Άστρα Weekly (women only) Προβλέψεις από 7 έως 13 Νοεμβρίου

stars-22

Κριός

Έχεις προσέξει ότι η αστρολογική μας εβδομάδα ξεκινά Παρασκευή, έτσι; Οκ, πόσο σούπερ παίζει να είναι αυτό; Ακριβώς όσο σούπερ είναι η θετικότατη και πολύ ισχυρή σημερινή πανσέληνος, που επηρεάζει και βάζει στην πρίζα τα οικονομικά σου, ενεργοποιώντας τόσο τη δική σου δυνατότητα να βγάλεις χρήματα, όσο και τη βοήθεια του …κοινού, κάνοντας κόσμο να ανοίγει το πορτοφόλι του για σένα με μεγάλη προθυμία και χαρά. Ιδίως εκπρόσωποι του αντρικού πληθυσμού, οι οποίοι νιώθουν υπέροχα όποτε τους αφήνεις να κάνουν το Superman. Κι επειδή αυτό είναι κάτι που η μέση Κριός το αφήνει να συμβεί μια φορά στα χίλια χρόνια, μωρό μου άκου την αστρολόγο σου και γίνε για λίγο Λόις Λέην! Δεν ξέρεις σε ποιόν μπορεί να πηγαίνει γάντι η μπέρτα κι η στολή!

BB tip: Ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, συναντά στις 11 του μήνα το σκοτεινό Πλούτωνα σε μία σύνοδο μεγατόνων. Αφ΄ενός, αυτό είναι σα να πίνεις 17 energy drinks με τη μία. Αφ΄ετέρου, η βασική επιρροή είναι στον τομέα της καριέρας σου, όπου πρόκειται μέσα σε ένα γενικό χαμό να κλέψεις τις εντυπώσεις! Προτίμησε το ανδρόγυνο στυλ που σου πάει εξοργιστικά (για όλες εμάς που μοιάζουμε να δανειστήκαμε τα γαμπριάτικα του μπαμπά μας!) και χαμογέλα, πολλά χαμόγελα, δεξιά, αριστερά, στον ψηλό εκεί στο βάθος…

Ταύρος

 

Πανσέληνος στο ζώδιό σου ίσον όλα τα φώτα στη σταρ! Σε αντίθεση με την Αφροδίτη είναι ίσως μία θαυμάσια εβδομάδα για να θεμελιώσεις σχέσεις, ή για να δώσεις μία ώθηση να πάει η παρούσα σχέση σου μία ιδέα παρακάτω.  Προσοχή όμως σε υπερβολικές προσδοκίες, απαιτήσεις και βιασύνες σε θέματα συγκατοικήσεως – με μία τόσο έντονη πανσέληνο, και αρκετούς αστρολογικούς παράγοντες στο Σκορπιό και στον τομέα των σχέσεων, εκτόνωσε την ένταση στα σεντόνια, κι όχι σε διαφωνίες για το αν πηγαίνει το Philip Stark φωτιστικό σου με τη σαρακατσαναίικη ντιβανοκασέλα της μανούλας του, που δε λέει να ξεφορτωθεί.

BB tip: Για τα όμορφα ραντεβού του Σαββατοκύριακου, άσε γυμνό το λαιμό σου (κάτι που, στατιστικά, ελάχιστες Ταυρίνες τολμούν να κάνουν, πείτε μου εσείς γιατί!) και ανάδειξέ τον τραβώντας ψηλά ή πίσω τα μαλλιά, και διαλέγοντας ένα υπέρκομψο ζευγάρι μακριά, chandelier σκουλαρίκια! Δεν έχεις ιδέα πόσο κούκλα θα δείξεις!

Δίδυμοι

 

Μία σχέση ζωής μπορεί να ξεκινήσει με θεϊκό, απρόβλεπτο σεξ «με το καλησπέρα σας» – και μην ακούσω κλισέ για one night stands διότι από σένα, το κορίτσι του Ερμή, περιμένω κάτι καλύτερο. Εξαιρετικά πιθανό σενάριο είναι επίσης μία οικονομική βοήθεια από τους γονείς ή το σύντροφό σου, η οποία θα σε ξελασπώσει πολύ, αλλά και η ξαφνική και ανέλπιστη επίλυση ενός νομικού θέματος ή ενός τραβήγματος με το Δημόσιο, που ως τώρα το άκουγες και ίδρωνες. Σίγουρα στο εργασιακό σου περιβάλλον ένα άλφα παρασκήνιο παίζει – και βήτα μη σου πω. Σε νοιάζει; Χμ, όχι ιδιαίτερα. Το κοφτερό μυαλουδάκι σου σε φέρνει πάντα ένα βήμα μπροστά από όσους πάνε να σου βάλουν τρικλοποδιά!

