Καλώς μας έρχεσαι, Santa Sephora!

 

Sephora-x-mas-2014

 

Διότι εμείς, μια που (δυστυχώς) δεν πιστεύουμε πλέον στον Santa Claus, ας πιστέψουμε στα Santa Sephora και σε αυτά που θα βάλουμε στο “σάκο” μας για τις γιορτές (γιορτές έγραψα και σχεδόν δεν το πιστεύω, ότι φτάνουν πάλι και σε λίγο θα στολίσω και δέντρο)

 

Χωρίς χρονοτριβή, σημειώστε τι έχουμε να δούμε στα Sephora για το X-mas 2014 καθώς και αυτά που μου άρεσαν περισσότερο.

 

Παλέτες Sleek

 

Παλέτα «Naturel Divine»

Η παλέτα «Naturel Divine» με 12 σκιές ματιών σε φυσικές αποχρώσεις

 

Au Naturel 96017791

 

Παλέτα Celestial i-Divine σε περιορισμένη έκδοση: Οι σκιές της παλέτας Celestial i-Divine έχουν πλούσια σύνθεση σε χρωστικές και εντυπωσιακά χρώματα

 

Celestial 96081785

 

Παλέτα Dancing Til Dusk-Multi

Η παλέτα 2 σε 1 με ρουζ και σκιές της Sleek είναι ευέλικτη, χάρη στη συμπαγή  θήκη της που μεταφέρεται εύκολα και χρησιμοποιείται για όλες τις περιστάσεις. Περιλαμβάνει μια επιλογή των καλύτερων αποχρώσεων της Sleek για τα ζυγωματικά και τα μάτια και ένα εύχρηστο καθρέφτη. (το αντέγραψα αυτό και φαίνεται κιόλας)

 

Dancing Til Dusk-Multi Palette

 

 

OPI

Σετ «Festive & Fabulous» σε περιορισμένη έκδοση. Λοιπόν, η έκδοση του 2014 περιλαμβάνει σε συσκευασίες μεγάλου μεγέθους το διάσημο βερνίκι νυχιών, Big Apple Red, καθώς επίσης και έξι μίνι βερνίκια νυχιών επιλεγμένα μεταξύ των best sellers, της OPI: Love, Angel, Music, Baby, Lincoln, Park After Dark, Got the Blues for Red, Passion, και In True Stefani Fashion, καθώς και το μίνι top coat της OPI.

 

 

OPI-2

 

 

 

Bare Minerals

Μου άρεσε πολύ αυτό το Collectors Edition που περιλαμβάνει την γνωστή πούδρα-make up για λάμψη και κάλυψη και ένα υπέροχο πινέλο. Θα σας εξηγήσουν εκεί πως χρησιμοποιείται αλλά με λίγα λόγια να σας πω: Βάζετε μια μικρή ποσότητα προϊόντος στο καπάκι, περιστρέφετε το πινέλο, μέχρι να το απορροφήσει και μετά την απλώνετε στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις.

 

72059_CollectorsEditionOrigFound_FairlyLight_KIT

 

Ciate

Άλλη μια μάρκα που βρίσκουμε αποκλειστικά στα Sephora η Ciate, για τις γιορτές προτείνει και αυτή διάφορα kits και θεωρώ ότι τα συγκεκριμένα, μπορούν να είναι πολύ όμορφα δώρα για τις φίλες μας:

 

Candy Cane House

Gingerbread σπιτάκι μου θυμίζει αυτό το σετ που περιλαμβάνει τις εξής τέσσερις αποχρώσεις: Candy Craze, Ginger Snaps, Tangled Tinsel και Snow Fall.

