Darphin: “The Revitalising Oil”, νέο έλαιο ομορφιάς για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά

Darphin-Oil-open

 

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκα στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια, όχι όμως για να διαλέξω το νέο μου φόρεμα. Η γνωστή γαλλική εταιρία Darphin επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για να μας παρουσιάσει το ολοκαίνουριο προϊόν της. Από τη στιγμή που έλαβα την πρόσκληση δεν έβλεπα την ώρα έρθει η μέρα της παρουσίασης. Darphin και Vassilis Zoulias θα αποτελούσαν δελεαστικό συνδυασμό, όχι μόνο για μένα, αλλά για κάθε γυναίκα που αγαπά την ομορφιά και τη μόδα.

 

Μπαίνοντας στο χώρο, ξέχασα το λόγο που βρισκόμουν εκεί. Για μια στιγμή Darphin και ομορφιά σβήστηκαν εντελώς από το μυαλό μου. Άρχισα να περιφέρομαι από δωμάτιο σε δωμάτιο και να βγάζω φωτογραφίες, λες και ήμουν ο φωτογράφος της παρουσίασης (και μεταξύ μας όλες αυτό κάναμε). H εντυπωσιακή διακόσμηση, τα φίνα έπιπλα, αλλά και τα macaroons που βρισκόντουσαν πάνω σε όλα τα τραπεζάκια με μετέφεραν μαγικά στο Παρίσι. Και πραγματικά δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο χώρο παρουσίασης για ένα κατεξοχήν παριζιάνικο brand, όπως είναι η Darphin.

 

Ας ρίξουμε όμως όλες μαζί μια κλεφτή ματιά στο ατελιέ:

 

zoulias-atelie-1

 

 

zoulias-atelie-2

 

 

zoulias-atelie-3

 

 

zoulias-atelie-4

 

 

zoulias-atelie-5

 

 

zoulias-atelie-6

 

 

darphin-macaroon

 

 

Και τώρα που σιγά-σιγά σας έβαλα στο σωστό κλίμα, ας μιλήσουμε και για το νέο προϊόν που ήταν και ο λόγος της παρουσίασης.

 

Τα εργαστήρια της Darphin για ακόμη μία φορά (κρατήστε το αυτό) εφαρμόζουν την τεχνογνωσία τους στη σύνθεση αιθέριων και φυσικών ελαίων και αποδεικνύουν την τέχνη της σύνθεσης. Καρπός αυτής της τεχνογνωσίας είναι και το νέο “The Revitalising Oil”, το έλαιο περιποίησης για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

 

Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, το The Revitalising Oil είναι ένα άκρως αισθησιακό έλαιο που συνδυάζει την ορατή αποτελεσματικότητα και την απόλαυση της χρήσης του. Περιέχει τέσσερα αιθέρια έλαια και εννέα πολύτιμα φυτικά έλαια, αρμονικά συνδυασμένα ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε τύπο μαλλιών και επιδερμίδας, αλλά και σε κάθε εποχή του χρόνου. Εκτός από εντατική θρέψη, λάμψη και αναζωογόνηση, η σύνθεσή του προσφέρει γαλήνη και ευεξία. Σαν ένα ελιξίριο που αναζωογονεί σώμα και πνεύμα, έτσι και το The Revitalising Oil έχει την ικανότητα να βελτιώνει την όψη μας και να μεταβάλλει τη διάθεσή μας.

 

 

darphin-oil-6

 

 

Σε πρόσωπο και σώμα προσφέρει άμεση απαλότητα και λάμψη. Μην σας τρομάζει η μορφή του, απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν είναι λιπαρό. Ενισχύοντας την ασπίδα προστασίας του δέρματος, συμβάλλει στη διατήρηση των ιδανικών επιπέδων υγρασίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα εντατική θρέψη. Το μυστικό εφαρμογής του είναι να ζεστάνουμε μερικές σταγόνες προϊόντος στις παλάμες μας και, πριν το εφαρμόσουμε, να φέρουμε τις παλάμες στο πρόσωπό μας και να εισπνεύσουμε βαθιά. Με τον τρόπο αυτό θα ανακτήσουμε τη εσωτερική αρμονία μας.

 

Στα μαλλιά προσφέρει λίγο-πολύ ο,τι και ένα καλό λάδι περιποίησης από αυτά που ήδη γνωρίζουμε: απαλότητα, θρέψη, λάμψη και προστασία. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, εκτός από την super εμπλουτισμένη και ευεργετική σύνθεσή του, είναι το υπέροχο άρωμά του. Εφαρμόζεται σε νωπή τρίχα και τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. 

