Benefit: Οι ωραιότερες παλέτες μακιγιάζ και ομορφιάς.

Benefit-Sweet-Shoppe

 

Όχι δε λέγεται έτσι η συλλογή της Benefit, εγώ την βάφτισα, αδυναμίες, ξέρετε… Φέτος η έμπνευση προέρχεται από τα πάρτι, τα ρεβεγιόν και τα Αμερικανικά x-mas έθιμα. Tο πρόβλημα τώρα είναι, πιο kit θα διαλέξετε (απλά κοιτάξτε τη φωτό που ανοίγει το post και το ημερολόγιο…)

 

Σημειώστε:

 

«Pretty Parfait»

 

 

Pretty_Parfait_EU_Composed-

 

Σέξι βλεφαρίδες και χείλη καθώς και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Το κιτ περιέχει τη μάσκαρα «They’re Real»! το αγαπημένο Porefessionnal primer, το (δικό μου αγαπημένο) Benetint για τα ζυγωματικά και τα χείλη  και μια μίνι έκδοση του γυναικείου αρώματος Lee Lee.

 

 

 «Cutie Cravings»

 

 

Cutie_Cravings_Composed-cop

 

 

Ό,τι χρειάζεστε για να αποκτήσετε ηλιοκαμένη επιδερμίδα, απαλό δέρμα, μακριές βλεφαρίδες, σαρκώδη χείλη και σέξι βλέμμα βρίσκετε! Επιπλέον, περιέχει συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε ένα εκλεπτυσμένο λουκ μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ένα πιο έντονο βραδινό λουκ. Όλα σε ένα έτοιμο σετ δώρου!

 

(Το σετ περιέχει: το POREfessional primer των 7,5ml, τη μάσκαρα «They’re real!» σε μίνι μέγεθος. Μάσκαρα, μίνι λιπ γκλος, παλέτα με σκιές ματιών σε φυσικές αποχρώσεις με απλικατέρ με δύο άκρες και πούδρα Hoola με πινέλο)

 

 

 Goodies a  Go Go

 

 

Goodies_a_GoGo_Composed-cop

 

Πλήρες σετ για τα μάτια περιέχει μια μάσκαρα για μακριές βλεφαρίδες, τέσσερις σκιές ματιών μεγάλης διάρκειας και primer ματιών. Απλά ακολουθήστε τις  συμβουλές για να δημιουργήσετε δύο διαφορετικά λουκ, ανάλογα με τη διάθεσή σας: «Sweet and soft» για τη διάρκεια της ημέρας και «sexy does it!» για τις βραδινές εξόδους

(Το κιτ περιέχει: 4 σκιές ματιών σε σκόνη (4 * 1,2g), μίνι μάσκαρα «They’re real!» (3g),βάση για κονσίλερ «Stay Don’t Stray» για ανάλαφρη/μεσαία κάλυψη (2,5 ml)

 

 

«Candy-Coated Countdown» σε μορφή Advent Calendar (εντάξει.. I rest my case)

 

Advent_Calendar_a

 

 

Το νέο ημερολόγιο της Benefit κρύβει 24 προιόντα και απλά διαβάστε παρακάτω ποιά είναι αυτά, δεν έχω κάτι άλλο να πω, χαζεύω και εγώ.

 

Περιέχει That Gal (7,5ml), The Porefesionnal (7,5ml), Benetint (2,5ml), high Beam (2,5ml), Chachatint (2,5ml), Posietint (2,5ml), Stay Flawless (1,2g), mini They’re Real! Μάσκαρα (3g), 3 λιπ γκλος Gloss Ultra Plush Up (6,5ml), μάσκαρα «Bagdal lash Mascara» (4g), βάση μακιγιάζ «Stay don’t Stray» (2,5 ml), κονσίλερ μέτριας κάλυψης «Fakeup» (0,5 g), κρέμα ματιών «It’s Potent Eye» (3g), κρέμα προσώπου «Total Moisture Facial» (8,9g), κονσίλερ «OOh La Lift» (2,5 ml), προϊόν λάμψης προσώπου «Watt’s Up» (2,5g), σημειωματάριο ομορφιάς, μπλοκάκι σημειώσεων, συνδετήρες, ροζ πουά κορδέλα για τα μαλλιά και λαστιχάκι μαλλιών

 

«Complexion Confections»

 

Complexion_Confections_Comp

 

Σε αυτό το σετ προσφέρονται δύο προϊόντα κατά των κηλίδων της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας Benefit μαζί με το Porefessional primer. Το κιτ περιλαμβάνει επίσης το νέο ενισχυτικό αντιγηραντικό ορό.