BB tip: Ξεκινάς να αγαπάς τον εαυτό σου. Ξεκινάς να τον φροντίζεις, και ξεκινάς ΧΘΕΣ, με υγιεινή διατροφή και άσκηση, αλλά πάνω από όλα, νορμάλ ώρες ύπνου. Τα παιδιά του Ερμή (όπως και τα ξαδέλφια σας οι Υδροχόοι) έχουν εξαιρετικά ευαίσθητο νευρικό σύστημα, για το οποίο, ως γνωστόν, η μόνη και αποτελεσματικότερη θεραπεία είναι ο ύπνος! Άντε γιατί τη βλέπω την υπερκόπωση να μας έρχεται, κι έρχονται και γιορτές και δεν το θέλουμε, ναι;

Καρκίνος

 

Το ζητούμενο της εβδομάδας είναι να παντρευτεί με κάποια αλχημιστική συνταγή α) το μυθιστορηματικό πάθος κι ο ρομαντισμός με β) τη σοβαρότητα και τα εχέγγυα διάρκειας που πλέον απαιτείς σε μία σχέση. Θα μου πεις «μόνο αυτή την εβδομάδα τα θέλω αυτά, γλυκούλα; Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τα θέλω!». Ναι – με την πανίσχυρη και θετικότατη σύνοδο Άρη – Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, αλλά και τις υπέροχες όψεις Αφροδίτης, Κρόνου και Ποσειδώνα, μπορείς να το έχεις. Εκεί που θέλω προσπάθεια και προσοχή, είναι στο να το αναγνωρίσεις όταν το δεις –και να μην προσπεράσεις κάποιον που δεν αρέσκεται στις επιδείξεις και τις φανφάρες επειδή, για χιλιοστή φορά, επέλεξες να θυσιαστείς για να σώσεις έναν άχρηστο, έτσι;

BB tip: Σου αρέσει το cabaret; Το bourlesque, το strip tease, η Dita; Αν σου αρέσουν, είμαστε στο σωστό το δρόμο – ξεκίνα αγοράζοντας τα ανάλογα εσώρουχα, και θα έρθει και η …πρακτική εξάσκηση, γρηγορότερα από όσο φαντάζεσαι!

Λέων

 

Αν θέλεις τη στήριξη της πατρικής σου οικογένειας, του συντρόφου σου, αν θέλεις ίσως να συνεννοηθείς για εκκρεμότητες με έναν πρώην σύζυγο, οι μέρες που ακολουθούν είναι απλώς θαυμάσιες! Καταλαβαίνεις ενστικτωδώς πού, πότε και πώς σε «παίρνει» να μιλήσεις και να κινηθείς, και οι άλλοι ακούν αυτό ακριβώς που θέλεις να ακούσουν και δε χτίζουν σενάρια υποψίας (for a change!) Θαυμάσιες μέρες για να ασχοληθείς με το σπίτι σου σε επίπεδο επισκευών, αλλαγών, ανακαίνισης, διακόσμησης – θα το καταευχαριστηθείς, και το αποτέλεσμα θα είναι άψογο. Μη φοβηθείς να βάλεις έναν καινούργιο σου σύντροφο στο τριπάκι «σήμερα βάφουμε το σαλόνι taupe/moss”, θα το διασκεδάσετε σαν παιδιά και θα δεις πως θα ξεκινήσει να θέλει να περνάει όλο και περισσότερο χρόνο στο φιλόξενο χώρο σου!

BB tip: Το ότι ζούμε σε μία εποχή όπου είτε κυκλοφορούν όλες με στολή (βλέπε το τρίπτυχο φανέλα/σορτσάκι/σαγιονάρα που βασάνισε το καλοκαίρι μας), είτε κυκλοφορούν γυμνές, θεωρώντας ότι είναι και σέξι, δε σημαίνει πως εσύ, μία Λέαινα, θα καταδεχτείς να αφομοιωθείς από τη μάζα, εντάξει; Διαχρονικό σικ είναι οι δύο λέξεις που έχω για σένα – κι όσα ξεφτισμένα σορτσάκια και να βάλουν όλες, πάντα θα μιλάμε για στυλ και θα σκεφτόμαστε Γκρέις, και Όντρει!