 

Όταν σας προλόγισα το προϊόν, χρησιμοποίησα τη φράση “για ακόμη μία φορά”. Η τεχνογνωσία της Darphin στα αιθέρια έλαια έχει αποκαλυφθεί και στο παρελθόν μέσω της συλλογής της Essential Oil Elixirs. 

 

 

Darphin-ESSENTIAL-OIL-ELIXI

 

Επτά αιθέρια έλαια της καλύτερης ποιότητας, συνδυασμένα κάθε φορά και με ένα δεύτερο αιθέριο έλαιο για μέγιστη αποδοτικότητα, απευθύνονται το καθένα σε ξεχωριστή ανάγκη της επιδερμίδας: Flower Nectar για ολική αντιγήρανση, Γιασεμί για αναζωογόνηση, Χαμομήλι για καταπράυνση, Niaouli για ρύθμιση της λιπαρότητας, Orange Blossom για λάμψη, Τριαντάφυλλο για λάμψη και Tangerine για ζωτικότητα.

 

Εφαρμόζονται το βράδυ, ως μέρος της βραδινής ρουτίνας περιποίησης γιατί αυτό είναι το χρονικό σημείο όπου η κυτταρική δραστηριότητα λειτουργεί στο υψηλότερο επίπεδο. Μοναδικά αρώματα και εκλεκτές συνθέσεις υπόσχονται να μας προσφέρουν άμεση χαλάρωση και επιδερμίδα μεταμορφωμένη ήδη από το επόμενο πρωί. Και προσοχή! Μην ξεχαστείτε και τα εφαρμόσετε στην περιοχή των ματιών. Τα αιθέρια έλαια απευθύνονται αποκλειστικά στο πρόσωπο και μία επαφή με τα μάτια μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες παρενέργειες.

 

Και μπορεί να μην έχω αποφασίσει ακόμη ποιο από τα επτά αιθέρια έλαια θα προτιμήσω (δύσκολη επιλογή), προς το παρόν όμως απολαμβάνω το The Revitalising Oil και αυτά τα πεντανόστιμα Essential Oil Elixirs μπισκοτάκια.

 

darphin-8

 

 

Να κεράσω;

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Πολυ ιδιαιτερη παρουσιαση οπως αρμοζει σε μια εταιρεια οπως η darphin…
    αναμφισβητητα ωραιο προιον το λαδακι ειδικα για τωρα το χειμωνα οπου χρειαζομαστε εξτρα περιποιηση, θα ηθελα να το δοκιμασω πολυ ειδικα στο δερμα. Απο τα αιθερια ελαια ειχα καποτε το Tangerine απιστευτη μυρωδια και θρεψη στο προσωπο μου

  2. Μαγική ατμόσφαιρα…. αναρωτιέμαι ποια καλλονή του παρελθόντος να φόρεσε αυτά τα υπέροχα φορέματα των πρώτων φωτό…. σε ποιά σαλόνια στροβιλίστηκε χορεύοντας βαλς στην αγκαλιά ενός γοητευτικού ζεν πρεμιέ με μαύρο σμόκιν…. Πολύ Vintage ατμόσφαιρα τελευταία στο ΒΒ! Την απολαμβάνω τρελλά!

  3. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.@Iωάννα πολύ ωραία η παρουσίασή σου.Για τα λαδάκια δεν ξέρω αλλά για τα μπισκοτάκια μέσα είμαι!χαχαχχα Φιλιάαααααααα

  4. @Litsa μου τα λαδάκια είναι πιο “νόστιμα” αλλά και με τα μπικοστάκια βολεύτηκα προς το παρόν… Φιλάκια!

  5. Τζούλια σε ζηλεύω.Λες “με καλέσαν εδώ,πήγα εκεί,δοκίμασα αυτό,συνάντησα τον τάδε,μου στείλανε δώρο το εξής νέο”…..με την καλή έννοια πάντα!!

  6. Αν θέλω κέρασμα λέει??Λατρεύω τα μπισκοτάκια μαζί με ζεστό πράσινο τσαγάκι Lipton!!! Υπέροχες εικόνες από ένα υπέροχο ατελιέ! Συμφωνώ με @Stella!

  7. Καλημέρα!Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από darphin αλλά πολύ θα το ήθελα γτ έχω ακούσει τα καλύτερα,Η παρουσίαση,τα μπισκοτάκια αλλά κ το ατελιέ είναι απλά υπέροχα.

  8. Τρελαίνομαι για λάδια που κάνουν για μαλλιά πρόσωπο σώμα! Δεν έχω δοκίμάσει darphin όμως. Ωραία στο ατελιέ του Ζούλια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.