 

Και λίγες φωτό ακόμα από τη μέρα της παρουσίασης

 

Εγώ, που αλλού; Στο brow bar της Benefit βέβαια, πάλι με την Κατερίνα μου, που φτιάχνει τα ομορφότερα φρύδια στην Ελλάδα. Με σώζει αυτό το κορίτσι κάθε φορά, με σώζει όμως.

 

brow-bar-benefit-1

 

 

brow-bar-benefit-2

 

Brow Bling!

Τώρα θα διακοσμούμε υπέροχα και τα φρύδια μας με τα Brow Bling της Benefit ιδανικά για ρεβεγιόν! (σε διάφορες αποχρώσεις)

 

brow-bar-benefit-3

 

Τιμές δεν μου είπαν από την εταιρεία, οπότε δυστυχώς δεν έχω και εγώ να σας πω κάτι.

 

 

 

Αλήθεια, αν σας έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό, πιο kit θα επιλέγατε;

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Καλημερα!!
    @Τζουλια ψηφισα μονο γιατι μας απειλησες με το μαχαιρι!!χαχαχα
    Και οχι απλως οτι ξετρελαθηκα με τις συσκευασιες!
    Θελω πολυυυυ ομως το candy-coated countdown για να μετραω τις
    ημερες των Χριστουγεννων με ενα διαφορετικο προιον καθε μερα!!
    φιλια πολλα

  2. @SofiaT: Με “ξέρετε” τόσο καλά πλέον Σοφάκι.. Εγώ να δεις πόσο γέλαγα μόνη μου, όταν έγραφα, “το μαχαίρι στο λαιμό”… Ξέρεις “τραβάτε με και ας κλαίω, ας πάει και το παλιάμπελο, αφού με πιέζετε θα κάνω την καρδιά μου πέτρα…” χαχαχαχαχχα!!

  3. πειράζει που τα θέλω όλα??
    :)))
    είναι πανέμορφα και Must για συλλέκτριες! καλές γιορτές να έχουμε!

  4. Καλημέρα και… καλά Χριστούγεννα… Το μέτρημα των ημερών με αυτό το ημερολόγιο μειώνει το άγχος για το αν θα τα προλάβουμε όλα. Εκεί που τρέχεις και δεν προλαβαίνεις, δοκιμάζεις για δυο λεπτά το προϊόν και ξεχνιέσαι… Κριμα που δεν έχουμε Sephora στο νησί να ξέρω τι δώρο θα ζητήσω…

  5. Καλημέρα από την ηλιόλουστη Ρόδο!!!!Υπέροχα όλα !!!Τιμούλες????

  6. Cutie Cravings για να μην είμαστε και πλεονέκτες!

  7. Καλημέρα!!!! Εγώ αρνούμαι να ψηφίσω!! Μου αρέσουν όλα!! Τα θέλω όλα!! Το ημερολόγιο νομίζω ξεπούλησε ήδη εδώ, άλλωστε είναι πολύ δημοφιλή όπως και τα crackers!! Πρέπει να βγω να βγάλω και φωτό σχεδόν όλα τα μαγαζιά έχουν Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες και απόψε ανάβουν και τα φώτα στην Oxford street με happening κλπ!
    Έρχονται τα Χριστούγεννα!!!!!

  8. Candy coated countdown αβάδιστα αβίαστα που έλεγαν στις μικρές αγγελίες.

    Περίμενε να σου πω τώρα κουτσομπολιό για την Κατερίνα σου. Σκάω μύτη στα Sephora πριν κανά δυο βδομάδες, πραγματικά πολύ κουρασμένη, με την μικρή που την έσερνα απο το πρωί στα μαγαζιά και μια φίλη που ήθελε να δει κάτι.

    Όπως μπαίνω μέσα βλέπω το σταντ της benefit, Θυμάμαι ότι έχω να κάνω τα φρύδια μου πριν απο το ατύχημα και λέω what the fuck μια μίνι περιποίηση την αξίζεις. Η ώρα ήταν 8, 8 και, 9 παρά κάπου εκεί τέλος πάντων. Πάω στην Κατερίνα, εννοείται πως ραντεβού δεν είχα, εννοείται πως εκείνη δεν με ξέρει και της ζητάω να μου φτιάξει τα φρύδια. Ένα δισταγμό στο μάτι τον είχε αλλά δεν είπε τίποτα παρόλο που της εξήγησα ότι αφού δεν είχα ραντεβού δεν θα με πείραζε αν δεν μπορούσε. Για να μην τα πολυλογώ, μια χαρά τα έφτιαξε τα φρύδια μου με εμένα να χοροπηδάω στη καρέκλα επειδή με το ένα μάτι έπρεπε να τσεκάρω το παιδί και μόλις τελείωσε μέχρι να πάω εγώ στο ταμείο πήρε τη τσάντα της και έφυγε. Προφανώς η κοπέλλα είχε τελείωσει το ωράριο της και παρέμεινε επειδή της έκατσε πελάτισσα τελευταία στιγμή. Ευχαρίστησέ την λοιπόν εκ μέρους μου όταν την ξαναδεις.