Παρθένος

 

Επειδή ο Ερμής έχει υπάρξει και θεός της αρχαιότητας, ως τέτοιος ήταν «του εμπορίου» και «κερδώος» – διότι γενικά ο Ερμής ως θεότητα και ως ενέργεια έπαιζε σε πολλά ταμπλώ και είχαν όλοι να λένε για το προσαρμοστικό του χαρακτήρα του. Αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή επισήμως πλέον στο Σκορπιό, δεν υπάρχει κάποιος που δεν μπορείς να τον πείσεις για το ο,τιδήποτε, κοιτώντας και μιλώντας του. Είτε λοιπόν πουλάς την καινούργια σου ιδέα στον προϊστάμενο, είτε πλασάρεις ένα προϊόν ή μία σου υπηρεσία προς πώληση είτε… παρουσιάζεις τον καλύτερο εαυτό σου σε κάποιον που σε έχει κάνει να χάσεις τον ύπνο σου, ένα είναι σίγουρο: μπορείς να πουλήσεις  παγάκια στους Φινλανδούς και άμμο στους Άραβες, οπότε go!

BB tip: Το κρυάκι έχει αρχίσει και τσούζει, και ποτέ δεν ήταν καλύτερη εποχή για να τονίσεις τα αρμονικά, αριστοκρατικά σου χαρακτηριστικά με σκουφάκια, μπερεδάκια και καπέλα! Εκτός του ότι σώζουν από bad hair days, τα φετινά σχέδια είναι κομψά, έντονα, ζεστά και θα σε βοηθήσουν σε κάθε σου εμφάνιση να έχεις …ψηλά το κεφάλι!

Ζυγός

 

Αντί να αφήσεις τους φίλους σου να σε παρασύρουν σε περιττά έξοδα (τετράγωνο Αφροδίτης / Δία), θα προτιμούσα να αφουγκραστείς τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο 2ο ηλιακό σου οίκο των οικονομικών, η οποία σου ζητά σύνεση, συνέπεια και μέτρο. Σε σύνοδο με τον Κρόνο η Αφροδίτη δε γίνεται ακριβώς τσιγκούνα, αλλά σίγουρα δεν είναι επιπόλαιη με τη διαχείριση των πόρων της. Είναι επίσης μία Αφροδίτη συγκροτημένη, σκεπτόμενη, που ίσως σε βάλει τώρα να οργανώσεις και να βάλεις σε πράξη ένα επιχειρηματικό σχέδιο που καταστρώνεις καιρό και που τώρα ήρθε η ώρα της πραγματοποίησής του. Σε άλλα νέα, αυτή είναι μία σύνοδος που φέρνει σοβαρές ερωτικές ιστορίες με άτομα μεγαλύτερά μας ηλικιακά, ή με θέση κύρους και ισχύος (pas mal!)

BB tip: Προφανώς αυτές τις μέρες επιλέγεις σοφότατα διακριτικά μεν, αλλά καλής ποιότητας παπούτσια και τσάντες για κάθε σου εμφάνιση. Ενδιάμεσα μπορεί να παίζει και το πιο οικονομικό φορεματάκι, αλλά αυτά τα δύο παραμένουν πάντα τα αξεσουάρ που δίνουν ένα τόνο ήρεμης πολυτέλειας στην εμφάνισή μας. Και μιας κι ενδέχεται να έχεις αρκετά σημαντικά ραντεβού για δουλειά…

Σκορπιός

 

Αυτές τις μέρες εσύ, αγαπημένη Ομοζώδια, είτε βάζεις τελεία σε μία ιστορία αγάπης ή συνεργασία που τράβηξε όσο τράβηξε διότι εσύ δεν έλεγες να παραδεχτείς ότι «δεν» και την τραβούσες από τα μαλλιά, είτε ανοίγει ένας νέος κύκλος, αναδύεται από το βαθύ σκοτάδι των ερωτικών σου απωθημένων ένας έρωτας που δεν ήθελες να παραδεχτείς ούτε στον εαυτό σου, και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να τον ζήσεις, κάνοντας στην άκρη όλα τα «πρέπει» και τα «μη». Βεβαιώσου ότι λες μόνο αλήθειες στον εαυτό σου, και μη σε νοιάζει τίποτα. Εξαιρετικά γόνιμο διάστημα για όσες από σας θέλετε να γίνετε μαμάδες, αλλά και για όσες θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας με κάποια καλλιτεχνικής φύσης δημιουργία. Μην αφήσεις τις φοβικές σκέψεις ή το παρασκήνιο του φθόνου στο περιβάλλον σου να σου περιορίσουν ή να σου ορίσουν τη χαρά σου!

