που ερχόταν στην Ελλάδα και πολύ πριν γίνουν γνωστά εδώ, μου κουβαλούσε (τότε που η μαμά μου δεν με άφηνε να βάλω τίποτα…) τα πρώτα μου είδη μακιγιάζ, τα πρώτο μου κραγιόν και λιπ γκλος, τις πρώτες μου σκιές… Ακόμα θυμάμαι, στα μάτια μου την έχω, εκείνη την υπέροχη κασετίνα που πήρα στα χέρια μου το καλοκαίρι του ‘82… Για την εποχή τους ήταν εξαιρετικά πρωτοπόρα, λόγω των φυτικών συστατικών και με πολύ καλό όνομα, εξαιρετικά δημοφιλή στις ψαγμένες ευρωπαίες της εποχής. Όταν χρόνια αργότερα ταξίδευα στο εξωτερικό Ελβετία – Γαλλία και Βόρεια Ιταλία, τα έβρισκα σε πολύ ωραία δικά τους καταστήματα. Εδώ χρόνια μετά υπήρχε μόνο ένα στην Πατησίων και δούλευε κατά βάση με ντήλερς. Νομίζω, ότι έτσι ήταν κι έξω, αλλά τα καταστήματα ήταν πολλά και τα έβρισκες σχεδόν παντού, επίσης είχαν μόνιμα απίθανες προσφορές και κατά την προσφιλή μου μέθοδο στόκαρα σε κάθε ταξίδι. Δεν ξέρω στα χρόνια που μεσολάβησαν τι ποιότητα έχουν πλέον, αλλά θυμάμαι, ότι τότε ήταν εξαιρετικό value for money. Είχαν επίσης πολύ ωραία αρώματα. H θεία Στέλλα δεν υπάρχει πια αλλά τα Yves Rocher μου τη θυμίζουν πάντα και μου φέρνουν μια συγκίνηση στα μάτια και μνήμες από εκείνες τις αθώες εποχές που ένα lip gloss μπορούσε να χαρίσει απίστευτη συγκίνηση σε μία έφηβη που αναζητούσε τον εαυτό της μπροστά στον καθρέφτη.

    Ιωάννα μου, για μενα είσαι παντα ενα από τα ομορφότερα πλασματα που έχω δει Live σε αυτη τη ζωή… δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικη!

    Last but not least….. Αν δεν το πω θα σκάσω…. ΑΠΑΙΧΤΟ ΤΟ ΓΑΛΛΑΚΙ!!!!!

  6. not bad.. the boy = elixir
    νομίζω ότι καμιά δεν θα προσέχει την εταιρεία αλλά τον εγγονό!
    **κούκλα η Ιωάννα.. πάλι!

  7. Ιωάννα μου είσαι υπέροχη όπως πάντα και η ανάρτηση σήμερα είναι φοβερή!! Σου ταιριάζει τέλεια το κόκκινο κραγιόν και πραγματικά από την περιγραφή σου το λάτρεψα, κάτι που είναι περίεργο για μένα αφού δεν φοράω συχνά κόκκινο κραγιόν!!! Φιλιάαααα….
    Υ.Γ. Ο εγγονός είναι τρέλα και τα μάτια του θάλασσες!!!! Αχ! 😉

  8. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Ιωαννάκι μου γλυκό ό,τι και να βάλεις αλλά και να μη βάλεις πάλι μια κούκλα είσαι.Κι αυτός ο εγγονός δηλαδή τι να πω…ματιαγμένος πρέπει να έφυγε από εδώ. 😉 Φιλιάααα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.