 

Candy-Cane-Closed-With-Prod

 

Tree Trinket All aglow / Naughty or nice

Μίνι βερνίκια νυχιών μέσα σε μια διακοσμητική μπάλα κρεμασμένα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Σούπερ!Και μου ήρθε και ιδέα: Να καλέσετε τις φίλες σας για φαγητό και να τους πείτε να βρουν το δωράκι τους κρεμασμένο στο δέντρο σας. Οι μπάλες που είναι σαν κρυστάλλινες σφαίρες είναι δεμένες με ένα μαύρο σατέν φιόγκο με ετικέτα δώρου. Τέλειο. (θα το κάνω μου φαίνεται)

 

 

all-aglow-in-Tree-Trinket

 

 

Nail Taxi

London Calling! Ένα πανέμορφο kit και τρία υπέροχα χρώματα: Το τέλειο κόκκινο βερνίκι – Mistress το απαλό γκρ-γαλάζιο Chinchilla’s  και το αστραφτερό London baby για σέξι εμφανίσεις.  

 

Nail-Taxi-group

 

 

 

MUFE

Το make up kit της Make up Forever, ήταν πολύ εντυπωσιακό αφού περιλαμβάνει τα all time best seller προϊόντα της μάρκας. Το έβγαλα και φωτογραφία

 

OUTER BOX BACK BEAUTY KIT WW_Source file_00021180

 

unnamed

 

 

 

Too Faced

 

Εδώ να δω τι θα κάνετε τώρα και τι θα πρωτο διαλέξετε. Τις αγαπάμε αυτές τις παλετίτσες, το ξέρω.

 

Everythig Nice

Και η μάσκαρα Better Than Sex , και το μπρόνζερ Chocolate Soleil και  βούρτσες Teddy Bear και οι σκιές ματιών της Too Faced σε νέες, αποκλειστικές αποχρώσεις και ροζ θήκη σε σχήμα τσάντας που μπορείτε να την έχετε μαζί σας παντού!

 

CMYK_EverythingNice_Compositev2

 

 

Παλέτα Beauty Wishes & Sweet Kisses

Τι να κάνεις τώρα; Να απλώσεις τα προιόντα ή να τα φας;  Αυτή η πανέμορφη παλέτα, μικρού μεγέθους αλλά πλήρης, διαθέτει όλα τα αγαπημένα προϊόντα της Too Faced, ενώ μπορείτε να την έχετε μαζί σας παντού. Oι τρεις σκιές ματιών  περιέχουν κακάο σε σκόνη με έμπνευση από την best seller  παλέτας Chocolate Bar, ένα από τα πιο εμβληματικά προϊόντα της εταιρείας. Επιπλέον  το ματ μπρόζνερ Chocolate Soleil και το αστραφτερό μπρόνζερ Snow Bunny για ένα εκμθαμβωτικό λουκ. Και τελειώνετε με lip gloss φυσικά

 

CMYKBeautyWishesTin_Composite

 

Τέλος η εταιρεία προτείνει ένα kit ειδικά για τα πάρτι το οποίο περιλαμβάνει: Mascara Better than Sex, βάση για να μείνει η σκιά αναλλοίωτη όλο το βράδυ, bronzer για λάμψη και face primer για τέλειο σταθερό μακιγιάζ. Δίκιο έχει, γιατί στα πάρτι χορεύουμε και ιδρώνουμε και το μόνο που δεν θέλουμε είναι να «τρέξει» το μακιγιάζ (και άντε να το βρεις μετά)

 

 

CMYK_ChristmasPartyMustHaves_Composite

 

 

To χριστουγεννιάτικο μασκότ (10Ε), για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα από τις πωλήσεις όπως κάθε χρόνο πάνε στην ΕΛΕΠΑΠ. Φέτος είναι ένα απιθανο ψαράκι με χειλάκια που προεξέχουν. Σα να ακούω τον κύριο Ρωμανό, μόλις το το δει: «Το γλυκουλάκι μου, το γλυκουλάκι μου, το γλυκουλάκι μου..» τρεις φορές το λέει και μετά μπαίνει και αυτό στο κρεβάτι και στο τέλος δεν θα χωράει ο ίδιος.