BB tip: Με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη (Άρης) και το σύγχρονο κυβερνήτη σου (Πλούτωνας) να ενώνονται σε μία σύνοδο μεγατόνων στον δεσποτικό, σκληρό Αιγόκερω, φρόντισε να γλυκάνεις λίγο τους τόνους και να θυμίσεις στον κόσμο τη θηλυκή σου πλευρά: δε θα βρεις καλύτερο σύμμαχο από τις full χειμωνιάτικες φούστες με τα ζεστά, βαριά υφάσματα!

Τοξότης

 

Έρωτας, ή οικονομική επιβίωση; «Διλήμματα είναι αυτά που μας βάζεις βραδιάτικα, αστρολόγε μου;» θα με ρωτήσεις – αμ δεν τα βάζω εγώ τα διλήμματα! Στον Σκορπιό, στον 12ο ηλιακό  οίκο σου του υποσυνειδήτου και των φοβιών, η σκέψη (Ερμής) μαραζώνει υπό τη σκιά του Κρόνου. Ταυτόχρονα, ο Άρης στον Αιγόκερω, τομέα που μιλά για τα οικονομικά σου, κάνει τη μπάνκα να φλέγεται, και μία να μην ξέρεις από πού σου ήρθαν χρήματα ουρανοκατέβατα και την επόμενη στιγμή να αναρωτιέσαι πού πήγαν. Σα γνήσιο τέκνο του Δία, θα βάλεις μπροστά όλη σου την αισιοδοξία και θα ανακαλύψεις ότι μπορείς να είσαι εξίσου όμορφη ακόμα και με φθηνότερες επιλογές μόδας και ομορφιάς – άλλωστε, η πραγματική λάμψη έρχεται από μέσα σου!

BB tip: Υπέροχη εβδομάδα για να διασκεδάσεις πειραματιζόμενη στην κατασκευή σπιτικών καλλυντικών με υλικά που όλες έχουμε στα ντουλάπια και το ψυγείο μας. Το προσωπικό μου αγαπημένο; Ζάχαρη, μισό στυμμένο λεμονάκι και μία κουταλίτσα του γλυκού ελαιόλαδο, μιλάμε για ΤΟ facial scrub! Θυμήσου, ΔΕΝ μισείς το πρόσωπό σου, τρίβεις α-πα-λά!

Αιγόκερως

 

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η μικρή Ελένη (Σ.τ.Μ. εσύ)  καθόταν κι έκλαιγε γιατί δεν την έπαιζαν οι φιλενάδες της, γιατί τη μάλωσε ο μπαμπάς της, γιατί δεν καταφέρνει ποτέ να αποσπάσει ένα ολόψυχο μπράβο από τη μαμά της… Καλωσόρισες αγάπη μου στην ενήλικη ζωή σου, όπου το μόνο που μας νοιάζει είναι να  έχεις τη δική σου έγκριση και μόνο. Κι αν το λύσαμε αυτό, έχω να σου πω ότι οι μέρες αυτές σε βρίσκουν πιο μαχητική από ποτέ, αλλά απολαμβάνεις εξαιρετικές επαγγελματικές εύνοιες και συμμαχίες, αλλά σου δίνεται και η δυνατότητα να πεις πέντε πράγματα στην προσωπική σου ζωή και να γίνεις αντιληπτή. Στα ερωτικά σου, η σύνοδος Άρη /Πλούτωνα στο ζώδιό σου λέει πως δεν είναι λογικό να περιμένεις, με τις ίδιες τακτικές, να φέρεις διαφορετικά αποτελέσματα!

BB tip: Με τον Άρη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, είναι μία θαυμάσια στιγμή να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, πώς όμως; Χμ…ανανεώνοντας παλιά κομμάτια που θεωρούσες πως δε θα ξαναβάλεις ποτέ. Είτε με μερικές ευφάνταστες αλλαγές που θα κάνεις εσύ, είτε με τη βοήθεια μίας καλής μοδίστρας, μπορείς να επιτύχεις θαύματα σε χρόνο dt και με ελάχιστα χρήματα!

Υδροχόος

 

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης που ευνοεί τους τολμηρούς, είναι στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών – οπότε όχι, κανείς από τους δύο τομείς δεν βαράει διάλυση (με προϋπόθεση να μην προσπαθείς να το διαλύσεις εσύ η ίδια, έτσι;) Ο Δίας είναι το χέρι της τύχης που σε αρπάζει από το σβέρκο όταν πας να πέσεις από το γκρεμό, και σε πετά στα μαλακά. Οι μέρες που έρχονται φέρνουν μία επαγγελματική πρόταση ή λύση που έχει μέλλον, και ταυτόχρονα αρέσεις πολύ σε πολλούς – όσο κι αν είσαι ως επί το πλείστον στον κόσμο σου, και ατημέλητη σε βαθμό κακουργήματος! Απόφθεγμα της βραδιάς; Παράτα, κορίτσι, τις ηττοπάθειες κι άντε φτιάξε μαλλί και νύχι. Για αρχή.