  9. Είναι όλα πραγματικά υπέροχα και σε κάνουν να νιώθεις ότι τα Χριστούγεννα είναι ήδη εδώ!!!

  10. @Mako………. Θέλεις να μου πεις τώρα, ότι δεν είπες στην Κατερίνα ότι είσαι bb girl???? Μέγα σφάλμα. Έχασες. Αυτό μόνο σου λέω.

  11. Εγω την Benefit, ούτε να την δω…. δηλαδή και να με απειλήσετε τίποτα δεν πρόκειται να πάρω από Benefit…. ποτέ των ποτών…. Και μη νομίζετε το, ότι ξέρω που ακριβώς βρίσκονται τα καταστήματα τους σε Αθήνα-Λονδίνο-Βερολίνο (αυτα τα τελευταία πριν έρθουν ακόμα στην Ελλάδα όπου με αηδία και βαρυγκόμια έσερνα τα βήματα μου προς την είσοδο…) ήταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων… πάλι με την απειλή όπλου, παλι με την αγωνία, ότι κινδυνεύει η ζωή μου…. και τώρα ξαναβρίσκομαι αντιμέτωπη με τον ίδιο παλιό εφιάλτη…. Με το μαχαίρι στο λαιμό βαδίζω στην Ερμού, μόλις 20 μέτρα από το Γραφείο…. προς τα Sephora… ενας λυγμός με πνίγει και το στομάχι μου σφίγγεται…. Χριστέ μου… πότε θα απαλλαγώ από αυτον τον εφιάλτη? πότε θα έρθει η μέρα που δεν θα σταθώ πια μπροστά σε stand της Βenefit και θα φωνάξω ΕΙΜΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ?????
    ΥΓ Δηλαδή μετά απ΄αυτό το post περιμένεις να διατηρήσουμε σώας τας φρένας?

  12. Candy Coated Countdown!!!!! Εχω τρελαθεί με αυτό το “σπιτάκι”από προχτές!!!Αν και αν μπορούσα να τα αποκτούσα όλα δεν θα έλεγα όχι βεβαίως!! Είναι σαν παραμύθι!

  13. Θέλω πολύυυυυυυ το advent calendar!!!!!!!!!! unfortunately it’s a bit expensive for me….:(((

  14. Julia,έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις!Ό,τι παρουσιάζεις τελευταία προκαλεί κρίση!Αυτό το advent calendar ΤΟ ΘΕΛΩ.period.Πότε κυκλοφορεί;

  15. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Διάλεξα το Candy-Coated Countdown.Από την προηγούμενη φορά που μας το έδειξες το έχω στο μυαλό μου.Θα παραμείνω ψύχραιμη(λέμε τώρα)…Φιλιάααα

  16. Όλα είναι κα-τα-πλη-κτι-κά!!! Αλλά ξετρελάθηκα με το Candy Coated Countdown! <3

  17. Πόσο θα ‘θελα ένα τέτοιο κουτάκι κάτω απ’ το δέντρο μου………..

  18. @marianna: Νομίζω έχει ήδη κυκλοφορήσει, αγαπημένη!

  19. ειναι όλα τέλεια δεν ξέρεις πιο να πρωτοδιαλέξεις και η Κωνσταντίνα στην Θεσσαλονίκη κάνει ΤΕΛΕΙΑ φρύδια (πρέπει να βρω χρόνο να ξαναπάω!!!!) Πάντως το candy-coated countdown στην Αμερική έχει ξεπουλήσει!!!

  20. @Ju όχι δεν το είπα 🙂 @Stella χαχαχαχα και εγώ που δεν τα ήξερα και τα έμαθα απο το bb όταν ήρθαν έχω γίνει τρελλό benefitaki !!!

  21. Αχ τα είπες όλα με μια λέξη “αδυναμίες”!! Ψήφισα το “Candy-Coated Countdown”!! Είναι νεραϊδένιο, γλυκό, υπέροχο! Βασικά όλα είναι σούπερ τέλεια!
    Φιλάκια BBgirls!!

  22. To Complexion Confections, όχι τίποτε άλλο επειδή μου έβαλες το μαχαίρι στο λαιμό. Κατά τ’ άλλα τα θέλω όλα στο σπίτι μου, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Αμέ!!

  23. Εντάξει, ο νικητής έχει βγει και με το παραπάνω! Και λες ότι έχει κυκλοφορήσει ήδη; Αύριο κιόλας πάω Sephora!!
    Φωτιές μας άναψες Τζούλιααα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.