 

 

MASCOTTE-1V2-HD

 

 

Ας δούμε και μερικά στιγμιότυπα από την παρουσίαση:

 

Η γνωστή παλέτα που κάθε χρόνο γίνεται ανάρπαστη φέτος και με μολύβια

 

photo-5

 

Παπάκι και άλλα, από Sephora (το θυμάστε το παπάκι, έτσι; Το είχα προτείνει και για δώρο πριν 2-3 χρόνια. Όσες δεν το θυμάστε κλικ εδώ για να δείτε τι ακριβώς κάνει το παπάκι)

 

papaki

 

 

sephora-2014-1

 

 

sephora-2014-2

 

photo-8

 

Άσχετο, αλλά ωραίο Mojito δεν είναι αυτό; Δεν ήταν από την παρουσίαση.

 

 

photo-7

 

 

Αύριο θα δούμε μόνο Benefit γιατί, χρειάζομαι ολόκληρο post για να σας δείξω τα Χριστουγεννιάτικα kits της αγαπημένης μάρκας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. ΜΙΣΟ… ΜΙΣΟ…. ΜΙΣΟ…. Να το συνειδητοποιήσω!!!! Ερχονται τα sleek στην Ελλάδα μέσω sephora?????? ΘΑΥΜΑ!! ΘΑΥΜΑ!!! Κι αύριο έχουμε μόνο Benefit? Ο.κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!

  2. Αχ αχ αχ!!!! Sephora ο παραδεισος μου! Δεν το πιστεύω οτι θα φέρουν την παλέτα αυτή της Too Faced!!! Αν και θα προτιμούσα την La Belle Carousel αλλά και με αυτή θα είμαι μια χαρά! Δεν βλέπω την ώρα!

  3. H Παλέτα Celestial i-Divine είναι όντως θεική,αν και όλα τα καλλυντικά των sephora είναι παράδεισος!!! Αυτό το σπιτάκι πρέπει να το αποκτήσω οπωσδήποτε,το έχω ερωτευτεί από εχτές,αν και δεν θα μου το αφήσει όρθιο η μικρή μου…

  4. Τρελαίνομαι!!!!!! και τα θέλω όλα, μα όλα.

  5. Τι να πρωτοδιαλεξεις δηλαδή;;; Πωπω ξεσηκώθηκα! 🙂 μεγάλη τρέλα οι too faced!

  6. Όλα είναι υπέροχα!! Θέλω να δω και τα benefit! Όλο και κάτι θα πάρω φέτος δεν θα μου γλυτώσουν! =)))

  7. Kαλά,ξετρελάθηκα αλλά τα kit της make up for ever και της too faced είναι τέλεια!Ανυπομονώ για benefit!Πότε θα υπάρχουν αυτά στα sephora;

  8. παρα πολυ ωραια ευτυχως που υπαρχουν και τα Χριστουγεννα

  9. Πόποοοο! Είναι όλα υπέεροχα!!! ;D Αναμένουμε!

  10. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Απίστευτα πραγματάκια όλα.Δεν μπορώ να διαλέξω δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία…έπαθα ένα “ταθέλωόλαεδώκαιτώρα”!!!Κι αύριο θα συνεχιστεί το μαρτύριο ε;..OMG Τα φιλιά μου

  11. Δεν το πιστεύω!!!! Τα θέλω όλα, όλα, ΌΛΑ….. και λιποθυμώ!! 😉

  12. @marianna: Αγαπημένη, κάποια ήδη βρίσκονται στα καταστήματα και τα υπολοιπα μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

  13. Αχ, δεν φτάνει που έχει γίνει το μυαλό μου πελτές να μετράω αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα, έρχεται τώρα και η άπονη Τζούλια να ανεβάσει όλα αυτά, να γίνουμε κομμάτια εντελώς! Τα θέλω ΟΛΑ (και το εννοώ)! Ειδικά, το Candy Cane House και οι παλετίτσες της Too Faced μου γυάλισαν σφόδρα! Φφφφφφ…

  14. @sheena: Πελτές ε; Χχαχαχχαχαχ!! Φταίω, φταίω αγαπημένη!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.