BB tip: Επειδή αυτό που ΚΥΡΙΩΣ πρέπει να φτιάξει και να αλλάξει σε σένα αυτές τις μέρες είναι η αδικαιολόγητα πεσμένη σου διάθεση, πάρε το αγαπημένο σου άρωμα, ψέκασε ένα ωραίο, απαλό κασκολάκι, και τύλιξέ το γύρω από το λαιμό σου. Όταν το διάβα γίνεται σκληρό και η μέρα γκρίζα, χώνεις τη μουσούδα σου εκεί και παίρνεις μία βαθιά εισπνοή! Fun mood ON!

Ιχθείς

Εβδομάδα για επαγγελματικά ραντεβού, για συζητήσεις για σπουδές, για σεμινάρια, για επαφές με ξένους ή το εξωτερικό, για μετακομίσεις και για εξελίξεις θετικές, σπρωγμένες από τα άστρα, σε θέματα που για μήνες τώρα είχαν κολλήσει! Ο έρωτας ίσως έχει ένα λίγο απρόβλεπτο πρόσωπο: ενδέχεται να είναι ξένος, ένας άνθρωπος άλλης γλώσσας και κουλτούρας, ή ένας άνθρωπος με αξιοσημείωτα ξεχωριστό μορφωτικό επίπεδο. Σε  κάθε περίπτωση, η συντροφιά του σου δίνει μία υπέροχη αίσθηση ελευθερίας και αποστασιοποιημένης ματιάς – διαυγής, σα να βλέπεις τον κόσμο μέσα από καθαρό κρύσταλλο. Ναι, είναι μέρες όπου και η φημισμένη σου διαίσθηση είναι στα καλύτερά της, οπότε να την ακούς!

BB tip: Όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν να χαλαρώσουν την Ιχθύ και να την κάνουν να νιώσει ήρεμη και ασφαλής, ένα pedicure δεν πάει χαμένο ποτέ! Βύθισε ποδαράκια σε λεκάνη με αρωματικά άλατα, και νιώσε αβαρής! Μετά μείνε για λίγο ξυπόλητη μες το σπίτι (το λατρεύεις!) να χαζέψεις το σούπερ χρωματάκι των νυχιών σου!

 

Astrally yours

ElezaBBeth

 

 

8 Σχόλια
  1. Τζα!!!Κι αυτό ισχύει για όλη την εβδομάδα?Τέλεια!Μουτςςς

  2. Πολύ εύστοχη η παρατήρηση για τον τοξότη και η συνάδελφος υπουργός και τοξότης Stella το έχει εφαρμόσει κατά κόρον. Εμένα το δράμα μου δυστυχώς δεν είναι μόνο τα ακριβά (αλλά κια φθηνά καλλυντικά) αλλά τα αρώματα!

  3. L.O.BB girlz – ναιιιι, ισχύει μέχρι την επόμενη Πέμπτη!
    Ιδιαίτερης ισχύος ημέρα είναι η 11/11, για την οποία μπορείτε να…αναμένετε memo!
    Σας φιλώ, ετερομαγούλως!
    Astrally Yours,
    ElizaBBeth

  4. What the f@$ck!!!!! Ελα Elizabeth παραδέξου το…. στον Τοξότη έκανες σκονάκι!!!!!

  5. Eγραψε το tip για τις Υδροχοίνες!!! Αν και δεν έχω γνωρίσει ακόμα Υδροχόο που να κυκλοφορεί ατημέλητη! Πολύ μαρέσει που έχω σύμμαχο τον αγαπημένο large Δία!

  6. @Stella, όχι – cross my heart and hope to die, που λένε! 🙂
    @maryl, μάλλον τις ατημέλητες έχω καταφέρει να τις ξέρω όοοοολες εγώ, αλλά παραμένουν τόσο κουκλάρες όλες!!!!!

  7. Τα μισά να είναι αλήθεια,ευχαριστημένη θα είμαι μια και όλα για καιρό πάνε στραβά όχι μόνο σε μένα προσωπικά,αλλά σεόλη την οικογένεια..

  8. Αχ αχ καημένη σκορπιός! (Μοι) πως τα βλέπεις τα πράγματα,έχουμε ελπίδα???

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.